Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כרגע עובד עם XP שיושב בכונן C היה לי לא מזמן VISTA שישב על כונן D עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה משם ואת תיקיית ה PROGRAM FILES שלו אבל אני לא מצליח לעשות את זה הוא אומר שהקבצים מוגנים כשאני מנסה למחוק אותם וכמובן שאני מנסה למחוק דרך האקס פי את הויסטה תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני לא מצליח לכתוב עברית בפורומים (גם בזה וגם באחרים) אלא ע"י כתיבה בוורד וגזירה והדבקה. יש לי נורטון אנטי וירוס והוא לא מצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט, אך חושש מנעילת קבצים מהווינדוס הישן, האם ניתן למנוע זאת מראש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות על ויסטה [גירסת ultimate] נכון לעכשיו יש לי XP מותקן על המחשב שלי [מפרט בצד]. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לויסטה? הXP עובד לי נורא מהר וכיף לעבוד איתו ככה והוא לא רע בכלל, אין בעיות תאימות של תוכנות וכו'... מצד שני אני רוצה את הDX10 [שאגב מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג? זה בא עם ויסטה?] אבל מצד שני כבר התקנתי פה תוכנות וכאלה ואין לי ממש כוח \ רצון להתחיל להתקין הכל מהתחלה נכון לעכשיו יש לי אנטיווירוס של kaspersky 7 ועוד כמה תוכנות הם יעבדו לי בויסטה? או שאני יצטרך לקנות אנטיווירוס אחר? אפשר דעות שלכם על ויסטה? [רצוי מישהו שמשתמש בה] תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אז ככה, ה-P4 שלי עושה בעיות. הכל התחיל באיזה קודד חדש שהורדתי והמחשב נתקע ונאלצתי לעשות הפעלה מחדש ופוף, השולחן עבודה לא עולה. בעצם, הוא עולה למספר שניות ואז נעלם(נשאר רק הרקע של השולחן עבודה) וחוזר חלילה. אני מנחש שזאת קריסה, ניסיתי לעשות clear comos ע"י קיצור(מהמילה קצר) עם מברג, לא עזר. ניסיתי להעלות הגדרות אופטימליות בביוס(יש אפשרות כזאת), גם לא פועל. אני דיי נואש =\ המעבד כמו שאמרתי זה P4 3.0GHZ והלוח הוא Gigabyte 8I915PLG. (אני מתפלא שהצלחתי לרשום את ההודעה הזאת). תודה, אלן.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים זהים לחלוטין. @ על המחשב הראשון התקנתי Windows מ- Image שהיה לי והוא לא מזהה שזה Dual Core, ב Task manager אני רואה רק מעבד אחד @ על המחשב השני התקנתי Windows מדיסק של Windows ושם הוא מזהה שיש Dual Core. במחשב הראשון, אין לי אפשרות ב Task manager בטאב של ה Performence תחת CPU History לראות יותר ממעבד אחד. איך אני מסדר את זה??
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן אנשים, מעוניין לשאול משהו - אני מתכוון לתת את המחשב שלי לאחותי ולקחת הפסקה של חודשיים בערך לגמרי מהמחשב מכיוון שיש לי איזה שני מבחנים בתקופה הזו ואחד מהם פסיכומטרי אז לא חסר לי מה לעשות כרגע, שאני יסיים אני כבר יקנה מחשב חדש לגיימינג. עכשיו יש לי win xp sp3 מעודכן, כל התוכנות שצריך אם זה אנטי וירוס \ אופיס וכו' - הכול פשוט מותקן וחבל לי לפרמט את המחשב רק בשביל לשנות את השפה לעברית אלא אם כן זו האופציה היחידה. אז השאלה שלי בעצם אם יש אפשרות להמיר או משהו את כל הווינדוס שיהיה עברית ? אני מתכוון התפריטים והכול.. פשוט ווינדוס שכולו עברית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי על המחשב הנייח שלי וינדוס 7 ultimate. ההתקנה בוצעה כמו שצריך בלי בעיות, גם המחשב עבר פורמט לפני ההתקנה כך שלא אמורות להיות בעיות. לאחר המסך פתיחה וטעינת הדסקטופ המחשב נתקע. בהתחלה אפשר לזוז עם העכבר ולאחר מכן לא. יש לציין שיש לי מחשב טוב שאמור להריץ את ה7 בקלות. אני אשמח לעזרה, אני ממש תקוע, ולא בא לי לחזור ל XP... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
התקנתי WIN7 מחדש וכשאני מנסה לעשות חיפוש אוטומטיים הוא רושם לי אין אפשרות כי השירות אינו מופעל ייתכן כי תצטרך להפעיל את המחשב מחדש.. גם כשהפעלתי מחדש מאה פעם זה לא עוזר מישו יודע איך מפעילים את זה ??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002CD7314 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\021510-20841-01.dmp C:\Users\Nadav\AppData\Local\Temp\WER-18021641-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.tx…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ושבזמן שהוא נעול תוכנות יעבדו, למשל שעון מעורר שאני שם, לא יפסיק בזמן שהמחשב נעול. תודה. נ.ב מן הסתם יש לי xp
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. מישהו יודע מה הבעיה? אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. תודה ענקית לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
נתב אלחוטי ו-3 מחשבים (אחד נייד, אחד טראנטה שלא זז לשום מקום ועכשיו גם נסיך חדש ונוצץ) XP HOMEלראשון - XP PRO לשני -ו.... השאלה היא האם יש משמעות להתקנת גרסת PRO לחדש לצורך רשת ביתית או שניתן להסתפק בHOME ED. הזולה יותר? :s05: (חיפשתי תשובה בשאלות של אחרים, אבל זה מצב שנופל בין הכסאות - אמנם שימוש "ביתי" אבל במסגרת רשת....)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את חלונות 7 במחיצה נפרדת. השאלה שלי עם אפשר לבחור בזמן הדלקת המחשב,עוד לפני שהמערכת הפעלה עולה באיזה מערכת הפעלה המחשב יעלה XP או 7 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוב רב. רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 7 מקורי אשר עימו נרכש כרטיס 5850 של ספייר. אני מנסה לשחק בעותק מקורי של דירט 2 שמתחיל לעלות אבל ברגע שהוא מסיים את המסך הראשון של הפרסומת לAMD הוא פשוט נתקע, ומתחיל לעשות מעברים ממסך שחור ללבן כשהמחשב לא מגיב או מגיב ממש ממש לאט. כנ"ל עם סרט מקודד בHD בקודק של מטרוסקה (או משהו כזה). אשמח לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח ספק. עריכה. ראוי לומר שכבר שיחקתי במשחק על המחשב החדש. אבל הצלחתי להעלות אותו רק פעם אחת. עם הסרט לא הצליח לי אפילו פעם אחת מעבר לממש התחלת הסרט.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה, כאשר אני מחבר כונן USB למחשב שלי, אז XP מזהה שחיברתי את הכונן אבל לא נותן לי גישה אליו. צריך להדגיש שאין פה בעיה של הכונן, או של חיבורי ה-USB (בדקתי בויסטה וזה עובד מצויין). אני כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדריברים של כל חיברי ה-USB שיש לי במחשב, וזה עדיין לא עזר. ניסיתי לעשות sfc /scannow עם דיסק של XP ועדיין לא עזר. יש לי חשד שזה משהו בריג'סטרי (אין לי כוח לפרט). אז למשהו יש עצה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כל קישור באינטרנט להורדה של WMP 10 מגיע לי להורדה של WMP 9. אפילו דרך האתר של מיקרוסופט או מדייה פלייר. למה? ד"א יש לי כבר WMP9
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם 800 MHZ ו 128 MB ..... כמו שאתם רואים הוא ממש ישן ואני רוצה לבנות ממנו מערכת מולטימדיה לרכב .... איזה ווינודוס לשים עליו ? ווינדוס XP ממש כבד .... ווינדוס 98 לא תומך בשם דרייבר .... היחידי שאני חושב עליו הוא 2000 ...... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשביל לעשות התקנה על התקנה בוינדוס xp פרופישונאל אני מכניס את הדיסק ואחר כך לאן ניכניסים לאיזה אפשרות בבקשה עזרה................
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקי אז ככה מחקתי דריבר של חיבור USB בשביל להתקינו מחדש, ועכשיו פתאום חסר דריבר ל SM BUS CONTROLLER - שאין לי מושג איזה דריבר זה ולמה זה.. הקיצר אין לי דרייברים בשבילו, ניסיתי לעשות חיפוש אולי בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם אין שם דריבר לזה....... אני מחפש קישור להורדת הדריבר בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בווינדוס 7 64 ביט על מחשב אולפני מבחינת דרייברים לכרטיסי קול ואם משהו נתקל בבעיות בפלאגים מסויימים שלא עובדים ב64. האם אני ירגיש הבדל רציני בעבודה השוטפת ? אני יודע שאוכל לנצל את זיכרון ה4 ג'יגה שלי במלואם והמעבד שלי יעבוד מהר יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחשב שלי (אני עכשיו אחר בבית) עשיתי ריסט ופתאום קפצה לי הודעה בדוס: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM חסר או נעלם וצריך לשים את הדיסק התקנה של וינדוס בכונן ולהעשות תיקון שמתיאת הדיסק נכנסתי לאשפשרות תיקון בדוס...וזה הגיע לי לדף דוס חדש שצריך לשים כמה פקודות מה הפקודות האלה אם מישוו יודע מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים זה דחוף אני אבוד... :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם אפשר למחוק אותם? מה הם בכלל? אני מדבר על מה שמודגש בכחול ה UNINSTAL [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-