Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, הורדתי את ה BUILD 7100 של ה7 ואני לא מצליח לצפות בקבצי MKV למישהו יש רעיונות מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL לא קורה כלום !! אין את ה TASK MANAGER ... מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לפני כמה זמן כשחיברתי דיסק און קי למחשב הופיע לי חלון של autorun... היום כשחיברתיי את הדיסק און קי שלי למחשב אין שום חלון של autorun שקופץ... לאן החלון הזה נעלם???
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים כשאני מנסה לעלות את המחשב בכל מצב לפעמים הוא עולה ולפעמים לא וגם עם הוא עולה זה רק עם דיסק של XP בפנים ניסיתי לעשות CHKDSK אבל כשאני נכנס לBOOT דרך הדיסק זה אומר לי שחסר איזה קובץ באחד הכוננים לא הבנתי מה הקשר בכלל בין המידע שיש על הכונן לעובדה שאני עושה BOOT מדיסק גם כשהצלחתי לעשות CHKDSK זה עשה רק 71% ואמר שהוא לא הצליח לחדש הכל
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה שעושה גיבוי ושיחזור למחשב היא עובדת שמים דיסק בכונן לוחצים ריסט למחשב וזה עולה (הונדוס לא עולה ) אני מנסא לעשות את זה במחשב של אחי אני סם תדיסק והוינדוס עולה כרגיל איך אני יכול לתקן את זה :'( תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש התקנתי XP PRO עברית וורד 2003. אני עובד הרבה עם COREL DRAW, ומה שקורה שכשאני מעתיק מלל מוורד לקורל, בכל סוף קטע התווים (נקודה, סימן שאלה וכדו') הופכים לתווים לועזיים, במקום להישאר בפונט עברי. כך גם לגבי מספרים וכדו'. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? אני עובד עם קורל 8 ו-9. שאלתי במיקורוספט והם אומרים שהתוכנות ישנות ולא מתאימות לXP? קשה לי להאמין שהן לא מתאימות עד כדי העברת קבצי TXT פשוטים ביותר.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה האייקונים בשולחן העבודה התהפכו לי פתאום לבד (כמו בכתב מראה). מישהו יודע איך אני משנה את זה :s05:
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היום באתי להתקין משחק במחשב ושהוא בדק כל מיני דברים הוא נתן לי FAILED בבדיקה של DX וכהרצתי את DXDIAG משורת הפקודה קיבלתי את ההודעה הבאה(בתמונה) ניסיתי להתקין את הDX מחדש (הורדתי אחד טרי מהאינטרנט) אבל זה לא עזר.... :-/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיירקט איקס 8 מותקן במחשב עכשיו התקנתי את המשחק מטריקס וזה דורש התקנה של דיירקט איקס 9 הורדתי את התוכנה מהאינטרנט והווינדאוס אומר לי שהיא לא עברה את המבחנים של מייקרוסופט ולכן לא ניתן להתקין אותה איך זה יכול להיות זה של מיקרוסופט הרי !! מה עושיים??? בתודה רבה אריאל
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היה לי DUAL BOOT בין שתי המערכות האלה, ועקב בעיה בXP נאלצתי להתקין אותו מחדש, לא באותה מחיצה בה הוא היה מותקן, אלא באותה מחיצה בה מותקן ה98 (מחיצה C). אחרי שהתקנתי, הXP עבד, אבל בתפריט אתחול הופיע פעמיים XP וגם כשתיקנתי את ההפניות בBOOT.INI חלונות 98 עדיין לא עולה. הוא פשוט מאתחל אחרי שמנסים... אני אשמח לעצה. אולי לערוך את הBOOT.INI בצורה מסוימת? אם יש למישהו מערכת מקונפגת דומה, אני אשמח אם הוא/היא ישימו כאן את תוכן הBOOT.INI שלהם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את הMY COMPUTER ולוחץ מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים, הEXPLORER פשוט נתקע פתחתי את הTASK MANAGER וזיהיתי משהו בשם DRWSTN32.EXE שאני חושד שגורם לזה..אבל חיפשתי אותה והיא ממוקמת בSYSTEM 32 אז אני לא בטוח :s05: מה דעתכם? נ.ב. - גם כמה פעמים נתקע לי הWINAMP לאיזה כמה שניות והמשיך..משהו פה לא תקין הרצתי סריקה של MICROSOFT ANTI SPYWARE ורק MESSENGER PLUS נמצא
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עכשיו כשאני נכנס לתיקיה של סרטים ונכנס לסרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: http://img520.imageshack.us/img520/741/gfgdgfxi3.png איך שאני נכנס לתיקיה זה עושה את זה הסרט פועל כרגיל. מישהו יודע איך לתקן את זה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה באקספלורר ועברתי לפיירפוקס, הבעיה שהייתה הסתדרה אבל הפיירפוקס לא טוב,חלק מהדפים מוצגים חלקית(חלק קטן מוסתר!!!) איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לבקש עזרה פה בשבילו אז הנה מה שהוא אמר לי לרשום: "שלום ישלי ויסטה 64 ביט אני מנסה לשים תמונה בתור תמונת תצוגה בתיקייה(FOLDER PICTURE...), אני עושה תתהליך, עושה החל, וכלום לא קורה, כאילו שהוא מתעלם מהבחירה לגמרי. אין שום בעיה עם התיקייה או התמונה, כי העתקתי אותה מהמחשב הישן לי (XP) ששם הייתה תמונה בתיקייה. מה הפתרון? נ.ב התיקייה היא על קריאה בלבד, וגם כשאני מוריד לה את הסימון , עושה החל, ופותח שוב את המאפיינים, היא חוזרת להיות לקריאה בלבד"
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שכשאני פותח לינק בחלון חדש החלון הזה לעולם לא נטען. הסבר: אם למשל יש לינק שפותח חלון IE חדש, החלון נראה כאילו הוא מנסה לטעון את העמוד אבל הוא בעצם לא. גם אם אני אחכה המון זמן שום דבר לא ייקרה. אם אני אלחץ REFRESH גם כלום לא ייקרה. רק כאשר אני לוחץ STOP ואז REFRESH העמוד ייעלה. הבעיה מפריע מאד מכיוון שפעמים רבות מדובר בחלון שאין בו את הADDRESS BAR או כפתורי שליטה, ואז אין באפשרותי להעלות את העמוד. אני עובד עם WINXP SP2, עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי ללכת להגדרות של EXPLORER ולהחזיר הכל לDEFAULT אך הבעיה לא הסתדרה. למישהו יש רעיון אויל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי הודעה כאשר אני מזמין משהו לשחק במשחקי המסנג'ר כמו דמקה אסק עיגול כל מה שקשור ActiveX Objects Missing 2 Messenger games require ActiveX objects in order to play. Please verify that you have the ability to install ActiveX objects on this machine and relaunch your game מישהו יכול לתת לי לניק לדבר הזה + הסבר איך אני מתקין? בעבר לא הצתרכתי את הדבר הזה כדי לשחק יכול להיות שהוא נימחק מן המחשב שלי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי וינדאוז XP וה ms config לא עולה לי פשוט לא נמצא.. מה לעשות ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ש פה תוכנות ישנות שכבר לא נמצאות על המחשב וחלקן וירוסים שמחקתי כבר ואני רוצה להיפטר מזה איך אפשר למחוק אותם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי MUI ל XP חוקי!!! קיבלתי עם מחשב נייד של HP אני יעלה תמונה אם זה נדרש כדי שלא ינעלו ויתנולי אזהרה! הבעיה היא שלאחר ההתקנה הוא לא העביר באופן מלא לעיברית כרגיל..... ההתחל עבר לימין וכתוב בוא בעיברית אבל המחשב שלי נשאר באנגלית כל הלחיצות על מקש ימני מוביל לטפריט באננגלית (כמו בתמונה). איך אני מסיר את החבילה??? או איך אני מתקן את זה??? תודה רבה.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני לוחץ על מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים וזה פשוט נתקע עכשיו כשהDAEMON TOOLS פתוח, פועלת ברקע תוכנה שקוראים לה DRWTSN32.EXE כשאני סוגר אותה הEXPLORER נסגר...או לפחות או הכפתורים והכל נעלם וצריך לעשות F5.... יש למישהו מושג מה זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. אצל חבר שלי כאשר הוא מנסה לשלוח מכתב דרך הOUTLOOK EXPRESS הוא מצליח, אך אם הוא מנסה לצרף קובץ עם המכתב הזה כגון: תמונה,מצגת וכדומה הוא מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות RESTART וכדומה מה ניתן לעשות בכדי לשלוח את המכתב עם הקובץ המצורף שהוא מצגת PPS אגב היא שוקלת 5MB יכול להיות שזה בגלל שהקובץ כבד מדי? ובנוסף אני מדעיף לא למחוק ולהתקין מחדש את הOUTLOOK אלא לחפש דרך לפתור את זה תודה מראש לעזורים. עיכדון: הוספתי תמונה שמתארת את מספר השגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-