עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן אנשים! לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 מחדש. מאז יש לי בעיה רצינית - במידה ואני מוריד קובץ טקסט שכולל עברית, גם notepad וגם wordpad יציגו לי אותו בג'יבריש. התקנתי את ווינדוס 7 בצורה תקינה ועברית מותקנת עליו ללא שום בעיה. פרט לשתי התוכנות הנ"ל גם לא נתקלתי בבעיות נוספות עם העברית. הבעיה היא שבמידה ואני רוצה לצרף כתוביות לסרט, הווינדוס מדיה פלייר יציג את אותן הכתוביות גם כן בג'יבריש. האם למישהו יש הצעות מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. איך אפשר לקבוע אילו תוכנות יעלו ואיזה לא בהדלקת המחשב? כי יש לי המון תוכנות שעולות לי עם המחשב-הרבה זמן לוקח לי לסגור אותם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איך מגדירים שברירת המחדל ב'צייר' בשמירה תהיה JPG ושהמיקום יהיה בשולחן עבודה ולא בתיקיית התמונות שלי? התיקיות המוזרות שמתקינות את עצמן לבד-איך מוחקים לגמרי את אאוטלוק, מסנג'ר ו NET MEETING? לא התקנתי אותם. הם הותקנו לבד וגם איך משנים שהשעון בסרגל המשימות לא יציג PM או AM? למשל עכשיו הוא מציג 10:25 PM ואני רוצה שזה יהיה 22:25

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, נכנסתי לאתר של Dell כדי לבדוק מה העלות של השדרוג (הבנתי 50$) http://www.dell.com/windows7upgrade עשיתי את הרישום והכל ואז הגעתי להזמנה עצמה. מילאתי פרטים, שמתי כתובת למשלוח בישראל ולהפתעתי המחיר הינו 0$ - כולל משלוח כולל הכל. נראה לי מוזר אבל המשכתי, רשמתי הכל ועכשיו קיבלתי אישור במייל... מוזר? כן... הגיוני? לא... יכול להיות שזה סתם ואני לא אקבל כלום בלי באמת לשלם? אפשרי שווה ניסיון? בהחלט! אני אמשיך לעדכן פה בכל מקרה, אבל אם לעוד מישהו מגיע את השדרוג הזה דרך dell, אני ממליץ לנסות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Cable,

היי חבר'ה לאחרונה ראיתי שיש שני סוגי גרסאות לאותו הוינדוס אני מתכוון ל - Corporate , Retail. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות ואם יש השפעה על המערכת המותקנת על הביצועים ועל המחשב בכלל. בתודה מראש לעונים Nakash5

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בXP הייתי רגיל שהיו לי רק את האיקונים הבסיסים בשולחן עבודה כמו המחשב שלי המסמכים שלי חיבורי רשת וכו'.. עכשיו אני יכול לעשות להם רק קיצורי דרך בשולחן עבודה, מישהו יודע איך אפשר להוסיף אותם כמו שהיה בXP? וגם היה לי קיצור דרך של החיבור לאינטרנט שלי ואני לא מוצא דרך לגרור שום לינק שיצור לי קיצור דרך לחיבור אינטרנט , כדי להתחבר אני צריך כל פעם להיכנס להתחל ואז התחבר אל ואז נפתח לי חלון ואז יש תהליך של איזה 30 שניות ואז אני צריך לסגור את החלון.. מקווה שהבנתם , רותם

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by gilp123,

שלום, אני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה על כונן אחד, ושתהיה לי אפשרות לבחור בין שתיהן. מישהו יודע איך לעזור לי עם זה? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם התקנתי עכשיו על המחשב הזה : T7500 2GB RAM 8400M GS והווינדוס לא זז כזה להיט כמו במחשבים האחרים... הוא זז פחות מהר מXP ... ואקספלורר הגלילה שלו איטית....... כמעט הכל איטי ובXP טס.. מה יכול להיות? דרייברים מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by benor,

פתאום נעלמו לי האיקונים שעל שולחן העבודה יענו אני לא יכול לראות אותם אתם יודעים מה אפשר לעשות עם זה?. וגם אני לא יכול לעשות אפילו קיצור דרך על השולחן העבודה אי אפשר להעתיק אפילו עליו כלום. :'( :'( :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את חלונות 7 64BIT ULTUMATE כבר כמה חודשים ומדפסת של HP מדגם C4183 זוהי מדפסת משולבת. רק לאחרונה יצאו דרייבים חדשים לחלונות 7 והתקנתי אותם אתמול לפני כן עבדתי עם הדרייבים של ויסטה שעשו בעיות. המבעיה שנוצרה היא שהמדפסת לא מגיבה לפקודת "הדפס" לא משנה מאיזו תוכנה אני שולח להדפסה עשיתי הדכונים לדרייבים החדשים ולמערכת הפעלה. מה שכן המדפסת מגיבה לסריקות וכו'....דרך המחשב. בנוסף חיברתי את המדפסת לנייד עם אותה מערכת הפעלה וללא הדרייברים של המדפסת ושם המדפסת שולחת להדפסה ללא כל בעיות. מישהו מכיר את התופעה/יכול לעזור ? תודה מראש טל.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, איך עוברים בWINDOWS 7 למצב XP MODE ו/או - איך עוברים ממצב למצב?,ואיך חוזרים למצב הרגיל (WINDOWS 7)? במה זה תלוי ו/או איך זה מתאפשר;האם במעבד,בגודל הזיכרון,בלוח האם וכו'...? האם מצב XP MODE;אפשרי רק בגירסא מסוימת של (...WINDOWS 7 (HOME PREMIUM,ULTIMATE? תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי ווינדוס, חוקי לחלוטין!!, אך משום מה הוא דורש ממני לעיתים תכופות לאשר כל מיני דברים. לדוגמא: אם למשל אני מפעיל ווינאמפ הוא מציג לי שאלה עם הסימן של המגן הזה מחשיך מעט את המסך ומבקש שאאשר את התוכנה, אני יודע שאתם יודעים איך זה ניראה אני רק מפשט את הבעיה. הסתכלתי בסטיקי בשביל לראות מה קורה עם בעיות הרשאה ומצאתי משהו שם תחת כותרת של אם יש בעיות הרשאה להתקין את taskfix manger עשיתי זאת ועכשיו ווינאמפ לא עולה בכלל!, מדוע? אשמח אם תעזרו לי כאן תודה מראש אוריה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by IlanF,

לפעמים כשאני גולש באינטרנט ומעביר שפות לרשום בשפה אחרת, לפעמים אני רואה שהוונדוס התקין לבד את השפה הצרפתית. אין לי מושג למה ואיך. לא הופיע חלון ולא כלום. פשוט נוספה השפה הזאת בסרגל השפה. אני מוחק אותה ואחרי כמה זמן היא שוב מופיע לי שם. למה זה קורה? זה ממש מעצבן

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. כנראה משעמם לו, הינה קישור למלחמה תהנו... http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=16553&smsMsg=

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by haimon_v,

החלפתי לכרטיס 4850 החדש של שפיר - והתוצאות במשחקים מדהימות!!!!!!! אבל כשאני מדליק את המחשב הוא עולה לאט בצורה משמעותית מאשר קודם לכן. למה? למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by ofirterev,

יש לי שאלה כשאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי ומאפיינים ואני הולך לכללי כתוב לי רשומה עבור:חנות סקס אייך אני משנה את השם הזה זה לא שם משתמש אלה השם של המחשב עצמו לא הצלחתי יש לי xp תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by djvibe,

היי מכרתי בעבודה שלי מיני לפטופ של ASUS דגם EEE PC הוא בא אצלנו עם ווינדווז XP מותקן בעברית יש לי לקוחה שביקשה באנגלית האם יש דרך להפוך לאנגלית (שכל התפריטים יהיו באנגלית כמו MUI של עברית רק אנגלית) תודה רבה יניב

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by SagroN,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בנוגע לWindows 7: 1. אני קונה Windows 7 מנס - הסתדרות המורים. הגירסא שמובאת שם היא Upgrade - רציתי לדעת אם מישהו ניסה להתקין את התוכנה ללא שמותקנת אצלו מערכת הפעלה והאם הוא הצליח? דבר נוסף - במידה ואי אפשר, יש לי דיסק של XP מקורי עם CD-KEY מקורי, עכשיו אפשר לשרד מXP ל7 לפי מה ששאלתי שמה, אבל מה שלא יכלתי לשאול זה אם אני מתקין XP על מחשב אחד עם CDKEY מקורי כמובן ועליו מתקין WINDOWS 7 גם עם KEY מקורי, האם שני הסי-די-קי נשמרים? או שרק של הווינדוס 7? אם אתם תוהים למה אני שואל, אז התשובה היא פשוטה, ברצוני לקנות 3 ווינדוסים כאלה ולעשות את "הקומבינה" הזאת בכל אחד מהמחשבים, להתקין את הXP עם הKEY המקורי ואז לעבור למחשב הבא(במידה והCDKEY של הXP לא נשמר..…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. ניסו לעזור לי בפורום אחר ולא עזרו, אז ככה יש לי windows xp pro hebrew כן קיים דבר כזה... אז בבקשה נסו לעזור לי בעברית.... אז ככה אני מנסה לעשות כיבוי למחשב והוא רושם לי "כעת ניתן לכבות את המחשב" ולא מתכבה אני צריך כל הזמן לכבות אותו ידנית וזה מבאס כי יש לי מחשב ממש טוב כפי שניתן לראות... אז בבקשה תעזרו לי... :-\

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. לא רוצים לינוקס? אפשר גם אחרת. Valve החלה לשחרר כלים המסייעים להתקנת מערכת חלונות 10 על הקונסולה המהפכנית החדשה שלהלכתבה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  21. התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומשום מה איני מצליח לקבע את גודל הקבצים בחלון. בכל פעם כשאני פותח חלון אני נאלץ להגדיר מחדש ממצב של View > Tiles ל- Icons בנוסף, לא תמיד זה נשמר. תודה

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by Abu-Ali,

אהלן וסהלן לכולם, בזמן התקנת עדכונים של ווינדוס לאחר כיבוי המחשב נפל המתח וכתוצאה מכך, בהפעלה של המחשב כעת אני מגיע למסך כחול לאחר הטעינה בו ווינדוס אומר שהוא משקם את הקבצים. אני לא מצליח להגיע לדסקטופ גם במצב בטוח. ווינדוס עולה, מופיע "מסך השיקום" ואז הוא נשאר תקוע כך במשך שעות. נתתי למחשב שהות של כ8 שעות בפעם האחרונה, אבל לפי מה שזכור לי במקרה דומה מהעבר גם לתת לו כמה ימים לא יעזור. :s05:

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  23. היי, יש איזה אתר שאני מתרגל בו שהוא ברזולוציה קטנה, אז השתמשתי באפשרות של אינטרנט אקספלורר להגדיל את האתר כך שאראה יותר גדול, אבל שמתי לב שהוא הורס את האיכות של הכיתוב והוא לא קריא כל כך. אז ניסיתי להגדיל עם האצבעות דרך המסך מגע ודווקא זה ראיתי שבכלל לא הורס את האיכות וגם לא משנה את אחוזי ההגדלה של הדפדפן. רציתי לשאול - אם לא היה לי מסך מגע. איך הייתי עושה את ההגדלה הזאת מבלי לגעת באחוזי ההגדלה של הדפדפן? מי שלא הבין - אז צילמתי סרט קטן שמתאר את מה שאני מתכוון: https://www.youtube.com/watch?v=Lcx3GfyXS4Y&feature=youtu.be תודה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  24. Started by raananweber,

ברשותי DVD עם כל 6 הגירסאות של הויסטה , השאלה שלי האם זה גם 64 וגם 32 ???? בהתקנה זה אמור לשאול או לזהות עם המחשב שלי הוא 64 ביט או 32 ??? עזרתכם בבקשה.....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eCRIME,

שוב שלום לכולם,קראתי לאחור מספר הודעות בהקשר לנושא הזה אך לא מצאתי תשובה גורפת לשאלה הנדרשת: האם כדאי לעבור ל Windows Vista 64 Bit או לא??? הרבה מהחברים כאן המליצו על זה שהגירסא משפרת מאוד את המהירות של המחשב ועיבוד המידע ומצד שני היו טענות כנגד תאימות לדרייברים שונים ועברית... יש מישהו שרץ עם הגירסא הזו ויכול באמת להמליץ לנו?? מפרט מחשב: E6300 Dual Core 2 2GB DDR2 667MhZ GeForce 7600 תודה על כל תגובה

• 7 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.