עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Nihility,

יתכן ואלה מכם שמשתמשים בויסטה 64 שמו לב שלפעמים אחת התוכנות משתגעת ומתחילה לגמור את כל הזכרון. פתאום המחשב נהייה מאוד איטי ומתחיל לטחון את הדיסק הקשיח. בדיקה בtask manager מראה שכמעט כל הזכרון נוצל אבל כשמסתכלים על רשימת התוכנות הפעילות אף אחת מהן לא מודה באשמה (זה קורה הרבה כשמעתיקים קבצים גדולים ובעיקר דרך הרשת, מעל כמה מאות מגה). בחלונות 32 ביט, כל תוכנה מוגבלת במקסימום זכרון שהיא יכולה לקחת, אז גם אם היא משתגעת היא לא יכולה לנצל יותר מ1 ג'יגה של זכרון למטרת קאש. אבל בחלונות 64 ביט, ההגבלה הזאת היא של 8TB (!!!) אז לא משנה כמה זכרון יש לכם, היא תנצל אותו. אז מה עושים? (עדכון בסוף הפוסט) http://blogs.msdn.com/ntdebugging/archive/2007/11/27/too-much-cache.aspx במאמר הנ…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by (G),

יש לי בעיה עם נייד שחירבשו לו את ה-FILE TYPES. כל קובץ EXE אני מנסה לעלות מופעל על ידי ה-WMP אין לי גישה ל-REGEDIT בגלל זה. איפה אני משנה להגדרות מחדל? תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  3. זאת הגרסה כולם להוריד Microsoft.Windows.7.*********** ויש גם nui עיברית להורדה מי שרוצה שיגיד לי אשמח לעזור

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by רומן גרוס,

יש לי מערכת הפעלה VISTA במחשב אחד ושכחתי את הסיסמא שלה איך אפשר לבטל סיסמא או לגלות סיסמא ששכחתי ? רשום " מחשב מוגן בסיסמא " אבל אין לי מושג מה הסיסמא . ראיתי פעם מישהו שעושה משהו ואז הוא עולה על הסיסמא בקלות

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. היי אחרי התקנת WIN7 מסתבר שיש כמה דברים מעצבנים. הסרת המייל היא אחת מהן. כעת צריך להתקין את הלייב מייל והבעיה היא שאי אפשר להתקין את זה באנגלית ומסנג'ר בעברית. שניהם חייבים להיות באותה שפה וזה מאד מעצבן. יש אפשרות להוריד קובץ התקנה למסנג'ר בלבד בעברית ולא כחלק מחבילת הלייב?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by amir85,

אני מדבר על הפיצר של שלוחצים על WIN KEY + P ואפשר להעביר את המחשב למצב פרזנטציה הבעיה שלי היא שאחרי שמנתקים את המסך/ברקו/תקן פלט אחר או עם לא מחובר אחד בכלל אז המחשב חוזר חזרה למצב רגיל ואני רוצה שהמחשב ישאר במצב הזה עד שאנחנו מסימים. מישהו?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על ויסטה מה יקרה לכל הדרייברים של הלפטופ שלי?? יש לי לפטופ של HP מסידרה DV5 תודה לעוניםP:

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  8. איך אני "לוקח" 15GB מכונן C ומעביר לכונן D ב windows 7 ? אני מעדיף לעשות את זה דרך הווינדוס(אם זה אפשרי) ולא דרך תוכנה חיצונית.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. תראו את התמונה - איך אני מוסיף את זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. בעבר השתמשתי ב IE8 בויסטה ויכלתי להיכנס לאותו אתר עם משתמשים אחרים בכל חלון שפתחתי. עכשיו אחרי שהתקנתי את windows 7 אם אני נכנס בחלון אחד ונכנס בחלון השני אז המשתמש האחרון שהכנסתי נכנס גם בשתי החלונות. יש הגדרה שמסדרת את זה לאיך שזה היה פעם?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  11. שלום לכם התקנתי את אחת מגרסות הבטא של וינדוס 7 לאחר זמן עשיתי פורמט לכונן בו היה וינדוס 7 ונשארתי רק עם xp pro. כעת שעולה המחשב יש לך מסך בחירה בין xp ל 7 איך אני מבטל את זה ושיכנס אוטומטית לxp? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by whitiger19,

מאיפה אני מוריד דריברים לכרטיס מסך? לוינ-7..(7800gt) ב-UPDATE , זה מצא לי אוטומטי דריברים לכרטיס קול, ללוח, למסך, כרטיס רשת וזהו. המון זמן לא פירמטתי, והתקנתי וינדוס חדש, אשמח לקבל הצעות אלו תוכנות להתקין, שיש להן תאימות לויסטה, מתוכנות דחיסה ועד לקודקים תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. כשאתם נמצאים בחלון כלשהו במחשב, בצד שמאל יש לינקים מועדפים, ניתן לערוך את הלינקים לאיזה מיקומים שתבחרו וזה מקל ממש על ההתמצאות במחשב.. התיקייה נמצאת ב C:\Users\Your-USER\Links ניתן לגרור לשם לינקים באופן ידני, לערוך את השם והאייקון שלהם. מאוד יעיל ממליץ בחום העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BindeR,

שלום רב, לפני כשבוע פתחתי נושא בנוגע לבעיה זאת עזרתם לי אך נתקעתי ללא מוצא. הבעיה היא בsystem בתוך ה regisrty hive . אמרתי לי לעשות ריפר בהתקנה אך הבעיה היא שאין לי שום אפשרות כזאת. אני לוחץ F8 ובכך מאשר ומגיע לאפשרות של התקנה על המערכת הקיימת דבר שלא בא בחשבון מכיוון שיש לי קבצים חשובים בכונן הקשיח. האפשרות השנייה היא ריפר אבל במקום לעשות OVERWRITE על הקבצים הנדרשים זה מעביר אותי לריקוברי קונסול. ומשם אין לי מושג מה לעשות בחרתי 1 לחצתי אנטר ומשם הדרכה חשוכה. מבקש את עזרתכם. נ.ב התקנתי לחבר ווינדוס מחדש לפני כמה ימים ודווקא ראיתי בווינדוס שלו שהיתה אפשרות של ריפר ולא ריפר קונסול! האם זה קשור לדיסק' התקנה?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  15. יש לי קבצי תמונה שכל אחד מהם עם שם אחר ואני מעוניין שכולם יהיו בשם זהה עם סדר עולה, למשל תמונה 1, תמונה 2, תמונה 3... אפשר לעשות את זה מבלי לעבור ולשנות כל קובץ בנפרד?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by maors3,

יש לי ASUS N10E והוא עובד לאט לאחר פירמוט ל XP הום בעיברית למישהוא יש מושג מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by david86,

כשאני מדליק מוזיקה מעלה את הוליום אז השירים נשמעים כמו דיסק סרוט וכשאני מוריד את הוליום אז הוא בסדר רק כשאני מעלה אותו השירים קופצים כאילו

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. שלום, כאשר אני לוחץ על הכפתור עם הגלגל האמצעי בעכבר אני מגיע לסוף העמוד הנוכחי שבו אני נמצא. דוגמאות: 1) אני בדף אינטרנט עם מלא כתבות..לחצתי על המקש האמצעי עם הגלגל בעכבר והוא "זורק" אותי לתחתית העמוד. 2) אני בתוך תיקיה במחשב שלי (שירים למשל) אני לוחץ על ההלחצן האמצעי וזה זורק לתחתית העמוד. תופעה זו מופיעה ב- WINDOWS/IE/FireFox.. בקיצור בהכל. מה אפשר לעשות כדי למנוע תופעה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yopser,

יש לי מחשב ישן קצת שהיה בו XP ופעל בסדר.. פתאום היום הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס אז הוצאתי את הHD חיברתי למחשב אחר עם מארז USB כזה גיביתי את כל החומר ועשיתי פורמט לכונן אחר כך החזרתי אותו למקום וניסיתי להתקין XP עם דיסק שכבר התקנתי ממנו לפני איזה שבועיים והוא מעלה לי את המסך הכחול והכל אבל בהתחלה בטעינות הראשונייות הוא רושם לי: file KDCOM.DLL could not be loaded setup will stop blablabla לחץ על כפטור כדי לצאת.. ניסיתי עם שני דיסקים בשני כוננים שונים וזה או שזה מציג את ההודעה או שזה נתקע קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שהHD פגום (כן הוא ישן) איך אני יכול לבדוק את זה? יש תוכנה משהו?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. Started by Mor .,

לפני שבוע בערך, המחשב הציג חלון שאין לי מקום בכונן C אני ואבא שלי התחלנו למחוק דברים וזה כל פעם ירד חזרה ל0 מקום. בסוף התייאשנו אז אבא שלי לקח את המחשב למישהו מהעבודה שלו , והם מחקו ביחד דברים ופינו לי 5.78 ג'יגה בייט. וזה ממשיך לרדת, יותר לאט, אבל יורד המקום, בלי שאני מורידה כלום. זה יורד הרבה ואז אני נגיד מכבה את המחשב ומדליקה, זה מעלה חצי ממה שירד כאילו מקודם היה לי נגיד 5.47 שהדלקתי, זה ירד 2 מגה בייט, אחר כך זה ירד עוד וכשכיבתי והדלקתי זה היה 5.45 זה מחזיר חלק אבל זה עדיין יורד וזה מחרפן אותי מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. איך פותרים תבעיה הזו בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  22. שמעתי שיצאה רשמית לWIN 7 כבר גרסאת RTM, מה יהיו ההבדלים בינה לבין גרסאת הRETAIL? (ללא התייחסות לרשיון כמובן).

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  23. Started by m-o-r,

יש לי מדפסת HP PSC 1410 וWINDOWS 7 7600 X64 שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני מקבל שגיאה "WINDOWS איתר תוכנת מנהל התקן אך נתקל בשגיאה בעת נסיון להתקין אותה" הורדתי דריברים מהאתר של HP ל VISTA X64 ויש אותה בעיה וניסיתי בעדכונים של WINDOWS יש לי גם דריבר שעבד לפני שפירמטי את המחשב היה לי 7260 :s05:

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. מעוניין לבצע פרמוט באחד מהמחשבים שלי הבעייה היא שאין לי את הדיסק וייקח שבוע עד ש MS ישלחו לי עותק אני לא מחפש גרסאות פרוצות כי כמוהן יש כמו זבל ברשת השאלה שלי אם יש אופציה כזאת להוריד ממייקרוסופט ISO של HOME OEM ? או שחייב תדרך הארוכה להתקשר לשרות לקוחות לבקש שישלחו בקיצור בירוקרטיה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הבנתי שזה קשור למגבלה להעביר את המערכת ממחשב למחשב. האם זה מגביל גם את האפשרות לפרמט את המחשב? האם ניתן להשיג XP שאינו OEM ואם כן - האם הוא יקר באופן משמעותי מה"חד פעמי" הזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים