Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום, החלטתי להביא לדוד שלי את הנייד הישן אז ניסיתי לפרמט בשביל להתקין 2K אבל משום מה הוא לא קורא שום כונן... יש לי 3 כוננים: C - Windows & Programs - 6.94 GB D - Games,Downloads & Stuff - 10.6 GB X - Music - 1.42 GB כולם בהארד דיסק אחד של 20GB ... מה קורה למה הוא לא קורא לי את האותיות בדוס?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם XP SP2. אני משתמש בתוכנה שאי אפשר להתקין אותה על SP3. את הXP קניתי ממש מזמן, ואני רוצה לייצר בעזרת Nlite דיסק התקנה שכולל את על העידכונים חוץ מSP3 וIExplorer 8. איפה אני מוצא באתר של מיקוסופט (או במקום אחר) רשימת עידכונים להורדה ידנית? (לא דרך Windows Update) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מערכת ויסטה עם שני מסכים (שהם בעצם מתפקדים כמסך אחד )האם יש אפשרות שבכול מסך השומר מסך תהייה תמונה אחרת?? קראתי לפני כמה חודשים בגוגל שזה אפשרי ,רק אני לא מוצא את זה שוב! תודה שי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 על מחשב נייד, אין לי את הדיסק. האם הפעולה sfc /scannow דרך הפקודה cmd מתקנת את קבצי המערכת, או שזה לא מספיק? בנוסף...יש איזה כלי או תוכנה שבאמצעותה אפשר פשוט לתקן קבצי מערכת ואפילו לשחזר קבצי מערכת שנמחקו או שאין אפשרות לתקנם? בנוסף כשאני מחבר usb למדפסת, הusb מדווח שהוא לא מזהה, בבדיקה במנהלי ההתקנים, יש על חיבור הUSB סימן צהוב. תודה רבה דידו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי בעיה במחשב וחבר שלי אמר לי תיכנס לאיזה אתר ותרשום לי את האיפי שלך אז רשעמתי אז נתנתי לו אני רואה שהעכבר זאז הוא אמר על תידעג אני יסדר לך בלי שאני היה אצליך בבית ואז הוא סידר לי מי שהוא יכול להגיד לי איך הוא עשה דריך מה איזה תוכנה הוא איך עוסים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את התרדים בקודמים על זה אבל לא מצאתי את הדברים האלה שהיו אמורים להוסיף עיברית... אז אולי בכל זאת אפשר להוריד מהאינטרנט תוספת כזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שפשוט קיבלתי עצבים החלטתי לפרמט המחשב.( או בעצם את הווינדוס) יש לי 2 HD כאשר אחר מחולק ל2 פרטישנים ועל אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה©. בטעות התקנתי גם על ה HD השני את מערכת ההפעלה,(E) אך פימטתי את הכונן הזה. והבעיות: משום מה עדיין יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות ההפעלה (של C ושל E) למרות שפירמטתי את E. אין לי אפשרות ל "stand by" של המחשב(המקש מעורפל ולא פעיל). ועדיין למרות שהתקנתי מחדש ופירמטתי , יש לי תוכנות ישנות ב program files ( מוזר...?!) ובעצם כל C ,מלבדהווינדוס שהותקן מחדש לגמרי, עדיין יש בו את התיקיות הישנות. HELP ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יותר נכון - ה-Boot בכלל לא מזהה את הדיסק וממשיך לטעינת XP. הכונן מוגדר בביוס כראשון בתור.. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ביצעתי פירמוט והתקנה של וינדוס 7 ולאחר מכן את 8 pro המסך מידי פעם מהבהב ונתקע מאתמול המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים הענין שהוא טוען שיש לו תקלה אחת מהם זה memory.dmp הדיסק קשיח חדש אז אני לא יודע אם זה קשור אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני נתקע המון באמצע עבודה כי המחשב נכבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשנות את שם המחיצה עליה מותקנת מערכת ההפעלה מ- E ל- C. כעת C מייצג אצלי Removable device. האם ישנה דרך פשוטה לעשות זאת ללא פירמוט? לחליפין, כיצד ניתן לשנות Path התקנה של תוכנות המותקנות אוטומטית (קרי במקום C:/program files ל- E:/program files?)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני ארד-דיסקים במחשב ואני רוצה להתקין בשניהם winxp למקרה שאם אחד יפול אז אני יוכל לעבוד עם השני השאלה שלי היא האם אני חייב להתקין בנפרד על כל אחד מהארד-דיסקים את ה winxp או שמספיק להתקין על אחד ויש דרך להעתיק לשני את ה win על מנת לדלג על תאליך ההתקנה הארוך ? והאם זה יהיה מומלץ ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלה קצת עזרה לא תזיק תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 ג'יגה זיכרון. ואין לי מושג על מה לכוון את הזיכרון הוירטואלי בווינדוס יש איזה קטע שאני מפעיל למשל את אינטרנט אקספלורר ולוקח לו מלא זמן להעלות אותו ואני שומע שההארד דיסק טוען וטוען ואז אחרי פעם אחת שזה עולה ככה, הוא עולה בטיל גם אם אני פותח אותו 200 פעם. אז אני מניח שמשהו בזיכרון הויירטואלי לא מכוון טוב. על מה לשים את זה? יש לי כונן אחד של 160 ג'יגה שמחולק ל- C 40GB ו- D 120GB נראה לי הקטע הזה משגע אותו... אני עם windows 64bit אם זה משנה משהו
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! הודעה מרשיעה לכולכם מיקרוסופט הוציאו את הקומפוננט הזה שכבר אין מצב שאתה מתחמק ממנו, הוא יקפוץ לך או כשתכנס ל WINDOWS UPDATE SITE או כשמערכת העדכונים האוטומטית שלך תתחיל לבעוט בצד למטה. כנראה, לפי מה שהבנתי זה בודק את הסיריאל שלך אצל מאגר מידע שמיקרוסופט אספה שבנוי ממספרי קניה שנתקבלו ממהחנויות המורשות והסיראלים המתאימים להם. כעט כל פעם שתנסו להוריד עדכון מהאתר של מיקרוסופט תגיעו לעמוד הזה. אלא אם כן שילמתם כסף לבן אדם הכי קפיטליסט ומגעיל בעולם. אז יאללה אנשים תתחילו לרוץ לקנות WINDOWS מקורי ותחזירו את האדם השני הכי עשיר בעולם(אחרי איל נפט* ערבי ) למקום ראשון ;D או שתעדיפו לחיות בחשש של אפשרויות לפריצה ודליפות זכרון או שאתם חיים באשליה שהעדכונים האלה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בנייד שלי מותקנת Windows Vista Home Premium Media center כשאני נכנס לשם יש שם אייקון לשידורים של חברת YES משומה כשאני מפעיל את זה הוא מתחיל לבצע הורדה שאינה מסתיימת ואז מראה לי על שגיאה \ תוכן לא חוקי. כשאני נכנס ללינק שהוצאתי מהDATA שלו הוא נותן לי קובץ להורדה. הורדתי את הקובץ אבל אינני יודע מה לעשות עם זה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע התחילה להופיע לי הודעה מוזרה על המסך שאומרת שחסר לי איזה רכיב במחשב ואני צרריך להתקשר לאינטרנט כדי להשלים אותו התחברתי ההתקנה הסתיימה בהצלחה ואז פתאום שוב הופיעה לי ושוב הופיעה לי ועוד פעם......וזה התחיל להחשיד אותי(אמרתי אולי זה נמחק בגלל שאני מוחק ספיי וור ומה שאני מתקין כל פעם זה איזה ספיי וור). ואז פתאום לפני יומיים המחשב התחיל להתכבות לי בפתאומיות אני רואה אותו פתאום סוגר את כל התוכנות ומתכבה הסרתי וירוסים וספיי וור אך לשווא. ואז לפני שעה מכתיבת ההודעה המחשב נכבה לי והדלקתי אותו והוא בקושי עלה בשארית כוחותי הצלחתי להפעיל את TASK MANGER וראיתי שה-CPU על 100% ללא הפסקה סגרתי כמה תוכנות שנראו מוזרות והמחשב חזר למצב נורמלי (בערך) פתחתי את נורטון ולתדהמתי הוא ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מאוד חשוב לי הנושא הזה למה זה מחשב שהשקעתי בו הרבה זמן (יענו עבודה כדי להרוויח כסף) טוב אז ככה מדובר על ווינדוס 7. יש לי במחשב 2 כוננים לאחד מהם שמתי את כל הדברים שאני רוצה להשאיר (כונן E) ובכונן השני (כונן C שנמצא בו מערכת ההפעלה) השארתי לפירמוט. התחלתי את תהליכי הפירמוט הכל טוב הכל יפה... עד שאני מגיע למצב שזה מראה כאילו זה ב-"השלמת התקנה" (או משו כזה) יענו זה הרגע האחרון לפני שהמחשב עובד כרגיל!! באמצע התהליך הזה קופץ לי החלון הבא windows could not update the computers boot configuration installation cannot proceed עכשיו גם אין לי ווינדוס,וגם אני לא ימצליח להתקין!!! דברים שניסיתי: * לקחתי דיסק התקנת ווינדוס מחבר (גם הדיסק שלו מקורי כמו שלי ובדיוק כמו הדיסק שלי) וזה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב , והטלפון מצלצל ,מערכת ההפעלה נתקעת . כדי למנוע את הבעיה , אני מחייג דרך המודם ובעצם "פותח " את הפורט של המודם ואז הטלפון הראשון שמצלצל לא "תוקע" את המחשב . האמת היא שאני חושד ב- WinfaxPro האם מישהוא נתקל בתופעה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותקנת לי גרסת 8.1 Pro. זה קורה למרות שבהגדרות power options מוגדר מצב שינה לאחר 180 דקות. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 ווינדוסים על המחשב ובדרך כלל אמורה להיות בחירה בינהם אבל אצלי הוא טוען ישר את הויסטה מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ג'ויסטיק Speed-link Black widow 6640 שעבד ללא בעיה עד לפני כמה ימים (לא יודע בדיוק מתי התחילה הבעיה) שמתי לב שמשחקים שדורשים את הג'ויסטיק פשוט עושים Crash כשמנסים להפעיל אותם. ניסיתי לנתק את הג'ויסטיק מה-USB, והמשחקים עבדו. ברגע שחיברתי אותו - קראש. הנחתי שהבעיה היא ב- HID.dll שזה קובץ ה-Dll שהתרסק. אבל נתקלתי בקשיים להחליף אותו (מסתבר שאין לי הרשאה למחוק את הקובץ) שמתי לב שאותה תקלה חוזרת גם כשאני מנסה ב-Control Panel ללחוץ על המאפיינים של הג'ויסטיק. מה שמוזר, שיש לי גם הגה של לוג'יטק מחובר ואותו אני מצליח לראות ולהכנס למאפיינים (מה שגורם לי לחשוב שהבעיה לא ב-dll). ניסיתי להתקין מחדש DirectX ועשיתי בדיקה של קובצי המערכת דרך ה-cmd, לא עזר כמובן שניסיתי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים בתקנתי את XP PRO בגרסה צרובה עד לפני חודש הכול עבד מצוין אבל אז קרה משהוא מוזר לאחר שעשתי היתחול למחשב הWINDOWS הגיעה לנקודה מסוימת ואז המחשב פשוט ביצע היתחול מחדש וכך זה נמשך בלי הפסקה נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכול מחדש אבל לאחר שלושה שבעות זה שוב קרה. אני עובד עיצות כי לכול החברים שלי אין בעיה אם הWINDOWS ולכן אני חושב שזו לא בעיה של נעילת הWINDOWS [כי אני חושב שXP ננעלת אחרי חודש] למשהוא יש רעיון למה הXP קרסה כי בזמן שעבדתי איתה לא היו בעיות אני נותן את מפרט המחשב אולי זה יוכל לעזור לכם P3 733עם 256 SDRAM כונןCDROM*36,DVDROM*8 וצורב yamaha*16/10/40 סקזי כמו כן לוח אם AUSUS 133 כרטיס מסך VOODOO3 עם TVOUT מודם 56K כרטיס קול 128 מקווה שתוכלו לעזור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, כנראה עקב וירוס כלשהו הוינדוס לא עולה, אני סבור שזה וירוס בגלל שפעם אחרונה שהוינדוס עלה אז באנטי וירוס נחסמו מספר אפשרויות. לאחר מכן הרצתי סריקה של nod32 במצב בטוח אך לא נמצא שום דבר חריג, ואז איתחלתי את המחשב והוינדוס לא עלה. גם במצב בטוח הוינדוס לא עולה, מגיע למסך שנכתב windows 7 ויש את האנימציה ואז המחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי repair, גם מהדיסק וגם ללא דיסק (לא יודע אם יש הבדל) אך לא עזר. האם פורמט זו הדרך היחידה? windows 7 pro x64 eng תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פתאום משום מקום כל הפונטים בוינדוס הפכו לבולד כלומר לכהים. בכל התוכנות ובכל בתפריטים של הווינדוס הפונטים הפכן לעבים וכהים. באינטרנט הכותרות הפכו לכהות ואילו הכתב עצמו הפך לנטוי בכל האתרים. איך מסדרים את זה שיחזור למצב הקודם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-