עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by הדר,

שלום, כשאני מדליקה את המחשב כל מיני תוכנות מתאתחלות ומופיעות לי בצד ימין של המסך (ליד השעון). בדקתי את משאבי המערכת ולדעתי התוכנות האלה לוקחות לי הרבה משאבים. אני חושבת שאני צריכה לעשות שינוי ב-registry, אבל אין לי מושג איך. מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד איך עושים זאת (יש לי win2k pro), ומה ממש לא רצוי לשנות? תודה מראש, הדר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Armageddon1,

לאחרונה מופיע לי מדי פעם חלון ה"מוות" הכחול הזה ...ורושם לי Beginning Physical dump of memory יש לי XP SP1 עם כל העדכונים האחרונים... מה יכולה להיות הסיבה לכל חלונות המוות האלה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חברה, אני רוצה מדריך שיסביר לי שלב אחר שלב איך לפרמט מחשב, להתקין בו windows ומאיפה להשיג דרייברים. תודה מראש. slim_shady.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by noodle,

שלום לכם, כנראה עקב וירוס כלשהו הוינדוס לא עולה, אני סבור שזה וירוס בגלל שפעם אחרונה שהוינדוס עלה אז באנטי וירוס נחסמו מספר אפשרויות. לאחר מכן הרצתי סריקה של nod32 במצב בטוח אך לא נמצא שום דבר חריג, ואז איתחלתי את המחשב והוינדוס לא עלה. גם במצב בטוח הוינדוס לא עולה, מגיע למסך שנכתב windows 7 ויש את האנימציה ואז המחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי repair, גם מהדיסק וגם ללא דיסק (לא יודע אם יש הבדל) אך לא עזר. האם פורמט זו הדרך היחידה? windows 7 pro x64 eng תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by adielfr,

בס"ד שלום לכולם. ברשותי win7 מקורי. אתמול אחרי שהרצתי איזושהי תוכנה לסריקה אחר מזיקים (נמצאו משהו כמו 8) המחשב עשה restart ומאותו רגע בכל הפעלה של הווינדוס כשאני נכנס אל ה-user אני רואה מסך אפור מוזר. כלומר הווינדוס לא נטען. ניסיתי להכנס ממצב safe mode והתוצאה זהה. במקום לראות מסך אפור ה-safe mode לא נטען כפי שצריך. ניסיתי לשחזר את המערכת אמנם לא הצלחתי למצוא נקודת שחזור שעובדת כראוי, בכולן הווינדוס מודיע על תקלה. אם יש למישהו פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע. אם לא אני כנראה אפרמט את המחשב וכאן מגיעה השאלה שלי, כיצד ניתן לגבות קבצים שנמצאים על הדסקטופ כאשר אין לי גישה אל הדסקטופ (שהרי מערכת ההפעלה לא נטענת כפי שצריך) האם אפשר דרך תפריט הפירמוט לגבות קבצים הנמצאים בדסקטופ? תודה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שנתי כמו במדריך האפשרות הראשונה , עשתה או אייקונים קטנים (לא יפה) או אייקונים ענקיים. האפשרות השניה, עשתה לי בגודל מושלם ,גם סמן העכבר נראה בול בגודל , אך דפדפן כרום נראה דפוק ביותר ,הרזולוציה נראת מאוד נמוכה ! http://www.israup.net/images/270d88facda212a856b2717fbfb66629.png לפי התמונה רואים שאין סדר לא רואים את ה ( - ) ליד הריבועים והX של הדפדפן . הכל מבולגן . דפדפן אקספלורר נראה בסדר גמור גם מבחינת רזולוציה ,גם סדר. אחרי שהחזרתי אייקונים מהאתחול ,שוב פעם האייקונים נעלמו אחרי שעשיתי רענון , והסדר התבלגן ! דבר נוסף , תוכלו לראות פה ,כשאני מנסה לשנות סמל לדפדפן כרום, החלון לא מתאים לגודל המסך! אי אפשר ללחוץ אישור על השינוי אני נסתי להרים את החלון עם ה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כיום כשהמחשב עולה אז הוא מגיע למסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני צריך לעבוד. במסך ההוא יש לי רק אפשרות בחירה אחת של המשתמש שלי (באמת יש רק משתמש אחד.. לא איזו בעיה). איך אפשר לסדר שהמחשב יעלה ישר לווינדווס בלי שאצטרך לבחור את המשתמש? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שזאת לא הבעיה הכי גדולה ב XP אבל זה ממש מעצבן, אני יכול לשים את זה על ALWAYS HIDE אבל זה תמיד חוזר. איך אני יכול להפטר מזה לנצח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by snupi58,

התקנתי מסנג'ר כל האפליקציות הקשורות אליו עולים - דואר ,אלבום תמונות וכו' רק התוכנה עצמה מתחילה לעלות ונעלמת. כמו כן מצלמת האינטרנט. יש על האייקון של המסנג'ר מגן עם ריבועים צהובים וכחולים - אם זה יעזור מצ"ב קבצים עזרו לי בבקשה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dmx,

שלום, החלטתי להביא לדוד שלי את הנייד הישן אז ניסיתי לפרמט בשביל להתקין 2K אבל משום מה הוא לא קורא שום כונן... יש לי 3 כוננים: C - Windows & Programs - 6.94 GB D - Games,Downloads & Stuff - 10.6 GB X - Music - 1.42 GB כולם בהארד דיסק אחד של 20GB ... מה קורה למה הוא לא קורא לי את האותיות בדוס?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, בהדלקה המחשב מגיע לתפריט של העלאה רגילה, SAFE MOD וכו', ולא משנה מה אני בוחר, הוא עושה ריסטרט לאחר מספר שניות. מה ניתן לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, יש לי שאלה. רכשתי עותק חוקי לגמרי של וינדוס XP עם SP2 מובנה... עלה לי בערך איזה 450 שקל... השאלה שלי היא כזו - התקנתי את הוינדוס ואישרתי דרך האינטרנט את העותק שלי וזה אכן אישר שזה חוקי.. אני יכול להתקין את העותק הזה גם על מחשב אחר עם אותו קוד..? הכוונה שלי האם אני יכול להתקין על מחשב שני שיש לי בחדר אחר... (במחשב ההוא יש לי עותק לא חוקי עם SP1...) כי אני לא יודע מה החוקים לגבי זה.. בכל זאת אני קניתי את הוינדוס ואני בסך הכל רוצה להתקין על שני מחשבים ששניהם שלי.. האם ניתן מבלי לרכוש עוד וינדוס ? תודה לעונים ויום טוב שיהיה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום, אני עובד בימים האלה על בניית רשת ודומיין בין מספר מחשבים ומנסה להבין קצת יותר לעומק את העבודה עם האקטיב דירקטורי. חשוב לציין שאני משתמש בWS2003 בשרת וכלל המחשבים עם מערכת הפעלה XP. בינתיים נתקלתי בדבר אחד שאני די תקוע עליו והוא הפצת software, כלומר שכאשר אני רוצה להפיץ תכנה מסויימת שתותקן בכל המחשבים מבלי שהמשתמשים בכלל ידעו על כך-אני פשוט לא מצליח לעשות זאת. אם מישהו מבין קצת בנושא ויוכל לעזור לי ולספק עצות אני מאוד אשמח

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by cateye,

היי כל האיקונים שיש לי במחשב הם שונים מברירת המחדל, יש דרך להחזיר את כולם למצב ברירת מחדל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by puGs,

תראו ככל הנראה היה לי וירוס ששינה איזה קובץ REG בכל מקרה כדי לתקן את זה אני צריך לעשות repair בעזרת הדיסק של מערכת ההפעלה.. הבעיה שבשלב שהוא בודק האם יש מערכות הפעלה קודמות הוא לא מוצא את המערכת שישלי כבר ובגלל זה אני לא יכול לתקן אותה. השאלה שלי היא איזה פתרונות קיימים כדי לפתור את הבעיה ומה אפשר עוד לעשות? ד"א כבר נכנסתי Repair Console הזה וניסיתי לעשות שם כמה דברים אבל אני לא ממש בטוח שעשיתי טוב או שזה פשוט לא עזר. תודה רבה רבה רבה מראש יש שם המון דברים שממש חשובים לי ואני צריך אותם דחוף. אעריך כל עזרה מכל סוג שהיא,תודה =)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם מערכת הפעלה XP HOME . כנראה כיביתי את המחשב בזמן שתוכנה כלשהי ביצעה עדכון .במחשב שלי את כונן C פותח בלי בעיה. בניסיון הפתיחה של הכוננים F ו - G אני מקבל את הודעת השגיעה NSIS ERROR . עשיתי חיפוש ברשת וביצעתי ללא הצלחה את ההמלצות.הסרתי הרבה תוכהות והפעלתי תוכנות בדיקה שונות. יש שיפור מסויים ... בלחיצה על כונן F למשל לא מתקבלת הודעת שגיעה....סמן המשפך מופיעה למספר שניות ו-...שום דבר. ניתן לשמור דברים על הכוננים וגם להעתיק מהם . DOK מזוהה ונפתח בלי בעיות . ניסיון של RESTOR לא הועילה. יש למישהו המלצות לתיקון ? תודה לעונים אדי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

הי מה אתם אומרים על ה LINSOWS יש לו סיכוי? משהו ניסה אותו? אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר תקראו ב YNET זו מערכת הפעלה של LINUX שתומכת בישומי WINDOWS

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ramboli,

שלום לכם חברים יקרים, אני משתמש במערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. כבר זמן רב, לאחר שימוש משמעותי של חצי שנה במחשב החדש לאחר התקנת המערכת, פעילות הכונן הקשיח בהפעלת המחשב אורכת זמן רב מהרגיל. בחצי שנה הזאת, כמובן התווספו למחשב קבצים, תוכנות, ערכי רישום, קבצים, מנהלי התקנים והרשימה עוד ארוכה. אני נוהג מדי שבוע / חודש לבצע פעולות תחזוקה של המחשב. כגון: איחוי (מתוזמן), ניקוי דיסק, מחיקת קבצים זמניים ועוגיות בדפדפן, הסרת תוכניות לא שימושיות, ניקוי ערכי רישום וקבצי זבל עם VISTA MANAGER. וכמובן אני נמנע מלהתקין תוכנות ריגול, סרגלי כלים שעלולים לייבא וירוסים ותוכזנות זדוניות למחשב. לפי דעתי ולמיטב הבנתי, המחשב שלי נקי מוירוסים, רוגלות, קבצי זבל וכו'. עכשיו אסבי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שיניתי את הקוד כניסה לווינדוס ועכשיו שאני מנסה להכנס משום מה הססמא שגויה יש דרך לפתוח את זה בלי לפרמט ????

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sprinter,

מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה זה גרסאת RTM ? זה שונה מהגירסא הסופית או לא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP כדת וכדין. ביומיים האחרונים שמתי לב לתופעה חדשה- עם הדלקת המחשב, הוינדוס מתחיל לעלות ולאחר שהמסך הראשוני של MICROSOFT WINDOWS XP (השחור) עולה, במקום לקבל את הדסקטופ אני מקבל מסך שחור להפליא. אחרי כמה ריסטרטים הצלחתי להפעיל את המחשב. קשר אפשרי 1: משחק רשת LORD OF THE RINGS ONLINE שאני משחק (חוקי למהדרין ובלי קרקים ושטויות) גורם להחשכת המסך אחרי שאני עושה ממנו EXIT. חומרה שלי: ATI HD4850 WD 500GB INTEL DUO CORE 3GHZ זכרון DDR 2 4GB אם למישהו יש רעיון או עיצה, אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://dotnetwizard.net/hacks/how-to-clear-file-search-history-in-windows-7/ האם יש אפשרות לעשות את זה בלי להתעסק עם הר'גסטרי או להתקין תוכנה חיצונית? לא שמעו על פרטיות במיקרוסופט?

23. שלום, אני רוצה שכל פעם שאני מחבר את הטלפון למחשב ירוץ איזשהו סקריפט ספציפי. לדוגמא: יש לי את הקובץ script.bat ובתוכו shutduwn -s -f -t 0 (כיבוי המחשב) אני רוצה שכל פעם שאני מחבר את הטלפון למחשב ישר הסקריפט (script.bat) ירוץ ויכבה לי את המחשב. איך אני יכול לעשות את זה? יש לי וינדוס 7 32bit בתודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, תמונה מצורפת. הבנתי שמחיקת קבצים מtemp יכולה לעורר בעיות.. יש טיפים בנושא ? תודה

25. Started by STRENGTH,

לא מזמן פירמטתי את המחשב ,אבל לפני שבוע בערך התחיל להיות לי בעיה שאני לפעמים פותח סרט עם ה-BSPLAYER או סתם פותח הרבה חלונות ב-FIREFOX ולפעמים אפילו סתם ככה בלי סיבה יש עומס על המעבד בדקתי ב-TASK MANAGER וראיתי ש EXPLORER.EXE לוקח ל-25 עד 30 % כוח עיבוד בלי שום סיבה זה כבר קרה יותר מ- 3 פעמים הדרך היחידה להפסיק את זה היא לעשות RESTART או LOG OFF וזה כמעט תמיד חוזר :-\ וזה עושה גם עוד בעיות שאני חושב שגם קשורות לזה הייתה כבר פעם אחת שה-AERO נסגר לי וגם פעם אחת הייתה קריסה של משהו שנקרא WINDOWS CONTROLLER ואז הייתי חייב לעשות ריסט זה וירוס?? אפשר לתקן את זה בלי פורמט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.