Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שה WINDOWS 7 X64 לא תומך באופן ישיר ביישומי ג'אווה הבנתי שיש לו הרבה יתרונות כגון ניצול משאבים מצויין השאלה היא ככה האם עקב זה שאין תמיכה ישירה בג'אווה זה יכול להוות איזושהי בעיה? או שתוכנות צד ג' כמו JRE יכולות לספק את התמיכה הרצויה? ומעבר לכך הבנתי שתוכנות יישומים ומשחקים של 16 ביט אין אפשרות להפעיל דרך הX64, גם לא דרך אפשרויות התאימות קבצים? ומעבר לכך בקשור לאותה שאלה מהו אופן השימוש בXP MODE לגבי שימוש בתוכנות ישנות יותר? האם זה מפעיל את הXP במקביל ל7 תוך כדי הKRNL של 7? או שהמחשב עושה ריסטרט ופשוט מפעיל במקום את ה7 , את הXP? כמו שהיה דיסקט התחלה בחלונות 95 לתוכנות על בסיס דוס שלא עבדו בחלונות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הכונן של חלונות ולהתקין מחדש. המשחקים שלי לא מותקנים באותו כונן. השאלה שלי היא האם המשחקים יפעלו ואני לא יצטרך להתקין אותם מחדש? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אתמול לאחר בעיה במערכת עשיתי ריסטור ליום קודם לכן אתמול הותקן במערכת דרייבר ל ATI החדש אך לא זה מה שגרם לבעיה לאחר הריסטור התקנתי את הדרייבר 8.1 נדמה לי על ה 9600 פרו שלי והציון ירד ל-2 לאחר ה 3.4 שהיה לי!ממש מוזר בהתחשב שלא שינית שום דבר במערכת מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חשבתי להתחיל לתרגל את exchnage 2010 בבית במחשב הפרטי שלי פשוט הורדתי virtulbox וחשבתי להתקין שם server2008 ואחרי זה להתקין עליו את האקצ'נג' פשוט הבעיה היא שהורדתי כבר 2 מערכות של windows server 2008 ואני לא מבין למה אני מקבל בתהליך התקנה שגיאה של הווינדוס בהתחלה של התקנה הוא אומר installing ואז הוא מעביר אותי לחלון הזה הורדתי 64 BIT כי המחשב שלי הוא 64 BIT
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי התקנת וינדוס 7 על כונן C , אני רואה את כונן D אבל משום מה הוא לא נותן לי גישה רושם: "אין גישה לכונן D" מה יכולה להיות הבעיה? זה חשוב לי מאוד ודחוף,כי לפני השידרוג וההתקנה של 7 , שמרתי על D דברים חשובים ועכשיו אני לא מצליח להיכנס אליו. הוא רושם לי על הכונן כונן D ומתחתיו NTFS תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
במקרה נתקלתי בכתבה כלשהי שממליצה על איחוי הרג'יסטרי בכדי לשפר ביצועי מערכת וכו'. אז לפני שנתחיל לחפש תוכנה שתעבוד עם ווינדוס 8, אני רוצה לשאול, יש משהו בזה? או שזה סתם שטויות שהכותב פלט? (כי למען האמת שאר הכתבה לא מחדשת כלום) ואם כן, יש תוכנה מומלצת שעושה את זה? ניסיתי אחת בשם Auslogics Registry Defrag, אבל לפי מה שאני רואה היא לא עושה כלום (רצה בערך ל-10 שניות ואז מודיעה שאין מה לאחות + מציגה פרסומת לעוד איזה תוכנה כלשהי לניקוי זבל)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחר אני הולך להתקין red hat 8 בשעה טובה עכשיו ההורים שלי לא מוכנים לותר על ווינדוס (וגם אני עדין) עכשיו יש לי עכשיו win2k ורציתי לדעת אם כבר אני יתקין האם כדי לעבור לwin xp או להישאר בwin2k ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שעה התקנתי את הWINDOWS 7 הכל טוב ויפה מתקין DRIVERS קצת תוכנות. ופתאום מסך כחול,זה קרה לי פעמים הנה הלוגים שלהם אשמח לדעת מה זה,במסך הכחול היה כתוב משהו עם XP ומה הקשר אני לא מבין...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כל הזמן הודעות מהמסנגר סרביס בקשר לכל מיני דברים ונותנים לי קישורים ואני לא רוצה שזה יקרה כי זה סתם מקפיץ לי את ה-windows ומפריע לי, איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1. לידע כללי - עם הפעלת המחשב לוחצים F4 ואז low level format , מה תהליך זה עושה בדיוק ? 2. אני מנסה להתקין במחשב שלי xp sp2 , והדיסק התקנה רושם שהוא לא מזהה כונן קשיח setup did not find any hard disk drire install . למרות שלדעתי יש,מה עושים? 3. במקרה של שגיאה כלשהי במחשב כיצד ניתן לפרמטו לפני שהוא עולה ? (כי שם הבעיה..) דרך לחיצת DEL כשהוא עולה או F4 או כל דבר אחר? תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכת ההפעלה XP SP2 כאשר אני מדליק את המחשב שלי אני לא מורשה להכנס לוינדוס מכיוון שחסר לי קובץ בשם WININET.dll ואני מקבל הודעה שהתקנת הקוב מחדש עלולה לפתור בעיה זו, עכשיו איך אני יעתיק את הקובץ מחדש לתיקיה ה WINDOWS הרי אין לי גישה, אני לא יכול לגשת לכוננים. ניסתי גם דרך התחל>הפעלה וגם אני מקבל את אותה גיאה, אני לא מופנה למקום שאני צריך... הוינדוס לא עולה לי...עולה רק ה "ברוך הבא" ולאחר מכן את השגיאה שחסר הקובץ הנ"ל...ולאחר מכן אני פשוט רואה את התמונה שאמורה להיות לי על המסך אך בלי כל הקיצורי דרך על המסך ואף את ההתחל...כלומר מסך נקי בלי שום דבר, וגם אין לי שום דרך כלשהי להכנס לכונן כלשהו מכיוון שהקובת חסר...אז איך לעזאזל אני אמור להתקין אותו מחדש א…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הורדתי את הISO של RC1(מהאתר של מיקרוסופט, לא ווארז), ולפני שאני יתקין, כדאי להתקין? היא מלאה בבאגים?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, אין איפה להגדיר את הסיסמא. חיפשתי ב קבצי הלפ במחשב והיה כתוב שם שווינדוס משתמש בסיסמא של המשתמש שלי, ומכיון שאני לא בשום רשת ואין לי סיסמא בכניסה למחשב אז גם הסיסמא של השומר מסך היא כלום. בשביל מה ביל? להרגיז? אני מניח שלא אבל מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה?
-
אני מנסה להתקין את WIN98 SE על מחשב הישן שלי, עם ארד דיסק שדיי סיים את דרכו WD2.5. לפני שפרמתי את בHD, המערכת הפעלה הייתה WIN XP. עכשיו שאני מנסה להתקין את הWIN 98 הוא לא מצליח להכנס להתקנה, והוא לא רושם כלום. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם זה קשור החלפתי למחשב הישן סידירום חדש. עכשיו הוא הצליח להכנס להתקנה אבל הוא רושם לי הודעה הזאת: Your Computer may have a Disk-Comperession Program installd on it. Because this System may contain an existing Operating System or data, setup Cannot continue. מה ההודעה הזאת אומרת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים/ריסטים/תקיעות וכד'. יש לי כמה כוננים במחשב (6) ואני תמיד מפרמט רק את הכונן הראשי© שעליו יושבת המ"ה. יכול להיות שהגורם לבעיה נמצא לא בכונן הראשי (כל הכוננים חוץ מ-C)(אני שואל את זה כי כבר יש לי את הבעיה הזו כמה זמן והיא לא בדיוק נעלמת...). אם זה עוזר: זה הדף שאני בד"כ מקבל: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/10/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=46c9f72d-ce80-4a72-b86d-77246949f367 תגובה מפורטת יותר ורקע על הבעיה בהמשך הת'רד..
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בסיסטם טריי (ליד השעון) מופיעים לי שני מחשבים כאלה שמודיעים על חיבור לרשת אחד מהם כחול ורגיל והשני שחור עם סימן קריאה וכשעומדים עליו הוא מראה "הקישוריות לחיבור זה מוגבלת או חסרה" .כשניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת פשוט נוצרו לי local area connectuon 2 3 4 ..... מה אני עושה כדי שיהיה לי חיבור אחד לאינטרנט?? בתודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי קבלתי שלשום את העדכון הבא th2_release professional 10547 הוא מבקש אתחול מחשב וקבע אותו לשעה 03:30 AM אוטו' הנחתי לו ולמחרת ראיתי שהמחשב לא אותחל כלל וגם לא עדכן את העדכון החדש. קבעתי לו עדכון ידני לשעה אחרת והמחשב כלל לא ביצע אתחול וגם לא עדכן. any ideas?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה: השאלה שונתה כי הקודמת נענתה... קראתי את המדריך להוספת SP2 לדיסק XP אבל לא ממש הבנתי... יש לי XP בעיברית (חוקי יש לציין..קיבלנו מהעבודה של אמא פעם במחיר ממש זול) אבל אין לו אפילו SP1 ממש רק כשיצא הXP אבל בעיברית והמדריך מיתייחס לאנגלית וגם לא ממש הבנתי מה לעשות... אני צריך להעתיק את הדיסק של הXP למחשב שלי להוריד את הSP2 ולהוסיף (באיזשהי צורה--אם תוכלו להסביר) ואז לצרוב בתוכנה נרו בIMAG? או איזה פורמט אחר? פשוט אני רוצה לפרמט את המחשב של אחים שלי ואני רוצה להתקין הכול ביחד ולא לחכות עוד הפעם ולהוריד SP2 שוב וכול זה... אם תוכלו להסביר תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי ווינדוס ויסטה באנגלית 64 ביט, יש לי SP1, מישהו בבקשה יכול להביא לי הורדה ממיקרוסופט להורדת הSERVICE PACK 2 - 64BIT, חפשתי ולא מצאתי. אני מאוד ישמח ויודה למי שיעזור לי. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כלומר מוחקים את מע' ההפעלה ומביאים אותו למצב של מחשב חדש. הפעם האחרונה שעשיתי את זה הייתה בתקופת של מערכת קבצים FAT32 אז ניגשתי מDOS, כיום הכל הולך עם NTFS אז אין לי מושג איך עושים את זה. * למי שתוהה למה אני לא רוצה לעשות "clean install" של win7 מתוך המערכת הנוכחית, היא שאם יש ווירוסים הם נשמרים לרוב בתקיית windows.old שה"clean install" יוצר כגיבוי. לכן אני קודם כל רוצה לפרמט.
-
- 5 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של MSI EX620. היה לי וויסטה לפני וכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע כ- 10 דקות על המסך ההפעלה שרואים פס ירוד שמסתובב. יש לציין שהנורה שמציינת שהמחשב "חושב" לא נדלקת כלל בזמן הזה- הוא פשוט דומם. פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 ולאכזבתי גם בווינדוס 7 במסך שרשום STARTING WINDOWS המחשב נתקע כ- 10 דק-ות בלי "לחשוב". יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים. מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח איך אני מבטל באאוטלוק את חוסר האפשרות לפתוח קבצי EXE ששולחים לי תודה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
עוד מעט נגמר הRC ויש לי עליו המון תכנות ומשחקים מותקנים. אפשר איכשהו לשדרג אותו לגרסה הסופית? או איכשהו לא למחוק את כל התוכניות שלי ?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-