Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את התקיה I386 כדי לשנות שפה בווינדוס אקס פי? אין לי את הדיסק של ווינדוס למי ששואל ואין לי מאיפה להביא
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי תיקייה של 25 G בכונן C בתיקיית WINDOWS התיקייה אינה נראית גם לא ב"מוסתר". בעזרת תוכנת TREESIZE מצאתי אותה ויש בה מלא קבצי MSP. מה עושים איתם, האם אפשר למחוקם ולמה הם שם? תודה, מצ"ב תצלום מסך של התוכנה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מדבר על האייקונים שלמטה משמאל ליד כפתור התחל. נגיד שמתי את FIREFOX כאייקון שתמיד יהיה שם (pinned), מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את האייקון. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב INTEL C2D עם 2 ג'יגה ראם ולוח ג'יגהבייט, מערכת הפעלה XP PRO... אני מעוניין בעיקרון להריץ על וירטואל בוקס את ווינדוס 7 (גרסת Starter) לניסיון, אבל אני לא יודע איך להתקין עליה. אשמח למדריך אפילו באנגלית, אבל כזה ממוקד לא ה-MANUAL שבא עם התוכנה כי הוא לא ברור ומסורבל תודה מראש, רועי
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הזו של הסקין לויסטה(http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Shell-Replacements/Vista-Customization-Pack.shtml) עכשיו איך אני מוריד אותה מהמחשב? כי היא עושה בעיות ומאיטה את המחשב
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלחתי משהו להדפסה (המדפסת מחוברת למחשב אחר.. דרך הרשת) הקובץ הודפס אבל בשורת סמלים ליד השעון עדיין יש סימן של מדפסת כשאני משאיר את העכבר על האייקון רשום ש1 מסמכים ממתינים.. כשאני פותח את החלון אין אף מסמך.. ורשום 0 מסמכים ממתינים
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם כדי להתקין על המשחב שלי וינדוס 7 הגריסה הזאתי MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE RTM X86
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום ממתי שהתקנתי את המדיה סנטר, כל הקבצים אם זה סקייפ מסנג'ר אייסיקיו, כולם נהפכו להיות שייכים למדיה סנטר..אין אפשרות להתקין הם פשוט קיבלו את הציור של המדיה סנטר, קבצי exe אם אני לא טועה. איך אני מסדר את זה, אני רוצה שהכל יחזור להיות רגיל לפני שהתקנתי את המדיה סנטר..? זאת תוכנה מובנת בווינדוס 7. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחים שלי! בעת העלאת המחשב תהליך סריקת ההתקנים עובר חלק ולאחר מכן אין הצגה של בחירת מערכת הפעלה מה ניתן לעשות ע"מ לפתור את הבעייה הבעייה נוצרה כתוצאה מהתקנת קובץ שנועד לפרוץ את תוקף וינדוס 7 תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי ובוקר טוב אני מדבר על זה כשממזערים את המדיה הוא יופיע כמעין מלבן ליד השעון עם אפשרות לעצור\להשות\לעביר קדימה ואחורה ולהשתיק את הקובץ המתנגן. איך אני עושה שיהיה כזה בווינדוס 7 החדש? כרגע הוא פשוט ממוזער באופן רגיל כמו כל חלון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי את 7 מותקן ב C ואת VISTA מותקן ב D עכשיו אני רוצה מתוך ה 7 לפרמט את הכונן של VISTA אבל הוא לא נותן לי האם יש אפשרות כזאת או שאני חייב להכניס דיסק של WINDOWS ולפרמט מתוכו? (כלומר כביכול מתוך התקנת WINDOWS)
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
לאחרונה התגלו מס' בעיות מציקות במחשב שלי: 1.כשולחן העבודה עולה כל מה שאני רואה זה רק את הרקע(בלי התחל וכל האייקונים).הדרך היחידה שבה אני יכול "להחזיר" למצב נורמלי את השולחן עבודה זה להפעיל את הexplore דרך מנהל המשימות... 2.כמעט בכל תיקיה במסמכים שלי יש "תיקיות כפילות" לדוגמא התיקיה "התמונות שלי" בתוך התיקיה "התמונות שלי".כשאני לוחץ על התיקייה הכפילה נפתח לי "המסמכים שלי"...כשאני מוחק את אותה תייקיה היא חוזרת לאחר ריסטרט למחשב או אחרי כמה דקות... 3.לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ מסויים(דרייבר, RAR למינהם) המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה קורה גם בפיירפוקס וגם בIE (בדקתי טמפ' למחשב והם בטוח לא הגורם לריסטים האלה) הריסטים קורם גם למשל כשאני מכניס את הדיסק של GTA IV או סתם מנס…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
גם בויסטה וגם ב7, כאשר לוחצים על הכפתורים הנ"ל נפתח מסך שמקשר למנהל המסימות, החלפת משתמש ועוד דברים לא נחוצים. השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את זה, וכאשר אני אלחץ alt+ctrl+del יפתח מנהל המשימות? [עניין של הרגל] ולא, ctrl+shift+esc הוא לא תחליף ראוי
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם.... ברצוני ליצור קובץ WIM של מערכת הפעלה במקרה הזה מדובר על WIN 7. כאשר אני ניכנס לשורת הפקודה של ה AIK ואני רושם את הפקודה imagex /capture c: c:\image\win7.wim "windows7", אני מקבל הודעה שגיאה שאין ל"פרוסס" גישה לקובץ בגלל שהוא משתמש ב"פרוסס" אחר. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה. נ.ב מצורף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס מסך של ATI עם זיכרון גרפי של 256MB. וב-dxdiag מוצג לי זיכרון גרפי - 1GB...ליתר דיוק 1022MB. מה המשמעות של זה? יכול להיות שווינדוס 7 משתמש בחלק מזיכרון הRAM בתור זיכרון גרפי? פרטים נוספים: 2GB RAM אין לי כרטיס מסך On-board
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מישהו יודע איך להפוך את המחשב לשפה אנגלית.?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יצא שפה עברית למערכת הפעלה 7? וגם איך אני בודק אם המערכת תרוץ אצלי במחשב? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי "קופא" לכמה שניות אחרי החיבור לאינטרנט, ובמשך דקה או שתיים אחר-כך שורת המשימות (Task-Bar) לא מתפקדת. אם אני מעלה את מנהל המשימות, ע"י הקשה של Ctrl+Alt+Delete, המערכת "חוזרת לתפקד", אבל גם זה באופן חלקי. סריקה של אנטי-וירוס של AVG לא מעלה שומדבר רציני (כמה "עוגיות" של FF, אבל הן לא קשורות), וגם Spybot לא עולה על שומדבר. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי יש לי WINDOWS SERVER 2003 ויש לו את הסקינים הכי מעצבנים אני פשוט לא סובל את זה איך אני יכול להחליף למשהו כמו של XP? או אפילו אחרים יותר יפים? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם ווינדוס 7 תומך ב 4 גיגה זכרון או שרק 64 תומך? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב "טושיבה" עם תוכנת VISTA. אני לא מצליח לפתות קבצים/תיקיות שנמצאות על שולחן העבודה. לא בחצי לחיצה ולא בלחיצה כפולה. אולם בשורת האיקונים בתחתית המסך אני כן מצליח לפתוח. האם זו בעייה של הנייד או משהו בתוכנה/חומרה? תודה שאול ???
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הוינדווס 7 אבל הבעיה שאני מפחד שתוכנות ודרייברים לא יתמכו בו
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום רב לכם כשרכשתי את המחשב רכשתי גם מערכת הפעלה WIN XP HOME -לאחר מכן הבחנתי כי רשום על העטיפה של הדיסק windows xp home edition oem prodact -לאחרונה קראתי בכל מיני אתרים, למשל כאן :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3384632,00.html . והבנתי שאפשר להתקין את מערכת ההפעלה רק על המחשב הזה -שרכשתי ביחד עם מערכת ההפעלה. האם זה נכון .אם אני רוצה, למשל להתקין במחשב הזה WINDOWS7 או ויסטה -ואת חלונות XP HOME להתקין על מחשב אחר -אז מה יהיה . האם יש דרך לעשות את זה? מישהו ניסה להתקין OEM על מחשב אחר והצליח\לא הצליח ? תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-