עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Nightbeat,

שבוע טוב כשאני מנסה לשנות הגדרות אינטרנט דרך NETSH, למשל נותן פקודה כמו 'netsh int tcp set global rss=enabled' (גם CMD וגם POWERSHELL) המחשב רושם לי OK. אבל כשאני בודק את ההגדרות דרך 'netsh int tcp show global' זה מראה לי שההגדרה ששיניתי חזרה לDEFAULT ניסיתי גם לשנות את זה דרך הregistry, אבל זה תמיד חוזר לdefault האם בוינדוס 8 אי אפשר לשנות את ההגדרות האלו? ואם כן מה השיטה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Dom1no,

עד כמה שזה נשמע טפשי אני פשוט לא מצליח. יש לי תיקיות (מוזיקה לצורך העניין) שבXP למשל הייתי מסדר כ Thumbnails ולכל תיקיה הייתה את התמונה של האמן. עכשיו אני מנסה לעשות את זה בויסטה ופשוט לא מצליח, שאני נכנס למאפיינים של התיקיה זה נראה כך: עכשיו, בשדה הלבן מימין אמורה להופיע התמונה שאני בוחר לתיקיה, אבל לא משנה באיזה דרך ואיזה גודל קובץ אני מנסה אני לא מצליח! מה אני עושה לא נכון ולמה אין Thumbnails בויסטה? עריכה: הצלחתי לסדר. דרך מאוד מוזרה, מסתבר שצריך לפני שמשנים תמונה לשנות אייקון ואז בתפריט של האייקונים ללחוץ על Restore Defaults ואז לצאת ולבחור תמונה וזה יצליח.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  3. מחשב נייד חדש שהתקינו בו וינדווס XP HOME באנגלית ויש עברית...איך אני יכול להיות שהוא יהיה בעברית מלאה...במקום START שיהיה התחל וכל הבלאגן הזה??

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום , האם יש קבצים ש-win xp מיצר שמעמיסים על המחשב ואפשר למחוק ?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  5. אני רשום לתוכנית WINDOWS INSIDER וקיבלתי את העדכון האחרון של ווינדוס שהוא 20H2 (גרסה 19042.508) הייתי אמור לראות שינוי משמעותי בעיצוב של ה-START כמו שהיה בכל הדיווחים , אבל לא ראיתי שום שינוי וה-START שלי נשאר בדיוק אותו דבר כמו לפני העדכון של 20H2. נשאר באותו צבע שחור בעוד שלפי העדכונים הוא היה אמור להפוך לאפור כזה בהיר.... למה לא השתנה אצלי העיצוב של ה-START ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, כשאני מחבר מכשיר חיצוני כלשהו לUSB מופיע סמליל כזה של מלבן עם נקודה צהובה שאני מבין כי משמעותו היא שמותקנים דרייברים במחשב. השאלה שלי היא כיצד למנוע זאת. מחיפוש בלוח בקרה מצאתי רק את רובריקת הDEVICE INSTALLATION שמתייחסת לעדכונים מהוינדוס בלבד ואילו אני רוצה למנוע גם התקנה מהמכשיר עצמו. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Xstyle,

יש לי בעיה כל פעם שאני ניכנס לתקייה או חלון אחר הסידור אייקונים משתנה!! איך דרך להגדיר שבכולם יהיה זהה?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. איך לעזעזל אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב? יש לי מחשב נייד compaq Armada M7000 ואני לא יודע איך אני יכול לכנס לדוס לפני שהווינדוס עולה כדי לפרמט את הכונן! (אני יודע שחלק מפה לא קשור לווינודס לבד)אז תסבירו לי בבקשה איך אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב שלי... תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by IlanF,

משום מה לפעמים אני לא יכול לשנות את הרזולוציה למשהו גבוה יותר מ 1440x900, הרזולוציה הטבעית של המסך שלי זה 1680x1050... זה פשוט מתאפס לי ל 800x600... ניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים חדשים של nvidia (עם הסרה של הקודמים) אבל זה לא עזר. לפעמים אני יכול לשנות ל 1680x1050 ולפעמים לא.. מה הולך פה?! :s05:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by snupi58,

יש לי מחשב חדש ודיסק WIN7 מקורי. הרדיסק חדש 500 G מה עלי לעשות על מנת שהמערכת תעלה לי ב boot ועל מנת שאוכל להגיע למסך חלוקת ההרדיסקים?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by vizido,

הי, כל פעם שאני פותח את המחשב מופיעה ההודעה הבאה: Hardware Monitor found an error Enter Power setup menu for details. אני יכול ללחוץ F1 ולהמשיך לעבוד על המחשב כרגיל אבל אני לא יודע איך לבטל את ההודעה ומה היא אומרת. יש למשהו מושג?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הורדתי קובץ עדכון לאנטי וירוס "קפרסקי 6" , והוא היה כנראה נגוע בוירוס. האנטי וירוס שלי שמותקן (קפרסקי,אבל לא מתעדכן בגלל רישום בבלק ליסט) קפץ והתריע אבל היה מאוחר מידי... עכשיו אני רואה שנדפק הקובץ explorer.exe. כל כמה דקות כל שולחן העבודה קורס,אין שורת משימות, והכל נסגר. כשאני מפעיל מחדש דרך המנהל משימות, קורס אחרי דקה. גלישה באנטרנט- נתקע החלון ונפתחים חלונות... חפרתי ברשת- עשיתי מה שאמרו לעשות-לא עוזר. התקנתי קפרסקי 7 חדש ומעודכן, 4 תוכנות לרוגלות והפעלתי את כולם ב"מצב בטוח". לא עוזר... מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by dodo017,

קניתי מחשב חדש ווינדוס 7 פרימיום והעתקתי חלק גדול של הקבצים מהמחשב היישן ווינדוס 7 אולטימייט(שני המערכות הם 64 ביט) במחשב היישן לא הייתה שום בעיה ובמחשב בהתחלה הכל עבד מצויין ופתאום הסייר וינדוס לא מפסיק לקרוס אני לא יכול להיכנס לא למחשב שלי לא לשום תיקייה וגם לא להתחלת רק להפעיל איקונים שעל הדקסטופ משקים שמותקנים לי כבר עובדים איטיונס עובד אינטרנט אקספלורר וכרום גם עובדים

15. שלום שאלה די פשוטה אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח שלי ולהתקין מחדש WIN. יש לי מערכת WIN 98ENA. ואיזה דריברים אני צריך להתקין מחדש. תודה alice in chains

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alexrta,

יש לי קובץ מסוג AVI במחשב שפשוט לא מוכן להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו מופיעה לי הודעה האומרת שקהקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה אחרת אבל שום תוכנה לא עובדת מה לעשות ??? ??? ????!?!?!

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה שקיבלתי לפני שבועיים בהתחלה עשיתי מחיצה אחת שהיא C שלשם התקנתי את הווינדוס וקבעתי שיהיה בה 10 ג'יגה. עבדתי על המחשב כמה ימים עד שהגדרתי עוד מחיצה של 190 ג'יגה מה שקרה זה שהכונן קיבל את האות F כי D וE כבר נתפסו על ידי הצורבים. איך לשנות את האותיות אני יודע, אבל השאלה היא האם הPATHS לכל הדברים שיש לי בF ישתנו בהתאם?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. הוא מתחיל להתקין מגיע לסוף העידכון ואומר שאי אפשר להתקין וצריך לחזור אחורה, תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by roadrunner,

יש לי בעיה באתר הזה אני לא רואה את התפריטים של החלונות (איפה שצריך לבחור את סוג הרכב וכו') התופעה מופיעה רק ב WINDOWS XP (ב-WIN98 אין בעיה) הבעיה מופיע גם ב IE וגם ב-MOZILLA יש למישהו רעיון

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  20. אני שמעתי שיש פתרון ופעם גם נעלמו לי האתרים וזוכר משהו שמחקתי איזו תיקיה ואז הכל חזר לקודמו ,עכשיו לאט מצליח כלום , נ.ב: יש לי עדיין הכל בטלפון אולי מי שם אפשר לסנכרן למחשב , אבל איך? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדר...

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Yaniv.E,

איזו מערכת הפעלה עלי לקנות? XP, VISTA 32 או VISTA 64? מעבד: ההתלבטות שלי בין ה-E4300 ל-E6600, כשהשיקול הוא מחיר לעומת ביצועים. (אבל אחד מהשתיים בטוח) לוח אם: Asus P5B Deluxe זכרון 2GB - עוד לא החלטתי איזה. מה אתם ממליצים? אני צריך את המחשב כדי להריץ DB של אורקל, כלי פיתוח, אופיס ואינטרנט.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by Raffael,

בתחילת ההתקנה, לאחר העתקה של כ60% מקובצי ההתקנה מהCD, אני נתקע עם בעיה בהעתקה של קבצים מסוימים. לפעמים זה הקובץ בתמונה ולפעמים קובץ אחר. ניסיתי להתקין ממדיות שונות, מקוריות. ניסיתי על HDD שונים. אותה תוצאה. מה גורם לזה? איך אני יכול להתגבר על זה? האם אני יכול להעתיק את קבצי ההתקנה האלה דרך מחשב אחר, בחיבור של הדיסק באמצעות מתאם USB ולאחר מכן התקנה של הדיסק במחשב המיועד והמשך התקנת המערכת? תודה. אני לא מצליח להוסיף כאן תמונת מסך, אז מה שכתוב בה: the file mshtml.dll was not copied correctly אפשר לנסות שוב (לא מצליח), לדלג (לא מצליח) או לבט את ההתקנה (מצליח )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם ה DRWTSN32 המרגיז הזה... כל פעם שאני לוחץ קליק ימני על אחד מהאייקונים שבשולחן עבודה או על כל אייקון שנמצא בווינדווס אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה למטה ואחרי שאני לוחץ על OK כל החלונות נסגרים לי היום מחקתי איזה ערך ברגי'סטרי ששיך ל DrWatson המעצבן הזה שהותקן לי ביחד עם ה WINDbg, ומהרסטארט שעשיתי אחרי שמחקתי את הערך הזה התחילה לי הבעיה הזאת... יש הצעות? ****עריכה**** אוקיי הבעיה נפתרה, כניראה שלא לחצתי קליק ימני על האייקונים שבשולחן העבודה כבר כמה זמן ככה שאיןלזה קשר לDr.watson ... הבעיה הייתה בתוכנה Dr.Divx 1.05 שהתקנתי והסרתי אחר כך... אחרי ההסרה של התוכנה הזאת היה איזשהו קובץ DLL שנשאר בתיקיה של ההתקנה שלא מחקתי …

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  25. לאחר שמיקרוסופט הודיעה על תמיכה מובנית בקבצי וידאו מסוג MKV בגרסה הבאה של חלונות, דיווח חדש מראה לנו את כוונותיה של מיקרוסופט לתמוך טבעית גם בקבצי אודיו בלתי דחוסים מסוג FLAC במערכת ההפעלה החדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%98%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9c%d7%a7%d7%91%d7%a6%d7%99-flac/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.