עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 114508534,

כאשר אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות יש הודעת שגיעה ואני לא יכול להדביק ולגזור . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מעצבן אותי

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by d1v,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נ…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by MasterGal,

היי ברשותי מחשב AMD 64BIT 3000 יש לי אותו כמעט חודש, בשבוע האחרון קרה לי ש ה CPU USAGE בWINDOWS TASK MANGER הגיע לי ל 100% ופשוט נתקע ורק RESET עזר השאלה שלי מה גורם הבעיה והאם יש תוכנה שמונעת תקלה כזו בעתיד. מקווה שרשמתי את זה בפורום המתאים. גל

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by anri,

אני מפעיל תמשחק, וישר אני מקבל תהודעה הבאה : (נתקלי בזה גם שהפעלתי אימיול הודעה דומה כעבור כמה דקות, פעם אחת עם ה VLC , פעם עם האקספלורר מה זה לעזאזללל ? ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by jambo7,

שלום יש לי תוכנה שמחברת בין סימולטור טיסה fs2004 לאיטרנט לבצע טיסות רשת כל הזמן היא עבדה ללא בעיות עכשיו אני לא יכול להתחבר והיא מודיעה לי שיש לי בעיה ב directx ניסית להוריד directx חדש מהאתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הגירסה שמתאימה ל win xp pro ניסיתי כל מיני דיירקט איקסים למינהם וזה לא עזר התקנתי את התוכנה מחדש וזה לא עזר תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by oded6188,

ווינדוס 2000. כשאני מריץ את ה Disk Defragmenter, ולוחץ Analyze, אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה: ScanFat: Scan Aborted - Fatal Error - File: \\?\Volume{3f17cc5f-feff-11d5-960d-806d6172696f}\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\PKLUE6N2\clici[1].gif והפעולה נעצרת... מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by Lanzar,

כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק הווינדוס נותן לי שגיאה שאחד מקבצי DX10 חסרים, אי אפשר להוריד DX10 ולהתקין מחדש כי הוא אמור לבוא מובנה בויסטה... איזה עד דרך יש לי כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by roeiw,

אני מקבל כל הזמן הודעות כאלו: Event Type: Warning Event Source: Userenv Event Category: None Event ID: 1517 Date: 04/10/2005 Time: 19:24:42 User: NT AUTHORITY\SYSTEM Description: Windows saved user ROEI-D6D0BFF6EA\Roei Weiss registry while an application or service was still using the registry during log off. The memory used by the user's registry has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use. This is often caused by services running as a user account, try configuring the services to run in either the LocalService or NetworkService account. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  9. Started by g_s,

שלום יש לי בעיה ... בכל פעם שאני גולש באינטרנט אני נזרק החוצה לשולחן עבודה מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by tommasi,

יש לי בעיה במספר אתרים באינטרנט בינהם www.gamespot.com שבמקום שאני יראה תמונה יש את המסגרת שלה ו- X קטן. מי שרוצה צירפתי קובץ... למשהו יש פתרון כי לדעתי כבר ניסיתי הכל...

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by yoni321,

טוב אנשים יש לי windows xp service pack 2 קיצור היה לי explorer 6 מוגדר והכל. עכשיו אנשים המליצו לי להתקין fireox קיצור התקנתי לא ממש אהבתי אבל עכשיו explorer 6 לא מוגדר כברירת מחדל אני מגדיר אותו? תודה על העזרה יוני

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by Moti11,

שלום האקספלורר שלי עושה כמה בעיות: 1. לא מוריד קבצים 2. לא פותח תפריטים בלחיצה על כפתור ימני 3. לא נותן לבצע גזירה והדבקה גם באמצעות המקלדת 4. לא מאפשר הוספת אתר למעודפים 5. ומשהו חדש ששמתי לב, לא נותן להוסיף קובץ להודעה! בנוסף כאשר אני מנסה להדפיס המדפסת מודיעה שהיא לא מוגדרת וכל הWIN נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AGP) חיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין את המדפסת שוב וגלום לא השתנה! מה לעשות?????

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Joe Blow,

נדפק לי ה IE והוא עושה לי בעיות בדפי web עם active scripting. הבעיה מתאפיינת בכך שכאשר אני לוחץ על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש, אותו חלון נתקע ולא מציג את המידע שאמור להיות בו (לדוגמה אני לא יכול לקרוא את התגובות לכתבות ב ynet וכדומה) אני מקבל חלון ריק. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה או לחילופין להסיר את ה IE ולהתקין אותו מחדש? ניסיתי לבצע update אבל זה לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. זה לא קורה לי באתר ספציפית אלא באופן כללי וזה קורה די הרבה. ביצעתי בדיקה של 3 שעות עם MEMTEST (בדק לי 600%) ולא היה ERROR. אין לי שמץ מה לעשות? וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by Jinjis Han,

יש לי תיקיה שבה עשרות קבצי ראר שמכילים קובץ img אחד שוקל 4.7 ג'יגה... איכות די וי די... בכל מקרה הבעיה היא שאני משתמש ב fat 32 ושאני מסיים את ה extract אני מקבל error מסוים שאומר שבגלל שיש לי fat32 אני לא מסוגל לעשות extract לקובץ... יש דרך לעבור את זה? מבלי לפרמט את הכונן לntfs כי ממש אין לי חשק להתחיל לצרוב ולגבות את כל הכונן... יקח לי שנים. תודה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by udi,

שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסויים לייתר דיוק אתר של אוניברסיטת באר שבע כל פעם שאני מנסה להיכנס ללינק שם כתוב לי בצד השמאלי למטה של ה explirer pop- up window blocked עכשיו אז נכנסתי להגדרות ועשיתי לתוכנה POP UP לא לעבוד ועדיין אני לא מצליח לפתוח לינקים מה אפשר לעשות גם הפיירוול של WINDOWS מכובה תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by alex15,

יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו הכול עובד מצוין אבל האינטרנט אחרי כמה דקןת הוא מראה לי שחייב להסגר ולעשות ריסטרט לעצמו או שהוא נסגר בדקתי אם יש וירוסים ותולעים ואין זאתי הבעיה מ מיקרוסופט ? גם הורדתי UPDATIM

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. לאחרונה ה Internet Explorer 7 לא נכנס לאתרים בעלי שם מתחם בעברית ( לדוגמא : כתובת.net) . יש לי גם Firefox והוא נכנס לאתרים בעלי שם מתחם בעברית. יש אפשרות לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by mikk,

נכון יש את מסך ה logon שיש שם את כל היוזרים וניתן להתחבר? אז לי אין אותו!!! כשאני מפעיל את המחשב והוידוס עולה הוא מראה לי מין מסך קטן כזה שבו אני צריך לכתוב ביד את היוזר והסיסמא... תעזרו בבקשה... זה די דחוף... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by kobibo,

יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט. הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by Sp_RuS,

שלום! כשאני נכנס לMSCONFIG, אני משנה שם דברים שיעלו או לא יעלו כשאני מפעיל את המחשב. כשאני לוחץ APPLY הוא אומר לי שהוא לא יכול לשנות כי אני לא אדמין, אבל אני כן!!!! יותר מזה! הוא משנה! הוא עושה את השינויים שאמרתי לו. הכל בסדר. מפריע לי ההודעה הזאת של "אתה לא אדמין לך מפה". למה זה זה? איך אני מוריד את זה? מוכר למישהוא?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by big foot,

יש לי WINDOWS XP ובכל פעם שאני פותך את My Computer הוא מחפס את הכוננים וזה לוקח איזה חצי דקה מה אני צריך לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by hosham,

שלום לכולם,אני משתמש באאוטלוק 2003 על WIN XP עם הגדרות משתמש של GMAIL,כל ההגדרות לפי ההנחיות ב GMAIL. הבעיה היא שכל הזמן קופץ לי חלון של הזנת סיסמת רשת ובו שם המשתמש שלי והסיסמא ואני מסמן V ב"שמור את הסיסמה" ולוחץ אישור ושניה אחרי זה החלון קופץ שוב. אם תוכלו לעזור לי אהיה אסיר תודה לכם אני כבר משתגע מזה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by def,

היי! אני מנסה לעשות מצגת שכולה דפי אינטרנט ניסיתי לשמור פשוט כל דף והוסיף אותו ל PowerPoint אבל זה מכניס לי דף מבולגן איך אפשר להכניס ממש דף אינטרנט בעברית ל PowerPoint?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by zahi,

יש לי לוח dfi lan party ultra -d ואני עשיתי raid 0 ב bios אבל כאשר אני מתקין את ויסטה בגרסת ultimate אני רואה רק hd אחד בתוך הויסטה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.