עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הבנתי שצריך להכניס דרייברים דרך nLite קראתי בסטיקי אבל לא הבנתי איך אני מכניס רק את הדרייבר SATA ומה צריך להוריד ללוח intel d865perl F6 INSTALL 2600.exe או iata_cd.exe ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ווינדוס xp היה יוצר קובץ אינדקס פשוט בכל ספריית תמונות, שבו הוא היה שומר את הthumbnails. משום מה במיקרוסופט החליטו לבטל את זה בעידן ווינדוס 7. במקום זה ווינדוס 7 יוצר "מאגר מרוכז" שלthumbnails באיזושהי ספריית מערכת בדיסק הראשי. אני רוצה לגרום(בהנחה שזה אפשרי, ואני הבנתי שכן) לווינדוס 7 להשתמש בשיטת הthumbnails.db הישנה. הסיבה היא, שיש לי כמות עצומה של גלריות למיניהן על דיסק חיצוני, אבל ווינדוס שומר את כל הקאש העצום של זה על דיסק הSSD שלי, וכידוע יש להימנע מכתיבות מיותרת לדיסקים מסוג זה כדי להעריך את חייהם. בויקיפדיה רשום(לינק מצורף) שווינדוס 7 עובר לשיטה הישנה כאשר התמונות נמצאות על shared drive עם רשות כתיבה. ניסיתי את בווריאציות שונות וזה פשוט לא עבד, לא נוצר שום קובץ D…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כלומר שיהיו צמודים למסגרת של המסך ולא בסדר יורד כמו שזה עכשיו. אני לא רוצה לעשות את זה ידנית. מדובר על XP

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אנדי,

אם תלחצו לחיצה ימנית על קובץ גופן ומהתפריט שיפתח לכם תבחרו ב'מאפיינים' > 'פרטים', תיתקלו בשדה 'אפשרויות שיבוץ גופן'. בכל הגופנים שנמצאים ברשותי, נתקלתי ב- 4 אפשרויות שיבוץ: * ניתן להתקנה * תצוגה מקדימה/הדפסה * מוגבלת * ניתן לעריכה מה המשמעות של כל אחת מהאפשרויות האלה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. נאבד לי הספר סידורי של הדיסק שלי של מערכת ההפעלה ומכיוון שזה צרוב אין לי אותו מודפס על הדיסק הבנתי שב registry רשום המיספר של הדיסק ראיתי פעם מישהו מוציא משם את המספר הבעיה שאני לא זוכר איפה זה נמצא בregistry מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש שחר נ.ב יש לי windows 2000 pro

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by maors3,

מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת? האים זה מסובך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Iko89,

קבלתי עם הלפטופ קוד של XP HOME אבל לא קבלתי דיסק .. האם אפשרי פשוט להוריד מהאתר של MICROSOFT מערכת הפעלה ולהשתמש בקוד ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב החדש שלי שנקנה ללא דיסק קשיח אליו העברתי את הדיסק קשיח הישן שלי [יש עליו את מערכת ההפעלה Windows XP Professional]. כאשר ניסיתי להפעילו המחשב עלה, עבר למסך עם הבאר טעינה של המערכת הפעלה ועשה ריסט. בעל החנות ואחד הטכנאים שם אמרו לנו שיש בעיה כאשר מעבירים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה עם לוח אם X למחשב אחר עם לוח עם מסוג שונה. הוא הציע גם להתקין על גבי זה עם ברצוני לשמור על הקבצים אך אמר שזה לא בטוח יפעל. למישהו יכול לעזור לי ולהגיד : א. האם הדרך הזאת פועל? ב. האם יש דרך דומה לעשות את אותו האפקט ללא פירמוט ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by davidz85,

שלום לכם, רציתי לדעת איפה אפשר למצוא עידכוני hotfixes לWINDOWS 7. ידוע לי שכל כמה חודשים יוצאים כל מיני עידכונים, שלא כלולים בעידכונים שכולנו מקבלים בWINDOWS UPDATE. השאלה איזה עידכנים כדאי להתקין ועל איזה אפשר לדלג?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by The Un4givN,

התקנתי בטעות דרייבר לא נכון של בקר רייד בווינדוס 7 ועכשיו הוא לא עולה לי (מסך כחול עם הקובץ iastor.sys) יש לי גם ויסטה... האם יש דרך להסיר את הדרייבר הסורר שהתקנתי בווינדוס 7 דרך הוויסטה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by omri_ro,

כמעט כל משחק שאני מוריד מהרשת עושה לי בעיות (ולא מדובר על משחקים חדשים) עכשיו הורדתי את THE LONGEST JOURNEY והוא עושה לי בעיות שלשום הורדתי את RA2 וגם הוא לפעמים נתקע לי.... :asthanos: :asthanos: :asthanos: נראה לי בקרוב אחזור ל98...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by x-dude,

WinXP כבר מותקן לי בערך חצי שנה אולי יותר,בימים האחרונים אפילו שאני לא עושה כלום ה explorer.exe קורס ועולה בחזרה,אני חייב אחרי זה לעשות reboot או log off כי ישנם כמה דברים ב Task bar ליד השעון שלא עובדים לי אם אני לא עושה את זה. מיותר להגיד שאין לי וירוסים,הכל up to date,גם ה spy bot...זה ממש משגע לי את השכל ואין לי כח להתחיל (עוד פעם) עם פורמט.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP כדת וכדין. ביומיים האחרונים שמתי לב לתופעה חדשה- עם הדלקת המחשב, הוינדוס מתחיל לעלות ולאחר שהמסך הראשוני של MICROSOFT WINDOWS XP (השחור) עולה, במקום לקבל את הדסקטופ אני מקבל מסך שחור להפליא. אחרי כמה ריסטרטים הצלחתי להפעיל את המחשב. קשר אפשרי 1: משחק רשת LORD OF THE RINGS ONLINE שאני משחק (חוקי למהדרין ובלי קרקים ושטויות) גורם להחשכת המסך אחרי שאני עושה ממנו EXIT. חומרה שלי: ATI HD4850 WD 500GB INTEL DUO CORE 3GHZ זכרון DDR 2 4GB אם למישהו יש רעיון או עיצה, אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Psycho17,

שבת שלום אנשים ;D קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת הפעלה להתקין עליו???? האם להתקין את ה2000 או הXP Pro sp2 ??? ??? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eXpire,

שלום לכולם בימים הקרובים אני מתכנן לפרמט את המחשב שלי ולתקין מחדש את windows 7 ultimate עד כו' היה מותקנת אצלי גרסת ה 32 ביט הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי להתקין את גרסת ה 64 להלן מפרט המחשב: לוח אם elitegroups A780GM-A מעבד AMD Phenom II triple core 2600MHz כרטיס מסך ATI Radeon 4830HD ספק כוח 500W זכרון kingston 2x1gb +1x2gb 800MHz דיסק קשיח WD 320GB- SATA 2 יעוד המחשב הוא בעיקר לגיימינג (משחקים חדשים וכבדים ומשחקי אונליין) תודה ליועצים

16. Started by jepe,

היום הדלקתי את המחשב ויש מסך ותמונה של WIN7 ממש לפני שהכל עולה ואז מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואפשר להזיז אותו בSAFE MODE הכל עולה... עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gabi21,

מישהו יודע במקרה אם יש דרך להתקין את הפרוטוקול SMB 2.0 במחשבי XP לפי מיקרוסופט אין אפשרות כזו אבל אולי מישהו מכיר דרך לבצע זאת בכל מקרה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום ושנה טובה לכולם יש לי עותק חוקי שקניתי עם מחשב חדש של WIN XP HOME קניתי עוד מחשב ישן ואני רוצה להתקין אותו בתוכנה שלי אך בספר כתוב כי אצטרך לעשות ACTIVATION ושזה נגד שימוש בעותק מועתק. 1) האם זה נכון או שאני אוכל להתקין + ACTIVATION ללא בעיות? 2) מה קורה אם הלך ה-HD? כיצד אז מתקינים ועושים ACTIVATION למערכת ההפעלה החוקית (ללא מרכאות) בתודה מראש, יהודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by avz,

שלום, יתכן ואני טועה בהגדרה של שמירת מסך. בכל מקרה, מה שקורה הוא שבתוכנת ה WINDOWS7 שמותקנת, אחרי שהמחשב עומד זמן מה ללא פעילות, המסך מחשיך. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להשתמש בו לאחר מכן הוא לא "מתעורר", כלומר המסך נשאר חשוך. הדרך היחידה היא לעשות ריסטרט. איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by arik_bulldog,

המערכת הפעלה כבר לא כל כך בריאה, ובמצב כזה אני רגיל לעשות פרמוט לכונן ולהתקין מחדש, אבל בגלל שאין לי אפשרות לפנות את הכונן, יש אפשרות להסיר את הווינדוס (בצורה תקינה כמובן) בשביל להתקין אחרי זה מחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by NickLess@TheMoment,

במנהל התקנים, Computer, שיניתי את ה ACPI ל Standard PC כדי לשנות את ה IRQ של רכיבים שונים. זה שינה (זה לא עזר במיוחד) ועכשיו אני לא מצליח להחזיר לACPI... שיניתי על ידי אפדייט דריבר ל Standard PC, וה ACPI לא קיים עכשיו ברשימה. תעזרו בבקשה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת אייך אני מתקין או יותר נכון מוסיף את מערכת ההפעלה WIN7 בנוסף למערכת XP קיימת אם מישהו יכול לתת הסבר או קישור למדריך מפורט זה יעזור מאוד ! בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Little SAVAGE,

שלום, משהו מוזר קרה להגדרות התצוגה שלי. בכל תמונה שאני פותח, במקום רקע לבן, אני רואה רקע צהוב. גם כשאני פותח תוכנות כמו פוטושופ או צייר זה קורה. כנ"ל לגבי צילומי מסך. אני עובד עם מערכת הפעלה חלונות 7, 64 ביט. איך זה בדיוק קרה? איך מתקנים את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Or ei,

לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מעלה את המחשב אחרי הסקאן דיסק של הXP הוא נותן מסך כחול כאלה(של השגיאות אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר) ועושה ריסטר ישר הבעיה היא שאני לא יכול לראות מה רשום שם ככה שאני לא יודע איך לסדר את זה... בדקתי את הזכרונות 64X2 כל אחד לבד על הסלוט הראשון ובשניהם הבעיה חוזרת... מה עוד אני יכול לבדוק??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 3pac,

יש לי בעיה עם מחשב (לא שלי). כשהוא עולה הוא כותב : Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt:‎ ‎\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM וכותב לי גם להכניס את הדיסק של הוינדוס וללחוץ על R . כשאני בRC הוא מבקש סיסמה למרות שאין .לחצתי אנטר בלי לכתוב סיסמה וזה כותב שהסיסמה שגויה . יש דרך לסדר את הבעיה של הסיסמה או לתקן את הRegistry הפגום ? בלי לפרמט .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.