Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
היה לי צ'יפ של ג'יגה עכשיו יש לי עוד אחד והם מחוברים בדואל (האם צריך לשנות משהו ב page file או לבטל אותו) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אמר לי היום >> שישנה אפשרות חדשנית לשולחנות עבודה בהם תמונת הרקע היא פעילה ודינמית >> כמו סרטון? במקום תמונה סטטית אם זה נכון >> מהיכן אפשר ליראות ולהוריד? THX
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לבצע חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר שיעזור לי.. אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי וינדוס 7.. מה ההבדל בין שניהם? ואיזה גירסה הכי מומלצת יש כרגע ברשת?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדפדפן ברירת המחדל שלי הוא FireFox אבל אני רוצה ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה ללינק שייפתח דווקא ב-IE. זה אפשרי? איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעל ה start השתנה מ ...Shut down ל Log off אם אני לוחץ על הכפתור כיבוי/הפעלה של המחשב, הוא לא מכבה את המחשב כמו פעם אין חשבונות אחרים פועלים חלק מיכולת האדמין נעלמו לי, ככה נראה לי, לפעמים הוא רושם "אין הרשאה מלאה" או משהו כזה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם תלחצו לחיצה ימנית על קובץ גופן ומהתפריט שיפתח לכם תבחרו ב'מאפיינים' > 'פרטים', תיתקלו בשדה 'אפשרויות שיבוץ גופן'. בכל הגופנים שנמצאים ברשותי, נתקלתי ב- 4 אפשרויות שיבוץ: * ניתן להתקנה * תצוגה מקדימה/הדפסה * מוגבלת * ניתן לעריכה מה המשמעות של כל אחת מהאפשרויות האלה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני משנה מFAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס?(אני יודע שהכל ימחק לי) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה כרגע יש לי WIN XP PRO ואני ממש מעוניין להחליף אותו מכיוון שיש בו יותר מדי בעיות ורציתי לדעת איזה WIN כדאי לי להתקין WIN שיוציא את המיטב מהמחשב (הגם ככה דפוק שלי ) אז לאיזה WIN כדאי לי לעבור או פשוט להתקין מחדש את ה-XP השימוש במחשב בעיקר לאינטרנט ומשחקים תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם למישהוא יש מידע עליו הוא יודע מאיפה אני יכול להשיג מידע
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הדיסק מקור של HOME WIN XP עברית קניתי מחשב חדש עכשיו הם מתקנים את הווינדוס הם אמרו לי שאני צריך לקנות ווינדוס בשביל שהם יתקינו אז אמרתי להם שייש לי ווינדוס XP מקורי אבל הבעיה שאני לא יודע מה הקוד של הווינדוס אמרו לי שייש איזה שיטה איך לבדוק מה הקוד.. במחשב שייש לי עכשיו מותקן הWIN XP HOME מקור איך אני בודק מה הקוד? :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדווס ויסטה 64bit ולאחרונה מופיע לי קובץ/תהליך ב processes שבמנהל המשימות ששמו conime.exe ותיאורו הוא console IME. לאחר שפתחתי את המיקום של הקובץ (c:windows/sysWOW64) ולחיצה על RMB הקובץ מציע להריץ אותו כ admin. עשיתי חיפושים בגוגל ולא מצאתי תשובה לשאלה אם הצעה של המחשב להריץ את הקובץ כ ADMIN מביאה לכך שהקובץ הוא וירוס. סריקה של onecare ו AVAST לא גילתה כלום. כניסה לניהול משתמשים שבמחשב מציגה 4 משתמשים או קבוצות (יש על המחשב 2 משתמשים )ש-2 מהם יש לי אני לא יודע אם הם צריכים להיות: trustedinstaller ו system ( פעם אחת ראיתי שנוסף עוד משתמש ואז נעלם). אגב, הקובץ לא מאט את המחשב לדעתי אך אני רוצה לדעת מהו. האם יש סיבה לדאגה? ומה כדאי לעשות כדי להעיף את הקובץ? א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה,תמיד כשחלונות עולה(WIN 7 64BIT) יש בדיקת שגיאות לדיסק הקשיח(למחיצה שבה הוינדוס מותקן) גם כשהיא מסתיימת והמערכת מופעלת מחדש שוב פעם עולה הבדיקה,הוינדוס לא עולה עד שאני מבטל את הבדיקה לפעמים אני גם לא מצליח לבטל אותה אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום חומרה תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אז ככה.. יש לי מחשב שמצריך מערכת הפעלה 64 ביט.. וכרגע מותקנת עליו גירסת הבטא של WIN7 באנגלית (ה- rc7300 או איך שלא קוראים לזה). בכל מקרה, אני מעוניין לקנות רשיון לתוכנה.. רציתי לדעת אם אני הולך לחנות, ומבקש גרסת OEM, ימכרו לי אותה גם בלי לקנות מחשב חדש מהם? והאם אני אוכל להתקין אותה בלי שום בעייה למרות שמותקנת עליו כבר גרסת הבטא של WIN 7? תודה רבה... !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שאחרי כמה שעות המחשב על דעת עצמו נכנס למצב המתנה, או שבעצם אני לא בטוח שזה מצב המתנה. אחרי כמה זמן יתכן שהמחשב מאתחל את עצמו ואז אני רואה את מסך הלוגין. למשל אתמול בלילה השתמשתי באזוראוס, קמתי בבוקר יש לי את מסך הלוגין אני לוחץ על שם המשתמש שלי ואין זכר לאזוראוס, כאילו המחשב עשה ריסטרט והוא טוען את כל התוכניות מחדש כמו בהפעלה רגילה. מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדריך 1: Send Feedback אם התקנתם את ווינדוס 7 בטא אז כנראה שרציתם להוריד את ה-Send Feedback שנמצא בכל חלון שאתם פותחים אז במדריך הקצר הזה אני ילמד אותכם איך להסיר את זה. השיטה הקשה (לעומת האחרונה) 1.תלחצו על התחל ואז על all programs ואז על Accessories ואז על run 2.תכתבו בחלון שנפתח regedit 3.עכשיו תכנס לפה HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop 4.עכשיו תערכו את FeedbackToolEnabled ותשנו את המספר 3 (value) ל-0 5.תעשו ריסט או ניתוק וזהו השיטה הקלה תורידו את קובץ הסקריפט הזה שיעשה לכם את כל העבודה הורדת הסקריפט קרדיט לאתר www.askvg.com מדריך 2: איך להסיר את ...for testing... (תמונת הדגמה למטה) במדריך הזה אני יביא לכם רק את המדריך הקצר כי אני חושב שהמדריך הקשה הוא סתם ארוך …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק חוקי של וינדוס 7 שקניתי לפני כמה שנים ב KSP אני רוצה להתקין במחשב חומרה חדשה מסוג SSD (במקום ה HDDׂׂ ׂ) ואז להתקין עליו וינדוס 7חוקי בעזרת הדיסק ואז לשדרג אותו לוינדוס 10 מהאתר של מיקרופספוט זה יעבוד ? נ.ב יש לי מספר מזהה מוצר של ווינדוס 10 שפועל כרגע ויש לי גם מספר רשיון של ווינדוס 7 שקבלתי עם הדיסק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי 2 גיגה נוספים והקבצים האלו קפצו ל 3 ו 3 וחצי גיגה האם כדאי להחזיר את ה PAGE FILE ל גיגה ? או קצת יותר כמו שזה היה ? ומה אפשר לעשות בקשר ל hiberfil ? הרי אפעם אני לא נכנס למצב שנת חורפ כשזיכרון מלא 3,211,255,808 hiberfil.sys 3,525,062,656 pagefile.sys תודה מראש אביב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי אתמול לעשות פירמוט והתקנה של ה-WINDOWS במחשב של דוד שלי דרך הדיסק של ה-WIN XP PRO עצמו. הבעיה היא שכשאני לוחץ ENTER עוד במסך הראשון כדי להתחיל את כל התהליך של ההתקנה מופיעה הודעה שההתקנה לא הצליחה לזהות את ה-HD, יש לוודא שהוא מחובר וכו'... יש לציין כי ה-HD (בעל חיבור SATA) מחובר והוינדווס XP שמותקן עליו פועל תקין והכל בלי בעיה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור או להציע פתרון כי הרצתי כמה חיפושים באתר ובגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עשה קצת בעיות ולכן קצת התעצבנתי על המקלדת החמודה שלי. החלטתי לעשות ריסטרט למחשב וגיליתי שאני לא יכול להכנס למסמכים שלי דרך האיקון של שולחן העבודה. אני לוחץ על OPEN ו"נאדה"... לעומת זאת שאני נכנס דרך ה- C אל documents and setting.. אני מגיע אל המסמכים שלי. הבעיה ממשיכה גם עם משחקים שהשמירות שלהם נמצאות ב"מסמכים שלי", אני נכנס למשחק ולא מצליח לראות את השמירות של המשחק. מה לעזאזל קרה פה? אולי השתמשתי באיזה HOTKEY בלי לשים לב מתוך עצבים? HELPPPP
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בחנות מחשבים, ובאחד המחשבים שלנו (עם וינדוס 8) אחד הלקוחות שם סיסמה, כך שכרגע המחשב מושבת לשימוש. האם יש דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר זמן מה שאני נתקל בבעיה בהחלפה בין השפות במקדלת שלי. לפעמים המקלדת שלי נתקעת על שפה אחת ורק לאחר שאני הופך את השפה השנייה לשפת ברירת מחדל במקלדת השפה משתנת. זה קורה לאחר בערך חצי שעה של שימוש במחשב (לאחר הדלקתו) ומאז השפה לא מתחלפת, יש תוכנות מסויימות שבהן כן השפה מתחלפת ויש אחרות שהיא לא מתחפלת לגמרי (בעיקר בחלונות ובאקספלורר). אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO המקלדת -MICROSOFT Multimedia Keyboard נ.ב פירמטתי לאחרונה והתופעה חזרה לכן אני חושב שיכול להיות שזה בעיה בדרייברים של המקלדת או בזיהוי שלה ע"י ווינדוס. מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בטוח שראיתי פה מדריך באיזה סטיקי לפני כמה ימים, ואני לא מוצא אותו... הוא נראה די אינפורמטיבי (חיפשתי בכל מני פורומים פה, מישהו יודע איפה זה ?) בכל מקרה, אני רוצה להעביר התקנת חלונות ממחשב אחד לשני (שניהם מעבדים P4, רק שהלוח אם שונה, וכאשר מנסים להפעיל אותו על המחשב החדש הוא מאתחל ישר על ההתחלה, בלי מסך כחול). אם מישהו מכיר את המדריך המדובר, או מדריך אחר שיעזור, אשמח לשמוע. בינתיים אני יודע שצריך למחוק את הדריברים של ה IDE במחשב הישן קודם. (אני לא מדבר מבחינת רשיון, אלה מבחינת שהמחשב יעלה עם אותו דיסק מהמחשב הישן ?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי במחשב ווינדוס 7 ואני רוצה בנוסף להתקין על המחשב ווינדוס 98 איך עושים את זה והאם יש אפשרות לעשות זאת מבלי שיהיה לי מסך לבחירת מערכת הפעלה שאני מפעיל את המחשב ורק אם אכניס דיסק או משהו בסגנון אוכל להפעיל את הווינדוס 98 ? נ.ב יש לי 2 כוננים קשיחים אז על הראשי יותקן ה7 ועל המשני 98
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-