Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי ברשותי WIN XP SP3 ויש בעיה קטנה ומציקה נניח ויש לי תיקיה על הדסקטופ ורוצה להעתיקה או לגזור אותה לכונן אחר אז עושה זאת בדרך הסטנדרטית שהיא : עכבר ימני -- העתק -- והדבק לכונן הרצוי אבל מה? לא מעט פעמים יוצא שהוינדוס מנסה להעתיק לי את כל הכונן C ! במקום התיקייה הספציפית. וזה לא מקרה חד פעמי, ולא טעות בהעתקה זה ממש קורה. איך להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
התקנתי אתמול Windows XP על המחשב החדש שקיבלתי, הכל טוב ויפה. התקנתי דרייברים של הלוח אם+ הכרטיס מסך. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, מערכת ההפעלה לא עלתה והיה רשום לי במקום- ntldr is missing הוצאתי את הכבל של האינטרנט ועשיתי ריסטרט למחשב , ומערכת ההפעלה עבדה. עכשיו כל פעם שאני מדליק או עושה ריסטרט למחשב, אני צריך להוציא את הכבל אינטרנט(כדי שלא יהיה מחובר למחשב בזמן ההפעלה, ורק אחרי שמערכת ההפעלה עולה לחבר אותו). ניסיתי להתקין מחדש XP, והבעיה לא נפתרה . אשמח לקבל עזרה/סיוע במתן הבעיה תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק ביותר וחדש ולא ממש משנה המפרט, יש לי windows 7 64 bit וזה מריץ אותו חלק ואיזה 6 EXTRACTS ביחד טס בלי בעייה 6 ג'יגה ראם בקיצור מחשב חזק מאוד. שאני מנסה להתקין את הדרייבר המקורי של הכרטיס מסך של NVIDIA ל GEFORCE 9800 GT הוא לא עובד, יש שם אופציות רק ל xp ו ויסטה אין שם לווינדוס 7. ניסיתי להתקין את המשחק NBA 2009 רק בשביל לבדוק אם זה עובד בכלל זה עושה בעיות, ההתקנה היא לא כמו התקנה רגילה של המשחק שהתקנתי פעם בויסטה במחשב הישן, אלא מעיין חילוץ מוזר כזה שנתקע אחרי כמה דקות והברירה היחידה הנותרת היא לסגור אותו דרך ה TASK MANAGER. רציתי לשאול אם בווינדוס הזה כדאי להשאר בכלל, אם הוא יהיה טוב לסרטים משחקים וכדומה. אני כבר די התרגלתי אליו הוא ממש נוח, אני מתכנת…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הבנתי שיש דרך מסוימת וזה לא פשוט כמו לפרמט.. השאלה היא איך אני עושה את זה? אני רוצה XP 64BIT ויש לי כרגע XP 32BIT
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בתוכנת דואר ובתוכנת מסרים הקישורים לא נפתחים כאשר מקליקים עליהם, יש צורך להעתיק ידנית את כתובת הקישור. בעבר היתה לי בעיה שכזו (עם הדפדפן) ולא זוכר את הפתרון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, מה קורה אם אני מתקינה עכשיו ווינדאוס 7? (הבנתי שיש גירסא שהיא חוקית ואפשר להוריד אותה מהאתר של מקרוסופוט אבל היא מוגבלת בזמן..) אם כן, איך הופכים אותה ל - "לא מוגבלת"? ואם אי אפשר מה קורה כשפג-תוקפה? איך מתקינים את זה על מחשב חדש לגמרה בלי ווינדאוס?.. ועוד שאלה, יש לי דיסק של ווינדאוס ויסטה שכבר התקנתי על מחשב אחד בבית, האם יש לי חסימה או משו כ\ה להתקין אותו על מחשב חדש? ואם לא, האם זאת פעולה פשוטה או שעדיף שאני אקח טכנאי לזה?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אנטרפרייס ושמה שיחקתי בכל מיני שטויות וכנראה נגעתי בתוכנה הזאת ונעלתי מחיצה עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא שמתי ואני לא זוכר ,ולא הכנתי שום דבר לדיסק או קי שלי ,יש אפשרות לפרוץ את אינקריפשן או שאני צריך להתחיל לבכות :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
דבר ראשון: אני די בטוח שהאשכול הזה נפתח בפורום הלא נכון, התלבטתי בין "אינטרנט" ל"תוכנה" ושניהם נראו לי לא מתאמים. מצטער אם אני עושה בלגן אל תשנאו אותי... אז כך-פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי ווינדוס XP PRO בחזרה, הלכתי טיפה מכות עם הדרייברים ובסוף נצחתי (מצד שני הם השאירו כמה חבורות כאבות מאוד, אבל אני ילד גדול... אני אחיה) האינטרנט פועל מהיר כמו שהוא היה לפני הפירמוט, אני מוריד באותו קצב והכול בעצם אותו דבר, חוץ מזה שכאשר אני מדפדף למעלה\למטה בדפי אינטרנט הם "נתקעים", הם כן עולים ויורדים, אבל ממש ממש לאט. ניסיתי בInternet Explorer ובFire Fox והתוצאה זהה בשניהם. יש למשהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ניסיתי הכל,הגדרה של BOOT בBIOS,מישהו מכיר את הבעיה? צרפתי את הקובץ* תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי חלונות מסויימים, כשפותח נסגר באופן עצמאי למשל אני עושה קליק ימני על "My Comuter" פותח את Properties ופתאום פחות מ -3 שניות נסגר התקנה חדשה של XP, שדרך אגב אותו דיסק התקנה במחשב אחר לא עושה את בעיות האלה. וזה קורה גם לפני שאני מתקין את כל הדרייורים. אנא עזרו לי. ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. הבעיה היא שפתאום נעלמו מהעזרים את ה SNIPPING TOOL וצייר, עוד כל מיני תוכנות כאלה. השאלה שלי איפה נמצא ב VISTA הוספה והסרה של התוכנות האלה כמו שהיה ב XP ב ADD REMOVE PROGRAMS? ואם מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 11-08-2009, 00:53:55 יש למישהו מושג?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת. יש לי דיסק קשיח אחד, 160, C=40 D=120 שיניתי באקרוניס דיסר דיירקטור, את D ל100, ואת C ל60. זה תהליך ארוך, לא שרדתי את כולו, והלכתי לישון. בבוקר התעוררתי למסך שחור בעיית BOOT MGR הקובץ WINLOAD.EXE עושה בעיות. קוד שגיאה 0XC0000225 בחיפוש בגוגל מצאתי חבר לצרה http://www.iopanel.net/forum/thread20782.html אבל גם הוא לא הגיע לפתרון. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי ערכת שפה שעובדת ? ניסיתי כמה וזה רושם לי This Language cant install in this computer תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי XP אני שוקל לעבור לWIN7. אבל אני משתמש קבוע במגוון התוכנות של adobe גירסא CS3. רציתי לדעת לגבי התמיכה שלהן ב64 ביט. והאם הם כן ישתמשו ביותר מ 2 ג'יגה ראש שמגבילים אותי כרגע תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התקנתי את הווינדוס 7 בטא 7100 ועכשיו אחרי שיצא הפיינל אני מעוניין לדעת אם קיימת אופציה של עידכון במקום שאני אפרמט את המחשב מחדש. עריכה: עשיתי לזה GOOGLE IT ומצאתי את הדרך הזאת: http://blogsolute.com/2009/07/windows-7-7600-rtm-upgrade.html השאלה אם יש מישהו בפורום שניסה ויכול להגיד לי שזה עבר ללא בעיות\האט לו את המערכת ?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המקלדת שלי נפלה על הרצפה ושהרמתי אותה ראיתי שנעלמו לי כל האייקונים משולחן העבודה. כשאני מנסה ללחוץ ולגרור (לפתוח תיבת בחירה או איך שלא קוראים לזה) הסמן של העכבר הופך לסימן של אין כניסה במקום. יכול להיות שמשהו שנלחץ כשהמקלדת נפלה גרם לזה? עריכה: עכשיו אני שם לב כשאני מגדיל חלון כלשהו ב-Maximize הוא נמתח גם על ה-Task Bar...
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד HP Pavilion עם vista home Premiun ומהיום בערך בבוקר התחילה לי בעיה במערכת שבה הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד שגיאה קוד 43 במנהל ההתקנים וגם למרות שניסיתי להוריד דרייבר חדש יותר וגם ניסיתי לשחזר את המערכת (שלא הצליח) מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בעיה ב-XP HOME - לא מזהה התקן קול, גם אחרי התקנת דרייברים לוח אם. בדקתי בביוס והכל תקין, שום דבר לא על DISABLE מה יכולה להיות הבעיה, מישהו נתקל בזה? (הסאונד עובד לאחר התקנת WIN7, ככה שזה לא בעית חומרה.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, בכניסה כמשתמש ל-XP pro המסך תקוע זמן ארוך מאוד - חצי שעה, לא ניסיתי לחכות יותר. כניסה כ-admin מתאפשרת. ניסיתי לחזור ל-checkpoint אחד אחורה, לא עזר. יש למישהו רעיון איך יוצאים מזה? המחשב נמצא בבית לא ברשת (מחובר לראוטר אלחוטי) והפרופיל מקומי.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 11:56:22 אז מה אתם אומרים?איך יוצאים מזה?
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה דיי מציקה עם הסאונד בוינדוס 7(64BIT).. הסאונד עובד לו בסדר גמור עד שלב מסוים שהוא פשוט מפסיק לעבוד.... כאילו הוא לא מנגן שירים ואם אני לא טועה גם רעשים של הוינדוס לא קורים.. מישו יודע? קרה לו ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. תראו, יש שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן.. אני עד היום, כשאני מפרמט את המחשב.. קודם כל אני משתמש בדיסק אתחול 98 ומוחק את כונן C. ורק לאחר מכן מתקין את הוינדואס XP/Vista. כיום אומרים שאין צורך בפירמוט דרך דיסק אתחול 98, כי בהתקנה של הוינדואס XP/Vista, זה כבר מפרמט לבד.. עכשיו לפי מה שאני יודע בכל השלבים של ההתקנה, יש רק אופציה של מחיקת מחיצות, לא ממש פירמוט מלא.. אני צודק? כי אם כן, אני מעדיף למחוק באופן מלא את הדיסק קשיח ורק לאחר מכן להתקין עליו את הוינדואס, לא להשתמש ישר בהתקנה ולהתקין על קבצים קיימים.. בכל מקרה, מה יותר עדיף? כדאי להשאיר את הדיסק אתחול? או שזה עושה את אותה פעולה גם בדיסק התקנה של הXP/Vista ? תודה, רון
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
התאריך שWindows7 יוצא זה בסוף חודש ה10 נכון? כי ראיתי שמלא באתרי הורדות שכתוב הורדה windows7 גרסא סופית וזה, מה זה יצא כבר? הוא שזה סתם?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
סופי או לא?? למה זה לא מופיע בווינדוס אפדייט?? מאיפה מורידים?? (X64) (לינק אם אפשר)
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
במערכת ההפעלה XP יש פיצר נחמד שהוא: כאשר אני מכניס כל מדיה מגנטית חיצונית:דיסק, דיסק קשיח נייד, נגן, דיסק און קי היה קופץ חלון שאומר לי איך אני רוצה לטל במידה: פתיחת תיקיה, הכרנת הסרט, ראיית התמונות וכו. בזמן האחרון חלון זה הפסיק לקפוץ וכאשר אני מחבר כל מידה מגנטית חיצונית לא קורה כלום ואני צריך להכנס להתקן דרך המחשב שלי כצת התרגלתי לחלון שקופץ והוא חסר לי הגדרתי את האפשרויות שיקפצו עבור הכנסת דיסק אבל שום חלון לא קופץ משהוא יודע איך להחזיר את החלון תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-