עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by volvo2005,

מותקן אצלי במחשב WIN 7 32BIT בהגדרות של המחשב זה מראה לי שהוא מנצל רק 3GB מתוך 4GB איך פותחים את זה ל-4GB מבלי להתקין 64BIT???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. התוכן בכותר ^ תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shacharoren,

אהלן, יש לי בעיה שהצליחה להטריף, אני לא מצליח להעביר קבצים שגדולים מ 4GB לכונן חיצוני או לדיסק און קי! OS - XP קיבצי KMV , אבל אין קשר לקובץ כי העברתי KMV קטנים מ4GB ללא בעיה. המחשב רושם שכונן היעד מלא ואין בו מקום, מה שנבדק מספר פעמים ונמצא לא נכון. יש לציין כי לדיסק פנימי הכל עובר בסדר. מישהו יודע מה הבעייה? אני די בטוח שיצא לי להעביר קבצים גדולים כאלה בעבר אבל משהו פה השתבש! העיניין די דחוף, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, בגירסאת Windows® 7 Home Premium (64-bit אין אפשרות להתחבר אל המחשב דרך Remote. אין שרת RDP על המחשב. פשוט לא מגיע עם הגריסת Windows הזאת. השאלה היא: האם יש למישהו המלצה מנסיון על שרת שליטה מרחוק? אני מכיר את הLogmeIn אבל יש לו בעיית תאימות עם פיירפוקס. RealVNC - רק הגירסה שבתשלום עובדת עם Win7 (גרסת ה-enterprise) יש למישהו רעיונות נוספים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. פתאום כשאני פותח את המחשב קופץ המסך הזה: יש לי את הדיסק של ווינדוס, איזה פקודות לרשום ברקוברי כדי לתקן את זה? איתי.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התקנתי משהו שכנראה דפק לי את הדרייבר של המצלמה הדיגיטלית. שמעתי על האפשרות של שחזור מערכת לפי תאריך אז רציתי לדעת איך... בWIN XP שלי איך עושים את זה? איך גורמים לזה לעבוד? תודה גיל.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by esaly,

שלום לכולם! אני משתמש בדפדפן MAXTHON שדרך אגב הוא מומלץ ביותר.. יש לי תופעה מוזרה...מידי פעם בגלישה קופצת לי פרסומת מרגיזה.. סרקתי בכל תוכנות הSPYWARE שקיימות בערך...וכלום לא עוזר.. למישהו יש פתרון?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום יש לי מספר מחשבי XP שמחוברים ל ROUTER.... ברצוני לכבות מחשב מסויים דרך הרשת - דרך מחשב אחר ( עליו אני נמצא רוב הזמן ) - ידוע לי מה הפעולות שצריך לעשות - הבעייה היא דרך ההגדרה של הUSER שלי כ ADMINISTRATOR במחשבים האחרים ( או יותר נכון - חוסר ההגדרה - כי כל פעולה שאני מנסה - XP צועק שאין לי הרשאות - ACCESS IS DENIED וכול'...- ) לגבי ההגדרות - יש לי USER זהה בכל המחשבים - ובכולם אותה סיסמה - וכולם USERים ברמת ADMIN - זה לא מספיק? האם צריך להכנס בUSER של הADMINISTRATOR לשם כך? האם יש להגדיר פרופיל רשת דרך הגדרות משתמשים? - אם כן - כיצד? באתר של מיקרוסופט לא מצאתי ישועה וגם לא בחיפוש בTHREAים באתר... בתודה מראש - MEK

9. Started by lioryb,

שלום התקנתי WINDOWS 7 על נייד - DELL STUDIO 1537 - כמערכת הפעלה יחידה. את רזולוציית המסך הגדרתי לרזולוציה הגבוהה ביותר (1280x800). מדי פעם, כשהמערכת מתעוררת מ-HIBERNATE או STAND BY, הגדרות הרזולוציה משתנות והמסך עובר לרזולוציה הכי נמוכה שלו (800x600) ללא שום סיבה לנראית לעין, ואז אני צריך לשוב ולהגדיר מחדש את רזולוצייית המסך. מישהו נתקל בבעיה דומה? מישהו מכיר פתרון? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ELiA,

היום בערב אני הולך להתקין גירסת בטא של וינדוס ויסטה מה יכול לקרות למחשב כבר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by omri_ro,

כמעט כל משחק שאני מוריד מהרשת עושה לי בעיות (ולא מדובר על משחקים חדשים) עכשיו הורדתי את THE LONGEST JOURNEY והוא עושה לי בעיות שלשום הורדתי את RA2 וגם הוא לפעמים נתקע לי.... :asthanos: :asthanos: :asthanos: נראה לי בקרוב אחזור ל98...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תיאור הבעיה בכותרת , לפני הבעיה בשביל לעשות שינוי מאנגלית לעברית ולהפך היה צריך פשוט ללחוץ על ALT -> SHIFT וגם זה היה מסדר לי אוטומטי שאם אני מעביר לעברית אז הטקסט מתחיל מימין לשמאל והלפך באנגלית , היום זה פשוט מעצבן כל פעם אני מסתבך וצריך פעם ללחוץ כל CTRL -SHIFT ופעם ALT -SHIFT לא ברור וגם אם זה כבר הופך לעברית הטקסט בעברית נכתב מצד שמאל לימין קיצור בלגן . בנוסף אולי יכול לעזור בפתרון הבעיה כשאני מעלה תרגום בסרט התרגום מוצד בג'יבריש אז אולי צריך להתקין או להגדיר משהו ל WIN7 ; למרות שלפי מה שאני יודע מותקנת אצלי חבילת עברית ב WIN7 אחרת איך הייתי יכול עכשיו לכתוב פה את הטקסט בעברית!?. הערה: ממשק ה WIN7 מוצג באנגלית ואני מעדיף שישאר ככה. אשמח לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by geniaXP,

סיימתי לעבוד על המחשב ולחצתי התחל>כיבוי כאשר ליד כפתור הכיבוי מופיע הסמל שאומר שהוא הולך להתקין עדכונים. ראיתי שהוא מתקין איזה עדכון, יצאתי מהחדר. כשחזרתי ראיתי שהוא מנסה לעשות system repair כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, בחרתי בstart windows normaly, הוא הגיע למסך הטעינה ואחרי כמה זמן פשוט איתחל את עצמו. הפעם בחרתי באופציה start system repair ואחרי דקות ארוכות התייעשתי. כיביתי את המחשב ושמתי לייב דיסק של אובונטו. הכל עלה בהצלחה. מישהו יודע אולי מה לעשות? אם צריך לתת לsystem repair איזה שעה שעתיים תגידו אני פשוט לא יודע כמה זמן יכול לקחת לדבר הזה ואין לי כוח לחקות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by vsync,

יש לי נייד, חיברתי אותו ברשת מחשבים, דרך system properties לחצתי על Network identification והמשכתי שם עד שזה סיים, ואז אחרי שהוא עשה reboot, ה windows מבקש ססמא כדי להכנס ! למה לעזעזאל זה מבקש ססמא ואיך אני נכנס ל windows שלי ! חייב עזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה להגביל את כונן c: משותף כדי שלא יוכלו להיכנס אליו מהמחשבים השניים.... שני המחשבים עם xp... תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 3pac,

יש לי בעיה עם מחשב (לא שלי). כשהוא עולה הוא כותב : Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt:‎ ‎\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM וכותב לי גם להכניס את הדיסק של הוינדוס וללחוץ על R . כשאני בRC הוא מבקש סיסמה למרות שאין .לחצתי אנטר בלי לכתוב סיסמה וזה כותב שהסיסמה שגויה . יש דרך לסדר את הבעיה של הסיסמה או לתקן את הRegistry הפגום ? בלי לפרמט .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by אמנון,

כאשר אני מעלה את הWIN במחשב שלי.אני מגיע לאיקון חשבון משתמש שלי, אני צריך ללחוץ אליו ואז להכנס לשולחן העבודה. אך מבטלים זאת כדי לעלות ישר לשולחן העבודה? בעבר היה לי את אותו הבעיה, וזכור לי לא במדויק שכתבתי בהפעלה משהו כמו CONTROLUSER2 תזכירו לי בבקשה את הכתובת המדויקת שאני צריך לכתוב בהפעלה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי חבר'ה לא הצלחתי לבטל את הסיסמא שבכל פעם שאני רוצה להיכנס לווינדוס 10 הוא נותן לי סיסמא עזרה בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by amir85,

כל מה שצריך זה DISKONKEY מספיק גדול כדי להכיל את ההתקנה (4GB יספיק) את ההתקנה שניתן להוריד כאן או משלל המקומות שאתם מורידים אותם ולפעול לפי המדריך הדי ישן הבא (אני רק מקווה שמישהו עוד לא הביא אותו לפני): Run CMD.EXE and type the following: 1. diskpart 2. list disk 3. select disk (DISK NUMBER FROM THE LIST) 4. clean 5. create partition primary 6. select partition 1 7. active 8. format fs=fat32 9. assign 10. exit Once that is complete mount the ISO and run the following command. xcopy X:\*.* /s/e/f y:\ ( כאשר X הוא האות של הכונן שעליו טענתם את הISO) הערה: לגבי ה diskpart אני בטוח שהוא קיים ב VISTA אבל אני לא זוכר שהיה דבר כזה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mrraz,

אני מחפש עברית לגירסה האנגלית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אני מנסה לפרמט את המחשב שלי בwindows 7ובקטע שאני אמור לבחור מחיצה ולהתקין עליה WINDOWS אין לי מחיצות ואני לא יכול ליצור אחת הבנתי שצריך לשנות הגדרות בBIOS אבל גם אחרי ששיניתי זה לא עובד אני גם ראיתי באינטרנט שאפשר לטעון מנהל התקן מדיסק או DOK אבל אני לא מצליח למצוא הורדה של המנהל התקן הזה אם זה עוזר יש לי לוח אם של חברת gigabyte והדיסק קשיח הוא חיבור SATA זה תמונה של המסך בביוס שלפי הבנתי אני הייתי צריך לשנות בו כמה דברים מצטער על הגודל אין לי מושג איך להקטין זה הקישור לתמונה:http://upng.info/files/263311032011926.jpg תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 11GnR,

http://support.microsoft.com/kb/2908279 יש שם רשימה של המשחקים שזה מתקן לבד. לשאר המשחקים צריך לתקן ידנית, יש שם הסבר. ניסיתי את התהליך הזה על הMouseMovementRecorder של MARK.C וזה באמת עובד, אין דיליי וזה עובד ב500 הרץ. לא מבין למה זה לא יורד לבד עם WINDOWS UPDATE... ולמה צריך לעשות את זה דרך הREGEDIT במקום שהיו מוסיפים אפשרות בPROPERTIES, או בכלל פשוט מעיפים את ההמצאה הגאונית הזאת לגמרי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Condor,

יש לי dual boot 1. 98 2. 2000 3. xp אני רוצה להתקין מחדש את ה 98. אך אני מפרמט או מתקין מחדש את 98 בלי לפגוע ב BOOT rec?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. פירמטתי והתקנתי את מערכת ההפעלה שלי על "סופר כונן" raid 0 המערכת הישנה הייתה מותקנת על אחד מכונני ה IDE שלי למרות שביטלתי בביוס את זיהוי ה IDE (כנראה שביטלתי משהו לא נכון) יצא שה XP החדש יושב על כונן F ואי אפשר לשנות את זה דרך "ניהול" במחשב שלי. האם בכל זאת יש דרך, או שאני אהיה חייב להתקין שוב, וממש לנתק את שני כונני ה IDE שלי בשביל שמערך ה RAID יזכה להיות C ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. טוב אז ככה נכנס לי ג'וק לראש בגלל איזשו משחק(כוכב כחול- סימלוטור חיל אויר ישראלי) שהוא לא עובד על XP רגיל אז התחלתי בהתקנה של win98 (כמובן שלאחר התחלת ההתקנה אני יבחר להתקין אותה בנתיב אחר.. כונן אחר עכשיו העלתי עם דיסקט איתחול וביצעתי את הפקודות הבאות: A:\D: D:\CD WIN98 D:\WIN98> MD C:\WIN98 D:\WIN98\LOC> COPY *.* C:\WIN98\LOC נץב: D זה כונן הדיסקים שלי שהוא נמצא הוינדוס 98SE עכשיו לאחר ששלב העקתה הסתיים אני רוצה להגיע למצב של: C:\WIN98\LOC>SETUP.EXE במקום: D:\WIN98\LOC> תודה רבה מארש, למנסים לעזור

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.