Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היום באתי להתקין משחק במחשב ושהוא בדק כל מיני דברים הוא נתן לי FAILED בבדיקה של DX וכהרצתי את DXDIAG משורת הפקודה קיבלתי את ההודעה הבאה(בתמונה) ניסיתי להתקין את הDX מחדש (הורדתי אחד טרי מהאינטרנט) אבל זה לא עזר.... :-/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שנשאלה שאלה דומה, אך לא ניתן שם פתרון אפיון הבעייה: בויסטה 32 home עם sp1 - אחרי חודשיים של עבודה מוצלחת עם המחשב הנייד, נעלם ה language bar, פתאום. - אינני מצליח להחזירו. לא דרך toolbar, שם כלל אינו מופיע, ולא דרך regional and language options - כל שינוי שאני מבצע ב regional and language options איננו משפיע כלל. זה כולל דוקינג/פלואוטינג של task bar, הסרת שפות, שינוי סדר שפות, התקנה מחדש של שפות וכו'. אין כל השפעה - Alt + Shift כמובן לא משפיע על כלום - כמובן שאת ההודעה הזו אני כותב ממחשב אחר.... יתכן ש recovery של המחשב ל boot קודם יעזור, אבל זהו צעד אחרון (ורע) ואני מפסיד כל מיני עניינים מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב כבר לא עובד כל כך טוב והגיע זמן להתקין חלונות מחדש חשבתי לי אם כבר, אז בהזדמנות לשדרג לחלונות 8. אני רוצה להתקין שוב את 7 ואז ישר לשדרג ל8 השאלה שלי , אם אני אקנה את הגרסה הזאת, זה בדיוק מה שאני צריך ? אני כרגע על 7 עם 64 ביט http://ksp.co.il/?uin=17364 מה דעתכם? ובכלל זה גרסה טובה או שזה משהו הכי פשוט שקיים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט ה7 הזה כל כך גרוע שזה מדהים.יש אפשרות לחזור אחורה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! שוב... מי פה משתמש ב XP ? מי משתמש ב XP ובפיירוול ? במה אתם משתמשים ? אם מישהו מכם משתמש ב XP וב Zonealarm, אולי נתקלתם בתופעה מוזרה - לאחר התנתקות מהרשת, לא ניתן לחזור ולהתחבר. החייגן מחייג, מתחבר , אולם כתובת ה IP אינה משתנה, ולא ניתן לקבל כלום מהרשת - רק לאחר אתחול הכל מסתדר. שיתקתי את ה ZoneAlarm, והבעיה נעלמה כלא היתה. כעת אני משתמש בפיירוול של נורטון, אבל הוא כבד מדי. רעיונות ? הצעות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב שמעו הייתי מטומטם האנטיוירוס לא מצא ופתחתי משהו שהרס לי הכל! בהתחלה האנטי וירוס נסגר, עשיתי ריסטרט והוא לא עלה. מחקתי ידנית את הקובץ אבל זה לא עזר. ניסיתי להפעיל תוכנות כגון: Spybot - Search & Destroy, CCleaner, TuneUp Utilities 2008, Spyware Doctor ושום דבר לא רוצה להעלות! אפילו להפעיל במצב בטוח ניסיתי ולא עבד! אני כבר לא יודע מה לעשות שיחזור מערכת לא עובד שום דבר! איך מוחקים את החרא הזה?!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולאחר מכן התקנתי כמה תוכנות ובשביל איזה תוכנה הייתי צריך להכניס את המחשב ל safe mode ואחרי שהכנסתי אותי ל safe mode קיבלתי את השגיאה הזאת http://www.*צונזר*/my/hkgtdt2m4jnn.jpg ואחרי זה הוא רושם אנא המתן ולא עולה ... , ניסיתי repair ניסתה וגם לא עזר למשהו יש פיתרון חוץ מלפרט את המחשב? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שאני יוצר קובץ גוסט עם תוכנת, - Norton Ghost 2003 אני לוחץ על יציאה והוא מחזיר אותי לדוס. איך כותבים פקודה לחזרה לוינדוס ?. ממתין לתגובות בתודה מראש. (אקס פי פרו)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי לעבוד על המחשב ולחצתי התחל>כיבוי כאשר ליד כפתור הכיבוי מופיע הסמל שאומר שהוא הולך להתקין עדכונים. ראיתי שהוא מתקין איזה עדכון, יצאתי מהחדר. כשחזרתי ראיתי שהוא מנסה לעשות system repair כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, בחרתי בstart windows normaly, הוא הגיע למסך הטעינה ואחרי כמה זמן פשוט איתחל את עצמו. הפעם בחרתי באופציה start system repair ואחרי דקות ארוכות התייעשתי. כיביתי את המחשב ושמתי לייב דיסק של אובונטו. הכל עלה בהצלחה. מישהו יודע אולי מה לעשות? אם צריך לתת לsystem repair איזה שעה שעתיים תגידו אני פשוט לא יודע כמה זמן יכול לקחת לדבר הזה ואין לי כוח לחקות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עולה ועושה בוט מהדיסק. בשלב הראשון של ההתקנה שאמורים לבחור שפת התקנה וכו' המחשב מפסיק להגיב. ניסיתי עם כמה דיסקים של ויסטה וקורה אותו דבר, דיסקים מקוריים וגם לא. מיהו מכיר את הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי מחשב נייד asus n56vb-4022h. המחשב הגיע עם ווינדוס 8 (לצערי הרב) וההתקנה הייתה אוטומטית כשהפעלתי את המחשב. משום מה, הוא החליט להתקין לי המון ג'אנק שאני אפילו לא יודע מהם בנוסף לאנטי וירוס ופיירוול של מקאפי הבנתי מאתרים שונים שהמקאפי מובנה (תקנו אותי אם זה לא נכון) וקצת בעייתי להסיר אותו. אשמח להסבר קצר איך ניתן להסיר אותו במלואו. בנוסף המחשב עובד יחסית לאט. לוקח לו זמן לפתוח תיקיות וקבצים. האם ישנם הגדרות שניתנות לשינוי? אולי כדאי לפרמט ולעשות את זה ב custom installation (לא מצאתי כזאת אפשרות אבל מנסה...) עוד בעיה שצצה, אני מסנה להוריד סקייפ אבל הוא תמיד מחזיר אותי להורדה מחנות האפליקציות שאני לא רוצה להוריד משם שום דבר את האמת... יש אפשרות להוריד …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במהלך כל מיני נסיונות במסגרת בעיונת שנתקלתי בה (מי שמסתובב בתמיכה טכנית יודע ) קרסה לי מחיצה מסויימת. במהלך הנסיונות השתמשתי הרבה בpartition magic 8 (גרסת דוס) ועכשיו המחיצה הזו (שבעצם היא הארדדיסק של 10 ג'יגה, פשוט כולו מחיצה אחת) מופיעה לי בווינדוס (היא הופיע ככה גם בME וגם בXP כרגע אני על XP) אך כשאני מנסה להכנס אליה מופיעה הודעת שגיאה: "G:\ is not accessible The parameter is incorrect" ובפרטישן מג'יק מופיע bad בפס המייצג את הפרטישן הזה. הפרטישן הינו מסוג fat32 איך לשחזר אותו? אני מחפש דרכים ראשוניים כמו שחזור אולי של איזה חלק בסיסי בלבד, כמו שtomb הציע פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=43787;start=0
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפעמים כשמשהו בוינדוס לא עובד טוב אני מקיש ב-CMD את הפקודה SFC /Scannow וזה פותר את הבעיה. אבל שמתי לב שתמיד כשאני מריץ את הפקודה היא מדווחת שנמצאו שגיאות במערכת קבצים ושהם תוקנו. למה בכל פעם נמצאות שגיאות? מה גורם כל הזמן לשגיאות בקבצי המערכת? כמעט לא קורה שאני מריץ את הפקודה והיא מדווחת שהכול תקין
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש איזה קישור לתת לי לאיזה מדריך להתקנת הווידוס הזה או אם מישהו בכלל פה יכול לעזור לי ולהגיד איך אני מתקין את windows me oem דרך תקליטון אתחול המחשב שלי מפורמט כבר והכל....אבל ממה שעכשיו אני מבין לא פרמטתי אותו בדרך הנכונה בקיצור אני מבקש עזרה תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שמזמן לא הייתי בפורום(יש לימודים והרבה)אבל אחרי הרבה זמן שלא הייתי באתי להתעדכן ורציתי להוריד ערכת נושא פירמטתי את המחשב ונתתי לו "רענון" קטן ועכשיו הכל טוב ויפה הורדתי את כל העידכונים והכל,ובא לי להוריד גם איזה ערכת נושא נחמדה,מעדיף צבע שחור(שיתאים למדיה)כמובן שהווינדוס חוקי וכל זה מבקש לעלות לפה ערכה אחת טובה או לתת לי קישור ואני יודע שיש סטיקי בנושא אבל פעם אחרונה שהתקנתי משם ערכת נושא(מהלינקים)הם החליפו לי מקומות של קבצים ואני לא רוצה להסתבך בזה שוב אני רוצה רק ערכת נושא(אני מתכוון רק שורת משימות בצבע שחור)תודה לכל העוזרים eli_Asus.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להתקין win 7 וכן xp במחשב אחר, הגדרתי בביאוס שקודם יקרא את הדיסק, אבל משום מה שני המחשבים לא קוראים את הwin כשעולים מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור Administrator, איך אני יכול לקבוע איזה תוכנית תעלה עם ה- XP לאיזה משתמש (הרי אין RUN בריג'יסטרי לכל user)? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP DV5 בן כמעט שנה עם ויסטה. האם כדי לקנות את גירסאת השדרוג של 7 או את הגירסה המלאה ולפרמט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם אם אפשר לדעת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי את הווינדוס במחשב הדיסק קשיח שלי היה חדש ואז התקנתי אותו על שיטת NTFS כי אלה היו שתי האפשרויות שלי או זה או quick NTFS... אחרי שהתקנתי הכל סידרתי את כל התוכנות והכל רציתי לשנות את הכונן לFAT32.. נכנסתי לpartition magic ולא היה אפשרות לסמן שם להפוך את זה ל FAT32 או ל FAT אלא רק logical partitioner תחת הכותרת ( primary logical) (הFAT 32 היה תחת הכותרת file system ) אז החלטתי לשנות את זה בינתיים ל primary logical הוא אמר לי להפעיל את המחשב מחדש ואז התחיל לעשות את הדברים.. לאחר כשעה חזרתי למחשב והוא כתב לי disk boot failure, insert system dist and press enter כאילו אין כלום על המחשב וזה אחרי שהוא עשה בוט מההארד דיסק.. אין אפשרות להיכנס לF8 אפילו כדי לנסו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מה שצריך זה DISKONKEY מספיק גדול כדי להכיל את ההתקנה (4GB יספיק) את ההתקנה שניתן להוריד כאן או משלל המקומות שאתם מורידים אותם ולפעול לפי המדריך הדי ישן הבא (אני רק מקווה שמישהו עוד לא הביא אותו לפני): Run CMD.EXE and type the following: 1. diskpart 2. list disk 3. select disk (DISK NUMBER FROM THE LIST) 4. clean 5. create partition primary 6. select partition 1 7. active 8. format fs=fat32 9. assign 10. exit Once that is complete mount the ISO and run the following command. xcopy X:\*.* /s/e/f y:\ ( כאשר X הוא האות של הכונן שעליו טענתם את הISO) הערה: לגבי ה diskpart אני בטוח שהוא קיים ב VISTA אבל אני לא זוכר שהיה דבר כזה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ובוקר טוב! יש חייה כזו ואם כן איל עושים? יש לי קבוצה של 5 דסקים ואני רוצה שהכל ישאר כמו שהוא רק עם 4 דסקים :-).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, מערכת חלונות מתקינה בכל מחיצה בדיסק, תיקייה סמוייה בשם system volume information. באופן רגיל אין אפשרות לפתוח תיקייה זו כמו שפותחים תיקיות אחרות. לאחרונה, סריקת in-depth analysis שבצעתי ע"י האנטיווירוס nod32, זיהתה שני 'ג'וקים' שמסתתרים בתוך תיקייה כזו באחת ממחיצות הדיסק (לא C). סריקת וירוסים רגילה באמצעות אותו אנטיווירוס, לא גילתה דבר. nod לא הצליחה להסיר את אותם שני 'ג'וקים', וגם הגרסה החדשה של ad-aware נכשלה במשימה. האם יש דרך כלשהי לפתוח את התיקייה הזו באופן ידני? האם יש תוכנה שמסוגלת בוודאות לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-