Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
זה כותב לי שה CD KEY שלי לא חוקי ודברים כאלה ... יש דרך להתקין SP1 בכל זאת ? ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, הנה התרחיש (אח, תרחיש, מילה יפה) בכל מקרה, אני יושב לי על המחשב משחק לי ESF ופתאום מתחילות לצוץ לי כלמיני פירסומות כאלה של בונזיבאדי וחראטה כזה אקיצר הורדתי Ad-Aware 6 וזה סרק את המחשב ומצא איזה 666 דברים כאלה של גייטור וכל מיני טרוג'נים חלק מהם הוא לא הצליח למחוק והיום בבוקר אני בא למחשב ואני קולט שבמשך הלילה הוא פתח לי 30 חלונות של אקספלורר עם פירסום ושטיות כאלה מה שמצחיק שיש גם פירסומת פופ-אפ נגד פופ-אפים חשבתי אולי החברה עשתה לי פה טריק והיא מנסה לפרסם את עצמה ;\ אנלאדע אני רק רוצה להיפטר מכל השטיות האלה אגב ייתכן מאוד שיש לי וירוסים וכו' במחשב רק אתמול בדקתי בנורטון (לא מצא כלום) ואז ב RAV (מצא לי 6 וירוסים) ומחקתי אותם. הנה עכשיו אני מדבר איתכם עלתה לי מודעה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני כוננים (אחד "לוגי") איך אני מגדיל את כונן C? (אני רוצה להעביר מ D ל C) תודה [=
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי כבר ב-google וקראתי באתר של מיקרוסופט ככה שאל תגידו לי לחפש כל יום בערך אני מקבל כזה מסך כחול לפעמים כשאני מפעיל ומשהו ולפעמים סתם. החלפתי זיכרון וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני יכול לבדוק מה גורם לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הCP בדייברים האחרונים מסתבר עושה ראנדומאלית בעיות בVISTA. 1) מבטל Aero כיוון שמשום מה המערכת חושבת שהיא רצה במצב של 16bit 2) גורם לקריסה של הControl Panel וכל מה שמשתמש בCPLים. כל הפתרונות שמצאתי באינטרנט לא עזרו לי יותר מידי, גם חזרה לדרייבר ישן או מעבר לחדש לא עזרה(יש לציין שזה קרה בפתאומיות בלי שום שדרוג דרייבר). הדבר היחידי שעוזר זה הסרה מוחלטת של הדרייבר של nVIDIA(אפשר להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך ידנית). לעבוד בלי שליטה על הדרייבר של הכרטיס מסך זה מעצבן, אבל לעבוד בלי control panel זה סיוט(אני צריך להפעיל CPLים בצורה ידנית). nVIDIA פשוט מבזים יותר ויותר מיום ליום בכל הנוגע לדרייבר ותמיכה, גם ככה יש דרייבר נורמאלי פעם בחצי שנה, עכשיו גם הבאגים המפגרים האלה? תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מוציא את העידכון הזה (כאילו בלי להתקין נגיד ללחוץ על ctrl+alt+del ) ואז מה לעשות http://img141.imageshack.us/img141/8804/15001500148815131501xz5.jpg תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמייח... יש לי בעיה קטנה הייתה לי במחשב תיקיה של כל המשחקים שהתקנתי.. משום מה יום אחד היא נעלמה עשיתי SCAN DISK ועדיין לא שיחזר אותה.. אני לא יודע לאן היא נעלמה, איך אפשר לנסות להחזיר אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. לאחרונה אמא שלי באה אלי בבקשה לעשות סרטון בשביל העבודה שלה. אמרתי שאין בעיות והדלקתי את המחשב בשביל להפעיל את movie maker (יש לי וינדוס xp) אבל לא מצאתי אותו. הוא לא היה בתפריט התחל. פתחתי את הכונן הראשי (איפה שווינדוס מותקן) הלכתי לתיקית program files הוא גם לא שם. לא התיאשת- פתחתי את לוח הבקרה הלכתי לאיפה שמוסיפים את הרכיבים של ווינדוס-גם שם הוא לא נמצא. נכנסתי לאינטרנט לחפש פתרונות- הציעו לפתוח כל מיני תיקיות מערכת ולחפש קובץ בשם moviemk.inf ולהתקין- גם לא עזר. אמרו להיכנס לאתר העידכונים של ווינדוס ולהוריד את העדכון משם- נכנסתי (פה החלק המעניין..) היה שם אפשרות להוריד את חבילת ה- windows live שבפרטים של העדכון מצאתי את עצמי קורא שאפשר להוריד את מסנג'ר, תוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"הפתעה, הפתעה" - שוב עדכון חלונות 10 שיכול למחק לכם את הקבצים ולהפוך את נמחשב שלכם לערימת רכיבים לא שמישים. https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/1273596/Windows-10-update-deletes-files-bricks-PCs-Microsoft/amp אז, הישמרו, השהו / תבטלו את העדכונים עד יעבור הזעם, אם יעבור .....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שנשאלה שאלה דומה, אך לא ניתן שם פתרון אפיון הבעייה: בויסטה 32 home עם sp1 - אחרי חודשיים של עבודה מוצלחת עם המחשב הנייד, נעלם ה language bar, פתאום. - אינני מצליח להחזירו. לא דרך toolbar, שם כלל אינו מופיע, ולא דרך regional and language options - כל שינוי שאני מבצע ב regional and language options איננו משפיע כלל. זה כולל דוקינג/פלואוטינג של task bar, הסרת שפות, שינוי סדר שפות, התקנה מחדש של שפות וכו'. אין כל השפעה - Alt + Shift כמובן לא משפיע על כלום - כמובן שאת ההודעה הזו אני כותב ממחשב אחר.... יתכן ש recovery של המחשב ל boot קודם יעזור, אבל זהו צעד אחרון (ורע) ואני מפסיד כל מיני עניינים מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל קישור להורדת Windows 7 Pro/Ultimate x64 בעברית. אני משתמש ב- Windows 7 Image Updater וחשוב לי שה- ISO יהיה x64 בלבד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כי יש הרבה זבל באימג' של HP מצד שני האם הוא יזהה את הרישיון? האם זה יצריך התקנת דרייברים? זה מחשב בן 4-5 שנים תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב ולאחר מכן התקנתי כמה תוכנות ובשביל איזה תוכנה הייתי צריך להכניס את המחשב ל safe mode ואחרי שהכנסתי אותי ל safe mode קיבלתי את השגיאה הזאת http://www.*צונזר*/my/hkgtdt2m4jnn.jpg ואחרי זה הוא רושם אנא המתן ולא עולה ... , ניסיתי repair ניסתה וגם לא עזר למשהו יש פיתרון חוץ מלפרט את המחשב? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד חודש טוב ושלום רב לכם אמרו לי שמערכת וינדוס בנויה בצורה כזו שתמיד צריך לפרמט אותה מידי פעם איחוי אני עושה באופן קבוע הבנתי גם בנוסף שצריך לבצע ניקוי לרג'יסטרי במידה ויש לי תוכנות שהסרתי אותן שלא מנקות את הרגי'סטרי שלהן בהסרה <ואיך אני יכול לדעת אם התוכנה אחי עושה זאת או לא?> ואמרו לי שתוכנות שהסרתי גם משאירות קיבצי DLL בנוסף שגם גוראים להאטה של המערכת יש אפשרות למנוע מצב בו יהיה צורך לפרמט או שהכי הרבה אפשר רק לדחות את הפירמוט? ניסיתי בעבר תוכנות לניקוי dll ורג'יסטרי וזכרו לי שזה עשה בעיות תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אח שלי נגע בתוכנה ששולטת על התוכנות העולות כשהמחשב נדלק (START UP MANGER ) וכנראה שהוא הסיר תוכנה שחיונית לפיעלותו של וידוס. עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי למשתמש (יש רק משתמש אחד ) ומציג את תמונת הרקע אבל בלי הסמלים והשורת התחל וארחי 10-15 שניות מתנתק ומביא אותו לחלון שאני בוחר לאיזה משתמש להיכנס (לחלון הזה http://img525.imageshack.us/img525/2525/logonuserdi9.png ואין לי שום אפשרות להפעיל תוכנה או משהו . ניסתי להיכנס גם למצב בטוח והוא עושה לי אותו דבר... מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בכל פעם שוורד עולה או נסגר אני מקבל הערה THE MACROS IN THIS PROJECT ARE DISABLED להחליט אם להפוך ל- ENABLEL לך לעזרה. לא הצלחתי למצוא איך להפתר מההודעה ולאפשר מקרו לכל. עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא אומר שזה יישום לא חוקי על 32, מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני מס' חודשים מחשב חדש, פנטיום 4 3000, 1GB זיכרון, דיסק 120 SATA, שהחליף את השרת הישן שלי. עד שלב מסוים הכול עבד בסדר, אבל אז פתאום (לצערי איני יכול להצביע על משהו מסוים שעשיתי), כל הפעולות שקשורות לעבודה עם קבצים דרך האקספלורר של המחשב, נעשתה מאוד, מאוד איטית- לוקח לי לפתוח קבצים אפילו מסוג txt, כ- 30 שניות ויותר, ופעולות כגון copy-paste, או מחיקה של קבצים, או לחיצה עם כפתור ימני על קובץ, על-מנת לבצע פעולות הקשורות לתפריט שנפתח לוקחות גם כן אותו זמן. בנוסף במצב זה של המתנה לסיום הפעולה, איני יכול בד"כ לבצע שום פעולה במחשב. כל זה ממש, ממש מתסכל- כי המחשב אמור לטוס... על המחשב מותקן windows-XP professional + sp2, והוא משמש כשרת וסביבת פיתוח באינטרנט על כל מה שמשתמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפעמים כשמשהו בוינדוס לא עובד טוב אני מקיש ב-CMD את הפקודה SFC /Scannow וזה פותר את הבעיה. אבל שמתי לב שתמיד כשאני מריץ את הפקודה היא מדווחת שנמצאו שגיאות במערכת קבצים ושהם תוקנו. למה בכל פעם נמצאות שגיאות? מה גורם כל הזמן לשגיאות בקבצי המערכת? כמעט לא קורה שאני מריץ את הפקודה והיא מדווחת שהכול תקין
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שרות termservice מסרב לעבוד -כאשר אני לוחץ על start יש הודעת שגיאה שאומרת שלא ניתן להפעיל את השרות כייוון שהקובץ לא נמצא . לא ניתן לעשות" fast user switching" כיוון שהשרות הזה תלוי בשרות ה -termservice --חוץ מזה הכל עובד בסדר . הרצתי כבר את הפקודה sfc /scannow וזה לא עזר . מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט? שאלה למומחים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היה לי סתם שגיעה בwindows ועכשיו שאני עושה קליק ימני בwindows אז אין את התפריט חוץ מזה בדפדפן זה עובד איך אני מסדר את הבעיה בלי לאתחל את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש והותקן עליו ויסטה. כשאני מנסה לשמור קבצים לכונן C (הכונן הראשי) או להעתיק אליו קבצים אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאות לעשות את הפעולה הזו. אני רץ כאדמין ככה שקשה לי להבין למה אין לי את ההרשאות לעשות את הכל. ניסיתי להוסיף הרשאות תחת הטאב אבטחה במאפיינים של הכונן, אבל חוץ מלקבל רשימה של קבצים שבשימוש או שהגישה אליהם נדחתה זה לא עזר לי בשום דבר. לתקין תוכנות דווקא הצלחתי (למשל VLC). איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי ריסט היום.. ופתאום החשב עולה והכל ג'ירביש כזה וסימנים (חוץ מהאינטרנט) חיפשתי בכל האנטי וירוסים.. ספיורים.. תוכנות שמתקנות טעויות ומה לא .. http://img139.imageshack.us/img139/3863/gfhfgwj4.png מה לעשות? =[
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-