Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
לפתע כאשר אני עושה אנטר בוורד יש לי מן סימן כזה מוזר, ועוד כמה דברים הישתנו כמו ניקוד מקפ ....... הינה דוגמא לאנטר: וגם באי סי קיו בפרטים של אנשים יש את הסימן הזה..... מישהו יודע איך לתקן את זה??
-
זה קרה לאחר שהתעסקתי ב- Thumbnails Options ב-Tweak UI XP החדש, אני לא זוכר איך מחזירים את זה. אני על WinXP. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב: AMD XP 1900 SUMA GEFORCE 4 TI 4200 128 MB עכשיו יש אל הלוגו בהפעלה של הווינדוס שאומר WELCOME שעד להיום לקח לו שתיים שלוש שניות להסגר ולהגיע לדסקטופ ובואו נתחשב שהמחשב שלי כמעט ריק כמעט בלי תוכנות כמעט בלי כלום מהיום המסך שאומר WELCOME נשאר תקוע למשך של כמעט חצי דקה ולא מספיק זה!!! לאחר שה WELCOME נסגר יש לי מסך כחול(הרקע של הווינדוס שלי) למשך כמעט דקה שלמה אני לא מבין גדול אבל יש לי הרגשה שזה לא אמור להיות ככה יש לזה איזו שהוא קשר אם זה שעשיתי DEFRUG ליפני כמה ימים ??? תודה אני אשמח אם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בטוח שראיתי פה מדריך באיזה סטיקי לפני כמה ימים, ואני לא מוצא אותו... הוא נראה די אינפורמטיבי (חיפשתי בכל מני פורומים פה, מישהו יודע איפה זה ?) בכל מקרה, אני רוצה להעביר התקנת חלונות ממחשב אחד לשני (שניהם מעבדים P4, רק שהלוח אם שונה, וכאשר מנסים להפעיל אותו על המחשב החדש הוא מאתחל ישר על ההתחלה, בלי מסך כחול). אם מישהו מכיר את המדריך המדובר, או מדריך אחר שיעזור, אשמח לשמוע. בינתיים אני יודע שצריך למחוק את הדריברים של ה IDE במחשב הישן קודם. (אני לא מדבר מבחינת רשיון, אלה מבחינת שהמחשב יעלה עם אותו דיסק מהמחשב הישן ?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לרשימת כל המילים ששימשו לחיפוש באתר שמופיעות בתיבה כשלוחצים על החץ התחתון. זה לא ברג'יסטרי ו-WINDOW WASHER לא מנקה אותן. יש למישהו מושג?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מדיה פלייר 11 אבל הפלאג אין לא נטען, וגם לא הvalidation code
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים, שמחוברים אחד למישנהו בכבל רשת מוצלב. האם ישנה דרך כל שהיא לכבות את המחשב המשני בדרך כל שהיא? ואם כן, מה היא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות שם של תיקיית מערכת של windows ? ניסיתי לשנות את השם בדרך הרגילה , קיבלתי הודעה , שלא ניתן לשנות שם או להעביר את התיקיה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אז ככה.. יש לי מחשב שמצריך מערכת הפעלה 64 ביט.. וכרגע מותקנת עליו גירסת הבטא של WIN7 באנגלית (ה- rc7300 או איך שלא קוראים לזה). בכל מקרה, אני מעוניין לקנות רשיון לתוכנה.. רציתי לדעת אם אני הולך לחנות, ומבקש גרסת OEM, ימכרו לי אותה גם בלי לקנות מחשב חדש מהם? והאם אני אוכל להתקין אותה בלי שום בעייה למרות שמותקנת עליו כבר גרסת הבטא של WIN 7? תודה רבה... !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שאחרי כמה שעות המחשב על דעת עצמו נכנס למצב המתנה, או שבעצם אני לא בטוח שזה מצב המתנה. אחרי כמה זמן יתכן שהמחשב מאתחל את עצמו ואז אני רואה את מסך הלוגין. למשל אתמול בלילה השתמשתי באזוראוס, קמתי בבוקר יש לי את מסך הלוגין אני לוחץ על שם המשתמש שלי ואין זכר לאזוראוס, כאילו המחשב עשה ריסטרט והוא טוען את כל התוכניות מחדש כמו בהפעלה רגילה. מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני מס' חודשים מחשב חדש, פנטיום 4 3000, 1GB זיכרון, דיסק 120 SATA, שהחליף את השרת הישן שלי. עד שלב מסוים הכול עבד בסדר, אבל אז פתאום (לצערי איני יכול להצביע על משהו מסוים שעשיתי), כל הפעולות שקשורות לעבודה עם קבצים דרך האקספלורר של המחשב, נעשתה מאוד, מאוד איטית- לוקח לי לפתוח קבצים אפילו מסוג txt, כ- 30 שניות ויותר, ופעולות כגון copy-paste, או מחיקה של קבצים, או לחיצה עם כפתור ימני על קובץ, על-מנת לבצע פעולות הקשורות לתפריט שנפתח לוקחות גם כן אותו זמן. בנוסף במצב זה של המתנה לסיום הפעולה, איני יכול בד"כ לבצע שום פעולה במחשב. כל זה ממש, ממש מתסכל- כי המחשב אמור לטוס... על המחשב מותקן windows-XP professional + sp2, והוא משמש כשרת וסביבת פיתוח באינטרנט על כל מה שמשתמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חסרה לי עברית בwin7, אני יכול לכתוב... בכל מקום עברית אבל נגיד כשאני כותב בnotebook בעברית הוא אומר שהוא לא מצליח לשמור את זה כקובץ רגיל ואם אני שומר בכל מקרה זה יוצא לי בסימני שאלה או ג'יבריש כשאני פותח מחדש. זה לא המקום היחיד שזה משפיע עליו.... לכן אני זקוק לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות WIN7 הום פרימיום 64ביט בכמה שיותר זול, אין לי בעיה לקנות מחו"ל. אני לא רוצה OEM ולא UPGRADE. גם לא משנה בעברית או אנגלית. אני צריך שתהיה אפשרות להתקין לפחות על שני מחשבים ועדיף על 3. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כותב לי שה CD KEY שלי לא חוקי ודברים כאלה ... יש דרך להתקין SP1 בכל זאת ? ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בניתוח קבצי מינידאמפ המחשב שלי מאז לפני 3 ימים קורס כל כמה זמן אני חושד שזה מאז שהותקן BigTyphoon אצלי, והיום שחזרתי היה לי מסך כחול מוזר, עשיתי ריסט ושהוינדוס עלה שוב מסך כחול. בקשה אני צריך עזרה מה לעשות זה דחוף. :nixweiss: http://rapidshare.de/files/12765163/Minidump.rar.html תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על מחשב שנכבה אוטומטית ב- WIN98 הותקן WINXP וכעת הוא לא נכבה אוטומטית. למישהו יש רעיון לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בעל עותק מקורי של וינדוס 7, אני משדרג למחשב חדש וברצוני לדעת האם אני יכול להשתמש באותו עותק של ווינדוס אשר לא ישומש המחשב, או שאני חייב לקנות ווינדוס חדש בשביל המערכת החדשה על מנת שיהיה לי עותק חוקי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר זמן מה שאני נתקל בבעיה בהחלפה בין השפות במקדלת שלי. לפעמים המקלדת שלי נתקעת על שפה אחת ורק לאחר שאני הופך את השפה השנייה לשפת ברירת מחדל במקלדת השפה משתנת. זה קורה לאחר בערך חצי שעה של שימוש במחשב (לאחר הדלקתו) ומאז השפה לא מתחלפת, יש תוכנות מסויימות שבהן כן השפה מתחלפת ויש אחרות שהיא לא מתחפלת לגמרי (בעיקר בחלונות ובאקספלורר). אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO המקלדת -MICROSOFT Multimedia Keyboard נ.ב פירמטתי לאחרונה והתופעה חזרה לכן אני חושב שיכול להיות שזה בעיה בדרייברים של המקלדת או בזיהוי שלה ע"י ווינדוס. מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט אם להתקין win7. כדאי ? או להשאר עם ויסטה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה אוליטיימט מקורי שנקנה בחו"ל.. עכשיו אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס..הוא כל הזמן מראה תשגיאה הבאה.!!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הורדתי מאתר מיקרוסופט ישראל את הSP1 בעברית של וויסטה והכל מצוין. אך כעבר 10 דקות של התקנה השגיאה הזאת מופיעה: (הנה האתר שאליו אני מופנה) http://support.microsoft.com/kb/947366 ניסיתי את כל העצות שמה אבל זה לא עוזר. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיקיה בשם 89e0d4259df229aa39c1 וכשאני מנסה למחוק אותה אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות (אני ADMINISTRATOR ויוזר יחידי במחשב), אני חושב שהתיקיה נוצרה אחרי איזה התקנה או עידכון מסויים http://imageshack.us/f/5/unledafz.jpg/ איך אני יכול למחוק את התיקיה ? (אני עם WIN7 64 ביט)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חבריה, xp home מצב- מסך כחול ללא אייקונים ורק שורת המשימות התחל מופיעה. נסיתי את כל האופציות של,שיחזור בריירת מחדל,כניסה לשולחן עבודה ממאיפנים, כלום לא עזר יש פתרון כלשהו נוסף.? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי! יש לי WinMe. מידי פעם אני רואה שהקובץ הנ"ל נטען לזיכרון. כשאני מעיף את ה-Task, לא נראה שזה משפיע על משהו. למישהו יש רמז מה הקובץ הזה עושה? בתודה מראש, TheTech. ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני ראיתי את ווינדוס 7 בפעולה אצל מכר שלי, ואצלו אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה, נפתחים צילומי מסך קטנים מעל התוכנית הממוזערת שמראים את התוכנית המשויכת בחלון קטן, ואם העכבר מרחף מעל צילומי התוכנית כל החלונות משתקפים חוץ מהתוכנית המשויכת. אצלי אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה נפתח שם התוכנית המשויכת ואייקון לידה, ואם העכבר מרחף מעל שם התוכנית לא משתנה כלום. איך אני יכול לשנות הגדרות, אם בכלל, כך שהתיאור למעלה יהיה גם אצלי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-