עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nice,

אני מדבר ברצינות. למה אתם חושבים שwinodws דפוקה?. זה סתם נראה לי נושא מעניין ומשעשע לדון בו.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by puGs,

תראו ככל הנראה היה לי וירוס ששינה איזה קובץ REG בכל מקרה כדי לתקן את זה אני צריך לעשות repair בעזרת הדיסק של מערכת ההפעלה.. הבעיה שבשלב שהוא בודק האם יש מערכות הפעלה קודמות הוא לא מוצא את המערכת שישלי כבר ובגלל זה אני לא יכול לתקן אותה. השאלה שלי היא איזה פתרונות קיימים כדי לפתור את הבעיה ומה אפשר עוד לעשות? ד"א כבר נכנסתי Repair Console הזה וניסיתי לעשות שם כמה דברים אבל אני לא ממש בטוח שעשיתי טוב או שזה פשוט לא עזר. תודה רבה רבה רבה מראש יש שם המון דברים שממש חשובים לי ואני צריך אותם דחוף. אעריך כל עזרה מכל סוג שהיא,תודה =)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום כולם.. אני כבר מעל כמה חודשים מנסה לפתור את הבעיה הזאת שהיא פשוט לפרמט את המחשב שלי. ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ ולוח אם GB k8ns pro והארד דיסק עם חיבור SATA רציתי לפרמט את המחשב שלי לאחר שהוא כבר חייב פירמוט. הכנסתי את הדיסק של הווינדוס XP Home והכנסתי דיסקט עם הדרייברים של הSATA מהאתר של הלוח אם וטענתי אותם. הווינדוס לא זיהה לי את ההארד דיסק. ניסתי בשיטה בתוכנה של הE lite משהו כזה.. הכנסתי את הדרייברים וצרבתי דיסק עם הדרייברים של הSATA. ניסיתי שוב לפרמט ולא הצלחתי כי עדין ההתקנה לא קראה לי את ההארד דיסק. מעל אלף פעמים ניסיתי כל מיני שיטות שחיפשתי באינטרנט בשביל לזהות את ההארד דיסק ולא הצלחתי למרות שראיתי שכל מי שניסה אחת מהם הצליח בסופו של דבר. רק אני נשארתי עם המ…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by IlanF,

הוא עולה כרגיל, רואים את הפס טעינה של XP, ואז יש מסך שחור. ניסיתי להעלות את ההתקנה של XP, להכנס לריפייר קונסול, אבל גם לשם הוא לא נכנס. הוא נתקע בטעינה שלה (נתקע על examining 39206 MB disk 0 at id 1 on bus 0 on atapi...) סייף מוד גם נתקע בטעינה... ניסיתי לטעון איזה דיסק עם WIN PE שיש לי (לא יודע בדיוק מה זה, זה דיסק עם כל מיני תוכנות דיאגנוסטיקה שונות, אנטיוירוסים וכל שאר השיט...), אבל גם הוא נתקע בעלייה. הבעיה מוכרת למישהו?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Xthread,

יכול להיות שזה רק אני אבל אני חייב לפחות לדעת יש עוד אנשים שמוצאים את געילות ה VISTA פה מגעילה?!!? כלומר תראו מה הולך פה ביומיים האחרונים מוצף פה בבעיות VISTA שנראה ממש שהם באות מגרסאות לא חוקיות (שלא יצאו עוד לשוק) שהם שילוב של RC האחרון לכל מי שלא יודע (בשביל ה CRACK) אם זה רק אני אז זה רק אני אם לא, חברה תביעו דעה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by binstock,

שלום לכולם ואני מתנצל מראש אם זה ארוך מדי, יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: Pentium D 3.00 Ghz, 2GB RAM 667 Mhz, GeForce 8800 GTS, 200GB HD, Win XP SP-2. כבר זמן מה שיש לי בעיה מוזרה בווינדוס: מדי פעם המערכת קופאת לזמן לא קבוע ורק לאחר "הרבה" לחיצות ctrl+alt+delete מנהל המשימות עולה וגם אז המערכת לא תמיד מגיבה ולעיתים נדרש reset; התופעה מתרחשת לעיתים גם מיד לאחר login למערכת ורק לאחר פתיחת מנהל משימות וסגירת יישום explorer.exe ופתיחתו מחדש בצורה ידנית המערכת חוזרת לפעולה לא לפני שמופיעה הודעה: "setting up personalized settings for system32:svct.exe" למרות שלא מצאתי קובץ כזה בתיקייה system32. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת משימוש ב- zone alarm firewall אבל לאחר שהחלפתי אותו ב- …

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  7. כאשר אני משנה בחלונות XP SP3 שבמחשב של אמי את הרזולוציית המסך ו/או את גודל הסמלים או הטקסט באפשרויות התצוגה, שולחן העבודה מתבלגן וכל קיצורי הדרך והסמלים שעליו משנים את מיקומם והסדר שלהם, ועלי לסדר אותם מחדש ולהחזיר את הסדר שלהם לקדמותו, ולך תדע מה היה הסדר הקודם שלהם. מה גורם לתופעה הזאת?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by Alex Kidd,

יש לי מעבד Amd Athlon 64 3500 האם אני צריך להתקין ווינדוס 64 ביט בשביל לנצל אותו עד הסוף או שהוא יעבוד טוב גם על ווינדוס רגיל xp pro

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  9. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

היי.. רציתי לפרמט את המחשב, העלתי את הדיסקים שיוצרים לשחזור בBOOT, וכל מה שזה עשה זה שחזור מערכת אפשר בעצם לעשות את זה ישירות בלי הדיסקים בrecovary manager .... אין אופציה לפרמט לגמרי ? להגיע למצב ההתחלתי של הויסטה כמו בכל פירמוט נורמאלי ורגיל ???

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום רב! לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של DELL ובו הותקנה מערכת הפעלה של ויסטה. בנוסף קיבלתי מחיצה לשחזור מערכת ההפעלה. כלומר, ברגע שאני רוצה לשחזר את המצב הראשוני אני עושה מספר פעולות פשוטות והמצב חוזר לקדמותו, כאשר כל הדרייבים למיניהם כבר מותקנים. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (מחשב נייח) ובו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 מקורית וקיבלתי גם את הדיסק עצמו. אני מעוניין לבנות מחיצה עם הגיבוי של המחשב כך שאוכל לשחזר את המצב הראשוני כל פעם מחדש כמו במחשב הנייד. איך עושים את זה? מקווה שהבנתם ושתוכלו לעזור. הפנייה למדריך קיים (בעברית/אנגלית) יעזור בהחלט. תודה מראש, יגאל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Sting,

כשאני מנסה להתקין מגוון משחקים על ויסטה 64ביט אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה איך אני עוקף את זה?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  12. שלום ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור! כאשר אני מחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל HDML, הסאונד ממשיך לבקוע מהמחשב ולא מרמקולי הטלווזיה. כאשר אני הופך את התקן הקול שלי ללא זמין (דרך מנהל התקנים), ואז עושה ריסט, זה מסתדר ואני שומע מהטלווזיה. כמובן שאם אני רוצה להחזיר את הסאונד למחשב, אני צריך שוב להפוך אותו לזמין ושוב לעשות ריסט. אני מאמין שלא זאת אמורה להיות הדרך להעביר את הסאונד מהמחשב לטלווזיה ובחזרה.. כיצד אפשר אם כך לשלוט במכשיר שמוציא את הסאונד? מערכת הפעלה: XP. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by uz7,

צריך עזרה דחוף! . בעיית וידאו שתוקעת את המחשב שלי . לפני יומיים פרמטי את הדיסק קשיח ועדכנתי שוב את מערכת ההפעלה XP , לאחר מכן עידכנתי את הקודקים שעבדו יפה מאד בפעם הקודמת , אך למרבה הפלא , כאשר נסיתי להפעיל את אחד מקבצי הוידאו מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין , בעצם המחשב נתקע ונראה כמנסה לטעון באופן איטי , חשבתי בתחילה שאולי זו טעות בהתקנה (?! ) פרמטי שוב וניסיתי שוב , ושוב אותה הבעיה , הדברים היחידים שעדכנתי לאחר מערכת ההפעלה זה כרטיס קול ומסך ובסוף קודקים. הורדתי את הקודקים ושמתי אחד אחד ושוב אותה הבעיה , שום נגן לא מצליח להפעיל אף קובץ . יש לציין שאני עושה את כל זה כאשר אני מנותק לחלוטין מאינטרנט (בגלל שחששתי בהתחלה איזה וירוס או משהו דומה דפק את ההתקנה הראשונה) . יש לציין …

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  14. שלום! חזרתי הביתה,הדלקתי את המחשב וכאשר הווינדוס עלה,לא היה לי כלום על שולחן העבודה חוץ מתוכנית של "הגדרות אישיות" עבור האימיול כנראה. השארתי את התוכנית הזאת לפעול זמן מה אך שום דבר אינו קורה ואני יכול לפתוח יישומים רק באמצעות מנהל המשימות. מה לעשות כדי להחזיר את המצב הקודם? תמונה של הדסקטופ: תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכם! יש לי וויסטה וXP על המחשב, אני עובד על הXP. עכשיו לפני הפרמוט שעשיתי לפני חודש הייתה לי אפשרות בחירה בין XP לוויסטה, בBOOT. היום אין לי את האפשרות הזאת אחרי הפרמוט, מישהו יודע איך אפשר לעלות את הוויסטה? ??? הוויסטה מותקנת על המחשב! פירמטתי רק את המחיצה של XP שהיא C. וויסטה על D והיא מותקנת. שני הווינדוסים מותקנים גם על HD שונים. תודה אריאל

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  16. היי אני מעוניין להקים שרת התחלתי בזה שהתקנתי Windows Server 2012 אני צריך אנטי ווירוס שמתאים לשרתים מישהו מכיר מה מתאים או ממליץ מה כדי לשים על שרת? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/e/l/i/a/d/0/5/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407160719248655/200408140017466755/helpme.JPG תסתכלו בתמונה, הסמלים בשולחן עבודה ובתפריט "התחל" תראו איך הם נראים... נסיתי אפילו ללכת למאפייני תצוגה ושם בהתאמה אישית של שולחן עבודה לשחזר את הסמלים אבל זה לא עובד...... בבקשה תעזרו לייייייייייייייי ???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by roey8,

logon message: the local policy of this system does not permit you to logon interactively יש רק יוזר אחד: administreator. איך פותרים בעיה זו? תודה לעונים

19. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי שרת עם מערכת הפעלה של server 2003 64BIT כיום אני מוגבל במספר החיבורים שאני מבצע ל 2 חיבורים בו זמנית הכוונה ל RDP כיצד אני יכול לשנות את המספר החיבורים אל השרת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by draak31,

חבר שלי החליף מסך.. ולא יודע מה קרה הויינדוס הפסיק לעלות.. הוא מגיע למסך פתיחה כשהבאר רץ.. הווינדוס עולה בסייף מוד וכבר ניסינו לעשות ריסטור.. מה הבעיה??

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by kobibo,

התקנתי את ה ultravnc על הויסטה אבל כאשר אני מסה להתחבר אל המע' שלי ממחשב אחר אני מצליח להתחבר אבל רואה רק מסך שחור ולא את שולחן העבודה ? מישהו התנסה עם ה ultravnc על ויסטה ? דיי חשוב לי להשתלט על המחשב שלי ממקום אחר.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  22. אחרי אני התקן IE 7 ,לא הצליח לסיים התקנה כל זמן תקוע והודעה שגיאה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  23. שלום, קניתי לפטופ לנובו ideapad 300-15, המחשב בא ללא ווינדוס מכיוון שההפרש בין בלי ווינדוס לעם ווינדוס 10 הוא 600 ש"ח, ואני בכלל רוצה להתרין עליו ווינדוס 7 שיש לי. הבעיה שלי היא כזאת הווינדוס 7 צרוב על דיסק און קי ותקין ב 100%, אך כשאני מעלה את המחשב דרכו כדי להתקין, מגיע למסך של בחירת שפה והמשך ואז להתקין, אחרי שאני לוחץ "התקן" בכחול מופיע מסך ואומר ש"לא ניתן לטעון מנהל התקן" או משהו כזה שנמצא ב cd ויש אפשרות "עיון/סרוק(לא מוצא כלום), ואני לא יכול ולהמשיך בהתקנה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by superginiman,

חברי הקט עשה ריסט ומחשבו לא מוכן לעשות LOGIN מתי שהוא מכניס את הסיסמה זה רושם LOGGING IN ותוך שניה LOGGING OUT... ניסיתי שהוא יכנס דרך F8 ל LAST KNOWN CONFIG ... אבל זה עדיין קורה... WTF? תודה מראש רז

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by wooper,

שלום יש לי תקיעות כל הזמן כאשר זה קורה אין אפשרות לעשות כלום חוץ מאתחול למחשב בדקתי זכרונות בממטסט שנמצאו תקינות החלפתי ספק והתקיעות נמשכות אין וירוסים ורוגלות חשבתי על בעיית דרייברים השאלה זה איזה דרייברים אני צריך להוריד מדובר בלוח אם ישן GA-K8NF-9 ויש לו דרייברים ל xp 32 ביט ו 64 ביט כאשר עכשיו המערכת הפעלה המותקנת היא win 7 64 bit . איזה דרייברים אני צריך להוריד?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.