עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המחשב שלי חדש מאוד וחזק מאוד . אבל הוא בזמן האחרון ניהיה איטי בכל התהליך שהוא עושה . החל מהפעלה מחדש שלוקחת לו כ-5 דק' . אחרי זה עד שהקיצורי דרך על שולחן עבודה עולים עוד שעה . אם אני בטעות לוחץ על משהו בזמן שהם עולים המחשב נתקע וחובה ריסט . ניסיתי שחזור אתחול וכל זה ולא הולך . יש אפשרות לפרמט לחלוטין את מחיצת C בוינדוס 7 ולהתקין את הוינדוס מחדש ? ולהשאיר כמובן מחיצה אחרת שיש לי בה כ250 ג'יגה של סרטים וקבצים משחקים . מי שיעזור יבורך . כאמור יש לי וינדוס 7 64 ביט מקורי גרסאת שדרוג .

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בווינדוס אז מחקתי אותו והתקנתי אחד אחר(מדיסק אחר) עכשיו יש לי בעיה בכל מיני תוכנות(כמו מירק או סרבר אקסטרקטור( מי שמכיר)) שבמקום עבריית יש סימני שאלה או ג'יברישבווינדוס הקודם זה לא היה לי בגלל זה אני חושב שהבעיה בווינדוס יש לבעיה פתרון?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  3. אני גולש באינטרנט כול אתר שאני ניחנס אחרה כמה זמן עושה בעיות ויוצא מי האתר שניחנסתי ורושם לי ככה סמתי תמונות מה שהוא רושם http://img245.imageshack.us/img245/2482/42798789.jpg http://img528.imageshack.us/img528/5216/21632381.jpg

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by zoloboy,

אלהן חברה יש לי בעיה מאד מעצבנת ה homepage שלי כל הזמן משתנה ל blank וכל פעם נוספים לי שתי איקונים מעצבנים על ה desktop אני מוחק אותם ואחרי 10 דקות הם חוזרים מעצמם לשולחן עבודה ניסיתי הכל adware spyhunter spyboot search&destory בדקתי ב startup כלום אני לא מצליח להיפתר מהבעיה הזאת למישהו יש איזה רעיון איך להתגבר על הבעיה או אולי איך למנוע את הבעיה הזאת שזה לא יקרה בעתיד ובלי להשתמש ב firewall תודה לכם אנשים ???

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  5. שלום, לקחתי דיסק ישן (ומקורי!) של XP Home Edition, שקניתי עוד לפני שיצא SP1. יש לי צורך להתקינו על המחשב (כרגע משתמש בויסטה ו-7), וכדי שהוא יזהה את ההארד דיסק SATA שלי ומסיבות ברורות אחרות, הורדתי את SP3 מהאתר של מיקרוסופט וביצעתי Slipstream באמצעות nLite. שיניתי מס' פונקציות בודדות ב-nLite כדי ש-XP תותקן בצורה יותר נוחה (הגדרת עברית מראש, הכנסת הסיריאל מראש ועוד). התקנתי את מערכת ההפעלה על מחיצה ריקה, וכשאני מגיע לשלב שאני מתבקש להזין סיריאל (שמוזן מראש...) אני תמיד מקבל הודעת שגיאה שהסיריאל אינו מתאים, למרות שמדובר בסיריאל מקורי שהזנתי במס' התקנות חוזרות על המחשב הישן שלי בשנים האחרונות. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם. אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה, אבל לא יכולתי למצוא משהו אחר: יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב ושניהם מזוהים בביוס בלי בעיות. כל אחד מהם מחולק לשתי מחיצות. מה שמופיע לי בווינדוז (XP) זה ככה: הסיווג של הדיסק הראשון הוא C ו-E (שמכיל את מערכת ההפעלה ב-C מן הסתם), והסיווג של השני הוא D ו-F . אני מעוניין לשנות את הסיווג ככה: דיסק ראשון C ו-D ודיסק שני E ו-F. איך אני עושה את זה? * אני יודע שזה אפשרי כי ככה זה היה לי בהתחלה ואני לא זוכר מה קרה כשזה השתנה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by ilanb0,

מה אני צריך לבדוק אם אני רוצה לקנות חלונות 10 ממישהו יד 2? חלק מההצעות ממש זולות לאריזות אטומות, לרבות גרסת PRO.

8. Started by Jesper,

לא פירמטתי כבר לפחות חצי שנה. המחשב עובד לא משהו אבל אני לא בטוח שזה בגלל שלא פירמטתי כבר הרבה זמן. כל כמה זמן אתם נוהגים לפרמט? אני מניח שזה תלוי במחשב ובאינטנסיביות השימוש. אני משתמש במחשב באופן די אינטנסיבי ויש לי מחשב pentium 4 2 GHz 256 DDR כל כמה זמן רצוי שאני אפרמט? ואגב סתם מסקרנות מה גורם להאטת המערכת ככל שהווינדווס צובר יותר זמן? ערכים מיותרים ב-REGISTERY וקבצים מיותרים שהצטברו? אגב יש לי XP PRO

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום רב יש לי וינדוס בעברית, בעבר הכל היה בעברית ועכשיו חלק הלך להיות אנגלית למשל מה שהיה המחחשב שלי הפך להיות MY COMPUTER ככה גם סל המחזור ,גם כונן מקומי ועוד שאר התפריטים ללא שינוי בעברית התחל -נשאר בעברית עזרה בעברית כל תת התפריטים בעברית עדיין יש למישהו מושג איך מחזירים למצב שהיה ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by orengreen,

Hello everybody, After installing Vista, I partitioned my hard disk into 4 partitions, and I have lots of stuff on them. I want to install Win7 instead of Vista I will format C: and install Win7 on it. Im just afraid that the partitions would not be recognized by Win7. Will the partitions (remember, I created them with Vista) remain safe if I format C: ? Thanks!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  11. Started by Aviv Haver,

jhfghbrhgfjjghb fgiub1234567899bmtkoghry6h

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by gjook,

שלום לכולם , אני לא יודע אם כאן זה המקום לשאלות מהסוג הזה אני מקווה שכן... בכל מקרה מדובר בווינדוס xp שנמצא על לפטופ , הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש סיסמא להיכנס למחשב, אני מקליד סיסמא נכנס הוא כותב שהוא טוען על מיני דברים כמו רשת במעין חלונית כזאת... והוא כבר טוען את הרקע של השולחן עבודה , וזהו הוא לא מתקדם מהמצב הזה , הוא מדי פעם עושה סימן שהוא טוען משהו (שעון חול ליד העכבר) אבל הוא לא באמת מתקדם לשום מקום. 2 דברים -.1 ניתן ללחוץ על ctrl +alt+delete , וקופץ ה task manger , אבל גם אחרי לחיצה על כל כפתור שם שום דבר לא נפתח. 2.הצלחתי להיכנס למצב בטוח , ושם עשיתי "שחזור המערכת" ללפני שבוע או משהו כזה , בכל מקרה זה לא עזר. אשמח להצעות לפיתרון .

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  13. שלום רב, המחשב תקוע בכללי אין עכבר אין סידי רום רק המקלדת מאפשרת פעולה,לא מאפשר כניסה לאינטרנט,עשיתי סריקת וירוסים, כלום לא עוזר,בנוסף נסיתי לפרמט אותו אך הוא לא מקבל את דיסקט האיתחול ואו דיסק הפעלה של xp . אודה למומחה שיפתור לי בעיה זו

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by orengreen,

Ok Guys, I need your help urgently!!! A few weeks ago, I started to get blue screen crashes with KERNEL_STACK_INPAGE errors After a few crashes, the computer stopped booting, and sometimes the BIOS didn't even recognize the Hard-Disk (It's a WD SATA HD) I took it to the shop, and they said that a virus changed the HD from NTFS to RAW, and they did a low-level format and everything was fine 3 weeks have passed, and now I'm starting to get the same thing!!! I did a memory diagnostic - OK, I did a HD diagnostic (both symantec and WD apps) - it's OK also. I always have firewall and antivirus. Also, the problems are not sudden, but they gradually get worse and worse. I really …

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by overload,

איך אני מזהה את הHOST ID? (בגוגל לא מצאתי תשובה)

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

העברית שלי מוגדרת , אבל למרות הכל משום מה מדי פעם אני מקבל מסרי אייסיקיו בג'יבריש מסתדר מייד , השאלה שלי היא איך אני יכול לקרוא את ההודעה שכבר קיבלתי בג'יבריש , איך אני הופך אותה לעברית

17. Started by harel156,

נתקלתי בבעית שחזור מערכת מופיעה לי הודעה שחזור מערכת נמצאת בשמוש ע"י תוכנית אחרת נסיתי במצב בטוח ועוד אפשרויות ולא ניתן ועוד בעיה צירוף המקשים CTRL?ALT?DEL עולה תוכנה לסגירת תוכניות שנתקעות כעת זה לא עולה אם יש מי שיכול לעזור תודה מראש

18. אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by gkman,

שלום, יש לי סקריפט בpowershell שעובד באופן תקין כשאני מריץ אותו מתוך ה-ise אבל לא עובד נכון כשאני מריץ אותו מתוך הconsole. הצלחתי למקד את הבעיה וגיליתי שהוא קשור למשתנה שהגדרתי בגוף הסקריפט עצמו (כלומר לא בתוך פונקציה או משהו) ואז כשאני מנסה לקרוא את המשתנה הזה מתוך פונקציה (לקריאה בלבד) בצורה הבאה: $global:my_var הISE מצליח לקרוא ככה את המשתנה אבל הקונסול נכשל. הבנתי שה-ise טוען מודלים וכל מיני דברים אחרים שהקונסול לא, אבל אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות כדי לתקן את זה. איך אני פותר את זה ואיזה עוד הבדלים יש בין השניים שכדאי לי לדעת מהם להבא? אני באופן אישי עובד עם גרסה 3 של powershell אבל אני רוצה לוודא שגם גרסאות ישנות יותר שלו (2 בעיקר) מצליחות גם... תודה לעוזרים. - -…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by NaNdoS,

יש למישהו מושג למה שאני עושה turn off למחשב אז אני חייב ללחוץ על הכפתור כדיי לכבות אותו (ממש כמו בימים ההם עם המארזים הישנים). לעוד מישהו זה ככה בxp? :helpme:

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. אחרי ההתקנה יש לי שתי תיקיות program files אחת היא x86 ושום מה בברירת מחדל הוא מפעיל אפליקציות של 32BIT במקום 64BIT . חיפשתי ולא מצאתי איפה ניתן להגדיר למחשב לעבוד ב64BIT תמיד!! ותאמת לא מצאתי עדיין את כול התוכנות 64BIT שאני מחפש , נחפש מחר . בכול אופן דבר אחד בעייתי לי בנתיים הרזולציה 1152*864 לא עובדת כם אחרי התקנת הדרייברים מנבידה. מעבר לזה כול באנצ' מארק שתרצו , רק תבקשו אשמח להעלות תוצאות . (כרגע יש לי על ה PC את ה VISTA HOME PRIMUME 64BIT ואת ה XP 32BIT ).

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. Started by LazyCat,

זה ה- Spyware הכי עקשן, ורחב שנתקלתי בו (הרבה קבצים, ומפתחות reg). היא גורמת לקפיצת POP-UP (את זה פתרתי) וקריסת אינטרנט אקספלורר מדי פעם. שום תוכנה כגון SB S&D, ADAWARE SE, ADAWARE 6 ו- SCAN SPYWARE לא הצליחו להסיר אותה, רק חלקים ממנה שחזרו לאחר מכן. נסיתי להסיר אותה גם לבד ולא הלך... יש למישהו רעיון? יש כאן יותר פרטים - http://www.scanspyware.net/info/VX2.htm

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. שלום שאני מעדכן את ה window אחרי זה אני לא מעונין לעשות restart אבל כל 20 דקות ההודעה שוב קופצת איך למנוע ממנה לקפוץ?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by bigbosf,

אוקיי לא מצאתי מקום יותר מתאים נקווה שפה זה בסדר אז ככה לאחר שהסידירום מסרב להפתח ואין לי חשק לחבר אחד אחר במקום , ואין לי שמץ איך להתקין מדיסק און קי כי הבנתי שרק להעתיק את הווינדוס לתוכו זה לא מספיק , החלטתי להעתיק את הקבצים של ההתקנה למחיצה אחרת בדיסק הקשיח . עכשיו אין לי אפשרות להגיע לדוס . יצרתי תקליטון אתחול דרך האתחול של הדיסקט ובחרתי שיצור קבצי הפעלה ms dos הבעיה שזה עולה בסדר אבל נותן לי גישה רק לכונן C . לשום כונן אחר הוא לא נותן לי גישה יש למישהו רעיונות יצירתיים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  25. Started by Salwaby,

יש לי מחשב QUAD , ו 4 ג'יגה זכרון אני רוצה לדעת איזה גרסא של ווינדוס 7 תהיה לי הכי טובה שתתאים ותתמוך גם בריבוי ליבות וגם בזכרון Ultimate x86-64 .. ?? 32BIT, 64BIT .. ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.