עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני יומיים התקנתי WIN7 הכל טוב ויפה, ואז פתאום האייקונים של הכוננים הקשיחים שלי התחלפו לזה: http://i29.tinypic.com/33krey9.jpg ניסיתי ריסט, לשנות את ערכת הנושא כלום לא עוזר. והאייקונים שצריכים להיות קיימים כי כשאני עושה REFRESH בדף של המחשב שלי הם מופיעים לשנייה ואז חוזרים למצב כמו בתמונה. אני יודע שזה לא בעיה כזו קריטית, אבל עדיין בא לי שזה יהיה כמו שצריך אז אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.[br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 11:58:13 יופי הצלחתי לסדר את זה, פשוט מחקתי את קבצי ה AUTORUN.INF שהיו בכל אחד מהכוננים ועשיתי ריסט והסמלים חזרו למצבם הרגיל.תודה בכל מקרה, ואפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by meroosher,

רציתי לדעת איך אפשר לשנות את כל התיקיות כך שבכולן כל הפריטים יופיעו כמשבצות. כרגע כל פעם שאני פותח או נכנס לתיקיה בפעם הראשונה כל הפריטים מופיעם כרשימה. ניסיתי לחפש איך אפשר לשנות את ההגדרות לכל התיקיות אבל לא מצאתי. הדרך היחידה שעבדה לי הייתה בעזרת הלחצן הימני של העכבר, אבל בדרך הזאת ההגדרות משתנות רק לאותה התיקיה, ואני לא מתכנן לעבור על כל התיקיות במחשב... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  3. שלום לכולם בכל פעם שאני מנסה לפתןח לינק מאתר מסויים או אפילו לשכפל חלון (Ctrl+N) קופצת לי הודעה "This file does not have a program associated with it for performing this action. create an association in the Folder "Options control panel" מה אני אמור לעשות???????? מדובר על מערכת הפעלה xp 2002 sp 3

4. אז ככה חברה!! מדובר בווינדוס XP עברית מחשב שלפני שבוע היה מצויין פתעום כבר לא!! אינטרנט איטי מאוד .. מחשב איטי.. סרטים לא עולים (אתה לוחץ על סרט הוא חושב חושב ולא עולה) צרפתי תמונה CPU גבוה אצלי 50 כל הזמן לא יורד (אולי יעזור) זיכרון רשום לי 0.99 GB (אולי יעזור) שטח פנוי בדיסק 89 GB (אולי יעזור) אני לא מבין גדול במחשבים לא יודע מה לעשות!! תעזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. נוסו הפתרונות הבאים : החלפת כבל IDE סידור הגאמפרים קינפוג חדש של הBIOS - לפי התוצאות הכל מזוהה כמו שצריך ופועל כשורה שימוש בכמה דיסקים של מע' ההפעלה (אותה תוצאה ) זאת התמונה שמוצגת בכל פעם מחדש http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

איך אני עושה את זה? Win 7 ultimate 64bit

7. Started by shay360,

שלום לכולם. אני מנסה ליצור קובץ bat שיפעיל לי 2 תוכנות. קוד: echo off .\dir1\1.exe .\dir2\2.exe הבעיה שנוצרת היא שרק אחרי שהתוכנה הראשונה נסגרת השניה נפתחת ואני רוצה שהן ייפתחו במקביל. תודה מראש לעוזרים! עריכה: דני התותח פתר לי את זה. תודה בכל מקרה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. Started by sgsg,

גם אני החלטתי לנסות את הווינדוס החדש ונתקלתי בשורת המשימות החדשה. אני לא אוהב את התכונה שחלונות מרובים של אותה תוכנה נשארים דבוקים אחד לשני בשורת, איך מבטלים את זה ? הנה תמונה לדוגמה - החלונות של פיירפוקס ואקספלורר צמודים כל הזמן, ולא לפי הסדר הכרונולוגי של הפעלת התוכנה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BeN-T,

היי שלום לכולם. קניתי בחול מחשב נייד hp ובו מותקן ווינדוס ויסטה 64 ביט . מתחת למחשב יש לי את מדבקת הווינדוס (עם הקוד). שקניתי את המחשב המוכר אמר לי לצרוב איזה קובץ image מהמחשב וכך יהיה לי את הווינדוס הנוכחי על דיסק. מישהו יודע למה הוא יתכוון ואם יש איזה מדריך לעשיית הפעולה? תודה רבה. בן.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  10. שלום חברים, יש לי בעיה. הווינדוטס לא עולה אצלי. כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס (זה עם הbar הכחול) ואחרי שזה נגמר המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לפעמים המחשב שם מסך כחול ל2 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש. יש מצבים גם שהוא עולה לפעמים אבל אז אין קול וכו'. הצלחתי להעלות אותו במצב בטוח עם נטוורקינג. עשיתי לו שם restore אבל זה לא עבד. יש למישהו רעיון מה הבעיה ומה פתרונה? תודה מראש.

11. היי, כשאני מכניס דיסק מוזיקה, אני לא מקבל את אפשרויות "ההפעלה האוטומטית" כמו כן כשאני מכניס DVD הוא מתייחס לכל הדיסקים כאילו הם DATA ביטלתי את אפשרויות הצריבה ב GROUP POLICY, כי חשבתי שזו הבעיה אך זה לא פתר אותה. יש לי צורב DVD של LG, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? (ה RTM חוקי. אל תגיבו על זה בבקשה..)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המחשב הביתי מריץ חלונות XP פרו. המחשב הנשלט מריץ Vista Home Premium. מה התוכנה המתאימה להשתלט מרחוק מהמחשב הביתי על הנייד?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by shaithebest,

חברים עזרה דחופה \לא עולה לי האקספי פתאום אומר לי את השגיאה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת בבקשה אל תגידו לי שהלך לי הC ואבד החומר פירקתי את כל המחשב לבדוק אולי הכבלים השתחררו אבל הכל מונח במקומו

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by haimcoen,

שלום קניתי מחשב חדש ויש לי win xp pro 32bit ורציתי לדעת איך אני יכול בהתקנת הוינדוס בהתחלה לפצל את הכוננן שלי ל 3 מחיצות שונות(כלומר לא אותו גודל) אם אפשר להוסיף תמונות? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  15. שלום, פתאום החלה אצלי במחשב (ישן) תופעה מוזרה - הווינדוז XP עולה, ובחלק שבו הוא אמור לעבור לדסקטופ הוא פשוט נתקע (מסך שחור). התופעה מתרחשת ב 100% הפעמים שניסינו לאתחל אותו. בסייפמוד הוא מגיע לדקטופ, ד"א. מה אפשר לעשות ? תוד

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  16. שלום לכולם, כן אולי יראה לכם מוזר, גם לי קצת אבל חשבתי עם המחשב החדש שאקנה, לרכוש גם מערכת הפעלה. שאלתי היא האם יש גרסה מסויימת של VISTA שאם אקנה - אוכל לשדרג לווינדוס 7 ללא עלות. יש בכלל דבר כזה? אני מדבר על רכישה של מחשב נייח. תודה! אסף

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by alons126,

יש לי את הלפטופ שלי קצת יותר מחצי שנה הוא הגיע עם 250GB בHD ושהפעלתי אותו בפעם הראשונה היה פנוי 199GB אני מתקין הכל על HD נייד שלי ולא על הלפטופ חוץ מדברים חיוניים בלבד עכשיו אני לא יודע איך זה אבל המקום על הלפטופ מתמלא למרות שאני לא מתקין כלום! כיום הוא הפסיק לרדת ונשאר על 150GB היתה פעם שרק התקנה של התוכנה של הפלאפון שלי שקלה 20GB על המחשב! ואפילו שמחקתי אותה לא התפנה לי כלום! ורק שהתקנתי אותה והסרתי אותה מחדש כחודש אחרי זה התפנה 27GB ליום אחד ואז ותמלא מחדש! מה לעשות זה בעיה בWIN? או בחומרה? אני לא יודע מה לעשות!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Infection,

שלום צרבתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לדיסק עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מגדיר שהכונן דיסקים יעלה ראשון ואיך להתקין את מערכת ההפעלה 7 ולפרמט את הדיסק הקשיח שבו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Swed,

תקשיבו היום הדלקתי תמחשב אחריו יומיים שלא עבד ופתאום אני רוצה להכנס למנהל משימות ולא נכנס..(אין לי עם ההגדרות המנהל משימות במזמן זמין ואפשר להכנס) יותר מזה הוא מראה לי תסמל של המנהל משימות ליד השעון ולא נכנס אמשח לעזרה ! ועשיתי פעמים שחזור !

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  20. אני מתחנן לפרמט את המחשב שלי בעוד זמן מה, בעיקר בגלל אוסף של בעיות שנתקלתי בהן ולא מצאתי להן פתרון... ניגשתי לאשכול הנעוץ של הפורום, ומצאתי אתר שנותן לי סקריפט כדי ליצור slipstream, אבל בגלל שהוא מותאם לגרסא האנגילת, ואני משתמש בגרסא עברית, נאלצתי להוריד את כל הקבצים אחד-אחד מהאתר של Microsoft. באמצע השיטוט הסתמי שלי במאגר ההורדות של MS, נתקלתי לפתע בעמוד הבא: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2FCDE6CE-B5FB-4488-8C50-FE22559D164E&displaylang=he שבו מוצגת כביכול, הורדה של Windows XP Service Pack 3 כקובץ ISO. השאלה שלי היא כזאת- האם אני יכול להוריד את הקובץ הענק הזה, לצרוב אותו על דיסק, ולהשתמש בו במקום בדיסק ההתקנה של WinXP SP2 שלי, או שזה לא יעב…

21. Started by The Un4givN,

אומנם הBSOD לא צץ לי הרבה אבל אני רוצה לטפל בעניין... מה שרשום לי ב Dump file זה: BugCheck 3B, {c0000096, fffff80002a7f266, fffff880030c6df0, 0} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+78266 ) תודה רבה ניצן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. להרדיסק אחר וזהו? כי יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף ואני לא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אז אפשר פשוט לקחת את התיקיה של הווינדוז של אחד מהם ולעהתיק לשני ובכך להימצע מהתקנת מערכת הפעלה פעם נוספת? תודה מראש. :s05:

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  23. מי יכול לעזור לי ניסיתי לתקן את המדיה פלייר ,ומה שעשיתי נכנסתי להוספה או הסרת תוכנה ובצד ימין יש הוספה/הסרה של רכיביwindose סימנתי את מדיה פלייר בווי והמשך המדיה פלייר לא הוסרה.....אבל נגרמו נזקים אחרים האינטרנט אקספלור נעלם משולחן העבודה.....השאלה שלי אם זה הנזק היחידי שנגרם או שיש עוד? ואיך ניתן לתקן את הבעיה ..... (הצלחתי לתקן את המדייה פלייר ע"י הוספת מקודדים ) בברכת תודה דודי

24. כל פעם שאני מפעיל את המחשב במסך של הכניסה איפה שכתוב ברוך הבא אני לא יכול להיכנס למשתמש כל פעם שאני לוחץ עליו הוא נכנס לרגע ויישר מתנתק ועושה שומר את ההגדרות שלך .. הצלחתי להיכנס למצב בטוח יצרתי עוד משתמשים כלום לא עוזר... מישהו יודע מה הבעיה בבקשה זה דחוףף!!?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by yossik17,

שלום,התקנתי לפניי כשבוע את וינדוס 7,בגלל שזה סתם גרסא למפתחים ויש לו באגים מחקתי אותו לגמריי(פורמט לכונן בו היה)אך הבוא עדיין נשאר במסך הבחירה. בקובץ הboot.ini לא מופיע שום דבר מיוחד כי העתקתי את מה שכתוב ממחשב שיש בו רק XP. אבל עדיין נשאר הוינדוס 7 במסך הבחירה. ולפי מה שהבנתי לוינדוס 7 זה בקובץ שונה אז איך מוחקים אותו....?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.