Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר קנה לי לפני חודשיים בערך מפתח לוינדוס 8.1 פרו ואחרי שהתקנתי את הוינדוס שידרגתי לוינדוס 10. אתמול קיבלתי עידכון לוינדוס 10 פרו אחרי שביצעתי את העדכון מופיע לי בצד ימין למטה בקשה לאקטב את הוינדוס היה לי את הבקשה הזאת כאשר הייתי משתמש בוינדוס לא חוקי אך עכשיו שיש לי וינדוס חוקי אני לא מבין מה הבעיה... הכנסתי את המפתח שוב בחלון אקטיבציה ואת הבעיה אפשר לראות בתמונה המצורפת ראוי לציין שהשדרוג לוינדוס 10 פרו נעשה לבד ולא באישורי כאשר עברתי ממערכת הפעלה פרוצה למקורית התקנתי אותה מחדש על ידי דיסק-און-קי התקנה שנוצר דרך הכלי מהאתר של מקירוספוט אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בכל פעם שאני פותל את האקפלורר או את האאוטלוק אקספרס מופיעה חלון שגיאה (מופיע בתמונות) ניסיתי גם להתקין MAXTHON אבל מופיעה הודעת שגיאה גם כן, וגם באימיול. הדפדפן היחיד שעובד הוא פיירפוקס מערכת ההפעלה היא WIN2000 תמונות: http://briefcase.walla.co.il/natim90
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום טוב לכולם.... מישהו זוכר איך עושים הגנת סיסמא לתיקייה ספציפית (למנוע גישה בקיצר....) ב XP Pro ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר אמא שלי גילתה שהמחשב שלה לא מוכן לעלות.. הוא עולה באופן תקין וטוען את WINDOWS, לאחר מכן מציג את תמונת הרקע של שולחן העבודה לכמה שניות, ואז עובר למסך כזה עם סמל של WINDOWS XP (תמונה מצורפת), ושם הוא פשוט נתקע (אפשר להזיז את העכבר, אבל המחשב לא ממשיך את פעולת ההדלקה...) הנייד לא ישן מדי אבל לא חדש, PENTIUM 4 עם 512MB RAM, Compaq presario 2500 מריץ WINDOWS XP HOME.. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי ויסטה ואני משתמש בעיקר במדיה סנטר! כשאני רוצה לכבות את המחשב ולישון או סתם לצאת מהבית אז אני מכבה דרך השלט שרכשתי (של מיקרוסופט MCE) ואז זה נכנס למצב שינה מלא!! כך שהמחשב כאילו ניכבה לגמרי.. אבל נדלק בשניות ולאותו מצב כמו שכיביתי ;D הבעיה היא שגם תזוזה של העכבר או סתם לחיצה על המקלדת מדליקה את המחשב וזה דיי מציק כי הם על השולחן רוב הזמן... יש דרך שהמחשב יכנס למצב שינה אך ורק דרך השלט יש לכם משג איך? HELP...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב הישן שלי אין לי מושג איךך זה קרה פתאום לא קיים דרייבר סאונד כאילו הוא נעלם... ואין קול במחשב בכלל עשיתי ריסט לא עזר... אני מקבל את השגיאה הזאת בווינאמפ: (בקובץ המצורף.) ואת השגיאה הזאת שאני עושה TEST לסאונד בDIRECTX: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x8878000a (The request failed because DirectSound resources, such as the priority level, were already in use by another caller.) יש לציין שאני לא ידוע איזה לוח יש לי שם זה המחשב הישן שלי או איזה כרטיס קול ניסיתי להתקין את הצ'יפסט שבא עם הדיסק התקנה אבל זה לא עזר... תדוה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי לא מצליח להחזיק WINDOWS 98 ואני צריך כל הזמן לפרמט את אחד ההרדיסקים שלי ולהתקין שם מחדש WINDOWS 98 . אני משתמש בWINDOWS 98 מאחר והמשחקים עובדים בו יותר חלק ואין בעית איטיות בDIRECT X כמו שיש לי באקס פי [sTART:RUN:DXDIAG תעשו את ההשוואה ותראו. הבעיה שהמערכת תמיד קורסת לי והסאונד משתבש ודברים נמחקים פתאום למרות שאין ווירוסים או SPYWARE ויש בעיה לעבוד עם 1 ג'יגה זיכרון ב98 אני נואש ולא יודע מה לעשות אודה למישהו מומחה שמבין בנושא ויוכל להציע לי מה לעשות על מנת שאוכל עדיין להמשיך להשתמש ב98 .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי מזה לעאזעל WINDOWS HOME SERVER? מזה WINDOWS SMALL BESNIS SERVER ומה ההבדל בניהם לבין ENTERPRISE ל DATACENTER? WEB ו STANDRUP (איך שלא כותבים את המילים האלה)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני התחלתי המרה של קבצים במחשב והשארתי אותו בזמן שיצאתי לעשות כל מיני דברים. כשחזרתי גיליתי שהמחשב לא המיר לי כלום כי הוא הלך לישון באמצע.(מאוד מעצבן!) אני רוצה להגדיר למחשב (וונדוס 7) לא ללכת לישון כשתהליכים מסוימים במחשב מופעלים (בתוכנה עצמה אי אפשר להגדיר את זה) חיפשתי באינטרנט אבל כל מה שמצאתי זה איך לכבות את מצב שינה לגמרי- ואני לא מעונין בזה! אני רק רוצה שבתהליכים מסוימים שהוא לא ירדם. זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שזה כבר הפעם השניה שזה קורא. המחשב עצמו BIOS עולה אבל ברגע שנגמר המסך של ההתקנים, ישר נכנס למסך שחור בלי להעלות את המחשב. כאילו נתקע בבוט של WINDOWS 2008. הכנסתי את ה DVD של ההתקנה ועשיתי כל מיני פקודות כמו: SFC BOOTREC /rebuildbcd BOOTSECT /NT60 ALL /FORCE bootrec /fixmbr bootrec /fixboot מה שתרצו... שום דבר לא עזר. בדקתי ומחקתי לרגע את קובץ BOOTMGR, אז המחשב התלונן בפעם הראשונה שאין BOOTMGR. החזרתי אותו ועדיין הבעיה קוראת. אז עברתי צעד הבא ומחקתי את WINLOAD.EXE אבל המחיקה לא השפיעה או הציגה הודעה, עדיין מסך שחור. ככה שזה נראה לי בחלק בין BOOTMGR ל WINLOAD. הקטע של WINDOWS 2008 אין REPAIR. ואני לא רוצה להתקין מחדש, רק לפני שבוע וחצי התקנתי. (שלא יכ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כאמור, המחשב הנייד שלי מכבה את עצמו כאשר הוא נמצא במצב שינה למשך מספר שעות (לא יותר מ-12 שעות רצופות). כמובן שזה צפוי אם הסוללה לא טעונה, אבל הוא עושה את זה גם כשהוא מחובר לחשמל: אני משאיר אותו במצב שינה לפני שאני הולך לישון ובבוקר הוא כבר כבוי. איפה נמצאת ההגדרה שתמנע את זה? מערכת ההפעלה היא חלונות 7. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מה שצריך זה DISKONKEY מספיק גדול כדי להכיל את ההתקנה (4GB יספיק) את ההתקנה שניתן להוריד כאן או משלל המקומות שאתם מורידים אותם ולפעול לפי המדריך הדי ישן הבא (אני רק מקווה שמישהו עוד לא הביא אותו לפני): Run CMD.EXE and type the following: 1. diskpart 2. list disk 3. select disk (DISK NUMBER FROM THE LIST) 4. clean 5. create partition primary 6. select partition 1 7. active 8. format fs=fat32 9. assign 10. exit Once that is complete mount the ISO and run the following command. xcopy X:\*.* /s/e/f y:\ ( כאשר X הוא האות של הכונן שעליו טענתם את הISO) הערה: לגבי ה diskpart אני בטוח שהוא קיים ב VISTA אבל אני לא זוכר שהיה דבר כזה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך שחור שאומר שהקובץ hal.dll חסר . הכנסתי את הדיסק של XP, ונכנסתי לrecovery console כדי להעתיק את הקובץ. כשאשר אני רושם את הפקודה copy e:\i386\hal_ c:\windows\hal.dll הוא רושם לי ישר access denied מה אני עושה? אני יודע את הססמא למערכת,איך אני עוקף את זה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עברתי לוויסטה (Ultimate) וזה ממש מעצבן הקטע של UAC. יש למישהו מושג אין מבטלים את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי עכשיו ווינדוס VISTA סוף סוף, אבל כל דבר שאני מנסה לפתוח כל קובץ, הווינדוס קופץ ושואל אם אני בטוח, איפה מבטלים את זה ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה אוליטיימט מקורי שנקנה בחו"ל.. עכשיו אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס..הוא כל הזמן מראה תשגיאה הבאה.!!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.cue.co.il/i/cue-05e4va2770.jpg כשאני נכנס למחשב שלי ולוחץ על כונן מסוים זה מעלה לי את ההודעת שגיעה למעלה *ניסיתי הפעלה מחדש *ניסיתי למחוק את האיקון ולהוסיף אותו שוב דרך "התאמה אישית" *אם זה עוזר התקנתי לפני זה אינטרנט אקספלורר 9 בטא אבל לא שמתי לב אם זה פעל לפני כי רק ישבתי על המחשב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי פיתרון לבעיה היה לי ת'ווירוס 60 שניות לפני כמה חודשים ומאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg הרצתי את FixBlast אבל הוא לא מצא כלום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות Windows 7 למטרת התקנתו על מלא מחשבים. וכמה זה בערך עולה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לברר האם הנתונים של המחשב שלי (שהורכב לפני כ 3 שנים) מספיקים עבור מערכת ההפעלה ווינדוס 7. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד E7200 Due Core 2.53Ghz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון 4GB ובנוסף, איך לחלק את ההרדיסק במהלך ההתקנה (כונן 1TB) האם את כל ההתקנות לבצע על אותה מחיצה? או להפריד בין ההתקנה של מערכת ההפעלה להתקנת תוכנות ב PROGRAM FILES במחיצה / כונן אחר.. וגם איזה גירסא של ווינדוס 7 להתקין... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחרונה המחשב עולה (vista) ונתקע כאשר הוא מעלה את התוכניות שעולות בstartup אם אני עושה "רסט" אז הוא עולה בסדר. יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה? נראה לי שזה בגלל אחד התוכניות שאולי הפסקתי את עליתה בהפעלת המחשב גורמת לזה. שמח ליעוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם 2 כוננים קשיחים על פי מיקרוסופט יש להתקין קודם את המערכת הישנה xp ואחר כך את החדשה win 7, וכך עשיתי. WIN XP היה מותקן על דיסק קשיח 2 = כונן D התקנתי את WINDOWS 7 על דיסק קשיח 1 = כונן C מה שקרה זה ש WIN XP נעלם ואני לא יכול להעלות אותו כי עם הפעלת המחשב עולה אוטומטית ה WINDOWS 7 למרות שקבעתי 30 שניות לעלית התוכנה כשאני בודק בכונן D הWINDOWS XP לא נמחק והוא ישנו (רדום ) מה עלי לעשות כדי שיהיה לי דואל בוט כדי שאבחר מערכת הפעלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה WIN8.1 מותקנת על כונן SSD. רכשתי לוח אם ומעבד חדשים (מסוג אחר ממה שמותקן כרגע במערכת שלי) השאלה שלי אם לאחר שאני ירכיב את הרכיבים אני יצטרך להתקין שוב מחדש את מערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי WD 200GB 7200RPM 8MB SATA2, מופיע באופן קבוע ב - Safely remove hardware, וזה די בעייתי, כי לא נראה לי שזה יהיה ממש טוב אם אני רוצה לעשות Remove hardware לאחד מחיבורי ה USB שלי, ובלי כוונה אני מכבה את ההארד דיסק, למה זה מופיע שם בכלל ? זה לא כונן נייד או משהו.... והאם יש דרך להוציאו משם ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביט הכל התחיל לפני כמה ימים כשניסיתי להיכנס לביוס לחצתי כרגיל על delete אבל הביוס לא נפתח.. אחרי כמה שניות המחשב ריסט את עצמו אבל לא הצליח לעלות. (הוא נשאר על מסך שחור) ככה המחשב המשיך (כיבוי וניסיון להדליק) עד שהוצאתי אותו מהחשמל מאז, כל פעם מתי שאני מדליק את המחשב והווינדוס עולה, בחצי שעה הראשונה (פחות או יותר) יש מיזעורים למשל אני בדפדפן, אז כל כמה שניות הוא מתמזער. לא לגמרי מתמזער לשורת המשימות אלא רק למצב שצריך ללחוץ על הדפדפן שוב בשביל להמשיך לגלוש. אני גם שומע קליקים ברקע במשך חצי השעה הזאת. קליקים כמו שנכנסים לתיקייה. למרות שהקליקים לא קורים דווקא מתי שיש מזעור למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-