Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אתמול שידרגתי ויסטה ל7 השידרוג עבר בסדר גמור אבל כל פעם שאני מכבה מופיעה לי שגיאה (תראו תמונה) מה אפשר לעשות? איך לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ: HP Pavilion dv5-1130ej התקנתי Windows 7 Advisor Beta וישלי כמה בעיות: 1) בהתחלה הוא הראה לי שהדרייבר כרטיס מסך נתמך ואחרי שעידכנתי את הדרייבר הוא מראה לי שלא נתמך וליפני כמה ימים עידכנתי לגירסה העדכנית ביותר מהאתר של NVIDIA (כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9200M GS) והוא עדיין מראה לי שלא נתמך מה לעשות?? אני כבר מיועש חרשתי על גוגל כדי למצוא גירסה אחרית עדכנית יותר ולא מצאתי! 2) איפו אני מוצא דרייברים לשאר ה"סוגיות" שמתאימים לWIN 7 וויסטה? 3) כל דרייבר שהתקנתי לא משנה דבר. יכול להיות שזה בגלל שהוא בטא??? צירפתי תמונה של התוצאות [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אתמול בלילה כיביתי את המחשב והכל היה בסדר, היום בבוקר הדלקתי אותו והוא כבר לא בסדר, הוא איטי ברמות מטורפות - כלומר, לוקח לסימן של הווינדוס 7 שמריצים מלא זמן אחרי זה יש מסך שחור אחרי כמה דקות הוא מציג את המסך פתיחה שלוחצים על HOME כדי להיכנס למחשב, ושאני לוחץ עליו הוא מעביר אותי ל-WELCOME ולא קורה כלום יותר. הוא הפנה אותי פעמיים ל-Startup Repair וזה לא תיקן כלום, יש איזה משהו שאפשר לעשות ללא RESTORE ? תודה מראש, רון.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה ואני בוחר ביוזר שלי אז קצת אחרי שמופיע הרקע ושורת המשימות - המחשב תקוע, אי אפשר לפתוח את תפריט "התחל" וברגע שהסמן על שורת המשימות אז מופיע שעון חול ניתן להיכנס ל Task Manager ויישומים אחרים על שולחן העבודה זה המחשב: AMD Athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 Radeon X300SE 256Mb 1024Mb 400MHz DDR Western Digital 80Gb SATA 8Mb Buffer Windows XP SP3 מה גורם לזה להיתקע?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה של מסך כחול במחשב משהו עם ב BOOT.INI וניסיתי המון מדריכים וכלום לא עבד אז בסוף עשיתי התקנה חדשה של הווינדוס, אבל שהוא לא ימחק את התיקייה הישנה של הווינדוס עם כל הקבצים, אלא יעשה לי תיקייה חדשה של ווינדוס אחר. קראתי לווינדוס WINDOWSY.. ככה שלא יהיו לי 2 שמות זהים. ההתקנה עברה בקלות, התקין, סיים ואני בודק אם יש לי את כל הקבצים, מגלה שכן! אבל אחרי זה אני נכנס למסמכים שלי ואין כלום!! ואז נזכרתי שאפשר להיכנס מ MY DOCUMENTS AND SETTINGS או איך שהתיקייה הזאת לא נקראת... ונכנסתי והיו שם את המשתמש הישן ואת המשתמש החדש... ניסיתי להיכנס למשתמש הישן וזה רושם לי!! : c:/Documents and settings/Username is not accessible, access is denied הקטע פה הוא שזה לא נמחק…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחיצות לדיסק קשיח אחת לווינדוס ואחת למידע עכשיו פירמטתי לwindows7 ואני לא רואה את המחיצה השניה לאן היא נעלמה??
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אני ראיתי את ווינדוס 7 בפעולה אצל מכר שלי, ואצלו אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה, נפתחים צילומי מסך קטנים מעל התוכנית הממוזערת שמראים את התוכנית המשויכת בחלון קטן, ואם העכבר מרחף מעל צילומי התוכנית כל החלונות משתקפים חוץ מהתוכנית המשויכת. אצלי אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה נפתח שם התוכנית המשויכת ואייקון לידה, ואם העכבר מרחף מעל שם התוכנית לא משתנה כלום. איך אני יכול לשנות הגדרות, אם בכלל, כך שהתיאור למעלה יהיה גם אצלי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תיראו מה זה ... תמונה ממנהל התקנים: זה ממש מעצבן אני תקוע ככה כבר יומיים ... עריכה : עכשיו יש לי כבל כחול עם מתאם לבן מישהו אמר לי שביגלל הכבל הזה אני לא יכול לשנות את הרזולוציה... ושאני אני צריך כבל DVI לHDMI ... זה נכון ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , הדקלתי את המחשב שלי מחדש, וכתוב לי נפלת קורבן מזיוף תוכנה משהו כזה, ויש כזה משהו כחול בצד , איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרצתי חיפוש בפורום בנוגע לבעיה שאני נמצא בה, לא ממש מצאתי משהו מועיל.\\ לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב עם וינדוס XP באנגלית. התקנתי כמו שצריך את המקלדת בעברית ואני מסוגל לכתוב בעברית בכל מקום. הבעיה היא כמעט בכל התוכנות, המחשב פשוט לא יכול להעלות תוכנות מתיקיה שהשם שלה כתוב בעברית. זאת בעיה ואני צריך להעתיק כל התקנה לדסקטופ ומשם להריץ אותה. אם צריך פרטים על תהליך ההתקנה, אשמח להביא. תודה רבה לכם ניב
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התקין לי כבר תקול אוטמטית וזה בסדר אבל חלק גדול מהשירים לא שומעים אותם וגם דיבור במשחקים יש קטעים שלא שומעים אז התקנתי תדרייברים של הכרטיס קול ואין לזה השפעה זה אותו דבר בדיוק כמו בלי הדרייברים. עכשיו השאלה שלי מה אני אמור לעשות כדי שהסאונד יפעל בכל השירים וגם במשחקים (IV בדיבור) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מדובר בפניום 3 בעל win xp SP2 הוא "השתגע" אז החלטתי לעשות upgrade זה הפעיל מחדש את המחשב על מנת להגיע לתוכנית ההתקנה (במצב דוס) ואז התקבלה הודעה על רקע כחול: האפשרות היחידה שקיימת מרגע זה היא F3 ליציאה ואז זה חוזר חלילה.. (עושה ריסט ובסופו של דבר מגיעה לאותה הודעה) חשוב לציין שבזמן שהמחשב מציג בפניי 2 אפשרויות (להיכנס להתקנה של הווינדוס או לווינדוס) - המקלדת כאילו מושבתת, ושום מקש לא עובד גם לא F8 מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה כל 5 דקות זה קופץ לי שמתי את הדיסק של הוינדוס וזה חוזר לי אחרי 10 דקות .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהרבה משחקים שאני נכנס במשחק לשנות את המקשים ואני לא רואה את המקש של הפעולה באנגלית(רק האותיות לא כולל הכפתורים של ה alt ctrl shift ...). אני כמעט בטוח שזה קשור לשפה של הווינדוס (הווינדוס שלי XP בעברית) אבל אני לא יודע איך לסדר את זה . מישהו יודע איך לסדר את זה ?? למשל במשחק assassins creed הנה תמונה של המקשים : http://i32.tinypic.com/154g186.jpg או
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני משתמש ב - Windows XP Pro (מותקן בו SP2) ויש לי בעיה . כשאני מכניס דיסק לצורב (DVD) או לכונן הם קוראים אותו, רק ב - Windows, איפה שאמור להיות השם\האייקון של הדיסק שאני מכניס אין לא את האייקון ולא את השם של הדיסק . יש את השם של הכונן לפני הכנסת הדיסק, וזה גם לא מעלה לי התקנות ב - Autorun . אני צריך להכנס לקובץ Autorun.exe כדי שהתקנות יעלו (אני יודע שאפשר פשוט להכנס גם ל - Install.exe אבל לפעמים צריך גם את המסך שעולה עם ה - Autorun) . אני לא זוכר איך זה קרה, זה קרה בערך לפני חודש . תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב החדש שלי שנקנה ללא דיסק קשיח אליו העברתי את הדיסק קשיח הישן שלי [יש עליו את מערכת ההפעלה Windows XP Professional]. כאשר ניסיתי להפעילו המחשב עלה, עבר למסך עם הבאר טעינה של המערכת הפעלה ועשה ריסט. בעל החנות ואחד הטכנאים שם אמרו לנו שיש בעיה כאשר מעבירים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה עם לוח אם X למחשב אחר עם לוח עם מסוג שונה. הוא הציע גם להתקין על גבי זה עם ברצוני לשמור על הקבצים אך אמר שזה לא בטוח יפעל. למישהו יכול לעזור לי ולהגיד : א. האם הדרך הזאת פועל? ב. האם יש דרך דומה לעשות את אותו האפקט ללא פירמוט ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לא הצלחתי כ"כ להסביר את זה במילים: אבל הנה הוידאו: היציאה מהEXPLORER נעשית ברגע שאני לוחץ על לחיצה ימנית בעכבר: עכשיו לפני כמה רגעים זה הראה לי שגיאה אחרת: של doctor watson מה עושים? תודה! **עידכון** תראו הודעה שלישית בפוסט - תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה הווינדוס לפעמים מחליש לי את העוצמת קול של המשחקים במחשב כשאני בשיחה עם חברים בסקייפ (יכול להיות מצב קטן שזה הסקייפ אין לי מושג) זה קורה לי ולחברים שלי גם שאנחנו לא בשיחה וגם על תוכנות ובזמן שאנחנו צופים בתוכנית/סרט במחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה צצה פתאום .. הווינדוס לא מאפשר לי לפתוח קבצים רק תקיות .. תעזרו לי , מזה יכול להיות ואיך לתקן את זה רציתי לפרמט אבל אם יש פתרון אז סתם חבל מי שלא מצליח לקרוא .. הוא רושם לי " אין אפשרות גישה להתקן, לנתיב או לקוץ לצוינו . יתען שאין לך הרשאאו מתאימות לשם גישה לפריט "
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אוקי .. החלונות בוויסטה שקופים , נכון ? הבעיה שפעם אחת שהדלקתי את המחשב זה השתנה (אלוקים יודע איך ) אז מה שאני כן יודע , שיש הגדרה שתחזיר את זה ליהיות שקוף שוב .. איפה נמצאת ההגדרה הזאת ?? אני תקוע עם חלונות מכוערים
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כל כמה זמן זה קורה, במיוחד אחרי הפעלה מחדש, אני נכנס למשחק מסוים והוא פשוט מתמזער כל 5 דקות זה קורה בכל המשחקים, אמרו לי שזה קורה בגלל WLLOGINPROXY.EXE אז הסרתי דרך הלוח בקרה את המסייע הכניסה של ווינדוס, זה עבד אבל אחרי הפעלה מחדש המשחקים שוב מתמזערים...איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שמעו נשמות אני צריך להעביר את הווינדוס שלי מאנגלית לעברית . אבלל הכל כולל הכל כאילו שהתפריט התחל יהיה בצד ימין ולא בצד שמאל .. מישו יודע אייך ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ברגע שאני עובר את השלב של הבחירת שפה, הוא עושה לי Please wait.. כמו בד"כ. ואז הוא מקפיץ לי חלון ורושם לי הערה: DVD-ROM IDE חדש של LG. HARDISK SATA חדש של Western Digital.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... עשיתי רשת בין המחשב שלי לשל אחי ורציתי לעדכן את ה - Windows שלו, יש לו XP Pro . כל פעם כשאני מנסה להתקין עדכון מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://img91.imageshack.us/img91/9713/47208786lq0.jpg חשוב לי לציין שלפני שעשיתי רשת בין המחשב שלי למחשב שלו התקנתי לו Mui שזאת חבילה שמחליפה את שפת ה - Windows מאנגלית לעברית או לערבית . חוץ מזה לא נגעתי ולא החלפתי שום דבר במחשב שלו . מה אפשר לעשות כדי לסדר את הבעיה הזו ?.. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-