עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by woming,

הורדתי ... ועכשיו אני שואל איך מתקינים. תודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  2. בנסיון להצי נתונים ממחשב נייד חיברתי את ההארד דיסק שלו למחשב אחר בחיבור usb, אלא שכשאניח מנסה לגשת לספריית users שלו מופיעה הודעה שאינני רשאי לעשות זאת, למרות שבמחשב הקודם לא עשיתי ססמאות בכלל. איך ניתן בכל זאת להעתיק נתונים כמו קובץ ה- pst וקבצים מה-desktop ? בתודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by Alex89,

המחשב נידלק וכל טוב ויפה אבל לוקח לו הרבה זמן לדליק את XP תמונת הרקע של שולחן העבודה מופיעה בלי כלום ואז לוקח לזה איזה דקה בערך אז שהכל מופיעה על המסך. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן.. חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי.. כשאני מעלה את ויסטה נפתח לי שאני צריך לבחור בו שם משתמש וסיסמא. איך אני משנה את זה שהוא ייכנס לחשבון שלי אוטומטית? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by Old Cat,

כונן מלא וגדוש ובו גם מערכת ההפעלה, להמיר ל NTFS. היה פעם ב XP עצמה איזה יישומון ולא מוצא אותו. רעיונות מישהו? הפעלת מחשב עם HIREN ומשם את ACRONIS לא עזרה, האופציות של אפשרויות המרה באפור בהיר כבלתי פעילות משום מה. גם עם PARAGON מתוך אותו HIREN לא הולך, הוא מציג התקדמות כאילו מבצע ואח"כ כלום, חוזר למצב המקורי. הדיסק עצמו כלומר המחיצה הועברה מכונן ישן באמצעות GHOST כהעברת מחיצה. העברתה גם כדיסק ולא כמחיצה לא משנה את המצב. רעיונות על סיבה אפשרית ודרך תיקון? נסיון מעשי למישהו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. דבר ראשון סלחו לי אם אני כותב דברים בעברית כמו סאטא אני כותב מהאייפוד עכשיו לבעיה שלי שאגב אני מיואש ממנה לחלוטין אני מנסה להתקין אקס פי על דיסק קשיח סאטא וההתקנה לא זיהתה את הדיסק הקשיח אז שמתי את הדרייבר על דיסקט וניסיתי שוב הפעם ההתקנה זיהתה את הדיסק קשיח בחרתי להתקין את הוינדוס ואחרי שזה פירמט את הדיסק הקשיח זה נתן לי את השגיאה הבאה: windows installtion cannot copy the file raidsys.sys f3 quit esc skip enter retry זה לא הנוסח המדויק אבל זאת השגיאה אין קוד שגיאה או משהו כזה בכל מקרה ניסיתי להכניס את הדרייבר לדיסק עם אן לייט אבל במצב הזה ההתקנה לא מזהה את הדיסק קשיח בכלל רק שיהיה ברור ניסיתי 2 צריבות שונות של הכנסת הדרייבר לדיסק עם אן לייט ו3 דיסקטים שונים עם הדרייברי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by roeesnir,

לאחר עדכון אנטיוירוס (AVG) כשאני מדליק את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (XP), התמונה של השולחן עבודה מופיעה, ולא יותר מזה ! אי אפשר לעשות קליק ימני בעכבר או משהו אחר. CTRL+ALT+DEL עובד, וכשאני מנסה להפעיל את ה- Explorer, הוא אומר לי שהוא לא מוצא כזה קובץ. גם כשאני מנווט אליו ידנית. יש לציין שאני כן מצליח להפעיל RegEdit או MSconfig. מה עושים? האם אין מנוס מלפרמט? אין לי כח להיכנס לזה, ויש לי המון תוכנות מותקנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  8. את הסיסמה כדי שתיהיה לי גישה לDATA בפנים

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Microsoft העלתה בימים האחרונים עדכון שגורם למסכים כחולים. משיטוט קצר ברשת, נראה שזה קורה לרוב בניידים של HP (יכול להופיע גם בניידים מחברות אחרות) מספר העדכון הוא KB973879. אני רק אציין שגם לי הופיעו בנייד (HP DV7) מסכים כחולים, עד להסרת העדכון - דבר שפתר את הבעיה. שימו לב: העדכון גורם גם למסכים כחולים כשמנסים להתקין את חבילת השירות (SP) השנייה ל-VISTA במערכת מרובת ליבות, או כשמנסים להתקין SP2 ל-Windows Server באותה תצורת מערכת. יותר מידע על העדכון, הסרתו ודיונים בפורומים אחרים ברשת - תוכלו למצוא כאן: http://www.techerator.com/2009/08/fix-hp-pavillion-dv-series-gets-blue-screen-after-windows-updates/ http://www.robrob8.com/blog/2009/08/26/windows-update-bsd-crashes-after-…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. שלום , אז ככה יש לי מחשב נייד מיני (ACER mini ultra) ואני מוריד ערכות נושא למחשב(visual style) מ deviantart.com וכשאני לוחץ על הקובץ להפעיל אותו הוא פותח לי את החלון של המאפיינים של התצוגה ומראה לי את הערכת נושא הרגילה של XP (שאני אמרתי חלון מאפיינים של התצוגה אני מתכוון ל: לכו לשולחן העבודה -->לחצן ימני -->מאפיינים -->מראה... שם במראה הוא אמור להראות לי את הערכת נושא שלחצתי אבל הוא מראה לי את זאת של הווינדוס XP ד.א הקובץ של הערכת נושא הוא קובץ msstyles אם אתם לא מבינים על איזה ערכות נושא אני מדבר אז כחו לינק להורדה של הערכה (זה לא שוקל כלום) **להוריד רווחים** h t t p://www.f2h.co.il/1592411994934 מקווה שהבנתם ניסיתי להסבר בדרך המובנת ביותר! אז איך א…

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by The Un4givN,

יש איזה שהוא קובץ שאני מנסה למחוק (הוא לא בשימוש) ואז קופץ לי הדבר הכי מעצבן בעולם: "you need permission to perform this action...you require permission from SYSTEM to make changes to this file" הרשאות ממי? אני קניתי את המחשב הזה, הרכבתי אותו בעצמי הדברתי טרמיטים בבאר שבע ודימונה בשביל לחסוך כסף לחלקים... הSYSTEM הזה זה SYSTEM שלי... WTF? יש איזה שהיא דרך למחוק את הבן ז***? יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by WildFire,

אין את האופציה בdxdiag, אני מנסה להריץ neverhood ואני מרגיש מסומם מהצבעים ההרוסים.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by David_Beckham,

בעיית אייקונים הנה כמה תמונות

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מידי פעם ככה כל מכה זמן אני שם לה פתאום שהמחשב שלי איטי משהו (Q9450,4 ג'יגה זיכרון,לוח X48 שך DFI) אז אני בודק ורואה שלמעלה מ-3 ג'יגה זיכרון שלי תפוסים למרות שמה שפועל זה המנהל הורדות של הפיירפוקס. עשיתי צילומי מסך של מה שאני רואה:

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  15. אפשרי לשנות דברים בwin 7 בעזרת התוכנה VLITE? או שהתוכנה הזאת מיועדת רק לויסטה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  16. לחברי הפורום שלום. איך אני יכול לבנות או להשיג קובץ תשובות בצורה פשוטה ולא מסובכת להתקנת הפצה בעזרת WDS 2008, ניסיתי ליצור קובץ תשובות בעזרת AIK זה לא יעיל ומאוד מורכב. אני לא כזה מבין גדול ב XML אם מישהו יוכל להביא לי מדריך טוב בנושא אני ישמח מאוד. בתודה, צחי

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  17. היי אני רגיל לסדר את שורת ההתחל כשורה כפולה, כאשר השורה התחתונה מחילה QUICK LUNCH גדול עם הרבה קיצורי דרך, וטולבר נוסף של MY COMPUTER לגישה נוחה לכוננים, עכשיו ב- WIN7 שהתקנתי (אולטימייט 32ביט) אני מצליח לעשות את זה, העניין הוא שכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הסרגלים שהוספתי נעלמים... וצריך להוסיף שוב... ממש מעצבן, מישהו יודע איך לגרום לו לשמור את זה? בנוסף יש לי בעיות עם הגדרות הקודקים ל-HD וכו אם מישהו מכיר מדריך איכותי בנושא אני ישמח

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  18. אז ככה, נכון לעכשיו, במחשב שלי יש 2 כוננים קשיחים, כאשר האחד מפוצל ל c עליו מותקן ה windows xp ו d , וכונן נוסף z. האם אני יכול לפרמט את המחיצה c של הכונן הקשיח הראשון ולהתקין עליו windows 7 ולאחר מכאן כשמערכת ההפעלה תעלה, כל הקבצים שבמחיצה d ובכונן z ישארו כמו שהיו ויעבדו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by DjMorpheu5,

אני נגיד רוצה לכתוב בעברית ב- notepad , אז זה כותב בעברית, כי יש לי עברית אבל אחרי שאני לוחץ שמור, אז זה מראה את זה : http://img39.imageshack.us/img39/6471/76433155.jpg אחרכך אני עושה אוקי ושומר, ואז כשאני פותח את מה ששמרתי, זה מה שמראה : http://img29.imageshack.us/img29/9803/36885901.jpg ויש גם כמה אפליקציות שמראות כל מיני סימנים במקום עברית[br]פורסם בתאריך: 26.08.2009 בשעה 22:41:19 לא משנה... זה כבר הסתדר לי.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by XMB,

אהלן, יש לי בעיה שמשגעת אותי ואני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט כדי שזה יעלם, כאשר אני עובר בין החלונות לפעמים קורה מצב שההנפשה (הכתומה כמו בתמונה שתראו להבא) תקועה על חלון שאני בכלל לא בו, והוא ממוזער, התקיעה נשארת שם (בצבע כתום) עד שאני לא מעביר על כך את העכבר, לאחר שזה קורה כל חלון שנפתח (ממוזער או לא) מקבל את הצבע ונתקע כך, הדבר נורא מעצבן ואשמח לפיתרונות (חוץ מלבטל את ה AERO) תמונה להמחשה: http://eliad.org/uploads/1251331911.jpg תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by yuval1324,

השאלה כבר בנושא

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי עותק של וינדוז XP בגרסה העברית. הייתי רוצה להמירו לגרסת האנגלית - האם ניתן לעשות זאת ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום. עשיתי שחזור של המחשב כי המערכת קרסה לי.הייתה בדיוק אותה שאלה לפני חודשיים פחות או יותר והתשובה הייתה password 2 משהו. צריך להריץ את זה בשורת פקודה RUN ואז מגיעים להגדרות משתמשים ומורידים את ה V מהמשתמש שלי והמערכת עולה ללא לוגין בעצם. אני צריך שום לבצע את זה כי בשיחזור זה לא קיים והמערכת עולה עם השם משתמש שלי ומתעקבת. אני אשמח לקבל שוב את הפקודה הזאת. תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by zohar678,

יש לי דיסק קשיח המחובר כרגע על ידי חיבור SATA למחשב. ברצוני להוסיף עוד דיסק קשיח ישן שיחובר עם חיבור של IDE (יש לי במחשב את שתי סוגי החיבורים). בשתי הכוננים תהיה מערכת הפעלה של XP. השאלות שלי הם כאלו: האם בהדלקת המחשב אני יקבל הודעה שבה יהיה עלי לבחור עם איזה מערכת הפעלה לעבוד? אחת לשבועיים אני ירצה לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן עם חיבור ה IDE וזאת על מנת לקבל שבועיים ניסיון חינם נוספים לתוכנה מסויימת. אני מגדיר למחשב בביוס שיעשה לי בוט מהסידי, אבל איך אני מגדיר לו שאני רוצה את הפירמוט וההתקנה של מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן של ה IDE ולא של ה SATA?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים