עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בנסיון להצי נתונים ממחשב נייד חיברתי את ההארד דיסק שלו למחשב אחר בחיבור usb, אלא שכשאניח מנסה לגשת לספריית users שלו מופיעה הודעה שאינני רשאי לעשות זאת, למרות שבמחשב הקודם לא עשיתי ססמאות בכלל. איך ניתן בכל זאת להעתיק נתונים כמו קובץ ה- pst וקבצים מה-desktop ? בתודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by yanaibarr,

ה windows שלי עידכן את עצמו ועכשיו הוא מציג הודעה על הדסקטופ ש"ייתכן שהתוכנה שלי לא חוקית" (היא אכן לא חוקית), והופך את הרקע לשחור. פעם מישהו הראה לי איך נפטרים מזה. מישהו פה יכול לתת לי פתרון?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. איך אני עושה remote מחלונות 7 (השולט) לחלונות XP (הנשלט) ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by mordydd91,

מהר מהר המחשב שלי קורס זה מצב חרום עשיתי הגדלת מחיצה בעזרת תוכנה ..אחרי שהיא הגידלה לי היא החליפה את השם של הכוננים c עכשיו d ולהיפך הוינדוס לשי קרס מישהוא יכול להגיד לי לעשות משהוא בבקשה אני מצטער אם עברתי על החוקים פשוט אח שלי חוזר מהצבא עוד מעט והוא יהרוג אותי.. אני לא יכול להפעיל אף קובץ דרך הוינדוס כלומר אין שיחזור מערכת .

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by Sopranos,

שלום. אחרי שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התקין לי כבר תקול אוטמטית וזה בסדר אבל חלק גדול מהשירים לא שומעים אותם וגם דיבור במשחקים יש קטעים שלא שומעים אז התקנתי תדרייברים של הכרטיס קול ואין לזה השפעה זה אותו דבר בדיוק כמו בלי הדרייברים. עכשיו השאלה שלי מה אני אמור לעשות כדי שהסאונד יפעל בכל השירים וגם במשחקים (IV בדיבור) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  6. מנסיונכם עם Windows 7 על שלל גרסותיה (בטא, RC, המלאה שהודלפה) כמה נפח דיסק מערכת ההפעלה של ה32BIT תופסת? ממה שאני יודע בדרישות המע' מיקרוסופט דורשים 16GB, זה באמת הנפח? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by roeesnir,

לאחר עדכון אנטיוירוס (AVG) כשאני מדליק את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (XP), התמונה של השולחן עבודה מופיעה, ולא יותר מזה ! אי אפשר לעשות קליק ימני בעכבר או משהו אחר. CTRL+ALT+DEL עובד, וכשאני מנסה להפעיל את ה- Explorer, הוא אומר לי שהוא לא מוצא כזה קובץ. גם כשאני מנווט אליו ידנית. יש לציין שאני כן מצליח להפעיל RegEdit או MSconfig. מה עושים? האם אין מנוס מלפרמט? אין לי כח להיכנס לזה, ויש לי המון תוכנות מותקנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by ross,

יש לי ווינדוס 7 rc וכשאני רוצה לפתוח סרט מהאינטרנט אין לווינדוס מדיה פלייר אפשרות לזרימה (יש לי רק שמור ובטל) כשאני מעביר את הגדרות הברירת מחדל ל media player classic אז יש לחצן הפעל אבל הוא לא תומך בזרימה אלא ההוא מוריד את כל הקובץ (לספרייה זמנית) ואז מפעיל אותו ומה שיותר גרןע זה שאין בו חזרה (repeat). מישהו יודע איך אני מפעיל זרימה במדיה פלייר???

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by akunh121,

כשאני מנסה לפרמט אני נתקל בשלב שהוא אומר לי שהוא לא מוצא את הדיסק למרות שהדיסק בפנים אני עובד לפי מדריך הגעתי לשלב 7 (הבעיה נוצרת לאחר שעברתי משלב 7) אגב אמרו לי שהבעיה נוצרה בגלל שעשיתיRAID משהו כזה http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/columns/marlov/26dec05.mspx סרטון של הבעיה(סליחה על הרעש): http://www.fileflyer.com/view/aXhFsBe

10. קניתי מחשב נייד חדש השבוע ודרשתי שיגיע עם XP, אבל הוא הגיע עם ויסטה לצערי, ניסיתי להתקין XP כולל פירמוטים וכו' ולא הלך הדגם של המחשב שלי הוא HP pevilion dv6-1260ej איך אני תקין עליו XP? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  11. יש לי שני מחשבים: 1)פנתיום 3 450MHz וזיכרון 512M RAM 2)פנתיום 4 3GHz וזיכרון 770M RAM לשניהם רכשתי דיסק קשיח ישן בטכנולוגית IDE (אין בהם SATA) בנפח של 500G בשניהם מותקן win xp 32bit sp2 בתפריט הביוס של שני המחשבים המחשב רושם שישנו דיסק קשיח בגודל של 500.1G ניסיתי לפרמט את הדיסק כדי להכניסו לשימוש ניסיתי לפרמט דרך החלונות עצמם וגם דרך התקנה של חלונות חדש (שניהם win xp 32bit sp2) בפורמט NTPS אבל בשני הדרכים המחשב מזהה דיסק קשיח של 465G בלבד ולא ניתן לפרמט יותר אני מכיר את הרעיון שכל 1M שווה 1024K ולכן הגודל שרשום הוא לא האמיתי אבל הביוס מזהה את הגודל האמיתי, בנוסף יכול להיות הבדל של כמעט 30G האם החלונות שלי לא יכול לעבוד עם דיסק בגדלים כאלו או איך אני פותר את הבעייה כדי ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איך אני יוכל לעבוד על שני מערכות ההפעלה ,שמותקנות בשני HD ניפרדים, בניפרד?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by zohar678,

האם יש איזה שהיא תוכנה המאפשרת לי להפוך את דפדפן האקפלורר 8 מאנגלית לעברית? מערכת ההפעלה שלי היא XP ובמקור היא באנגלית רק שהפכתי אותה על ידי תוכנה מאנגלית לעברית. כשאני רוצה לשדרג את את האקפלורר שלי לגרסה 8 בעברית אני מקבל בסוף ההתקנה הודעה שהאקספלורר לא תומך בשפה שלי, וכאשר אני מתקין אותו באנגלית הכל הולך קשורה. אני משתמש בגירסת 32 ביט

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. דבר ראשון סלחו לי אם אני כותב דברים בעברית כמו סאטא אני כותב מהאייפוד עכשיו לבעיה שלי שאגב אני מיואש ממנה לחלוטין אני מנסה להתקין אקס פי על דיסק קשיח סאטא וההתקנה לא זיהתה את הדיסק הקשיח אז שמתי את הדרייבר על דיסקט וניסיתי שוב הפעם ההתקנה זיהתה את הדיסק קשיח בחרתי להתקין את הוינדוס ואחרי שזה פירמט את הדיסק הקשיח זה נתן לי את השגיאה הבאה: windows installtion cannot copy the file raidsys.sys f3 quit esc skip enter retry זה לא הנוסח המדויק אבל זאת השגיאה אין קוד שגיאה או משהו כזה בכל מקרה ניסיתי להכניס את הדרייבר לדיסק עם אן לייט אבל במצב הזה ההתקנה לא מזהה את הדיסק קשיח בכלל רק שיהיה ברור ניסיתי 2 צריבות שונות של הכנסת הדרייבר לדיסק עם אן לייט ו3 דיסקטים שונים עם הדרייברי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קורה לפעמים שאני פותח למשל את computer והמחשב מראה שהוא מחפש ומחפש .. האם מישהו נחשף לתופעה הזו ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by shahar07,

התקנתי את הגרסת ניסוי ultimate בעיות שנתקלתי בהם: 1. יש לי בעיות עם הUSB למשל לכונן חיצוני הוא לא נותן לעבוד כמו שצריך ואביזרים אחרים הוא לא מזהה 2. קבצים של אייפון שאני מוריד מגיעים מפורקים 3. אין לי עדיין גישה ל HP שלי (מדפסת פקס סורק) למי שיש פתרונות אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by ofeky1,

שאני מנסה להתקין עליו XP הוא טוען את מה שצריך להתקנה ולפני שהוא נכנס להתקנה שבוחרים בה אפשרויות הוא מביא לי מסך כחול... בויסטה הוא מגיע לשלב שהוא מחלץ קבצים והוא מקפיץ לי חלון שאומר שאי אפשר להמשיך בהתקנה ד"א כבר מחקתי את המערכת הפעלה הקודמת שהייתה בו מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש... אני צריך עזרה דיי דחוף תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. למי שלא הבין, כשיש לי חלון (למשל דף אינטרנט) פתוח בשורת המשימות, ואני שם את העכבר עליו - נפתח לי חלון קטן שמראה את דף האינטרנט בקטן (או כל דבר שפתוח שם). שמעתי שאפשר לסדר כך שזה לא יראה את זה אלא פשוט (במידה ויש כמה חלונות פתוחים, דפי אינטרנט למשל, שקובצו יחדיו) הוא פשוט יראה את השם של כל אחד ואחד. חיפשתי וחפרתי בעזרת המקש הימיני ולא מצאתי. בנוסף, אם מישהו במקרה יודע איך אפשר לעזעאל לסדר את התיקיות ב-Win שבע באופן ידני, איך שאני רוצה - אשמח לתגובה. עד כמה שניסית בהגדרות וכו'- לא מצאתי ואם מנסים לגרור זה פשוט לא הולך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Old Cat,

כונן מלא וגדוש ובו גם מערכת ההפעלה, להמיר ל NTFS. היה פעם ב XP עצמה איזה יישומון ולא מוצא אותו. רעיונות מישהו? הפעלת מחשב עם HIREN ומשם את ACRONIS לא עזרה, האופציות של אפשרויות המרה באפור בהיר כבלתי פעילות משום מה. גם עם PARAGON מתוך אותו HIREN לא הולך, הוא מציג התקדמות כאילו מבצע ואח"כ כלום, חוזר למצב המקורי. הדיסק עצמו כלומר המחיצה הועברה מכונן ישן באמצעות GHOST כהעברת מחיצה. העברתה גם כדיסק ולא כמחיצה לא משנה את המצב. רעיונות על סיבה אפשרית ודרך תיקון? נסיון מעשי למישהו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי אני רגיל לסדר את שורת ההתחל כשורה כפולה, כאשר השורה התחתונה מחילה QUICK LUNCH גדול עם הרבה קיצורי דרך, וטולבר נוסף של MY COMPUTER לגישה נוחה לכוננים, עכשיו ב- WIN7 שהתקנתי (אולטימייט 32ביט) אני מצליח לעשות את זה, העניין הוא שכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הסרגלים שהוספתי נעלמים... וצריך להוסיף שוב... ממש מעצבן, מישהו יודע איך לגרום לו לשמור את זה? בנוסף יש לי בעיות עם הגדרות הקודקים ל-HD וכו אם מישהו מכיר מדריך איכותי בנושא אני ישמח

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by woming,

הורדתי ... ועכשיו אני שואל איך מתקינים. תודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  22. שלום , אז ככה יש לי מחשב נייד מיני (ACER mini ultra) ואני מוריד ערכות נושא למחשב(visual style) מ deviantart.com וכשאני לוחץ על הקובץ להפעיל אותו הוא פותח לי את החלון של המאפיינים של התצוגה ומראה לי את הערכת נושא הרגילה של XP (שאני אמרתי חלון מאפיינים של התצוגה אני מתכוון ל: לכו לשולחן העבודה -->לחצן ימני -->מאפיינים -->מראה... שם במראה הוא אמור להראות לי את הערכת נושא שלחצתי אבל הוא מראה לי את זאת של הווינדוס XP ד.א הקובץ של הערכת נושא הוא קובץ msstyles אם אתם לא מבינים על איזה ערכות נושא אני מדבר אז כחו לינק להורדה של הערכה (זה לא שוקל כלום) **להוריד רווחים** h t t p://www.f2h.co.il/1592411994934 מקווה שהבנתם ניסיתי להסבר בדרך המובנת ביותר! אז איך א…

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by Alex89,

המחשב נידלק וכל טוב ויפה אבל לוקח לו הרבה זמן לדליק את XP תמונת הרקע של שולחן העבודה מופיעה בלי כלום ואז לוקח לזה איזה דקה בערך אז שהכל מופיעה על המסך. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן.. חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי.. כשאני מעלה את ויסטה נפתח לי שאני צריך לבחור בו שם משתמש וסיסמא. איך אני משנה את זה שהוא ייכנס לחשבון שלי אוטומטית? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

היה לי תתצוגה המקדימה ו ויסטה כמו בתמונה ופתאום נעלם מישהו יודע איך מחזירים את זה

דיונים חדשים בפורומים