עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים. אני מעוניין להריץ אותו על 64BIT ולכן XP לא אופציה. VISTA היא מערכת הפעלה מאכזבת ואולי אפילו כושלת. מצד שני, כפי שפורסם, ב 5 למאי תצא גרסת ה RC הרשמית של W7. האם היא תהיה מספיק יציבה ואמינה כדי שישתלם להתקין אותה ולהשתמש בה ? האם זה צעד נכון או שעדיף להתקין VISTA ולחכות לגירסה הרישמית של W7 ? האם יהיה ניתן לשדרג את גירסת ה RC לגירסה הרישמית או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש ? תודה .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לחבר שלי יש Win XP אך כאשר הוא מנסה להכנס למנהל המשימות (בעזרת CTRL+ALT+DEL) רק כרטסת יישומים מופיעה לו, כלומר לא מופיעים לו שאר הכרטסות (תהליכים,שירותים, ביצועים, עבודה ברשת ומשתמשים). איך מסדרים את זה שכל הכרטסות האלו יחזרו לו ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. יש לי XP PRO, ומשום מה לפני יומיים, כבר לא יכולתי רגיל לראות את המסך הכחול שיש בו את החשבונות שקיימים ב-XP, אלא לרשום את שם החשבון שאני רוצה עם סיסמה אם יש, ואז ללחוץ על ENTER! איך אני מבטל את האפשרות הזאת, וחוזר למצב הקודם, שבו יש מסך תכלת עם כל החשבונות, ובלחיצת עכבר אני בוחר לאיזה להיכנס? עריכה: לא חשוב, שיחקתי קצת בהגדרות של החשבונות בלוח בקרה, ומצאתי איך

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  4. ניסיתי לשים WIN7 X64 SP1. בהתחלה הכל היה טוב יפה. הכל רץ חלק. ממש הייתי מרוצה. פתאום לאחר יום יומיים התחילו להעלם לי אייקונים משולחן העבודה. לכן התאכזבתי ושמתי XP. גם היא לא עובדת טוב. עד כמה שידוע לי הלוחות החדשים לא בנויים ל-XP. אם אני אשים VISTA X64 SP2, האם יש סיכוי שהכל ירוץ לי יותר טוב מהשתיים הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. למי שלא הבין, כשיש לי חלון (למשל דף אינטרנט) פתוח בשורת המשימות, ואני שם את העכבר עליו - נפתח לי חלון קטן שמראה את דף האינטרנט בקטן (או כל דבר שפתוח שם). שמעתי שאפשר לסדר כך שזה לא יראה את זה אלא פשוט (במידה ויש כמה חלונות פתוחים, דפי אינטרנט למשל, שקובצו יחדיו) הוא פשוט יראה את השם של כל אחד ואחד. חיפשתי וחפרתי בעזרת המקש הימיני ולא מצאתי. בנוסף, אם מישהו במקרה יודע איך אפשר לעזעאל לסדר את התיקיות ב-Win שבע באופן ידני, איך שאני רוצה - אשמח לתגובה. עד כמה שניסית בהגדרות וכו'- לא מצאתי ואם מנסים לגרור זה פשוט לא הולך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Bug2000,

יש לי XP . וניסיתי לעשות RESTART אבל זה עושה RESTART גם כן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אוקיי יש לי רק משתמש אחד במחשב, GAL, שזה אני. משום מה לפני כמה שבועות הוא התחיל להעלות בכל הפעלה של המחשב את מסך בחירת המשתמש של xp. יש כמובן רק אופציה אחת, שזה אני... זה אמנם לא רציני אבל זה טורדני. מה עושים? (אני רוצה כמובן שהוא יחזור למצב הקודם, פשוט להעלות ישר את המשתמש שלי בכל הפעלה של המחשב).

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  8. למשל הורדתי איסיקיו בעיברית והוא כולו בסימני שאלה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  9. כשאני עושה דאבל קליק על תיקיה במקום להפתח, עולה לי חלון החיפוש של WINDOWS. שמתי לב כשאני עושה כפתור ימני, אז רשום לי-Find,Open,Explore כלומר החיפוש הוא הראשון ולא הפתיחה. יש למשהו מושג איך ולמה???

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  10. השאלה בגוף הההודעה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום , יש לי שגיאות ואשמח לדעת איך לטפל בהם ואם הם קשורות לקריסות מערכת שונות דר"כ מפרט מחשב : nvidia 8600gt 256 ram זיכרון רם במחשב : 1 גיגה E6550 2.33 GHZ השגיאות הן : http://img259.imageshack.us/i/69661642.png/ http://img820.imageshack.us/i/84570167.png/ http://img193.imageshack.us/i/95808415.png/ http://img826.imageshack.us/i/48379490.png/ -- עידכון -- נכון לעכשיו השעה 10:07 דקות , המחשב עשה לי לבד ריסטארט , שבאתי לבדוק תיעוד באירוע לא נמצאה שום שגיאה בשעה הזאת בכלל , למה ? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה ,.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, קניתי כונן חדש של 1 טרה. מעוניין להתקין וינדוס 7. איך לחלק את המחיצות? 100 גיגה כונן C? ו 900 לכונן D? בנוסף, כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון מעוניין בעתיד לשדרג ל 4 גיגה - יש בעייה אם אתקין כבר עכשיו וינדוס 7 64 ? אשמח לקבל עצות. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום. קודם כל תסלחו לי אם במהלך הכתיבה שלי אני יטעה קצת כי אני לחוץ בטירוף.. אז ככה בניתי מערכת לבד(זו הפעם ה3 שאני עושה את זה לבד..) במהלך ההתקנה של החומרה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות חוץ מזה שבעת הרכבת הקירור למעבד נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בסירוב של הקירור להיכנס לחורים בלוח והפעלתי עליו לחץ ולבסוף הוא נכנס עכשיו אני חושש שגרמתי נזק למעבד(יכול להיות?)..איך אני יודע שהמעבד עובד טוב ושאין בעיות איתו? יש איזו תוכנה שבודקת את זה? חוץ מזה הכל הלך טוב חוץ מהסידור של החוטים במארז(זה באלגן רציני לסדר את זה) אז המערכת שלי היא כזאת: E8400 A-Data 4GB 800mhz HD4870 EP-43ds3l Segate 250GB Sata2 Thermaltake thoghpower 600W מערכת מוכרת לכל הדעות.. עכשיו לשאלות העיקריות שלי.…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by wolly,

בניתי רשת בין 3 מחשבים אבל לא יכול להכנס ל-MY DOCUMENTS ו-PROGRAM FILES במחשב אחר (אפשר להכנס חופשי בין 3 המחשבים לכל הספריות פרט ל-2 הספריות האלה) אני בטוח שאפשר לאפשר גם פעולה זאת ! מי מסביר לי איך עושים ? יש לי 3 מחשבים עם WIN PROF , SWITCH HUB , מודם SAMSUNG ETHERNET תודה מראש

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  15. יש אפשרות לשלוט על הגודל ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. בסרטים/קליפים/שירים יכולים להיות גם וירוסים?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  17. בעדכונים האוטומטים אני נשאל שוב ושוב אם ברצוני להוריד את Service Pack 3 ולמרות שאני מאשר להוריד לאחר כמה ימים/שבועות אני נשאל שוב. מה עושים? (אני לא רוצה להוריד דרך האתר של מייקרוסופט מכיון שהאתר מחייב להוריד תוכנות נוספות שאייני מעוניין בהם....) תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eli24,

שלום לכולם וחג שמח! היתה לי בעיה באווטלוק אקספרס שכל ההודעות שישבו בתוכנת הדואר נמחקו איך שיצאתי מהתוכנה בעיה מוזרה שנפתרה רק לאחר שהרצתי תוכנת אנטי ריגול שסידרה את הבעיה (sqybot) אבל... עדיין,כל הדואר עם מכתבים מאוד חשובים נמחקו (הכתובות דואר לא נמחקו) מה שנשאר זה התקיות של הדואר שיושבות ב WINDOWS וכל החומר נמצא שם,הבעייה שכשאני נכנס לתקיות הכל שם נראה כג'בריש ואני לא יכול לקרא כלום השאלה היא-האם אפשר לשחזר מהתקיות האלה משהו??? ואיך? אני מקווה שהייתי ברור מספיק. בתודה מראש אלי

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by Play,

שלום לכלום בחודש האחרון יש לי בעיה עם התהליך AUTOPDT בXP עם SP3 וזה לוקח ממני את כל הCPU. האם יש אפשרות (חו. מלסגור את התהליך כל פעם) למחוק את התהליך הזה?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by glik2,

שלום המחשב שלי זוחל .הוא מאוד איטי . ראיתי שבתוך תיקיה temp יש לי 26.5G . שאלתי אפשר למחוק את התיקיה זאת ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. בעידכונים של הווינדוס יש שם תוכנת זיהוי לראות אם הווינדוס חוקי שגורמת קריסה לוינדוס.חוץ ממנה הם בודקים עם הווינדוס חוקי גם ב"עדכוני אבטחה" כמו שהם רושמים?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by shir10,

לי הייתה בעיה קבועה בmovie maker במחשב שלי... כאשר הייתי מנסה להעלות כל דבר הכי פשוט כמו קובץ מוסיקה או סתם תמונה פשוטה, הmovie maker היה מעלה הודעה שהוא חייב לצאת זאת הייתה מסוג ההודעות של שלח או אל תשלח, ותמיד הייתי לוחצת אל תשלח. כעבור כמה זמן ניסיתי לפתוח שוב את תוכנהmovie maker והפעם לחצתי "שלח". וכאשר לחצתי זה טען משהו ואז זה העביר אותי לאתר: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/105/en-us/5.1.2600.0.00000000.9.9?SGD=7eb96a5e-d03d-47dc-9695-d93a56fcafa0 שם הודרכתי ואמרו לי לעדכן את הwindows משהו עם ה Custom בקיצור הם אמרו שאמור להיות שם updates for Microsoft Windows Movie Maker ולא היה שם. לכן הלכתי וחפש בכל מיני פורומים אחרים.. ומאחת התג…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by ofir123,

היי יש לי בעיה עם הוינדוס אקס פי, הוא הוריד לי עידכונים אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על הלחצן הימיני הוא מופיע לי באנגלית (באינטרנט) איך אני מסדר את זה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DS,

חברה אני לא יודע מה לעשות לפעמים המחשב שלי לא מציג את התפריט במלואו(של אופציות) בכל מיני תוכנות ועם העכבר גם יש בעיה לפעמים אני לוחץ פעם אחת וזה נפתח ולפעמים זה נפתח רק אחרי שאני לוחץ פעמיים זה מוזר בקיצור כדאי לפרמט?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by liranss,

שלום אני לא יכול למחוק תוכניות מסוימות מהוספה הסרה של תוכניות יש לי WIN XP.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.