עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yak,

האם אפשר להתקין את שניהם על דיסק אחד במחיצות שונות?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  2. Started by בית השלום,

את זה קיבלתי בהודעה ממיקרוסופט אפשר להסביר? Welcome to the Windows 7 Enterprise 90-day Trial. It is designed specifically for IT Professionals, so that you can test your software and hardware on a final version of the product. In addition, it provides the opportunity for you to become more familiar with the key improvements over previous versions of the Windows operating system, and experience firsthand how Windows 7 can make your PC environment more productive, secure, and manageable. Is the evaluation edition really for you? If you qualify under one of the following programs listed below, you may already have access to the final bits and do not need to download the 90-…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by shemesh90,

יש לי מעבד core 2 due e7300 ולוח אם של גיגהבייט EP43 2gb X 2 ראם שזה 4, אבל גם בXP וגם בוינוס 7 המחשב קורא רק 3.25 ג'יגה אני יכול להתקין 64ביט ואז אני ישתמש בכל ה 4 ? כל התוכנות עובדות ב64 ? ואיך המחשב יחזיק 64 ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

יש לי בעיה במחשב נייד DELL מאז שהוצאתי לו את הסוללה מהמחשב נייד יש לי בעיה (לא משנה עם הסוללה עכשיו מחוברת או רק החיבור לחשמל) הWINDOWS לא עולה בכלל, שום מצב לא LAST KNOW.... לא בSAFE MODE הוא מגיעה לשלב של הטעינה שיש/ את הסמל של WINDOWS עם הרקע השחור ואז אחרי 3 שניות המחשב קורס ועושה ריסטרט. עשיתי לו מצב (שחכתי תשם) שאו מתראיה על הבעיה) הוא אומר שחסרה חומר או שהיא לא חוברה כראי משההו בסגנון. אבל שוב הבעיה ממשיכה גם כאשר הסוללה מחוברת בלי חשמל / הסוללה מחוברת עם חיבור לחשמל/המחשב מחובר לחשמל בלי סוללה. -איך אני מטפל בזה? יש פשרות לעשות REPIAR עם הדיסק של הWINDOWS ? (איזו פקודה לתת לו?) -יכל להיות משהו בביוס? ניסתי להתסכל אבל הכל נראה בסדר.... מישהו בבקשה? (אני לא רוצה לפ…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  5. את מערכת הפעלה זו? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, התקנתי על מספר שרתים את 2003 סרבר 64 גרסאת נסיון ל180 יום שמוצעת באתר של מיקרוסופט, ועכשו קניתי לשרתים הללו רשיונות מלאים, אבל לא משנה איפה חיפשתי לא מצאתי איך אפשר להתקין את ה2003 המלא מבלי לפרמט/לפגוע בקונפיגורציה הנוכחית שלי בשרתים. למישהו יש נסיון עם זה במקרה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אין לי מושג איפה לשאל אז זה, אז אני אשאל פה. יש לי 2 הרדיסקים ואני רוצה למנוע את הגישה אל ההרדיסק המישני אבל בלי לפתוח את המארז. ניסיתי דרך הביוס אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. יש לי וינדוס XP ואם אי אפשר דרך וינדוס אז בבקשה תסבירו לי איך למנוע גישה דרך הביוס הביוס הוא של DFI infinity nf4 ultra.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by The Un4givN,

יש איזה שהוא קובץ שאני מנסה למחוק (הוא לא בשימוש) ואז קופץ לי הדבר הכי מעצבן בעולם: "you need permission to perform this action...you require permission from SYSTEM to make changes to this file" הרשאות ממי? אני קניתי את המחשב הזה, הרכבתי אותו בעצמי הדברתי טרמיטים בבאר שבע ודימונה בשביל לחסוך כסף לחלקים... הSYSTEM הזה זה SYSTEM שלי... WTF? יש איזה שהיא דרך למחוק את הבן ז***? יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by send,

בשבוע האחרון החל להופיע בשורת המשימות (ליד השעון) משולש צהוב עם סימן קריאה שחור בתוכו, ללא מלל או אינדיקציה ממה או ממי עליי להיזהר, אפילו כשהצבעתי עליו בעזרת העכבר. כשאני מפעיל את המחשב מחדש, האייקון לא מופיע מיד, אלא רק אחרי כמס' שעות הוא צץ לפתע. בבדיקה לא אותרו וירוסים כלשהם. אשמח לקבל הצעות על מה מדובר, ו/או כיצד ניתן לבדוק במערכת ההפעלה. מערכת ההפעלה היא Vista Ultimate X86. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן. קניתי נייד חדש עם ויסטה home premium sp1 64 bit, ואני מתחיל לעבוד איתו, ונכנס איתו לאינטרנט ואז כעבור מס' דקות קופץ לי ריבוע לבן עם הודעת שגיאה- צירפתי תמונה. אחרי שאני לוחץ ok הריבוע הלבן נשאר. אחרי 10 דק' הריבוע הלבן שוב קופץ (למרות שהוא תמיד ברקע של המחשב) הוא קופץ פתאום שוב לקדמת המסך אבל בלי ההודעת שגיאה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מישהו עם בעיה כזאת. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה מוזר מאד כי זה קרה לי יום אחרי שקניתי אותו ולא התקנתי משהו מיוחד.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לאחרונה הולך ונגמר לי המקום בקונן הראשיו שלי ניסיתי לבדוק לאן הוא נעלם ומצאתי שתחת USERS קיימת תקיה עם השם שלי שכללת את כל הספריות הרגלות Desktop,Documents, Favorites וכו החלק המעניין הוא שגודלן שכל כל אחת מספריות המשנה האלה לא עולה על 10 מגה ולמרת זאת גודל הספריה עצמה עובר את ה 10 גיגה אם משהו יוכל לגלות לי לאן לעלם המקום (קבצים מוסטרים וכו) ומה אפשר לעשות כדי לראות אותם או סתם לתפל בבעית חוסר המקום אני אשמח כעמור מערכת ההפעלה היא vista business

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  12. שלום, ברצוני להתקין על המחשב הנייד (Fujitsu Esprimo V6515 כרגע עם ויסטה) XP. עכשיו יש לי התלבטות בין HOME ל PRO, שימושים בסיסיים, יש לי אפשרות לרכוש את מערכת ההפעלה בהנחה גדולה אז בואו נצא מההנחה ששתי המערכות עולות אותו מחיר, מי עדיפה יותר? כמו כן האם גירסא רגילה של XP HOME/PRO תתאים למחשב נייד? או שיש גירסאות מיוחדות?

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  13. אני ינסה להסביר את זה כמה שיותר טוב... מכירים את זה שיש לכם תיקיה שהמיון שלה הוא לפי שם ויש תיקיה ואחת שהיא לפי תאריך היווצרות ותקייה שממיינת לפי סוג (כמו "MY COMPUTER"...) ומכירים את הצגות האייקונים מסל הסוגים? פרטים, רשימה, סמליג גדולים.... הבנתם... בקיצור, אחרי שאתם מסדרים תקייה איך שאתם רוצים, אתה יוצאים ממנה, הסדר שלכם נשמר, ואז כל פעם שתכנסו אליה, הסדר יהיה אותו הסדר... אצלי, זה יציג את האייקונים בכל התיקיות אותו הדבר - כמו ששמרת בפעם האחרונה איזושהי תקייה. נגיד אני מסדר את התקיית הורדות, אז המחשב שלי יהיה כמו שסידרתי את התקיית הורדות. ונגיד שרק פתחתי תקייה שכבר הייתה מסודרת (הסדר נשמר) אז ככה שאר התקיות שלי יהיו מסודרות... אני מאוד מקווה שהבנתם מה אני מבלבל... זה פ…

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  14. שלום, אני וחבר הרכבנו מחשב חדש (המחשב של החבר) ונתקלנו בבעיה בהתקנת WIN7, ההתקנה היתה איטית מאוד - עברו כמה דקות עד שמסך בחירת השפות בהתקנת WIN7 עלה. ניסיתי להתקין 2 גרסאות של WIN 7 - גירסה של 32 ביט וגירסה של 64 ביט ובשניהם הבעיה חזרה (הגרסאות חוקיות מהאתר של מיקרוסופט). כאשר ניסית להריץ את הדיסקים במחשב שלי (פנטיום 4 3GHz ישן) ההתקנה היתה הרבה יותר מהירה - תוך מס' שניות הופיע חלון הגדרת השפות. ניסיתי גם להעלות את לינוקס אובונטו עם Live CD במחשב שהרכבנו וכאן לא הייתה בעיה והכל רץ יחסית חלק. אני חושב שהבעיה היא בהגדרות הביוס, מה ההגדרות שחשוב להגדיר בביוס לאחר הרכבת מחשב? אם יש לכם רעיון אחר מה יכולה להיות הבעיה אתם מוזמנים לשתף. החלקים במחשב שהורכב: לוח אם של אסרוק P45R2…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by omri_ro,

האם ניתן להסתיר אייקונים של תוכנות פעילות מהTASKBAR (לא להתבלבל עם הTRAY), למשל, אני רוצה שכל פעם שאני מתרגם מילה עם הבבילון לא יופיע לי הICON של התוכנה אבל שהיא גם תפעל ברקע כל הזמן. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by pincher77,

שלום לכולם, התקנתי Windows XP Pro+SP2 והוספתי את החבילת עברית משום מה חלק מהווינדוס עדיין נשאר באנגלית ולא הכל כתוב בעברית.. למה? הלכתי להגדרות שפה סימנתי הכל עברית - לא עזר עדיין. נגיד במקום שיהיה כתוב "המסמכים שלי" כתוב עדיין מיי דוקיומנטס וכאלה... לא מבין מה הבעיה פה ולמה זה לא הופך את כולו לעברית.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  17. שלום. סליחה על הכותרת המורכבת אבל היא מסבירה את מה שקורה לי בדיוק. יש לי לוח אם מבוסס אנפורס 4 A8N פרמיום ובמנהל התקנים כל רכיבי ה ACPI מזוהים תקין.אולם רכיב התוכנה ההיברנט ומצב סטנד ביי אינם מתפקדים כלל.גם המחשב כאשר פותחים את הפלוסבמנהל התקנים מסומן כמחשב ACPI מולטיפרוססור. אשמח לעצות ועזרה. מקווה שהסברתי את הבעיה בצורה נכונה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by -Apple-,

אני ראיתי את ווינדוס 7 בפעולה אצל מכר שלי, ואצלו אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה, נפתחים צילומי מסך קטנים מעל התוכנית הממוזערת שמראים את התוכנית המשויכת בחלון קטן, ואם העכבר מרחף מעל צילומי התוכנית כל החלונות משתקפים חוץ מהתוכנית המשויכת. אצלי אם העכבר מרחף מעל תוכניות רצות בתפריט ההתחלה נפתח שם התוכנית המשויכת ואייקון לידה, ואם העכבר מרחף מעל שם התוכנית לא משתנה כלום. איך אני יכול לשנות הגדרות, אם בכלל, כך שהתיאור למעלה יהיה גם אצלי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום,יש לי XP PRO עם SERVICE PACK 3. יש לי מעבד E6300 (duel core 2.8 ghz) ו 2 ג'גה זיכרון וזה מחשב סביר ושאני מתקין GTA IV אז לקראת הסוף המחשב נתקע והיום זה קרה לי עם EMPIRE EARTH 2 מה קרה ?למה המחשב נתקע?הוא אשכרה קופא ולא ניתן לעשות כלום חוץ מלאתחל את המחשב..

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. Started by DaNcE242,

אני קניתי מחשב ישן יד שנייה (לניסויים טסטים ודברים כאלה) ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס ME שהורדתי מראש עכשיו אני צריך מדריך איך להתקין אותו כי אני לא רוצה שייגרם סתם נזק(אני אף פעם לא התקנתי מערכות הפעלה שהם לא XP או ויסטה) תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by zohar678,

האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת בדיוק מערכת הפעלה XP וירטואלית במילים פשוטות? ובאיזה מקרים נהוג להשתמש בה?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by cateye,

שלום, בטוח שאלו את זה כבר אבל אני חיפשתי גם פה וגם בגוגל אבל לא מצאתי כל כך ולכן אני פונה אליכם. אני סך הכל רוצה לעשות דיסק שיתקין לי תוכנות שאני בוחר. הבנתי שיש דבר כזה IMAGE אבל לא הבנתי אם זה מה שאני מחפש ואיך אני עושה את זה. אני לא רוצה שהוא יזכור את ההתקנה מהמחשב הקודם אלא פשוט יתקין מחדש את התוכנות שאני שם לו אני מודה לכם מראש על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלה שאולי תישמע קצת מפגרת אבל מה לעשות לא שיפרתי א המחשב שלי משהו כמו 5 שנים. אני מתכוון לקנות לקראת סוף אוקטובר-נובמבר מחשב חדש, ובטוח לשים עליו ווינדוס 7. עכשיו המחשב יהיה מיועד לגיימינג, והבעיה היא שפספסתי כל כך הרבה משחקים... ואני מתכוון לשחק בכולם מאחר ואני מתחיל ללמוד רק במרץ אז יהיה זמן קצת לחרוש. עכשיו המשחק הכי ישן שלא שיחקתי בו מתחיל ב F.E.A.R ומשם למשחקים כמו - ביושוק, קרייסיס, ובכלל מהתקופה הזו עד היום. השאלה שלי אם מישהו יודע, או היה לו ניסיון עם הבטא אם משחקים ישנים יותר ? קחו בחשבון שפיר זה המשחק הכי ישן שאני מתכוון להתקין לא יותר ישנים מזה..

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by Triple-z,

היי מאז שהתקנתי windows 7 ultimate לפני כמה ימים (Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x86-GRP7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD) כל לילה אני מקבל BSOD עם האררור: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x0000001D הוא לא מציין מיהו הקובץ או הדרייבר הבעייתים וכן אני לא יודע מה לעשות, עוד סימפטום מוזר הוא שכל היום כאשר אני מול המחשב ועובד איתו אני לא מקבל את המסך הזה, אבל כל בוקר אני מתעורר לאחד כזה, וכבר ביטלתי את כל הגדרות השינה למינהם מצרף תמונה של המסך הכחול: מה אתם אומרים? יש תוכנה שיכולה לסרוק דרייברים ולבדוק מי דפוק?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים