עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ניסיתי למחוק תיקייה שמכילה סתם קובץ (כתוביות) ואני לא מצליח למחוק אותה והוא נותן לי קוד שגיאה: Error 0x80070570 מישהו מכיר את הבעיה - או איך ניתן למחוק את התיקייה המעצבנת ? תמונה למטה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה שצצה כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש והבעיה קיימת כבר יומים. עשיתי ניקוי ספיואר אתמול אך היום התוכנה כבר לא עובדת... ניקיתי הכול! פשוט כל מה שלא צריך ניקיתי עם תוכנות! עשיתי איחוי דיסק לכל הכוננים וסרקתי סריקה מלאה של שגיאות במחשב. יש לי וינדאוז אקס פי SP2. אתמול אני ראיתי במנהל המשימות שהמחשב פשוט עמוס! כל הזיכרון הוירטואלי [1.8 ג'יגה] תפוס! לא האמנתי... המעבד גם היה כמעט בשיא... יש לי מעבד 2.8C עם זכרון של 512 ולוח אם IC7-MAX3 של אביט והטמפרטורות גם הן סבירות עד נמוכות מאוד. הינה הבעיה שצצה בפעלת המחשב - ואם לא רואים אז הינה הקישור - http://imgsrv.pic4u.co.il/ac3007f674dab05a2d43c99cbd32b240030000.aspx תודה מראש, אבי.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  3. כרגע יש לי הרדיסק שעל כונן C שלו מותקן WINDOWS וחוץ מזה יש את כונן D ועליו קבצים. קניתי עכישו הרדיסק חדש, אני רוצה לנתק את הישן להרכיב את החדש , לעשות לו חלוקה דומה לשל ההרדיסק הקודם ועוד פעם בC להתקין ווינדואס ובD שתהיה מחיצה של קבצים אחרים. מה יקרה אחרי ההתקנה של ההרדיסק החדש כאשר אני יחבר גם את הישן למחשב כדי להעביר קבצים בין ההרדיסקים? הרי בשתי הכוננים מדובר בכוננים C וD ועל שניהם בכונן C תהיה מערכת הפעלה, מה יפעל? תהיה התנגשות או משהו? בעיות צפויות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by POD,

שלום לכם, יש לי XP SP2 עם שני משתמשים. הבעיה היא ש"חיפוש", דרך ה"התחל", לא עובד אצל המשתמש השני (שהוא LIMITED), אבל דרך האקספלורר הרגיל הוא עובד, כלומר דרך לחיצת CTRL-F. אצלי, ADMINISTRATOR, הכל עובד. אני חושד שזה קרה לאחר התקנת SP2. מישהו מכיר? יודע איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by moshe10,

ש פה תוכנות ישנות שכבר לא נמצאות על המחשב וחלקן וירוסים שמחקתי כבר ואני רוצה להיפטר מזה איך אפשר למחוק אותם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by AvielA,

אז גרסאות RTM של Windows 8 / Windows Server 2012 כבר יצאו בתחילת החודש ליצרניות, אתמול הן יצאו ל-MSDN & TechNet ובסוף אוקטובר הן אמורות לצאת ל-Retail. אבל מישהו יודע מתי הן ישוחררו ל-Software Assurance/Volume Licensing?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם ווינדווס 7 ואנ ישוקל לשדרג לווינדווס 10, יש לי מה להתלבט בכלל? ווינדווס 10 יכול איכשהו להוריד את חוויית הגיימינג? תודה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  8. יש לי בתקייה של וינדוס איזה קובץ LOG שהוא ממש גדול איזה 60 מגה,וזה קובץ לוג! עכישו שאני עושה איחוי דיסק הוא כל הזמן מוצא מלא פגמים בקובץ הזה, וחשבתי על למחוק אותו, הקטע שאני לא יודע אם זה בטוח כי הוא נמצא בוינדוס..ושעשיתי איחוי מצאתי אותו לפי זה: WINDOWS\Debug\NetSetup.LOG אפשרי למחוק? או לא לגעת?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  9. שלום, יש לי win10 מהתקופה שהם הביאו אותו בחינם ... יש אפשרות לפרמט אותו ללא דיסק ? הוא התחיל פשוט לעשות לי בעיות...

10. Started by BigSmoke,

יש לי במחשב שני חלונות הפעלה מסוג XP PRO במחשב אחד ותהיתי האם אפשר להעביר קבצים ממערכת הפעלה אחת לשנייה ללא צורך בדיסקים אלה העברה ישירה?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  11. Started by tordek,

פירמטתי את המחשב לאחרונה, כאשר סיימתי להתקין את הווינדוס אני מעלה אותו והוא פשוט אינו מוצא את הכרטיס רשת כרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה למישהו איזשהו מושג מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by zohar678,

קיבלתי מחשב נייד ישן של HP עם מערכת הפעלה מובנת של XP EDITION באנגלית. היות וכונן הדיסקים במחשב דפוק לגמרי ניסתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה בעברית דרך דיסק און קי. לצערי לא הצלחתי לבצע פעולה זאת וחיפשתי חבילת שפה MUI בעברית למערכת ההפעלה שברשותי. לאחר חיפושים רבים ברשת נתקלתי רק בחבילת שפה שמתאימה ל XP פרופשיונל. האם יש איזה שהיא דרך בא אוכל לשנות את שפת המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה ובהיותי איש רשתות ולא כ"כ מתמחה בסביבת ווינדווס רציתי לבקש את עזרתכם. המפרט: INTEL PENTIUM DUAL CORE E5300 LOW END LENOVO G31 MOBO 2GB RAM SAPPHIRE HD4850 @ CATALYST WINDOWS 7 PROFESSIONAL בעקרון הבעיה היא כזאת: הכרטיס מסך מוציא תמונה משתי יציאות ה DVI שברשותו אך אחת מהיציאות (ה DEFAULT) התקלקלה ומוציאה תמונה עם פיקסלים ירוקים מרצדים. הבעיה הזאת נפתרה כאשר פשוט התחברתי ליציאה השנייה של ה כ.מ. , הבעיה הנוכחית היא שהווינדווס לא מוציא תמונה ביציאה השנייה ולפי ההגדרות (כמו שפטרתי בפעם האחרונה לפי ההגדרות בוונדווס ביקשתי מהמערכת להוציא לי את הדסקטופ מהיציאה השנייה ב SCREEN RESOLUTION). הבעיה היא ש המערכת מוציאה תמונה אך ורק ביציאה הראשונה כאשר…

14. Started by saar3,

שלום!! ראיתי אצל חבר שהוא עשה גם וינדוס xp וגם וינדוס vista.עכשיו מכיוון שיש לי כרטיס טלויזיה וכדי שהשלט שלו יפעיל אני חייב גרסת מדיה סנטר,אז רציתי לדעת אם אני יכול לעשות כמו גם xp רגיל וגם גרסת מדיה סנטר של xp.... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by creative,

שלום, יש ב"מחשב שלי| " את כל הכוננים שיש לי אני רוצה שיראו רק אחד מהם מישהו יודע איך עושים את זה??? :s05:

16. שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים, ובמהלך תיקוני המחשבים שאני עושה אני ניתקל בהרבה מחשבים (נייחים וניידים) שזקוקים לפירמוט. הבעיה היא שרוב הלקוחות שלי קנו את המחשב שלהם כשהווינדוס כבר מותקן מראש (OEM) כשהסיריאל מודבק על המחשב אבל אין להם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כשאני מתקין את הווינדוס בעזרת הדיסק החוקי שלי, ההתקנה לא מזהה את הסיריאל החוקי של הלקוח. הדיסק נעול רק לסיריאל שלי. רציתי לדעת עם קיימת גירסה של וינדוס שבה אני יכול להזין כל סיריאל (חוקי כמובן) לכול מחשב. תודה לכול העוזרים[br]פורסם בתאריך: 07-05-2009, 08:13:37 טוב, הבעיה ניפתרה, אפשר להתקין את מערכת ההפעלה עם הסיריאל של הדיסק ואחרי ההתקנה לשנות את הסיריאל לסיריאל המקורי של הלקוח (שמודבק על המחשב)צריך רק לוודא שהגירס…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. שלום. אבא שלי החליט שהוא צריך להחליף את המחשב בעבודה, אבל חייב שמערכת ההפעלה תשאר 98 כדי לתמוך בתוכנות שונות ומשונות שהוא לא רוצה לקנות מחדש וגם לא רוצה לאבד מידע קיים. הוא הלך לאייבורי(לא בהמלצתי) ושם אמרו לו ש98 לא יכול לעבוד על Dual-Core שלי אישית נשמע קצת כמו בולשיט אבל מכיוון שאני לא בטוח באתי לשאול. אז האם יש בעיות תאימות בין 98 לרכיבי חומרה חדשים יותר? האם תהיה בעיה עם כונני SATA או כרטיס הקול\מסך? או בקצרה האם יש מישהו שניסה להתקין 98 על מחשב חדש יחסית והצליח למצוא דרייברים להכל? (המחשב יהיה בסיסי ביותר, אני מכוון שהכל יהיה על לוח האם)

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  18. מה אפשר לעשות כדי להיכנס למחשב או לבטל תסיסמא וזה במחשב זה בכניסה לווינדוס ? אצל ידידה שלי היא עשתה סיסמא והיא לא זוכרת אותו הרבה זמן לא נגעה במחשב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ivan,

זמין עד לינואר http://windows.microsoft.com/he-il/windows/buy?ocid=GA8_O_MSCOM_Prog_FPP_Null_Null

• 313 תגובות
    • 45.2k צפיות
  20. Started by וינצי,

יש לי בעיה ברישום שלא נתנת למחיקה משום מה.שתי התוכנות החינמיות שלי מזהות אותה,מציעות תיקון אבל בסריקה הבאה היא מופיעה שוב. האם איפוס עוזר או יש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by benor,

מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר אותו , יש לי XP+SP2. פשוט כל הסרגל התחתון עם ה- Start וכו' וכו' נעלם לי ואני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  22. יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro גרסת 2002 והוא מותקן עכשיו על המחשב הזה. אני יכול להתקין אותו על עוד מחשב חדש ושאני אוכל לעשות עידכונים רגיל בלי בעיות? או שאני חייב לבטל את הרישיון של הווינדווס במחשב הזה ורק אז אני אוכל להתקין אותו במחשב החדש בלי בעיות?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by gn,

התקנתי אתמול windows vista ultimate he x86 +sp1 והכל היה בסדר עד שהיום בצהריים נעלמו לי הכונן של הדיסקים E והכונן הוירטואלי H אחרי שנכנסתי למנהל ההתקנים הוא הראה לי את זה עשיתי לו עדכון מנהל ההתקן ואז הופיע החלון הבא: מה לעשות???? אולי זה בגלל הקראק??? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by Yotam.B,

היי, אני רוצה להעביר את סיפריית הגיבויים של האייטניוס מהC לD ואני מנסה להשתמש בפקודה של Mklink ולא מצליח וכבר שברתי את הראש עם זה mklink /J “C:\Users\Yotam\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Apple\iTunes Backup\Backup” מה אני לא עושה נכון?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.