עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by guyl3,

המערכת נתקעת ב 3 מתוך 3 ב 75% ומתחילה ב RESET שוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי כולם, בעיה נוראית קרתה לווינדוס 7 אולטימייט שלי במחשב לעריכת סאונד, הוא לא מחובר לאינטרנט. כשמפעילים את הווינדוס, הCPU USAGE & RAM USAGE מתחילים לעלות בצורה מטורפת עד לכדי תקיעה, ובזמן זה, נפתחים אינסוף פרוססים בשם F12345 או 0F2345, וכל מיני שמות מוזרים שכאלה. בנוסף, בזמן התקיעה, כשאני מנסה להכנס לקונטרול פאנל או אפשרויות אחרות, אני מקבל שגיאות שונות כמו No such interface supported או an unexpected error occoured. סלט שלם. המחשב שלי השתגע. הבעיה מוכרת? מה עושים? יש לציין שהיא נחתה על המחשב כרעם ביום בהיר, לא אחרי התקנה של שום תוכנה. אודה לעזרתכם, אני נואש. תודה רבה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שבת שלום וסוף שבוע רגוע. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש , פירוט : מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E זכרונות : OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 2 X 2GB DDR2 1066Mhz PC2 8500 כרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV אמרו לי שכדאי להתקין עליו ויסטה (בגלל ה4 ליבות ובכללי נאמר לי שויסטה עדיף על מחשבים חדשים יותר) , וכך עשיתי. אינני מרוצה מהויסטה ומעדיף לחזור לXP הישן והטוב.. אני בחור יותר נוסטלגי. השאלה שלי האם הXP לא יתמוך ב4 ליבות כפי שנאמר לי? ועוד משהו שאמור לעשות לי בעיות במעבר חזרה לXP אולי? תודה מראש. שחר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. האימיול לא מתחבר לשרתים למישהו יש הסבר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אוקי כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לאט ועד שסוףסוף הוא מגיע לשולחן העבודה לא רואים איכונים לא את הפריט ההתחל ולא כלום. רק את התמונת רקע שלי רואים. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by moranhoresh,

אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים באמצעות חייגן. בחלונות XP היה אייקון ב-SYSTRAY שנראה כמו 2 מחשבים, שהיו נדלקים בעת UPLOAD ו-DOWNLOAD. בחלונות 7 אני לא רואה כזה דבר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לראות פעילות רשת בחלונות 7?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. השאלה בכותרת: לפני כחצי שנה רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה חוקית של WINDOWS7, כרגע אני בתהליך רכישה של מחשב נוסף. האם אני אוכל להתקין מהדיסק שברשותי את המערכת ההפעלה גם במחשב השני? - וכמובן להמשיך להשתמש בשניהם. תודה רבה על התשובות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, מטעמי נוחות הייתי רוצה לדעת אם אפשר ואיך לעשות את הדברים הבאים: 1. להכין דיסק של WINXP עם SP2 מובנה. 2. להטמיע את המספר הסריאלי בתוכו כך שלא יבקש ממני בשעת ההתקנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עדכון KB2656351 כל זמן חוזר כבר מעדכן מזמן נסיתי להסיר KB2656351 שוב עדכון לא עוזר אני רוצה להיפסק עדכון מה בעיה מזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by matan13,

האם יש אפשרות לבטל את פעולת כיבוי המחשב לאחר לחיצה על לחצן הכיבוי פיסית או על לחצן הכיבוי דרך התחל->כיבוי ? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Maiasony,

ערב טוב ברשתי וינדוס ויסטה רגיל הסמל של וינדוס ליד השעון שאפשר דרכו לכוונן את הקול נעלם לי ואני לא יודע איך להחזיר. גם הסמל של חיבור הרשת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DrecK,

פתאום לפני כמה זמן המחשב שלי הפסיק להתחבר לאינטרנט ב wi fi. הוא רשם שהוא מחובר אבל ללא גישה לאינטרנט. לקחתי אותו לטכנאי והוא אמר שהיו חסרים דרייברים, כנראה בגלל איזה עדכון של ה windows. הכל היה טוב ויפה עד שאתמול ה windows התעדכן עוד פעם והבעיה חזרה, המחשב לא מתחבר לאינטרנט. איזה דרייברים צריך להוריד? יש לי dell inspiron 5323

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Wunderbar,

בימים האחרונים כפתור ההתחל ב-win 8.1 החליט להפסיק להגיב לכל לחיצה עליו. בצורה דומה כמו שבסרטון הזה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחזיר את המצב לקדמותו.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מפעיל כרגיל וברגע שזה מגיע למסך הכניסה (הכחול "ברוך הבא") ונכנס רואים את הדסקטופ ריק כלומר רק הרקע ואז זה חוזר למסך הכניסה הכחול עם הסמל והמשתמש (אדמניסטריטור) ורושם שומר את ההגדרות האישיות שלך (או משהו בסגנון) כל נסיון ללחוץ על הסמל של המשתמש על מנת להכנס פשוט רושם "מתנתק" וזהו עדיין במסך ההמתנה הכחול... סייפמוד לא עובד :-( וגם ההגדרות האחרונות הטובות שלXPץ last known(....) מה ניתן לעשות? כל רעיון יתקבל בברכה (יש לציין שאין ברשותי את דיסק ההתקנה כרגע)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by WootaCoolin,

איך קוראים לגרסה המומלצת להורדה של Windows 8.1? קראתי בוויקיפדיה וראיתי שניתן למצוא "Pro, רגיל ו-Enterprise" - למי מה שהבנתי עדיף את ה-Pro אז השאלה שלי היא מה השם המדויק? שאני אדע מה לחפש להורדה (ואם יש לכם מקור זה בכלל יהיה נחמד, כי אין לי כבר TL, אבל אני מניח ש-THEPIRATEBAY יספק את הסחורה) אגב - קראתי בקשר ל-activation crack והגעתי למסקנה שה-KMS הכי טוב, נכון? תודה! נ.ב אם זה רלוונטי - אני מתכוון להתקין באנגלית

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by WarSoul,

שלום , אני מנסה לפרמט ולהתקין וינדוס 7 אבל כשאני מעלה את הוינדוס זה עושה לי שהוא מתקין קבצים של וינדוס ומדלג על כל שלב הפירמוט , מישהוא יכול לעזור לי ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mor873,

שלום קניתי WIN7 לשדרוג מויסטה 32 ביט מתכוון לשדרג ל 32 ביט . 1.כמה זמן אמור לקחת שדרוג במקרה הטוב וכמה במקרה הרע (שאין תקלות) 2. לא הבנתי מה בדיוק לא אמור להמחק לי ומה כן האם יש צורך בהתקנה של תוכנות שוב (הרוב מותקן בכונן אחר ) 3.אני חייב לא לקחת סיכון ולגבות את המיילים שבדואר נכנס איפה התקיה שצירך לגבות נמצאת או מה צריך בכדי לשחזר את המיילים ? 4.האם מחיקה של היונדוס והתקנה חדשה אפשרית בגירסת השידורוג והיא עדיפה על שידרוג ובעצם מה ההבדל בין שידרוג להתקנה מלאה ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by rach75,

ערב טוב לכולם פונה שוב עם בעיה שנוצרה לי במחשב יש לי וינדוס XP אין לי אפשרות להזמין טכנאי כל ביקור שלו עולה לי ב 500 שח לפחות ואין לנו ...............\ זא רק אם לא תהיה ברירה נזמין אותו אבל מקווה להימנע מזה מה שקורה זה דבר כזה אני מדליקה את המחשב נפתחת התיבה הרגילה עם השם של היוזר שלנו אני מקליקה ומכניסה סיסמא שלי כמו שתמיד הייתי עושה המחשב מזהה את הסיסמא מקבל אותה (לא אומר לי שהסיסמא שגויה או משהו ) ואז נפתח לי לשניה אחת המסך של הדסק טופ עם התמונה שיש לי ברקע ובלי שום אייקונים ומיד זה (התמונה של הדסק טופ )נעלם והמחשב עושה LOG OF לבד בלי שביקשתי ממנו. ואז אני מקליקה שוב על היוזר מכניסה סיסמא ושוב חוזר חלילה מופיע לשנייה הדסק טופ ומיד נעלם וכותב לי LOGGED OF ושמתי לב שכשע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. למישהו יש מושג איך אני מדבר ומקליט שיחות טלפון דרך xp כי ב2000 זו לא בעיה ואפשר למצוא את זה באקססוריז אבל בxp לא דובים ולא יער ????

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מהן התוכנות העדכניות המומלצות למשתמש הרגיל? ועד כמה זה מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MasterDK,

שלום יש לי service מסויים שמותקן, אך כמובן אני יכול להריץ אותו רק פעם אחת. איך ניתן להריץ אותו מספר פעמים? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by thrioue,

שלום לכולם! אני רציתי לדעת מה עדיף להתקין על מחשב חדש שקניתי.. את ויסטה או את win7.. מישהו יכול לומר מה יתרונות חסרונות ביניהם?? תודה רבה!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טוב, הורדתי איזה סקין לוויסטה ומחקתי אותו.העיניין הוא שהסקין הזה שינה לי גם את האייקונים בשולחן העבודה. ובהסרה של הסקין הסמלים שלו נשארו,אז השאלה שלי היא איך מחזירים את הסמלים לדיפולט?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום 1. אני משתמש בוינדוס 8.1 ומשום מה אני לא מצליח למצוא איפה ממוקם הwindows update 2. התקנתי על המחשב את התוכנה lg pc suite אבל משום מה היא מוצגת לי מאוד קטן וגם שאני מגדיל עדיין כל הפקודות מופיעות בקטן מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by navk2,

אתמול הדלקתי את המחשב , הכול היה רגיל עד שהווינדוס עלה, שהווינדוס עלה בא לי מסך כחול לגמרי (הרקע הרגיל שלי) בלי כלום עליו. לחצי ALT+CNTRL+DLT לחצתי על NEW ושם רשמתי EXPLORE . הייתי בטוח שזה יפתור את הבעיה (קרה לי פעם) אבל אז הוא אומר שהוא לא מוצא קובץ כזה :'( אז מה עושים ??? יש ברשותי את הדיסק של ווינדוס אבל לא זה שהתקנתי ממנו אבל אותו גרסה , זה יכול לעזור ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים