עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by cateye,

היי כל האיקונים שיש לי במחשב הם שונים מברירת המחדל, יש דרך להחזיר את כולם למצב ברירת מחדל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by NuKe007,

משום מה אחת התוכנות\וירוסים במחשב פותח לי קובץ בשם: "explorer.exe" או\ו "explore.exe" ב "c:\" מישהו יודע איך להסיר את הוירוס, כי כאשר אני מוחק את הקבצים ידנית, הם שבים מאוחר יותר, ניסיתי אנטיוירוס כלשהו, לא ממש עזר. חוץ מלנסות אנטי וירוס אחר יש המלצות? ניסיתי לחפש קובץ חשוד שרץ בprocesses או בהפעלה של המחשב, ואין. הייתי שמח לדעת מאיזה תוכנה מגיעה הבעיה, שלא יהיו בעיות בעתיד, בתודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gforce,

אבל מה שחשוב לי זה שיראה כמה היא תופסת ב RAM ואם היא גדולה מידי אז כמה היא תופסת ב pagefile.sys תודה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by hosham,

שלום, יש לי תיקייה של 25 G בכונן C בתיקיית WINDOWS התיקייה אינה נראית גם לא ב"מוסתר". בעזרת תוכנת TREESIZE מצאתי אותה ויש בה מלא קבצי MSP. מה עושים איתם, האם אפשר למחוקם ולמה הם שם? תודה, מצ"ב תצלום מסך של התוכנה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by infernoman,

שלום לכולם כאשר אני מדליק את ה-windows לאחר מספר דקות עולה ההודעה שהייתה תקלה ב-services.exe והוא ייסגר מייד לאחר מכן עולה הודעה שכתוצאה מתקלה זו המחשב יכבה את עצמו מה אני אמור לעשות??? האם למישהו יש רעיון? מעט לפני כן ניתן להגיד שה-windows נתקע ולא ניתן ללחוץ על כלום

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by THE FOX,

איזה ווינדוס מסידרת ויסטה מומלץ להתקנה במחשב המיועד למשחקים? במחשב יש 4GB RAM, ומעבד E7300. והאם יש גירסאות מושפרות של ויסטה ללא צריכת משאבים מיותרת?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  7. שלום.... אבא שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה והוא קיבל אותו עם סיסמא ... וכל פעם שצריך לפתוח את המחשב עולה סיסמא איך אפשר לבטל את הסיסמא הזאת? ניסיתי ב CONTROL USERPASSWORSD הUSER שלו מופיע עם סמל של כדור הארץ משהו כזה ובMANGE המשתמש לא מופיע בכלל יש מצב שהטכנאי חסם אותו או משהו? תודה... הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by natee,

לפני כשנתיים קניתי WIN8 גרסת שדרוג והרצתי אותה על הווינדוס 7 החוקי שהיה לי (מחשב נייד) כעת אני מתכנן לקנות מחשב נייח. האם אני יכול להתקין באופן פיראטי ווינדוס 7 ואחר כך להתקין עליו את הווינדוס 8 החוקי שקניתי? או שהוא מוגבל בכלל למחשב אחד? תודה

9. היי אני מקווה שאני בפורום הנכון. בעת הפעלת מערכת ההפעלה XP, כאשר המחשב נכנס למערכת מופיעה התמונה הבאה שהוספתי תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by doker,

שלום רציתי לדעת איך עושים קיצור דרך לדיסק און קי בתוך הדיסק און קי כי יש לי בעיה שבכל מחשב הדיסק און קי מזוהה ככונן בשם אחר זה ממש דחוף תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מחפש דרך לקניית ווינדוס למחשב חדש ולא מוצא... בחנויות בארץ שניסיתי, הם רוצה עם התקנה בלבד בקניית מחשב חדש. חשבתי לקנות פשוט מהאינטרנט גרסת הורדה ללא DVD מישהו מכיר את האתר הזה והאם הוא בטוח לרכישה חוקית ? http://skppvwzhurgi.apprange.net

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. -------------------------------------------------------------------------------- אהלן אנשים טובים, ערב טוב. יש לי לפטופ של HP dv6000 עם ויסטה מובנה. עכשיו, יש לי דיסק מקורי של XP ואני רוצה להסיר את הויסטה אבל שאני נכנס למסך התקנה כדי לעשות פורמט הוא רושם שהוא לא מוצא את ההארד דיסק ואי אפשר לעשות פורמט. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- איך אני מעיף לקיבינימאט את הויסטה הזאת ומתקין את הXP שיש לי? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by Pandiani,

התוכנה Borlandc לא עובדת בווינדוס 7 על מסך גדול.. כשלוחצים alt+enter הוא אומר שאי אפשר להגדיל ... אבל, כשנכנסים מ-Safe Mode זה כן עובד... יש דרך שיהיה אפשר לעבוד על מסך גדול בתוכנה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by naor11,

יש לי לוח אם מסוג msi pt880 vt8237 . עד היום תמיד כשהייתי רוצה להתקין וינדוס מחדש היתי מוריד את הדרייבר של vsata raid לוחץ f6 מריץ את הדיסקט עם הקבצים של הסאטא ומתקין אתמול רציתי להתקין וינדוס מחדש ויש לי בעיה אני לא מצליח להריץ את הדיסקט הוא אומר לי שגיאה כזאת: vaisraid.sys cannot load error code 18 ניסתי להתקין כמה סוגים של וינדוסים הורדתי sata driver מכל מיני מקומות ועדין יש לי שגיאה .! אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת ?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by lordgod,

מצורף קובץ , ויש לי AVAST ... יש לציין שעד היום לא היו בעיות .[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 17:45:35 מבקש עזרה :-\[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Second Edition,

היי , יש דרך ליצור כלל בלייב מייל , כך שניתן להתאים בין כל שולח לתיקייה ייעודית עבורו ? תודה ..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. סרטים וקטעי וידאו שמופעלים ע"י האקספלורר ועוברים למדיה פלייר ישר עובדים אבל כשאני בא לראות קטעים לדוגמא מהאתר של פרוייקט Y אז נפתח החלון אבל לא קורה כלום ... הסרט לא פועל גם אחרי שעה החלון לךא משתנה . תמונה:

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  18. שלום לכולם, כשאני מכניס דיסק לכונן DVD, תמיד עלה לי תפריט כזה של לבחור מה אני רוצה לעשות (למשל לפתוח את התיקייה או להפעיל את ההתקנה וכו'...). כבר חודשיים כשאני שם דיסק או DOK אין לי את התפריט הזה ואני נאלץ להכנס מהמחשב שלי ולכונן וללחוץ על ה SETUP... (גם כשאני לוחץ על הסמל של המשחק שמופיע במחשב שלי ה AUTORUN לא עולה ישר אלא אני צריך להפעיל אותו מתוך הדיסק... מה השתבש לי במחשב שזה ככה לא עולה אוטומטית? (יש לי ויסטה). תודה!

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שלום אני זוכר הייתה פקודה שהייתה מראה כמה רץ הSATION הנוכחי בווינוס אך אני לא זוכר את הפקודה עצה מה היא?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הי, יש לי רשיון OEM חוקי של Windows, ואני רוצה לפרמט את המחשב. מישהו יודע האם אוטומטית הWindows יצליח באקטיבציה או שצריך לעשות משהו מיוחד בשביל זה? בנוסף יש לי כיום 2 כוננים, אני מפרמט את כונן C ויש לי תוכנות ומשחקים על כונן D, יש דרך נוחה להתקין את כל התוכנות שכבר נמצאות על כונן D בלי לעשות התקנה מלאה מחדש שלהן?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. צהריים טובים, בעקבות שיחה שערכתי היום נזכרתי במאמר אותו קראתי אשר יוצא נגד הפורצים של מ"ה windows 7. אני זוכר שקראתי שב-"יום הדין" מ"ה תכבה את עצמה רנדומלית בתוך טווח של עד כמה שעות לכמה דקות. מישהו יכול לאמת את הדבר עם מאמר כלשהו? אשמח לשמוע עוד, תודה רבה והמשך ערב נעים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, הנה שאלה מעניינת שאני מתאר לעצמי שאת כולם זה יעניין. אני רוצה לקבע את הסמל של הסל מיחזור בצד שמאל למטה של שולחן העבודה, כן, משהו כמו בmac, עד כמה שזכור לי. הנה תמונה, אבל זה עוד לא מקובע, הכוונה לא מקובע היא שאם אני יעשה סדר סמלים אז הסמל יזוז, אני רוצה שהוא תמיד יהיה שמה. אני משתמש בwinXP, אשמח לשמוע תשובות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by idang,

אני משתמש בתוכנת אנטי-וירוס AVG, וקיבלתי התראה מהתוכנה שנמצא במחשב שלי וירוס בתיקיה System Volume Information שבכונן :C . זוהי תיקיה חבויה ולאחר שחיטטתי בה ראיתי שיש בה תכננים עדכניים אבל לא מובנים איך נוצרו ולמה התוכנה מצאה שם וירוס. לפני שאני מוחק את הקובץ ואולי את התיקיה ( במידת הצורך ) רציתי שתייעצו לי. צירפתי תמונה- דו"ח של הוירוס, תמונה של שם התיקיה , תמונה של התוכן בתיקיה. . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  24. שלום לכםאין לי אנטיוירוס במחשב ורוצה חוץ מזה למחוק את הדפנדר המובנה מחלונות 10 איך אפשר למחוק בבקשה?תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היום קרה לי דבר מוזר- הדלקתי את המחשב והוא לא הגיב בשולחן עבודה. עשיתי ריסט וזה הסתדר אבל אז כשבאתי לקרוא אי מייל, כלומר שכהכנסתי את הסיסמא ורציתי להכנס, הוא נתקע. הוא הראה סימן של חשיבה וחרי זה כלום לא הגיב, יכלתי רק להזיז את העכבר. זה קרה לי גם פעם אחת (לעומת כל הפעמים שניסיתי להתחבר לאי מייל) כשגלשתי, אחרי איזה חצי שעה של גלישה זה שוב נתקע... לא יודע מה לעשות.... :-\ ואני צריך לקרוא את האי מייל בדחיפות. יש לי שם משהו חושב. אולי אם מישהו יודע בינתיים איך אני יכול להכנס לאי מייל שלי (של HOTMAIL.COM) בדרך אחרת שלא תתקע לי את המחשב...??

• 6 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.