עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nadav_coh,

אז ככה... יש לי גם מחשב נייד (של אחותי בעצם). לפני שההורים שלי יצאו מהבית שלשום הם כיבו את המחשב נייד. הייתי צריך משהו מהמחשב הנייד וכשפתחתי אותו גיליתי שהווינדוס לא עולה בכלל. הוא מגיע למסך שכתוב "טוען את ווינדוס..." והוא נתקע על זה. הווינדוס פשוט לא עולה. עכשיו זה לא המחשב שלי, ואני לא רוצה להגיד להם שפתחתי אותו כשלא היו בבית. אם אני יכול לסדר את זה איכשהוא עד מחר שהם חוזרים הבייתה כאילו לא קרה, אז אני אשמח מאוד. דרך אגב זה ווינדוס ויסטה אם זה משנה משהו. וזה מחשב נייד, לא מחשב רגיל אז לא להתבלבל. מה אני עושה במצב כזה?!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  2. http://www.win741.com/ For a limited time, eligible college students can get the sweetest deal on Windows 7 - for only $29.99 USD. Thats less than most of your textbooks! Hurry -- offer ends January 3, 2010 at 12:00 am CST.

• 24 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. כידוע, ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. http://lifehacker.com/5361566/get-eight-windows-7-licenses-for-19-if-youre-a-student-anywhere לכל הסטודנטים שלא מקבלים ממקום הלימודים בחינם, יש אפשרות להצטרף לארגון שיתן לכם בכל זאת. רק לסטודנטים למדעים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הכותרת אולי לא נוסחב כהלכה, השאלה היא, כיצד ניתן להתקין ווינדוס מחדש על מחדש כולל חלוקה חדשה של "פארטישנס"? בכל פעם שאני מתקין ווינדוס על הארד-דיסק שכבר מותקן היה עליו ווינדוס, גם אם אני אומר לו התקנה חדשה לגמרי (לא Upgrade, ולא Repair), כולל פירמוט, נשארים לי קבצים בהארד-דיסק. אני רוצה למחוק את הכל, פשוט הכל, שיהיה חלק ונקי והתחיל מ-0. כולל הגדרה מחדש של הפארטישנס. מישהו יוכל להסביר לי בקצרה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by h_yoav,

שלום יש לי 3 מחשבים בבית שלכולם win 7 rc כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת הוא לא מצליח להתחבר למחשב השני הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא כדי להתחבר למחשב ובאף אחד מהמחשבים אין סיסמא. מישהו יודע מה הפתרון? צירפתי תמונה כדי שתראו בדיוק על מה מדובר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by Zerith,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. / \ : * ? " < > | :A file name cannot contain any of the following characters [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by masterseeker,

שמעתי שאפשר להפוך WINDOWS XP HOME ל PRO אולי אתם יודעים איך?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו ;D

11. אפילו אם יש קומבינה ..אני ממש צריך להחליף לאנגלית..

12. כיאלו שיהיה שתי חלונות של המשחק ,ושירצו בו זמנית...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כל פעם כשאני מתקין תוכנה כלשהי / משחק / כל דבר אחר המחשב אומר שהוא לא יכול לבצע את הפעולה הייתי בחול והתגוררו לי בבית אנשים וברגע שחזרתי מאז לא יכולתי להתקין כלום מבחינת הרשאות המשתמש שלי הוא אדמיניסטרייטור... מישהו יודע מה הבעיה ? ד.א זה התחיל ברגע שחזרתי לארץ לא היה לי אינטרנט אז עשיתי שחזור לפני הטיסה והאינטרנט חזר אבל מאז אי אפשר להתקין כלום.... תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by wrecker,

יש לי בעיה די מוזרה, בזמן שאני מתקין דברים(תוכנות משחקים) אני לא יכול כמעט לעשות כלום במחשב הCPU לא גבוה אבל מראה שימוש בזכרון גם מעל 90% ויש לי 4GB.. אני לא יכול להפעיל שום דבר אפילו לגלוש באנטרנט קשה.. לפעמים גם עושה פריזים כאלה לכמה שניות.. וגם אחרי שההתקנה מסתיימת עדיין מראה שימוש ב70-80% זכרון ואני לא רואה בTM שום דבר שצורך כלכך הרבה.. אבל זה כאילו המחשב חוזר לתפקד בסדר בסופו של דבר. אז בסדר אפשר להגיד "מה הסיפור תחכה שהסתיים" אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להיות.. או שאני טועה? כי הייתי מתקין דברים בXP והמחשב היה טס הייתי פותח אפילו קבצי ראר ברקע בלי שום בעיה.. דבר שני ששמתי לב זה שלפעמים הHDD כאילו במצב המתנה ולפעמים שאני מפעיל שירים אני שומע אותו נדלק ורק אז מתחיל…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  15. אני רוצה ש XP יכנס ישר ולא יציג לי את המסך הזה. ניסיתי ללכת ל- User Accounts ואז ל- change the way users log on or off מה אני מפספס? האם יש דרך קלה יותר? מה עלי לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

16. שלום , ניסיתי למצוא תשובות לכך פה בפורום ולא מצאתי (ואני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול). יש לי את המחשב שבמפרט/חתימה שעליו מותקן ויסטה אולטימייט 64 ביט. רציתי לדעת אם אני אתקים VMWARE או VPC ובו אתקין XP/ויסטה 32 ביט (כנראה XP 32 ביט) , האם אני יוכל לשחק ממנו? האם הביצועים יהיו כמו שצריך או שהVPC/VMWARE לא מאפשרים הרצה חלקה של ישומים שכאלה (משחקים) ? לפי מה שהבנתי , תהיה לי בעיה להתקין XP על מחיצה נפרדת ולהשתמש בDUAL BOOT (צריך להתקין קודם XP ואחר כך VISTA אם הבנתי נכון) בכל מקרה , אם יש למישהו תשובה/פתרון יעיל יותר , אני אשמח לשמוע.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, לפני יותר משנה קיבלתי פה הדרכה בהמרת מערכת הקבצים של דיסק חיצוני מ- fat32 ל- NTFS : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 כעת אני רוצה לעשות בדיוק את הפעולה ההפוכה לגבי DOK לכן, על פי העיקרון הקודם, רשמתי את הפקודה הבאה: CONVERT N: /NTFS:FS אבל קיבלתי הודעת שגיאה של Invalid Parameter אם כך, מה עשיתי שלא היה בסדר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  18. אהלן, בזמן האחרון זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להפעיל את מנהל המשימות. זה מחשב אישי עם משתמש אחד בלבד, win xp . אשמח לעזרה. תודה

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by malior,

יש אפשרות כזאת? אני רוצה שאם אני ינסה להכנס לתיקיה הזאת הוא יבקש סיסמא.. אפשר? או שחייבים תוכנה?

20. Started by ifs2003,

שלום, יש ברשותי עותק חוקי של WINDOWS 7 ובזמן האחרון אני נתקל בבעייה מרגיזה ב Explorer 8, כל פעם שאני פותח אותו הוא אומר לי שהוא לא נסגר טוב בפעם האחרונה שהשתמשתי בו. ההודעה מאוד מרגיזה ומאפשרת להיכנס לדף האחרון שביקרתי בו או לדף הבית. עשיתי את כל העדכונים מהרשת ל WIN 7 כולל עדכון תאימות ל Explorer 8 ועדיין יש את הבעייה. האם ניתן להתקין בדרך כל שהיא את Internet Explorer 7 על WIN 7 ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Nihility,

אולי הספקתם לשמוע ששדרוג ל7 אמור לקחת 20 שעות... במציאות זה עורך פחות משעתיים: http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=1299 אני בעצמי ביצעתי 6 שדרוגים ל7 בחודשים האחרונים והממצאים שלי פחות או יותר זהים לאלה שפורסמו בzdnet. אז אין מה לדאוג. גם יש במאמר מספר טריקים שיאפשרו לשדרוג להיות אפילו יותר מהיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי דיסק מקורי גם של ויסטה וגם של XP המחשב שלי הגיע היום (מחשב חזק מאוד) ועדיין לא הדלקתי אותו אפילו אז ככה אמרו לי שאני צריך להתקין קודם את הדיסק של XP ואז להתקין עליו את הויסטה.. זה נכון? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  23. שלום, מותקנת אצלי windows 7 7100 שהותקן על גבי ויסטה. לאחרונה היו במחשב שלי בעיות ולכן החלטתי לפרמט. העתקתי את התיקיות הנ"ל לכונן משני במחשב, ואז על מנת לראות כמה מקום נשאר לי בכונן הראשי מחקתי את המקור שנמצא בו ופיניתי את סל המחזור. להפתעתי ראיתי פתאום בmy computer שהתפנה מקום גם בכונן המשני,ואכן משום מה הכל נמחק גם שם! מה אני יכול לעשות על מנת לאחזר את המידע בצורה הטובה ביותר? למה זה קרה בכלל(לכן החלטתי לפרסם את זה בפורום הזה)? אני בנתיים מנסה להשתמש בrecuva... יש הצעות? תודה.

24. Started by ProgGoblin,

שירות חדש (נראה לי) של מיקרוסופט בשם DreamSpark מאפשר לסטודנטים להוריד תוכנות של מיקרוסופט בחינם. בין השאר ניתן להוריד את מערכת ההפעלה Windows Server 2008 R2. אין לי שום נסיון אם מערכות הפעלה המיועדות לסרברים וגם אין לי צורך בהן. השאלה שלי היא האם Windows Server 2008 R2 מקבילה ל- Windows 7, כלומר, האם אני יוכל לשדרג למערכת הפעלה חדשה יותר בחינם. אני רוצה להתקין אותה על לפטופ שמשמש אותי בעיקר לתכנות אך גם לצפייה בוידיאו וקצת משחקים. בנוסף לכך אני מתכנן להתקין לינוקס במקביל, האם זו בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שלום בימים האחרונים מופיעה לי די הרבה השגיאה של מניעת מנת ביצועים, עד ללפני כמה ימים מעולם לא נתקלתי בתקלה הזו. אין לי מושג איזו תוכנה גורמת לשגיאה המלווה גם בשימוש מוגבר במעבד והאטה כללית של המחשב גם אני לא יודע איך אפשר לבדוק את גורם לתקלה. אני אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים