Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
הי, האיקונים הענקיים בשולחן עבודה של ויסטה ממש מפריעים, מישהו יודע איך להקטין אותם? (אני יכול לנחש שאי אפשר) ועוד משהו, יש לי BSPLAYER והורדתי קודאקים אבל הסטים פשוט לא עובדים שם (ז"א רואים מסך שחור אבל שומעים סאונד), בWMP זה כן עובד מישהו יודע איך לסדר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני בערך חודש הפעלתי את המערכת הישנה שלי ופתאום להפתעתי לקח למערכת בערך 60-75 שניות לעלות (לפני זה בערך 15-20 שניות) אחרי הBOOT כשהמערכת עלתה פתחתי את מנהל המשימות וגיליתי שהקובץ SYSTEM לוקח בערך 80 מגה (כל השאר בסטנדרט) המערכת הישנה שלי היא המעבד Pentium 4 2.4Ghz presscot @ 3.4Ghz זיכרון 2GB 333mhz cl3 @ 415mhz cl2 כונן 120 שעליו המערכת מהן אפשרויותיי מה אני יכול לעשות מלבד פרמוט שאני רוצה להמנע ממנו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אח שלי נגע בתוכנה ששולטת על התוכנות העולות כשהמחשב נדלק (START UP MANGER ) וכנראה שהוא הסיר תוכנה שחיונית לפיעלותו של וידוס. עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי למשתמש (יש רק משתמש אחד ) ומציג את תמונת הרקע אבל בלי הסמלים והשורת התחל וארחי 10-15 שניות מתנתק ומביא אותו לחלון שאני בוחר לאיזה משתמש להיכנס (לחלון הזה http://img525.imageshack.us/img525/2525/logonuserdi9.png ואין לי שום אפשרות להפעיל תוכנה או משהו . ניסתי להיכנס גם למצב בטוח והוא עושה לי אותו דבר... מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע דוד שלי רכש מחשב נייח של HP עם WINDOWS 7. לאחר בדיקה קצרה במהלך שימוש רגיל, מצאתי שאין למחשב תצוגה מקדימה של קבצים כמו תמונות וסרטים. ניסיתי לבדוק בהגדרות של הוינדווז אבל זה היה לחינם, כי לא מצאתי שום אופציה לתצוגה מקדימה בקבצים מהסוג הזה. מישהו יכול לרמוז איפה ואיך? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים כפתור ההתחל ב-win 8.1 החליט להפסיק להגיב לכל לחיצה עליו. בצורה דומה כמו שבסרטון הזה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחזיר את המצב לקדמותו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסמלים של האינטרנט אקפלורר ושל הלוח בקרה השתנו לי לסמלים של תיקיות כאלה כמו שבהתחל, איך אני משנה אותם חזרה למה שהם היו או למה שבא לי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםלכולם אולי נתקלתם בבעיה הזו אבל אני משתגע כבר נכנס לי הוירוס הבלסטר שמכבה את המחשב אחרי 60 שניות הורדתי את העדכון אבל משום מה הוא מתחיל לרוץ אבל נעלם לגמרי אותו דבר הנורטון אנטי וירוס אני פותח אותו כדי לעשות סריקה או עדכון הוא נסגר ונעלם נכנסתי לאתר של מיקורוספט וקראתי אחר כל ההוראות בכדי להסיר את התולעת אבל שוב הקובץ נפתח ולאחר כמה שניות נסגר ונעלם אותו הדבר הנורטון אנטי וירוס מה אני עושה?. יש פתרון? במצב של safemode הכל עובד חלק אבל שאני עולה עם הוינדוס במצב רגיל אותו הדבר נפתח האנטי וירוס לכמה שניות ונסגר אותו הדבר קובץ ההרצה של התולעת עשיתי כבר את כל העידכונים של ה xp יש לי את הכל אין לי שום עדכונים חדשים אני נכנס לעדכונים חדשים אבל שאני מאתחל את נמחשב ונכנס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי כרגע מערכת הפעלה מקורים של ווינדווס VISTA HOME PREMIUM. האם יש איזו שהיא אפשרות לשדרג למערכת הפעלה WIN 7 מכורי ממיקרוסופת בלי תשלום? ואם צריך לשלם כמה? ואיך עושים זאת? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור אחד שיש לו טונות של חומר על המחשב אהבתי שWIN7 מכילה כל כך הרבה דרכים נוחות לסדר אותו אהבתי את כל LIBRARYS שניתן להרחיב שפועלות לא רק בצורה אסטתית אלא גם משולבות בתוך כל התוכנות ההרחבה של ה WORKGROUP הדי מיותר והמעיק בגרסאות הקודמות ושידרוגו פשוט מעולה, אם שמת לב שיש עכשיו 2 רמות שיתוף, האחת זה השיתוף הישן והטוב שאפשר להגיד מה שבה לכם איך שבה לכם. והשני זה ה HOMEGROUP / PUBLIC GROUP שלכם והם נפרדים משאר הרשת שעובדת כמו קודם השיפור פה שיש לכם אפשרות להגדיר פוליסה והגדרות שיתוף בערך כמו הפרופילים לרשת אלחוטית למשל אני הגדרתי שבקשת הביתית אני משתף הכול חופשי וברשת הכללית אני לא משתף כלום. מעבר לזה יש קבוצות חדשות בשיתוף הפשוט למשל HOMEGROUP שבעצם יש לכם אפשרות עכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי ל WIN10 יש לי בעיות עם הכרטיס מסך. הוא קורס ובסרטים יש לי קווים לבנים כאילו זה סרט ישן. אחרי שהוא קורס יש לי הודעה כזאת והינה דוגמא לאיזה באגים זה גורם התקנתי את הדרייבר הכי חדש ואפילו איזה גרסת Beta אבל כלום לא עוזר. כ.מסך שלי הוא : Ati HD5700 Series יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לפתור את זה? ולמי שתהה לעצמו, חפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם XP ולאחרונה ניסיתי לשנות את השם של התקייה "my documents" שנמצאת על השולחן עבודה לשם אחר ("my files") חשבתי שזה יהיה יותר נחמד ומשקף את התוכן של התקיה. לאחר ששיניתי את השם הזה התברר לי שהשם הזה מוחלף בכל מקום שמוזכר השם "my documents" אז אמרתי לעצמי יופי לי, מה רע, יותר טוב ! אבל... לאחר עבודה ממושכת עם המחשב שמתי לב שהשם חוזר לשם המקורי. טוב שיניתי שוב את השם וחשבתי אולי זה לא יחזור, אבל שוב זה חזר לשם המקורי.. התעצבנתי ורציתי לגלות למה זה קורה וכל מה שגיליתי עד עתה זה שהשם הזה חוחזר לשם המקורי כל יום לאחר חצות ! ז"א כשהשעון של המחשב עובר יום השם של התקיה חוזר למקורי.. נשמע מוזר נכון ? עוד יותר מוזר שיש לי שני accounts במחשב, שלי ושל אח שלי. ומשום מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
When I am trying to write with Hebrew in sites, I got gibrish insted. like this: ?י? In this case I tried to write Moshe in Hebrew. In the windows, the Hebrew is ok. What can be the problem?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהי שעברה לת"א ביקשה ממני לסדר לה את החיבור לאינטרנט (בכבלים)- שלא עובד. אחרי בדיקה של כל ההגדרות ו 2 שיחות עם התמיכה הטכנית של 015 המסקנה היא שהבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. מכיוון שלמצוא את הבעיה זה פחות או יותר בלתי אפשרי ובנוסף אין לי תקליטור זמין של 98SE- אני כנראה אפרמט לה את המחשב ואתקין מערכת הפעלה אחרת. האפשרויות- ME, 2000 ו XP. כמובן ש XP הטובה ביותר, 2000 גם לא רעה ו ME לא משהו. מצד שני לפי מה שאני יודע ME דורשת הכי פחות משאבים. XP הכי הרבה. כלומר ההתיעצות שלי היא- איזה מערכת מהן אפשר בכלל לדעתכם להתקין על מחשב עם 128מגה זיכרון. (האם לדוגמה XP בלי כל האפשרויות המתקדמות, תתפוס זיכרון בערך כמו ME?) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני מקווה שהיא קטנה היום ניסיתי להתקין NET Framework במחשב שלי ואני לא מצליח להתקין אותה אומר לי שהקובץ advpack.dll יש בוא שגיאה. כיצד ניתן לסדר את זה ? . בעיה נוספת שלי עשיתי RAPIR לוינדוס לאחר התקנת סקינים של ויסטה הסקינים נעלמו בהצלחה אבל עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב עם אני לא מעלה את החץ למעלה מהר הוא מתחיל להתפרמט חבר שלי אמר לי לעשות משהוא עם BOT.INI אז עשיתי צעד צעד מה שהוא אמר אבל כדי לעשות את זה צריך למחוק את הקבוץ חלק מקובץ BOT.INI ולעשות לו שמירה כאשר אני מנסה לשמור הוא אומר לי שקובץ זה כבר קיים ואי אפשר לשמור אותו בשם זה . מה אפשר לעשות ? האם חבר שלי הטעה אותי ויש דרך אחרת ? תודה רבה לכל העונים תשובה תעזרו לי בבקשה המשך יום נעים…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש והיו לי שני הארד דיסקים עם ווינדוס בכל אחד מהם. כשאני נכנס לCMOS וקובע משהארד דיסק א', הווינדוס יעלה, המחשב מגיע למסך טעינה של ווינדוס, לאיזה עשירית שניה או משהו כזה מופיע מסך כחול ועושה רסטרט. עשיתי בREPAIR כמה פקודות: FIXBOOT COPY NTLDR COPY NTDETECT אני לא יודע מה עוד אפשר לנסות. תעזרו לי בבקשה! תודה רבה מראש, גיל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם...רציתי לישאול מה שהוא בקשר לכתובות האי פי בווינדוס...ואלה השאלות.. 1)מה זה כתובת איפי חיצונית ומה זה כתובת אי פי פנימית ולמה כל אחת משמשת.. 2)האם יש דרך שבה אני יוכל להחליף את האי פי שלי בלי לגרום לזנקים?.. זהו אלה השאלות שלי ואני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם..תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? יש לי windows 98 ולאחרונה הוא עושה לי בעיות ורציתי לשאול מי יודע איך אפשר למחוק את ה-windows וה-Program Files מה-dos ולהתקין אותו מחדש בלי לפרמט ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחן מעודכן : נראה שאין הבדלים כמעט, אגב הוא המליץ על התקנה נקיה של חלונות 11 עקב CRASHים שהיו לו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, מטעמי נוחות הייתי רוצה לדעת אם אפשר ואיך לעשות את הדברים הבאים: 1. להכין דיסק של WINXP עם SP2 מובנה. 2. להטמיע את המספר הסריאלי בתוכו כך שלא יבקש ממני בשעת ההתקנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I formated my computer and installed windows xp sp2 and everything went ok (there were no disk problems before just a case of installing to much junk) when I restart the computer I get the message DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER and the only way I can get the system to boot is if I leave my Windows CD in the drive. I ignore the "Press any key to boot from CD....." message and Windows simply starts up. Otherwise I can't get past the error message. I installed the windows on the extended partition in one of the logical drives, and before it was on the primary partition. Could this be the problem Please help
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתחילה עליתי על רעיון של לעשות Disable לאנטיוירוס ואז זה עבד. אבל בפעם השניה והבאות לאחר מכן שניסיתי, זה לא עזר. זה עוזר לפעמים, אבל זה לא פיתרון זמני קבוע. בכל אופן, אני יודע שאם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (Win98SE) אז הבעיה תפתר אבל תקליטור ההתקנה לא ממש אצלי כרגע. יש למישהו פיתרון או אלטרנטיבה זמנית עד לשהתקליטור שלי יחזור לידי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא נתקע על בעיה על האקספלורר ולא רוצה להמשיך לעלות אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לו קישור ב startup לתמונה. זה מה שאני חושב מבקש לדעת אולי זה משהו אחר ואם זה מה שאני חושב איך אני מסיר את התמונה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי אני מנסה להתקין תוכנות במצב בטוח ואני מקבל הודעה "מנהל המערכת הגדיר מדיניות למניעת התקנה זו" במסך הפתיחה שאני בוחר בין המשתמשים אני בוחר בחשבון מנהל ניסיתי גם לבחור את החשבון שלי ואותה תוצאה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה בהתקנת חלונות 7 עם לוח אם GA B150M-D3H, ברגע שאני רוצה לתחיל בהתקנה המערכת מבקשת דריוורים של הsata ע"מ לזהות את הדיסקים הקשיחים. הדיסק הקשיח שאני משתמש בומזוהה בביוס ובהתקנת חלונות 10 אין שום בעיה,אך אני צריך להתקין חלונות 7 היות ומדובר ברישיון חדש. בכל אופן, סיפקתי לו דרייוורים sata מהאתר של גיגהבייט לחלונות 7 הוא מזהה במערכת את הדריוור, אך כשהוא מנסה להתקין אותו הוא זורק תקלה שלא ניתן להתקין את הדריוור ויש לפנות ליצרן של הלוח אם לפיתרון. אוסיף ואומר שאת הדרייוורים שמתי בדיסק קשיח רגיל ולא על DOK רגיל, אם זה מה שגורם לבעיה? , וגם לא ניסיתי להתקין ישירות מהדיסק שהגיע עם הלוח אם (הכונן dvd שיש לי לא מזהה את הדיסק, יש לי כונן dvd נוסף שמחובר למחשב א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, על מנת להשתמש בתוכנה מסויימת שלא עובדת על הx64 נאלצתי לנשתמש בxp mode, הבעיה היא שאין בxp mode תמיכה בעברית. לדוג' שמות של תיקיות בעברית מופיעים הפוך, עברית בתוכנה מופיע בג'יבריש. כשאני בא להתקין תמיכה בשפות RTL, אז הוא נותן לי שגיאה שחסרים לי קבצים. http://img697.imageshack.us/img697/3426/40586854.jpg בדיסק של XP הוא לא מוצא את הקבצים החסרים. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-