Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה האפלוקציה התחילה "לתחון" זכרון ו-CPU כשאני ב-BLANK זה טופס 10000K באתרים מגיע ל- 35,000K ו יותר ה- CPU ב- 90.... יש למישהו מושג מה הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת מפדח כי אני בטוח שאני מפספס משהו אלמנטרי פה.... היתה מערכת בדואל בוט, אחת xp והשניה win 7, שני כוננים פיסיקליים שונים.xp הותקנה ראשונה.מסך בחירה של 7 נתן לי בחירה בין שניהם... מסיבות שונות החלטתי להתקין על הכונן של ה xp , במקום ה xp ! ,את חלונות 7. פירמוט מלא לכונן של ה xp נעשה דרך אשף ההתקנה... לאחר סיום ההתקנה שצלחה ציפיתי לקבל בכונן ה xp את "חלונות 7 חדש" ובכונן השני בו היתה כבר 7 ולא נגעתי בו את "חלונות 7 הישן". עם מסך בחירה. תוצאה: "7 חדש" תקינה ועולה ללא כל מסך בחירה, כלומר:אין גישה ל "7 ישן"... ניתקתי את הפיסיקלי של "7 חדש" ואני מקבל רק עם "7 ישן" ntldr is missing .... למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כפי שציינתי בכותרת, המחשב שלי קופא לכמה שניות (אפשר להגיד שמדובר ב-10 שניות לערך) ואז חוזר למצבו הרגיל ללא הצורך בביצוע ריסטארט. כשאני שם שיר ברקע וכשבו זמנית המחשב קופא, אפשר לשמוע שהשיר נתקע, כלומר שומעים את אותו הצליל בחזרות... נוסף על כך, במצב שבו המחשב נתקע יש את הצליל המודיע על ניתוק USB, בדיוק כמו שמחברים DOK ואז מנתקים (רק שפה זה צליל הניתוק). המקלדת לא מגיבה ולא העכבר, אלא שהם חוזרים להגיב רק אחרי שהמחשב יוצא ממצב של "קיפאון". אפשר לדעת מה עושים במקרה כזה? ניסיתי לנקות אבק מהמחשב, לבדוק וירוסים באמצעות NIS 2013 ולבצע סריקה של CCLEANER. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם התקנתי דיסק של XP PRO ללא בוט עצמי דרך הדוס במחשב עם XP HOME המחשב הוסיף את כל הדריברים של ההתקנה והכל ואז הגיע חלון שהוא שאל אותי 1. set up a new installation..... 2.repair .... 3. exit בקיצור זה החלון שעולה שאתה נכנס שוב להתקנה רצוי לציין שבחרתי באפשרות הראשונה והוא שאל אותי על איזה מחיה והכל אבל הוא לא נתן לי להתקין אותה על C וגם לא נתן לי למחוק את C ולעשות מחיצה חדשה כי אני רוצה לפרמט את הכונן הזה! אני לא יודע מה לעשות כבר וזה דיי דחוף לי! בתודה ניב!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו דפוק שאני שומע מוזיקה עם WMP 11 החדש,באמצע פתאום קובץ מסך כחול והמחשב מרסט... נראה לי שזה קשור לדרייברים אני עם NFORCE 4 והכרטיס קול המובנה... דבר שני התקנתי תדרייבר הכי חדש ל7800GT שלי מNVIDIA וכשאני מנסה להיכנס לאפשרויות המגוונות כמו שהיה פעם אז אין אפשרות.. אין פשוט שום אפשרות לשנות בכרטיס מסך מבחינת איכות ובהירות וצבעים וכל זה...אני מדבר על כל האפשרויות של הדרייבר... מה לעשות?!?! אני משתגע
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי הכל, והכל עובד יופי פרט לדבר אחד חשוב - כל ההגדרות שלי לא נשמרות. לדוגמא - האייקון של Power Options ממשיך כל פעם להופיע ב system tray אחרי restart. הרזולוציה כל פעם משתנה מ-1024X1280 לרזולוציה נמוכה יותר וכן הלאה. מיותר להגיד שזה ממש מעצבן... עכשיו, קרה דבר מעצבן נוסף - וכשהתקנתי את מערכת ההפעלה, ההתקנה החליטה לקרוא לPartition באות I, כי כל האותיות שלפני משום מה תפוסות על ידי קורא כרטיסים פנימי (עם 4 "יחידות" נפרדות). יכול להיות שיש לזה קשר?! ואיך אפשר לפתור את העניין? תודה! שכחתי להוסיף, שהגרסה חוקית, והורדתי עידכונים, אבל זה לא שינה שום דבר (לא לטובה בכל מקרה).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 23:26:18, on 02/06/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\Program Files\SiteAdvisor\6261\SAService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svcprs32.exe C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe C:\Program Files\Analog Devices\…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם ראיתי לא מזמן איזה מדריך כאן בעיברית של יצירת דיסק התקנת WINDOW XP שי בו את כל ההגדרות שרושמים אותם מראש עם SP2 ואז ההתקנה רצה לבד הכוונה להכין דיסק CD לא מצאתי את הכתבה האם מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה ראיתי שיש שני סוגי גרסאות לאותו הוינדוס אני מתכוון ל - Corporate , Retail. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות ואם יש השפעה על המערכת המותקנת על הביצועים ועל המחשב בכלל. בתודה מראש לעונים Nakash5
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מסיבות שלא אפרטן, אני נאלץ להתקין וינדוס 98 במקום ה XP במחשב שלי. בידי תקליטור התקנה של 98 אבל כזה שלא עולה אוטומטית עם איתחול המחשב. כלומר, ב setup קבעתי שב boot ה cd יעלה ראשון, שמתי את התקליטור בכונן ובכל זאת המחשב מעלה את ה XP. אני יכול לפרמט את הכונן אבל אז לא אוכל לקרוא את כונן התקליטורים כאמור לעיל. ניסיתי להעתיק מתקליטור ההתקנה של 98 את ena לדיסק הקשיח ולא הצלחתי, יתכן שזה משום שהדיסק הקשיח הוא ntfs ? בקיצור, הסתבכתי. אודה לכל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי היא WINX PRO SP1 ובזמן האחרון לאחר אתחול המערכת המצב תיקן ולאחר זמן מה (אפילו לא הרצתי כלום) מופיע פרוסס שנקרא SYSTEM והוא לוקח את כל משאבי המעבד הקיימים (ומשאיר את SYSTEM IDLE PROCESS על 0) לפעמים אני מצליח לסגור אותו (END PROCESS) ולפעמים הוא מסרב להסגר ואני חייב לאתחל כי המחשב לא זז. למישהו יש רעיון מה זה לעזעזל ??? קבלו סקרין שוט
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם. יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מסך BENQ GL950. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WINDOWS XP SP3, הרזלוציה המוגדרת על המחשב היא הטבעית של המסך, יחד עם זאת הפונטים על המסך לא נראים כמו שהם אמורים להראות, אלא קצת חורגים מהפיקסלים, כלומר לפעמים נראים מרוחים. השאלה שלי היא איפה בהגדרות של XP ניתן לשנות משהו כדי שזה יראה חלק? לעבור ל WIN 7 זה לא אופציה כי המחשב לא הכי סוחב אותו. אגב המחשב המדובר הוא זה שבחתימה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בשבוע שעבר עשיתי וינדוס אפדייט, וסימנתי לו להוריד הכל. בין הקבצים שהוא עדכן היו קבצי שפות. הבעיה שאלו שפות:סינית, יפנית, קוראינית וכל השפות שאינן לטיניות. עכשיו, כל פעם שאני לוחץ אלט+שיפט הוא מחליף לי לשפות האלו, וצריך איזה 5-7 לחיצות על שמגיעים בין עברית\אנגלית. בדקתי במאפיינים של השפות, אבל הן לא רשומות כשפות פעילות כמו עברית ואנגלית, אבל עדיין הן מופיעות. אני צריך עזרה איך אני יכול למחוק אותן. בתודה, צריך עזרה דחוף!!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את פעולת כיבוי המחשב לאחר לחיצה על לחצן הכיבוי פיסית או על לחצן הכיבוי דרך התחל->כיבוי ? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אובכן, אחרי הרעש והמהומה שקמה בדבר דרישות החומרה שתאפשר התקנת חלונות 11, ובייחוד ההגבלה שהמעבד חייב להיות דור 8 ומעלה, מייקרוסופט אומרת בחצי פה כי יתאפשר להתקין חלונות 11 גם על מחשבים עם מעבדים ישנים יותר, אבל לא כשדרוג מתוך החלונות אלא כהתקנה ע"י קובץ ISO. ככלל, הדרישה למעבד דור 8 או מקבילו מצד AMD נובעת מהפעלת תכונות של אבטחת מידע שזמינות רק במעבדים הנ"ל או בניידים ישנים יותר הפעלת אותן תכונות גורמת לירידת ביצועים רצינית. בכל מקרה, עניין ה - TPM עומד על כנו !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בתחילה עליתי על רעיון של לעשות Disable לאנטיוירוס ואז זה עבד. אבל בפעם השניה והבאות לאחר מכן שניסיתי, זה לא עזר. זה עוזר לפעמים, אבל זה לא פיתרון זמני קבוע. בכל אופן, אני יודע שאם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (Win98SE) אז הבעיה תפתר אבל תקליטור ההתקנה לא ממש אצלי כרגע. יש למישהו פיתרון או אלטרנטיבה זמנית עד לשהתקליטור שלי יחזור לידי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיקרוסופט מציעה לכם לשדרג את הWIN XP pro שלכם לx64 בעזרת שידרוג 8) https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx אני ינסה את זה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: נא להסתכל על הפוסט האחרון שלי, שם למטה תודה בוקר טוב אנשים היום, כשישנתי, המחשב קיבל עדכון אוטומטי, וכשהתעוררתי והדלקתי את המחשב (חשבתי שזה אמור לעשות restart אוטומטי, לא לכבות לי את המחשב כשזה מסיים...) המחשב התחיל להריץ איזו דיאגנוסטיקה והתחיל למחוק לי קבצים (קבצים "יתומים" ועוד כל מיני קבצים עם בעיות אחרות), בינהם כמה DLLים וקבצים שנראים כאילו יש להם חשיבות כלשהי כשהמחשב עלה גיליתי שאני לא יכול להיכנס ל- internet explorer או chrome - אני מקבל איזו שגיאה, ונראה שזה קורה בעוד כמה תוכנות... system restore, לעומת זאת, עבד בסדר גמור, אבל לא שינה כלום... אז הכנסתי את הדיסק התקנה של וינדוס 7 Proffesional, עשיתי Boot from CD/DVD והאפשרויות הבאות עלו בפני: Startu…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים כפתור ההתחל ב-win 8.1 החליט להפסיק להגיב לכל לחיצה עליו. בצורה דומה כמו שבסרטון הזה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחזיר את המצב לקדמותו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום וסוף שבוע רגוע. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש , פירוט : מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E זכרונות : OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 2 X 2GB DDR2 1066Mhz PC2 8500 כרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV אמרו לי שכדאי להתקין עליו ויסטה (בגלל ה4 ליבות ובכללי נאמר לי שויסטה עדיף על מחשבים חדשים יותר) , וכך עשיתי. אינני מרוצה מהויסטה ומעדיף לחזור לXP הישן והטוב.. אני בחור יותר נוסטלגי. השאלה שלי האם הXP לא יתמוך ב4 ליבות כפי שנאמר לי? ועוד משהו שאמור לעשות לי בעיות במעבר חזרה לXP אולי? תודה מראש. שחר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב (לא שלי). כשהוא עולה הוא כותב : Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM וכותב לי גם להכניס את הדיסק של הוינדוס וללחוץ על R . כשאני בRC הוא מבקש סיסמה למרות שאין .לחצתי אנטר בלי לכתוב סיסמה וזה כותב שהסיסמה שגויה . יש דרך לסדר את הבעיה של הסיסמה או לתקן את הRegistry הפגום ? בלי לפרמט .
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקיות בכונן D שהשם שלהם הוא בצבע כחול ואין לי מושג למה הם לא משותפות ולא כלום אם משהו יכול לעזור לי אני אשמח. (צירפתי תמונה) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רציתי לדעת מה עדיף להתקין על מחשב חדש שקניתי.. את ויסטה או את win7.. מישהו יכול לומר מה יתרונות חסרונות ביניהם?? תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-