Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מחשב אחד שני משתמשים איך אני יכול לבטל את הגלישה בתוכנות הנ"ל לאחד המשתמשים?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אחרי שביטלתי את ה user account control כל הזמן הוא מראה לי בצד ימין של המסך את זה שהוא מבוטל הוא מראה לי כמו איקס לבן בטוח מגן אדום...והוא אומר לי בעצם שאני צריך להדליק את זה...יש אפשרטות לבטל את האיקון הזה שלא יציץ לי כל הזמן!
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה במחשב שלי מוגדר שיבצע ריסטרט כל כמה שעות ואני ורצה לבטל את זה איך? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מישתמש חלונות 7 פרו, אני שכחתי סיסמה בכניסה win. הורדתי תוכנה אקטיב בוט. וביטלתי סיסמה. ועליתי חלונות 7 וניכנסתי לשולחן העבודה. אבל פתאום יש הודעה חלון קטן בצד שמאל למטה ליד שעון. כתוב "שקול לשנות את הסיסמה שלך" זה חוזר לי כמה פעמיים הודעה. איך מפסיקים את ההודעה הזה, וגם לא יעשה שינויי סיסמה או לייצר סיסמה חדש? אני חושב צריך להיות בהגדרות regedit לימצוא שם ביטול חלון הודעה הזה? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , כונן D אצלי התמלא ויש רק 50 מגה פנויים ..אני חי עם זה ואין לי בעייה . הבעייה שמער' ההפעלה כל הזמן מקפיצה לי הודעה במין בועה קטנה ליד הסמלים לצד השעון בשולחן עבודה , עם התראה ששטח הדיסק קטן ואני צריך כל הזמן לסגור אותה עם ה-X ....דיי מעצבן. מה עושים כדי לנטרל את ההודעה הזאת ? למישהו יש רעיון ? קראתי פעם שיש אפשרות אבל לא זכור לי..
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ה windows שלי עידכן את עצמו ועכשיו הוא מציג הודעה על הדסקטופ ש"ייתכן שהתוכנה שלי לא חוקית" (היא אכן לא חוקית), והופך את הרקע לשחור. פעם מישהו הראה לי איך נפטרים מזה. מישהו פה יכול לתת לי פתרון?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להתקין XP על מחשב מסויים ולבטל את קבלת העידכונים האוטומטית. כשאני מבטל את קבלת העידכונים יש מגן אדום בTASK BAR שאי אפשר להפתר ממנו...והוא די מטריד... האם יש אפשרות לבטל את העידכונים ועל אותה הדרך גם לבטל את הנדנוד המרגיז? תודה על התגובות...
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מוריד תוכנה מאתר כלשהו, שקיימת גם בגרסה העברית, תמיד הגרסה העברית תרד כברירת מחדל. אותו דבר לגבי אתרים באנגלית שתומכים בשפה העברית. אני יודע שאפשר לשלוט בזה ב-"שפות" ב-"לוח הבקרה", אבל יש שם הרבה אופציות. איזו אופציה שולטת בזה?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה והתחלתי להתקין את כל הדרייברים והתוכנות ושמתי לב לקטע מעצבן. יש הרבה תוכנות שהן Multi-Lang וזה נורא אוהב לזהות את המחשב שלי כמשתמש בעברית. הבעיה שאני לא סובל תוכנות בעברית. איך אני יכול לבטל את זה ושכל התוכנות יהיו לי באנגלית? חייבת להיות לזה איפשהו הגזרה בוינדוס. בתודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי . אם אני מבטל את הזיכרון הווירטואלי , זה יתרום לביצועים??? יש לי 2 ג'יגה ראם. תודה לעונים !!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לבטל את אפשרות החיפוש במחשב עם מערכת ווינדוס XP. תודה!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,יש לי ויסטה,בכול פעם אני מתקין משהו או מעביר ממקום למקום קופץ לי חלון כזה עם אפשרות של Allow או Cancel איך מבטלים אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי פחות ממאה מגה פנויים בכל אחד משלושת המחיצות במחשב וכל הזמן קופצים לי חלונות בשורת משימות המודיעים לי על כך, זה כבר בלתי נסבל, כיצד אני מבטל את קפיצת החלונות המודיעים על חוסר מקום? (אני משתמש ב-windows xp) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי VMWARE אז כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי החלון בחירה בין משתמשים אבל יש לי משתמש אחד איך אני מבטל את זה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני כבר לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה כזה סוג של פונטים ש"מותאמים" למסכי LCD וזה בא בברירת מחדל בויסטה, איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Boot-CD שמכיל תוכנה שמאפשרת למחוק את הסיסמה של כל משתמש (וגם ליצור משתמשים חדשים). אני מעוניין בתוכנה שרצה מתוך ה-Windows (בלי לאתחל את המחשב) בתור Standalone Executable ומאפשרת למחוק את הסיסמה של ה-Administrator (לא בשבילי). יש תוכנה כזאת?
-
- 15 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מישום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא דורש ממני סיסמה !!! איו שום סיסמה ואני חייב שהמחשב יעבוד ישר איך שהוא נידלק ! איך אני מבטל את זה ??
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לפני שבוע שאלתי פה את השאלה הזאת אבל משום מה control userpassword2 לא פותח לי כלום !! למשהוא יש דרך אחרת לבטל את המסך המעצבן הזה??
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול העברתי כמה קבצים לתיקיה אחת מתוך כל התיקיות שאליהם הם היו מחולקות. השאלה היא האם אני יכול לבטל עכשיו בעזרת איזה תוכנה את העברה ושהכל יחזור למקום? תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איך מבטלים את העדכון האוטומטי של ווינדוס?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפני כחודש בערך פתחתי ת'רד בנושא, אך לא קיבלתי שום תגובה. אני יודע שאתם לא אוהבים שמעלים את אותו הת'רד פעמיים, אבל אני ממש נואש ויתכן שלא כולם יכלו לראות את ההודעה שלי בגלל שהיא פורסמה בזמן שהפורום היה נופל מידי פעם. אז אני אספר לכם, ברשותכם, שוב על הבעיה שלי: כאשר אני מקליד כתובת שגויה או יותר גרוע - כאשר האתר אותו אני רוצה לא עולה תוך כמה שניות (5 בערך) הדפדפן פונה אוטומטית לאתר חיפוש בשם http://www.qcksearch.com. הדבר מעצבן נורא וממש מתיש לפעמים כשאני מנסה להתחבר לאתרים איטיים יותר - פה אני צריך ללחוץ על הקישור כמה פעמים על שסוף סוף האתר שרציתי עולה - ולא האתר הדפוק הזה. האם מישהו יודע איך מבטלים את הדבר הזה??? בבקשה נסו לעזור - כל דבר שעולה לכם בראש. אני ממש נואש... …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לביטול הפעלה אוטומטי של ה windows messenger עם הפעלת microsoft outlook ? יש לי win xp והתקנתי את המסנגר גרסה 5 msn messenger הגדרתי את ה windows messenger לא לפעול כלומר למרות שהורדתי את ה v מהפעל עם הפעלת הוינדוס עדיין הוא נפתח אפשרות נוספת היא להוריד את ה v מאפשר לפעול ברקע אבל אז ה microsoft outlook נהיה איטי להחריד !!!!! האם ניתן לשנות משהו ב regedit בכדי למנוע מה microsoft outlook לחפש את ה windows messenger?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לבטל הפעלה אוטומטית של דיסק ב 2000? (אני לא רוצה שתוכנות יופעלו אוטומטית כל פעם שאני מכניס דיסק ל CD-ROM) ב98 הייתי עושה את זה דרך device manager ואז cd-rom properties
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש למחשב שלי קטע שהוא מפעיל את עצמו מחדש בלילה כאשר המחשב לא בשימוש, זה היה קורה אחת לכמה ימים וכל המידע שהייתי משאיר פתוח היה נסגר. לפני כמה ימים התעדכנה המערכת לגרסה 2004 ומאז כל יום המחשב מבצע הפעלה חדשה בלילה וכל המידע הפתוח נסגר. אציין שהכל שמור אז אין הפסד במידע, אבל יש הפסד בזמן כדי לחזור לנקודות שבהן הייתי לפני שעזבתי את המחשב. זה מציק ולא יעיל, הייתי שמח לשמוע מכם עצות איך לבטל את התכונה הזאת או להבין מה גורם לכך. המערכת היא אותה המערכת הרשומה בפרופיל שלי, המחשב כבר בן 7 שנים אבל עדיין מתפקד טוב מאוד.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-