עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. -------------------------------------------------------------------------------- אהלן אנשים טובים, ערב טוב. יש לי לפטופ של HP dv6000 עם ויסטה מובנה. עכשיו, יש לי דיסק מקורי של XP ואני רוצה להסיר את הויסטה אבל שאני נכנס למסך התקנה כדי לעשות פורמט הוא רושם שהוא לא מוצא את ההארד דיסק ואי אפשר לעשות פורמט. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- איך אני מעיף לקיבינימאט את הויסטה הזאת ומתקין את הXP שיש לי? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  2. היי, התקנתי WINDOWS 7 על אחד הHDD שאצלי, (שניהם SATA) וכל אחד מחולק ל3 מחיצות (כלומר 6 מחיצות סה"כ משני HDD, מקווה שהסברתי מספיק טוב) כשאני נכנס למחשב שלי בכדי להיכנס לכונן הוא פשוט לא מופיע הכונן תקין ועוד ם הXP שעובד על מחיצה אחרת(שני מערכות הפעלה מותקנות אצלי, אחת XP ואחת 7) הכונן הוא לא הכונן שיושב עליו הXP או משהו... שאני נכנס לניהול הוא מופיע אבל.. מישהו מכיר את התופעה!? צירפתי תמונה של המחשבשלי עם המסך של "ניהול" המחיצה החסרה היא STI 100 ובניהול כן רואים אותה.. חלק מהאופציות בניהול מופיעות כלא זמינות(אפורות..) תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by wow,

יש לי קובץ ISO וכשאני עושה עליו דבל קליק הוא מראה לי בעזרת ה-WINRAR מה יש בפנים ופותח אותו אבל כשאני מעביר אותו (אני עובד עם הארד דיסק נייד) למחשב אחר הוא נותן לי את ההודעה the archive is either unknow format or dameged אבל כשאני עובר שוב פעם למחשב הראשון הוא שוב עובד לי וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה ? קבצי ISO אחרים עובדים לי ויש כאלו שלא עובדים ויש לי את אותה השגיאה.

4. Started by Nihility,

מיקרוסופט הוציאו 5 פרסומות חדשות לחלונות 7 (לראות בHD ) סה"כ מספר הפרסומות עד כה הן 6. יש כמה בעיות עם הפרסומות, למשל aero shake ממש לא נראה כמו שהוא מוצג בפרסומת וגם המדיה פלייר לא באמת נראה ככה (שלא לדבר על זה שהוא מנגן רק סרט אחד בו זמנית). http://www.youtube.com/watch?v=46BrgXXXzW8 עריכה: עוד אחת! עריכה: שימו לב שיש פדיחה רצינית בפרסומת השלישית. זה על ההתחלה, מי מזהה מה הבעיה? אפשר להוריד את השירים שמופיעים בפרסומות מפה: http://win741.com/ ללחוץ על הקופסה הכתומה בצד ימין למטה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, לפני כשבוע התקנתי מחדש ווינדווס XP. גם ללא SP, גם בSP2 וגם בSP3 קיימים דיליים ותקיעות כשאני גורר את החלונת ברחבי המסך, איטיות בגרירה כמו שתתקינו XP על פנטיום 3 עם נחיל נמלים בפנים רק שחוץ מזה הביצועים נהדרים. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר לאחר התקנת SP2, אבל עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר. אני אשמח לתשובה כי לא פרמטתי בשביל איטיות. בתודה, רן

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  6. יש לי במחשב כונן וירטואלי מוזר. ב"מחשב שלי" יש לו סמל של CD-ROM וגודל הכונן הוא 2.25 MB. מצד שני אני יכול לעשות לו Safely remove USB mass storage כמו דיסק-און-קי (ואז הוא נעלם), ובחומרה הוא מופיע כ-Harmony USB 1.1 USB Device. בתוך הדיסק עצמו יש רק קובץ אחד בשם autorun.inf והתוכן שלו הוא: [AutoRun] open=explorer http://www.spaceit.co.il בקיצור זה וירוס כלשהו. הקטע המוזר הוא שפירמטתי את הכונן הראשי (C:) והתקנתי ווינדוס מחדש, ולא נפטרתי מהכונן הזה! אח"כ הרצתי שוב את ההתקנה של ווינדוס (XP PRO אגב), מחקתי גם את C: וגם את D: ככה שלא נשארו מחיצות על הכונן הפיזי, ויצרתי את C: מחדש. אחרי התקנה של ווינדוס - שוב הכונן מופיע! לא ברור לי מאיפה הוא בא... חשבתי על boot sectors או usb de…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by QQQ,

הייתה לי את הבעיה שהMY DOCUMENTS נפתח בBOOT ונראה שנפלתי על פתרון שדיי דופק את המחשב. ערכתי את הUSERINIT ופשוט מחקתי את הVALUE שלו כרגע מה שקורה זה שמייד לאחר ההתחברות, המשתמש מנותק אוטומטית. אני צריך דרך לערוך את הREGISTRY את הערך של USERINIT.EXE בHKLM/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Winlogon, אבל צריך לעשות את זה דרך BOOTABLE CD כי אי אפשר דרך הWINDOWS להגיע לשם. מצב בטוח קורה אותו דבר. בRECOVERY CONSOLE אין בכלל פונקציה כזו REGEDIT. תודה

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  8. התקנתי ויינדוס ויסטה וזאת לא הפעם הראשונה והיה חסר לי קובץ DLL הורדתי איזה תוכנה ואני חושב שזה היה וירוס בגלל הסיומת שלו ופירמטתי את המחשב ועדיין יש את הבעיה .. סוג הבעיה: שאני מפעיל משחק או כל דבר שמאמץ טיפה את המעבד[CPU] פתאום מופיע לי מסך כחול למטה מתבצעת ספירה עד 100 ואז הוא עושה ריסט אוטומטי .. מי שיודע מה הבעיה אני חייב עזרה.. תודה ..!! אני ינסה לצם את הבעיה דרך מצלמה או פלאפון

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by yudad,

??? זאת פעם השניה ש ה recycle bin נמחק לי ,איך לשחזר אותו, המערכת היא:vista פעם הקודמת התקנתי מחדש(לא בגלל זה,אבל כך נפתרה הבעייה) :bash:

10. Started by omrik10,

יש לי מסך 22 מזה מספר חודשים. אני שם רזולוציה 1680 *1050 ואחרי הדלקה מחדש של המחשב הרזולוציה חוזרת 1024 * 768. למסך מחוברים שני מחשבים מחוברים דרך kvm switch, במחשב אחד זה קורה כל הזמן, במחשב השני זה גם קרה בהתחלה והפסיק. יש איזה רעיון למה זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. אני מחפש כלי כמו WSRM שיש בשרת 2003, 2008 (שירוץ לי על XP, ויסטה, 7) שאני יוכל להקצת כמות משאבים לתוכנה מסויימת. תודה לעוזרים. ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by GiZmo,

שלום לכם.. פעם ראשונה שניסיתי להשאיר את המחשב דלוק לצרכי הורדות. אני מגלה שכעבור מספר שעות ההורדה נפלה, והזיכרון הפיזי על ניצול של 90% ! (מדובר ב4 ג'יגה). אני מחפש ב Task Manager את התוכנה הבעייתית, ומגלה שאין כזאת. ריסטרט פותר את הבעיה...ניסיתי היום בפעם השנייה ושוב אותה הבעיה. אין שום דבר ב Event Log. למישהו יש מושג ? תודה..

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. שלום כל יום ברגע בו השעון הופך ל00:00 המחשב נתקע לשניה, כאילו שהוא מבצע איזשהו תהליך בעל חשיבות גבוהה לעומת שאר התהליכים שפועלים באותו זמן. זה קורה למשך כשניה ולאחר מכן הכל חוזר לעבוד כרגיל. ניסיתי להזיז את השעון אחורה ל23:59 ולחכות, אבל אז אין שום תקיעה. זה קורה רק לפי שעה מסונכרנת. השעון מכוון להסתנכרן אוטומטית. חשוב לציין שלפני יומיים התקנתי את וינדוס 7 מחדש והבעיה לא נעלמה. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כרגע אני עם ויסטה ורציתי לדעת אם אני אתקין ווינדוס 7 ויהיה לי באגים או משהוא איתה,אני אוכל לחזור בחזרה אל ויסטה?,או שווינדוס 7 מונעת את זה כמו שהויסטה מנעה חזרה לXP

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  15. יש לי מספר בעיות עם המחשב, עליי לציין כי הבעיות לא נוצרו לאחרונה והן הופיעו לאחר שהמחשב שלי תוקן כי היה לי מסך כחול. כרגע אין לי מסך כחול אבל יש לי את הבעיות הבאות: לצורך הבהרה: יש לי daul boot- יש לי ויסטה ווינדואס 64 ביט: הבעיה בויסטה- בזמן צפייה במדיה המחשב נתקע -ואז- כשאני לוחצת על ctrl+alt+delete מופיע מסך שחור שעליו ההודעה failure security options logon process has failed to create the security options dialog כעבור כמה שניות זה משתחרר והמחשב ממשיך מהנקודה שבה הפסיק עד לפעם הבאה שהוא יתקע, וזה קורה הרבה. בוינדואז זה גם קורה רק שאין לי את ההודעה. בשניהם פתאום המדיה מתחילה להיות בלי סיכרוניזציה- היא מתנגנת מהר והסאונד נשאר רגיל, הבעיה מופיעה גם בתוכנה שבה אני…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by roish12,

שלום, אני במחשב של אחי יש לי בעיה במחשב שלי עוד לפני שהוא עולה כאילו אני מדליק אותו אבל הוא אפילו לא מגיע לטעון את הווינדוס רשום לי שחסר לי קובץ: /WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM ומתחת לזה רשום לי כך: you can attemp to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-ROM מישהו פה יודע איך לפתור את הבעיה ואם לא אז כמה כסף בערך צריך לקחת טכנאי על בעיה כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. שלום, אני מקווה שזה הקטגוריה המתאימה לשאלתי. יש לי רשת ביתית בבית. מחשב שולחני מריץ Win XP PRO . מחשב נייד מריץ Vista Home Premium. אני רואה את כל המחשבים בשדה של ה-Network בשני המחשבים. כשאני מנסה לגשת לתיקיה במחשב של ה-XP עם המחשב הנייד אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא. אני אכן יודע את הנתונים האלה ולאחר הזנה אני ניגש לתיקיות המשותפות אך הייתי שמח אם תהליך זה היה אוטומטי. כיצד ניתן להגדיר בויסטה אימות שם משתמש וסיסמא באופן אוטומטי ושקוף. ? ??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Gorge25,

שלום לכולם, שאלה אולי מוזרה אבל רציתי לדעת איך אני יכול למנוע התקנה של ווינדווס XP (או כל ווינדווס אחר) על דיסק קשיח (יחיד במחשב) מפורמט ללא גרימת נזק פיזי כלשהו לדיסק עצמו כמובן?

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by niva401,

שמתי לב שבד"כ לאחר (וגם לפני) ביצוע איחוי- נשאר שטח ריק גדול ולאחריו מעט קבצים איך ניתן לגרום שכל הקבצים יהיו ברצף ע"ג הדיסק? האם שטח הריק נכנס לסיכום של שטח בשימוש? חשוב לי לקראת חלוקת מחיצה אחת לשתיים

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  20. שלום לכולם אני לא יודע אם שאלתי שייכת לפורום הזה הוא לפורום תוכנה אבל לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש כאשר אני נכנס לאתר מסויימים כגון GMAIL הדפדפן מראה לי הודעה שהאישור פג תוקף האם לאשר כניסה { צירפתי תמונה ..} איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב! אני מעוניין להוריד תוכנה לא משנה איזו אך היא לא עברה את החתימה הדיגיטלית של ווינדוס. יש לי אקס.פי כמו שכבר הוזכר. לכן אני לא יכול להתקין אותה בגלל זה. אז מי שיודע איך אני מבטל את החתימה הדיגיטלית הזאת בבקשה שיכתוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by spike_staff,

שלום לכולם! היום בבוקר ניסיתי להתקין את ROXIO CD CREATOR2009 על WINDOWS 7 RTM 7600. אחרי שהקלדתי את S\N, קיבלתי הודעה שאין אפשרות להתקין את DOT NET FRAMEWORKS כי העדכון לא מתאים למע' הפעלה. הסתקלתי בתיקיות על הדיסק ובאמת היה שם עדכון רק ל XP וויסטה. אז הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט של אותו עדכון ל WIN 7, אבל כשאני מתחיל להתקין אותו אז אני מקבל שגיעה שכתוב בה שאני צריך להפעיל א, DOT NET דרך TURN WINDOWS FEATURES ON OR OFF בלוח בקרה. עשיתי את זה, המחשב עושה ריסטרט ואז כותב FAILURE. אותו דבר דרך SAFE MOD. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה כי בלי DOT NET אני לא יכול להתקין תוכנה?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  23. זה אומר שזה תקין?

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by ביצה,

אהלן! החלפתי מחשב חדש והעברתי את ה-HDD מהמחשב הישן עם המערכת הפעלה עליו עכשיו ה-WIN לא עולה. הוא טוען ובאמצע הטעינה מבצע ריסט. מה שכן, ה-WIN עולה במצב SAFE MODE. משהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by liko,

מה זה? :

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים