Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי אקספי הום 2 בשורת הכתובות אני פותח את אחת התיקיות שבמועדפים לוחץ תצוגה אני מסמן סמלים במקום משבצות וסדר לפי אני מבטל את הוי vב"סדר אוטומטית" אבל זה לא נשמר וחוזר למשבצות וסדר אוטמטית. מה עלי לעשות כדי לשמור את סידור קיצורי הדרך בתיקית מועדפים לפי סמלים ובאופן לא אוטמטי? תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום עשיתי התקנה של וינדוס ההרדיסק שלי הוא 80 גיגה 40 C 40 E עכשיו שהתקנתי את הוינדוס בטעות התקנתי אותו על כונן E וC כאלו הכונן הרייק יש אפשרות עם איזה שהי תוכנה להפוך בינהים? כי אני רוצה שעל C יהיה הוינדוס תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הכול התחיל בכך שרציתי להתקין הרד דיסק חדש, אז יצרתי לו פרטישן דרך דיסק ההתקנה של win XP. ובטעות התקנתי עוד מערכת הפעלה על ההרד דיסק הישן, אבל לא נתתי למחשב לסיים את ההתקנה. לכן כל פעם שאני מהתחל את המחשב, המחשב נותן לי לבחור בין שתי מערכות הפעלה (האפשרות הראשונה זה המשך התקנה של החדשה, והשניה הwin הישן), אבל האפשרות של הבחירה מופיעה לשניה או שתי, וישר המחשב מתחיל את ההתקנה של המערכת הפעלה שבטעות התקנתי. איך אני נפתר מההתקנה של מערכת ההפעלה?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי ויסטא עולטימייט ואני שמתי אותה רק אתמול לא מיתמצא בווינדווס ובטעות מחקתי את הסל מיחזור וכשאני מוחק משהוא הוא נישלח לסל מיחזור אבל איפה הוא עכשיו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש בטעות מחקתי את הסמל בסרגל כלים שמעביר בין החלונות בתלת מימד מישהו מתנדב להעלות את שלו לאינטרנט? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני שמעתי שיש פתרון ופעם גם נעלמו לי האתרים וזוכר משהו שמחקתי איזו תיקיה ואז הכל חזר לקודמו ,עכשיו לאט מצליח כלום , נ.ב: יש לי עדיין הכל בטלפון אולי מי שם אפשר לסנכרן למחשב , אבל איך? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדר...
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, חבר של המשפחה הוא אדם מבוגר המשתמש במחשב בעיקר לחדשות וקריאה באינטרנט. מדי סוף שבוע הנכדים באים ועושים שמות במחשב שלו. אני רוצה למצוא לו פתרון שייצור שני משתמשים נפרדים, אחד אישי שלו ואחד של הנכדים, ושזה של הנכדים יתאפס בכל לוגין ויהיה מבודד מהחשבון האישי (משהו בסגנון deep freeze) תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפטופ ממוצע של HP בן כשנתיים. אתמול האודיו פשוט הפסיק לעבוד. לא מהרמקולים של הלפטופ, לא מרמקולים חיצוניים או אוזניות, נאדה. לפי הדרייבר וכל הגדרות האודיו במחשב, הכל אמור להיות תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני עושה alt+tab שזה אמור לעבור מחלון לחלון - לא עובד כנ"ל לגבי כפתור ה windows +d\m (שאמור למזער) זה התחיל פתאום לפני כמה ימים... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב, מכירים את הבעיות הקטנות שלעיתים אתם מוצאים עצמכם "חסרי אונים" אל מולן? זו היא אחת מהבעיות... אני מעוניין לבטל את הזכרון האוטומאטי של הדפדפן לצמיתות, כך שבכל פעם עלי יהיה להזין את היוזר והססמא הנילווית באופן ידני לחלוטין. כעת המצב הוא כזה, כאשר אני בא לבצע כניסה לחשבון מסויים, היוזר "מוקפץ" באופן אוטומאטי ועימו, הססמא, בהתאמה. אני מעוניין לבטל את אופציית "ההקפצה" הזו לצמיתות, כך שלא תופיע גם בשום אתר אחר. נראה לבינתיים שמקור האופציה כלל לא בדפדפן (אז היכן כן?!?!?!?111אחד) מצורפת תמונת מסך הממחישה את התופעה... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שכדי לעשות Activate שוב לאותו CD-KEY במחשב אחד במקום במחשב הישן צריך לדבר עם מיקרוסופט. יש עם מי לדבר בארץ או שאני חייב להתקשר לחו"ל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס מקורי שהתקנתי במחשב מסוים ועכשיו אני רוצה לבטל משם את הACTIVATION ולהפעיל אותו במחשב אחר איך אני עושה את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל את ה AUTOPLAY בכונן DVD שלי ככה ש-WINDOWS לא יגש אליו בכלל (WINDOWS XP) בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה , אחרי שהמחשב מתכבה בצורה לא בטוחה (לפעמים קצר, לפעמים סתם נזק אחר) אז אחרי הטעינה של הוינדוס הוא מציע לי לעשות CHCKDISK ומאז הוא מציע לי לעשות את זה בכל הפעלה מחדש, גם כשהיא בטוחה. איך אני יכול לבטל את זה שהוא לא יבקש ממני גם אחרי כיבוי לא תקין? מה שקורה שאני לא יכול להדליק את המחשב וללכת לעשות משהו במקביל כי אני לא רוצה שהוא יעשה את הבדיקה והתיקון הזה (לא משנה מה הסיבה). האם אפשר לבטל את זה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל עליית מחשב נעשית לי בדיקת CHECK של כונן D שלי, הדבר קורה אחרי עליית הלוגו של XP ולוקח כדקה (בתנאי שלא לחצתי על מקש כלשהו שאז זה מבטל את זה). רציתי לדעת איך להפסיק את זה ע"מ שזה לא יקרה לי באופו אוטומטי בעליית המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לבטל בכניסה את האופציה שצריך ללחוץ על CTRL+ALT+DEL ויש להגיע למסך עם הסיסמא מחיפושים בגוגל מצאתי שצריך להיכנס ל GROUP POLICY ולשנות את ה TASK MANAGER ל DISABLE אחרי הפעלה מחדש האופציה עדיין עובדת עזרה מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם ישנה דרך לבטל daylihgt saving דרך שורת פקודה באופן שעובד 100%? כולם ממליצים על שינוי רגיסטרי HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\TimeZoneInformation\DisableAutoDaylightTimeSet לצערי זה רק מוריד את ה V בחלון של הזמן אבל לא באמת גורם לשינויים. מישהו נתקל בעבר?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מותקן לי XP (הראשון שהתקנתי) בכונן C , ועוד XP בכונן G. אני רוצה לבטל את ה Dual Boot ולהשאיר רק את הXP שבכונן G (השני שהתקנתי) שמוגדר כדיפולטי. איך עושים ? המטרה לבסוף היא להתקין WIN 7 בכונן C ולקבל Dual Boot עם ה XP שב G.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעוניין לבטל את האופצייה הנ"ל (או לפחות לקבוע את הMastered כDEFAULT) בעת צריבת תקליטורים בויסטה. מישהו יודע כיצד לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן AMD 450 מעבד אתלון = 4 ג'גה זיכרון, ONE DRIVE עולה כל פעם מחדש ולוקח לי 35% משאבים והמחשב מתחיל לקרטע. אני רוצה להשבית את ONE DRIVE כי אין צורך בו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי זכרון 1 גיגה. כדאי לי לבטל את זה? ואם אני יבטל זה יתרום לביצועים או יוריד מהביצועים? ומבטלים ככה? :מקש ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> מתקדם -> ביצועים -> הגדרות -> מתקדם -> שנה -> הגדרת No Paging File לכל הכוננים הקשיחים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי שרת טרמינל 2003 בשרת יש 8GB, בפועל לא ראיתי שהוא מנצל יותר מ4G והPAGE FILE לא עובר את ה3.5G השאלה היא אם אני אבטל את הקובץ החלפה, המחשב יעבוד יותר מהר? מה יקרה במצבי קיצון שיהיה חסר למחשב זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, פתאום שמתי לב שהמחשב איטי מתמיד, אז מעבר לזה שרק ליבה אחת עובדת מתוך 2 (יודעים איך להפעיל את השנייה) החלטתי לבטל את הPaging. בכונן היחיד שהיה מופעל, שיניתי ל No paging file. אבל מסתבר שעדיין הוא משתמש בזיכרון וירטואלי... למרות שחצי מהזכרון הפיזי לא בשימוש (980M תפוסים מתוך 2G) אז איך מבטלים את הזכרון הוירטואלי לגמרי? תודה רבה, אייל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לתיקיות יש Web Content בצד שמאל, בו יש Preview ל-Images ול-Video של קבצים מסומנים. ה-Preview של Images לא מזיק ואני לא רוצה לבטל אותו. אני רוצה להשאיר רק את ה-Preview של Images, אבל לבטל את ה-Preview של כל שאר סוגי המסמכים, במיוחד את ה-Preview של קבצי Video, וזאת מבלי לבטל את ה-Web View. אבל, אם זה לא אפשרי אז אני רוצה לבטל לחלוטין את ה-Preview מבלי לבטל את ה-Web View. יש דרך לבטל את זה (עדיף בלי תוכנה)? עריכה: יתכן שאפשר לבטל את זה באמצעות ה-Registry. יכול להיות שהפתרון נמצא במפתח [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\video]. מישהו יודע איזה ערך צריך לשנות?
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ב-Windows 2000 Professional יש בתקיית My Pictures חלון גדול בצד שמאל למטה שמציג Preview של התמונה המסומנת, ומאפשר לבצע פעולות שונות כמו Zoom. החלון הזה מופיע באופן קבוע בלי קשר לסוג התצוגה של הקבצים. איך מבטלים את החלון הזה באמצעות ה-Registry?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-