עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לכבות מחשב שלי (חלונות אקס פיי סי.פיי 1) אבל הרבה זמן לכבות מחשב שלי לפני מופיע "שומר לגדרות" למה? מה פתרון בעיות? תודה מראש ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אוקי אני מדבר מהמחשב הישן למה אני מדבר מהמחשב הישן כי בחדש אני מתחבר לאיטרנאט כל מה שפועל על האיטרנאט לא פועל אני לא מצליח לגלוש כלום הינה ההוראה ארור שהוא מראה לי בהתחלת האיונדוס חסר לי קובץ וזה אם אני יפרמט הכל יהיה טוב אבל אני לא רוצה יש לי מלא דברים שאני צריך תודה!! לכל מי שעוזר הינה הארור http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/huxh.JPG http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/huxh.JPG

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  3. אני לא ממש זוכר איך זה קרה אבל בקיצור כשאני מדליק את המחשב יש לי שתי ווינדוסים לבחירה וכאילו רק אחד עובד כי בכונן D אין כלום.... אבל אני לא רוצה שיהיה שתיים אני רוצה שיעלה אוטומטי התקין... איך אני עושה את זה? תודה רבה למי שיעזור לי!!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. יש לי ווינדוס XP וחיבור כבלים ללא חייגן, כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר העמוד לא עולה. בדפדפנים אחרים הכול פועל טוב. גם כשאני מנסה להיכנס לעמוד אינטרנט דרך המחשב שלי הכול עובד טוב!! איך לסדר שזה יעבוד דר האינטרנט אקספלורר?!? בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Gnome,

הנורטון הודיע לי על וירוס שנקרא CMD32.EXE וקראתי עכשיו שאם אני אמחק אותו זה יעלה הודעות שגיאה וכל זה אז רציתי לבקש עזרה. נ.ב קראתי שזה גם קובץ טרויאני אז אם יש לי ZONEALARM זה יכול להגן עלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. נישארו לי ימים ספורים לאקטיב וינדוס ואני לא יודע מה לעשות אמרו לי להכניס את הסיריאל הזה אבל זה לא עבד (FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8) אני ממש ממש לא רוצה לפרמט אמרו לי שיש קראק אבל אין לי מושג על זה בבקשה תעזור לי

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by elad-k1,

בשביל לעשות התקנה על התקנה בוינדוס xp פרופישונאל אני מכניס את הדיסק ואחר כך לאן ניכניסים לאיזה אפשרות בבקשה עזרה................

8. שלום אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי...לצערי אני אפתח בהודעה של בעיה שיש לי במחשב... דבר ראשון תראו... אני רואה באינטרנט לבן...כאילו בלי רקע וגם ככה אני רואה בוואלה נענע והכל...בדקתי כבר וזה לא הפיירוול וגם לא התקנתי כלום בזמן האחרון זה סתם ככה נדפק... הנה תמונה...התמונה היא מפורום אחר שביקשתי שם עזרה גם... ודבר שני... איך אני מוריד את הכחול המעצבן הזה שמסמן לי את הפריטים בשולחן עבודה? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. בבקשה לא צריך לפרט למה רק מישהו עם מחשב מעודכן SP2 יכול לחפש במחשבו קובץ בשם CMMGR32.EXE שאמור להיות ב c:\windows\system32 ואז לאמר כאן מה גודלו... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  10. יש לי WIN XP PRO ויש שם שירות שניקרא DIGITAL SIGNITURE ואני חייב לבטל אותו כי הוא מונע ממני התקנת דרייברים לכרטיס מסך ו דיירקטס בבקשה תעזרו!!! :'( :'( :'( תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני אשפר בקרה (זה ממש מעצבן) האיקונים של וינדוס XP התחילו לשעמעם אותי וראיתי איזה בחור אחד התקינם לעצמו יקונים של MACOS (שעשו לוינדוס) והם היו ממש יפים אז הורדתי איזו תוכנה שיודעת לשלב יקונים חדשים בוינדוס שיחקתי איתה קצת ולא אהבתי את האיקונים שהיא עשתה אז עשיתי שהיא תחזיר חזרה את האיקונים של וינדוס אז היא עשתה את זה אבל חלק מהאיקונים לא חזרו "לעצמם" נגיד קבצי TXT אין להם יקון קבצי תומונת נשארו בלי איקון (כאילו יש איקון אבל אירון כזה של קובץ שלא מזוהה ע"י וינדוס) אז השאלה שלי איך (אולי בעזרת איזו תוכנה) אני מחזיר את האיקונים המקוריים כי אני משתגע כבר!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה...

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  13. לא יודע מה לעשות תראו מה קרה לי לtask manager.... בבקשה עזרו לי תודה מראש.(מצטער עם התמונה תצא גדולה מידי)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בוקר טוב לכולם.. משום מה הסיסמה השתנתה במחשב הנייד של אחותי? או שאולי והיא באמת שכחה (מה שלא נראה לי) כרגע אני לא מצליח להכנס בכלל.. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט.. יש דרך או תוכנת צד שמאפשרת לאפש את הסיסמה? תודה לעונים.. WINDOWS VISTA

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RayZ,

אתמול בא אלי חבר וישבנו על המחשב. בקיצור,אני הלכתי להביא לו דברים (כיבוד וכו') והמדבח למטה. כשחזרתי הוא מראה לי דברים מגעילים במחשב. הוא הקיש דברים מגעילים בגוגל וזה נשמר בכל פעם שמקישים משהו. אבא שלי גולש כל יום בערב על המחשב והוא מחפש המון (אבל המון!) בגוגל. הוא יכול לשים לב לזה ולחשוב שאני מחפש דברים שהם ___. איך אני יכול להוריד את השמירה של השמות? יש איזו הגדרה או איפוס בדפדפן?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by רביד,

התקנתי לפני כמה חודשיים sp2 ומאז כל עדכון הוא רושם שאי אפשר כי צריך לפחות sp1 אפילו את ה sp2 החדש אני לא יכול להתקין ואני ממש רוצה מישהו יודע מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  17. כמו שתואר בכותרת זאת הבעיה. ניסיתי לבדוק אם זה בהגדרות, אבל לא כל כך הבנתי מה אני מחפש. במנהל התמונות של אופיס אין בעיה, התמונות נראות בגוון המתאים. אני אעלה את אותה התמונה, פעם אחת ממציג התמונות/גלריית חלונות LIVE ופעם אחת ממנהל התמונות של אופיס. הבעיה הזאת מעצבנת אותי, ואין לי רעיון לפתור את זה. אשמח לעזרה. הנה התמונות:

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אז ככה; לדוד שלי, שחזר לא מזמן לארץ יש מחשב נייד, אפשר לומר שהוא דיי מיוחד.. מדובר במערכת שלמה, ז"א כל רכיב כמו סידירום, כונן דיסקטים, וכו'.. זה רכיב חיצוני המתחבר כמו ציוד היקפי ממש.. מדובר במחשב ממש קטן עם מסך 11", מקלדת ועכבר. זה כל מה שהוא רכש, את "הראש" של המערכת עצמה ואין לו אף אחד משאר הרכיבים, רק מקלדת עכבר ומסך....... מותקן לו שם ווינדוס 2000 PRO, ולאחרונה הוא טוען שיש לו איזו הודעת שגיאה כל הזמן, שטוענת שהמחשב יכבה או משהו, וזהו ולא קורה כלום.. זה קורה דיי הרבה אז זה דיי מעצבן והוא רוצה להפטר מזה..למנוע את ההודעה.. עכשיו כמו שהיה את הפירצת אבטחה הזאתי עם הדקה לכיבוי המחשב, אני רוצה לדעת אם יש משהו בסגנון ל WIN2000. ובנוסף אם יש דרך לבצע שינויים כלשהם במערכת מבל…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by sausage,

זה מה שקורה כשעושים minimize ל-WMP11 בגירסה 5456 של VISTA. זה אמור להיות בשפת האלפים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by Delux,

סוף כך סוף קניתי פנטיום 4 1700MHz בקיצור התקנתי על ההתחלה 98 והווינדוס הזה בלתי נסבל קורס כל 5 דקות עכשיו יש לי רק שתי אופציות XP או 2000 עזרו לי בבקשה. הצרכים הם למשחקים ואינטרנט תודה לאלה שנותנים תגובות

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. בדיסק פנימי של 2 טרה מהו הנפח שרצוי להקצות למערכת ההפעלה (win7 64) ויתר התוכנות בחלוקה ל- 2 מחיצות כשהמחיצה השניה תשמש לאיחסון ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מידי פעם מפרמט ואכשיו אני רוצה לדעת מתי היה הפירמוט האחרון,כאילו באיזה תאריך הותקן הווינדוס איך בודקים? תודה שמואל

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by Yaniv_Uzan,

אחרי ש XP עולה ומתחילים לעלות התוכנות שבזכרון ה FLOPPY שלי "חושב" לפחות 3 פעמים זה בטח בגלל איזה תוכנה שמנסה לגשת אליו ולבדוק אם יש דיסקט או משהו כזה... בדקתי עם NAV וזה כנראה לא הוא... יש לכם רעיונות איך אני מסיר את הבדיקות המעצבנות האלה? תודה מראש יניב

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. שלום לכולם. היה לי מותקן בכונן סי את גרסת ה RC של וינדוס 7, אך כי נגמר לו התוקף אז התקנתי במחיצה אחרת את הגרסא הסופית. כעת אני מעוניין להפטר מהוינדוס הישן. העפתי את נקודת הכניסה שלו באמצעות EasyBCD וכעת הוא נכנס לי ישירות לוינדוס החדש, אך השאלה אם אני יכול לפרמט את המחיצה ההיא, כי היא המחיצה הראשונה בדיסק ועליה יתכן מותקן ה BOOT LOADER. האם ניתן לבדוק היכן הוא מותקן, ולהזיזו? או שאאלץ לבצע התקנת תיקון. תודה לעונים. (איפה נעלמו ימי ה BOOT.INI הפשוטים..)

25. Started by י.ע,

שלום. יש לי office 2003 pro התומך בעברית. בבדיקת איות הוא מאפשר בדיקה רק של מלים אנגליות. איך ניתן להפעיל את בדיקת האיות גם בעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.