Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי את מערכת ההפעלה win xp sp2 ובזמן האחרון (אני לא זוכר אם מאז התקנת ה sp2 או קודם), כשאני מנסה להיכנס לדפי אינטרנט מסוימים מופיע לי מסך לבן - בדקתי את האתרים האלה במחשב אחר והם תקינים לחלוטין. ניסיתי לכבות את ה pop up blocker המובנה וזה עדיין לא עזר, מישהו מכיר את הבעיה הזאת או את פתרונה?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מישו מכיר אתרים טובים?-אני מתכוון לג'אגד'טים לשולחן העבודה(לסרגל הצדדי)
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת: ישנם אתרים קבועים שאני נכנס אליהם (חלק מהם פורומים), ויום אחד בהיר הם מפסיקים להתעדכן. הבעייה באה ליידי ביטוי בכל מיני סוגים של אתרים (לא בהכרח פורמים). מה שקורה זה שהאתר פתאום מפסיק להתעדכן: אני נכנס יום למחרת, והאתר נראה בדיוק כמו ביום הקודם. אני נכנס שבועות אחרי, ועדיין אין תגובה באתר. ולא מדובר באתר יחיד (כך שזה לא נראה כבעייה באתר עצמו). יש כמה וכמה אתרים בעייתיים. יש לציין כמה דברים כאן: 1. אלה אתרים מאוד דינמיים, כך שאין מצב שאני טועה והם לא אמורים להתעדכן. האם אמורים להשתנות כל הזמן... זה יעודם. 2. אחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את ווינדוז מחדש, פתאום האתר מעודכן, נושם ואין שום בעייה. אחרי כמה זמן הבעייה חוזרת. 3. רוב האתרים הבעייתיים רשומים אצלי…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
ראית פה איזה ת'ארד על איך מחליפים מנגינות כשהווינדוס עולה או נכבה אז רציתי לדעת האם יש אתר עם כל מיני מנגינות\אפקטים לזה.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אבל אני לא מוצא דבריםש אני אוהב.. ואני מעדיף רקעים של משחקים או סרטים.. אפשר לינקים.?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה, יש אתרים שאני לא מצליח לעלות באקספלורר של ויסטה לדוגמא: http://learn.sapir.ac.il/ באופרה האתר עובד אבל באקספלורר ובפיירפוקס אני מקבל דף לבן שלא מפסיק לטעון. מדובר על ויסטה x64
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שמעו אחרי שאני מפעיל את המחשב ומתחבר לאינטרנט קופצים לי כל חמש דקות אתר וזה לא pop up אני בטוח זה פשוט אתר כאיו אני ה - explorer אני לא יודע מה לעשות כל מי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו זה משגע !! אני שוקל אולי לפרמט את המחשב כי זאת ברירה האחרוננה אבל אני מעדיף לא לפרמט כי זה סתם כאבי ראש להתקין הכל מהתחלה אז בקשה מי שיכול לעזור שיגיב
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אי אפשר לדעת כל כך מתי זה יקרה ובאיזה חלון , אבל לפעמים עם פתיחם חלון חדש מצטרף לו עוד חלון שלא קשור , שהסימן שלו ב TASKBAR הוא תיקייה רגילה וגםאין לה שם , וכשנכנסים אליה , אז פשוט כל המסך בצבע בז' כזה.. והדרך היחידה לסגור את החלון הזה , זה אם סוגרים את החלון שבגללו החלון המוזר נפתח. מישהו יכול לעזור ? או נתקל בזה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
http://www.kinguin.net/software-now-available רוצה לרכוש, רק במידה ואבין שזה חוקי. לא שמעתי על דרך כזו להפצת WINDOWS תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במהלך העברת קבצים מצורפים לא ניתן להשאר בקובץ הרצוי ונדרש לעשות בכל פעם מחדש את כל המהלך. ב win xp לא הייתה בעייה כזו
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מצורף קובץ על הבעיה ניסיתי לעדכן את ההגדרות עם דיסק דרייברים שמצורף עם הלוח באופן אוטומטי אך ללא הצלחה למה זה קשור ואיך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וכושלאימאשל מי במייקרוסופט החליט לתקוע את הלחצן הרחק מהאחרים לפעמים יש להם את הכישרון המדהים להרוס משהו שעבד מושלם בגרסה קודמת
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום "כללי", תחליטו בעצמכם Prog.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מס' תמונות שצילמתי, שראו בהן יותר מדי, ביצעתי לתמונות Crop ועכשיו רואים רק את מה שאני רוצה. הבעיה המוזרה היא, שכשאני נכנס לתיקיית התמונות, עושה View - Thumbnails , אני רואה ב-Thumbnail את התמונה המקורית שצולמה, כאשר אני פותח את התמונה, אני רואה רק את מה שצריך - מה שביצעתי לו Crop. למה ה-Windows מציג לי את התמונה המקורית בקטן?? בתחילה חשבתי שאולי צריך לעשות Refresh, ניסיתי גם למחוק את קובץ המערכת Thumbs מהתיקייה וריעננתי. ניסיתי גם להעביר את התמונות לתיקייה אחרת ולבדוק שם מה קורה - אותו דבר. הגעתי למסקנה שזה איזשהו Header, שתוכנת העריכה בה השתמשתי (Fastone Image Viewer) לא יודעת לשנות... כיצד בכל זאת ניתן לשנות כעת את ה-Header, בלי לפגוע בתמונה? או שמסקנתי מוטעי…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, ב Vista אני מעוניין לנהל את התוכניות שעולות בהפעלת המחשב עבור כל משתמש.. כלומר שלכל משתמש יעלו תוכניות אחרות.. איך עושים זאת? תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המחשב הפסיק להפעיל CHECK DISK בעת נפילת המחשב (הפסקת חשמל וכו') איפה בדיוק ההגדרות של זה? איפה אני מחזיר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לבן מסנוור אותי, בווינדוס XP הייתי משנה לאפור, אבל ב-WIN7 אותה השיטה לא עובדת. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ב-Windows XP כשיש תמונה רואים אותה כזאת מצונזרת ! איך אני יכול לעשות שתמונה ב-98 תהיה מצונזרת כמו ב-XP תודה מראש על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אולי מישהו יכול לעזור לי. אני משתמש ב-XP. כאשר אני מריץ תוכנות הן לא מופיעות ב-TASKBAR (אין טאבים בכלל). כאשר אני עושה MINIMIZE לחלון הוא כאילו יורד לתחתית המסך אך עדיין לא מופיע ב-TASKBAR. ניתן לעבור בין התוכנות שפועלות רק ע"י ALT+TAB. אולי מישהו יכול לעזור???? נואשתי כבר מהבעיה הזו ואני לא מוצא פיתרון!!!! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ב'הגדר תוכניות ברירת מחדל' ישנה תוכנית שכתוב לגביה -'לתוכנית זו יש 48 ברירות מחדל מתוך 100' מה הכוונה ? במה עליי לבחור?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב XP פנטיום 4 פשוט כונן D נעלם מה אני אמור לעשות ! אודה לכם על העזרה ! ממני: FALKON5
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
גם בMSCINFIG בדקתי וזה לא מופיע. איך אני נפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
זהו הלינק - http://msnvideo.msn.co.il/video/ משום מה אצל חבר שלי ניתן לצפות בכל קטע וידאו ,ואצלי את רוב הקטעים הוא פשוט לא מצליח להקרין... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לי XP פנטיום 4 עם כ.מסך מתקדם. יש לציין שזה כן עבד עד שהתקנתי איזה סקרין סייבר שכבר הספקתי להסיר.... תודה....
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-