Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כ5 שנים ללא פרמוט (המערכת היא XP מן הסתם). אני לא רוצה לפרמט מכמה סיבות שאחת מהן היא שפשוט יש לי יותר מדיי דברים חשובים מותקנים ואין לי זמן וכוח להתקין הכול מחדש.האם יש דרכים רלוונטיות שפועלות על מנת לשפר את מהירות מערכת ההפעלה וזמן העלייה שלה? ניסיתי כל מיני תוכנות כגון tuneup utilities 2009,אבל הן לא עזרו גם לאחר שעשיתי דפרגמנט להארד דיסק וגם לאחר שניקי רג'יסטריי וחסמתי כמה תוכניות מעלייה יחד עם המערכת.יש לכם רעיונות\עצות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי קובץ ISO (תוכנה מסוימת) שאני רוצה שהיא תעלה דרך ה DISK ON KEY שיש לי בבית כיצד עושים את זה?? ניסיתי כל מיני דברים ועדיין לא עובד שום דבר אשמח לעזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה?? תגידו יש אפשרות לקניית WIN 7 באתר של מיקרוסופט ב 300$ כמעט ! אבל השאלה האם יש אפשרות להזמין את זה מאתר מיקרוסופט ?? כי לא ראיתי שאני יכול לבחור מדינה זה רק ארצות הברית ! .. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי VISTA על הנייד שלי לא ממזמן ניסיתי להתקין ACROBAT READER מהאתר של אדובי אחרי התקנה נוצרה לי בעיה במחשב כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה (כולל של האינטרנט אקספלורר) התחלף להם האייקון לאייקון של האקרובט וברגע שאני לוחץ עליהן לפתיחה אז תוכנת האקרובט נפתחת ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת שאני צריך לשנות משהו בשיוכים.. מישהו יודע איך פותרים בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני נגיד רוצה לכתוב בעברית ב- notepad , אז זה כותב בעברית, כי יש לי עברית אבל אחרי שאני לוחץ שמור, אז זה מראה את זה : http://img39.imageshack.us/img39/6471/76433155.jpg אחרכך אני עושה אוקי ושומר, ואז כשאני פותח את מה ששמרתי, זה מה שמראה : http://img29.imageshack.us/img29/9803/36885901.jpg ויש גם כמה אפליקציות שמראות כל מיני סימנים במקום עברית[br]פורסם בתאריך: 26.08.2009 בשעה 22:41:19 לא משנה... זה כבר הסתדר לי.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אח שלי הקטן קנה שני משחקים: Lord of the conquest ו - star wars the complete sega עכשיו משהו ממש מוזר קורה יש לי מחשב : E6750 2.66 GHz , 2 GB RAM, Geforce 8800 GTS מה שקורה זה שחוץ מהמשחק הראשון השר הטבעות הזה שום משחק לא עובד - לא הלגו של מלחמת הכוכבים, לא GTA4 שזה עותק מקורי וגם משחקים אחרים שעובדים במחשבים של אנשים אחרים שבדקתי פשוט אני לא מבין המשחקים לא עובדים והווינדואוז תקין לגמרי. כלומר "לא עובדים" הכוונה שה Task manger לא מזהה איזשהם תהליכים של הפעלת המשחקים (שוב! חוץ ממשחק אחד ויחיד שמצליח לעבוד לי...מממ מוזר) השאלה מה עושים....יכול להיות שהראם שלי לא מספיק טוב או שזה בעייה עם וינדואוז 7?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כשאני מריץ וידאו מכל סוג שהוא.. גם במדיה פלייר וגם בBSPLAYER יש מן פס דקיק מעל השוליים השחורים למטה שבעצם מראה את מה שאמור להיות החלק העליון של התמונה... אם נגיד מראים תמונה ולמעלה יש שמיים, החלק התחתון יהיה בהיר בגלל השמיים. מישהו שמע על זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי היום Win 7 על מחשב דיי ישן, הכל עובד בסדר גמור חוץ מהעובדה שאחד ההארדיסקים (פיסי - יש לי שניים במחשב) נעלם. בשלב מסויים זה הראה לי הודעה כזאת כמו כשמכניסים דיסק און קי, לחצתי על "לראות את הקבצים והתיקיות" וזה עבד. אבל בדיוק הייתי באמצע התקנה וזה עשה הפעלה מחדש אוטומתית אז לא הספקתי לעשות כלום. איך אני מחזיר אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי את המערכת Z-5500. כשהייתי בXP ברמקולים האחוריים היו שומעים כמו בקידמיים, עכשיו כשעברתי לWindows 7 באחוריים שומעים רק "צלילים" [שומעים כאילו בכוח ניסו להוציא את הקול של הזמר]. חשוב לציין שהרמקולים תקינים לגמרי זה רק עניין של הגדרות! אשמח לדעת איך להגדיר אותם נורמלי, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, באחד המחשבים שלי הופיעה בעיה מוזרה ביותר, פתאום ללא שום סיבה מיוחד הפסיד לעבוד הקול וכל פעם שאני מנסה לנגן משהו בוינאמפ מופיעה לי שגיאה 8000 4005 וכותב לי שיש איזה בעיה וצריך לסדר את הדרייברים של הכרטיס קול, אני לא כל כך מבין בזה, עידכנתי דרייברים לכרטיס קול אבל עדיין יש בעיה, חוץ מזה גם אין שום קול אחר במחשב ככה שאולי זה משהו בחלונות . אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: המחשב נכנס למצב שינה והכל בסדר,כשאני מתעורר ממנו המחשב נדלק שומעים שהוא עובד אך המסך מראה מסך כחול כאילו אין כלום.... ניסיתי הכל הנה המפרט המדוייק של המחשב שלי בבקשה כל מי שיש לו מידע כלשהוא בבקשה בבקשה שמישהו יעזור!!! intel e8500 3.16 gigabyte x48 ds5 2x2gb corsair dhx 800 cl4 gigabyte 4870 512mb enermax modo 82+ 525w מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט desktop 1000 logitech g9 כל צה שעולה בדעתכם ניסיתי וניסיתי כולל חפירה בevent viewer .....
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אני עובד עם XP SP2. אני משתמש בתוכנה שאי אפשר להתקין אותה על SP3. את הXP קניתי ממש מזמן, ואני רוצה לייצר בעזרת Nlite דיסק התקנה שכולל את על העידכונים חוץ מSP3 וIExplorer 8. איפה אני מוצא באתר של מיקוסופט (או במקום אחר) רשימת עידכונים להורדה ידנית? (לא דרך Windows Update) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פעם מחשב שכשעושים קליק ימני על "המחשב שלי" יש שם לוגו של הטכנאי שהתקין את הXP. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משחק פינג-פונג בין 2 תוכנות, או משחק ומדריך אסטרטגיה במקביל. דברים כאלה. בחלונות XP הייתי לוחץ על Alt+Tab ועובר מאחד לשני בלי בעיה. מאז שויסטה הכניסה את הדסקטופ לתפריט, אני מאבד אוריינטציה לעתים קרובות והרבה פעמים צריך להוריד יד מהמקלדת ולהעביר עם העכבר. לא סיפור, אבל כשזה קורה הרבה ולעתים קרובות זה יכול להיות מעצבן. אני משער שאיפשהו ברגיסטרי או בפוליסי אדיטור יש אפשרות לקבוע ש-Alt+Tab יעבור על תכניות פתוחות בלבד - אבל אין לי מושג איפה. מישהו יכול לעזור? אני משתמש כיום בחלונות 7, אגב.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הרבה זמן לא יצא לי לבקר ...כיף לראות שהפורום עדיין שוקק כאן. אני מעוניין להחליף את הויסטה 64 ביט אצלי במחשב,לא מעט קריסות המון "שיהוקים" לא מובנים וחשבתי לעבור ל WIN7 . אני מחכה שתצא באופן רישמי שאוכל לרכוש ומתלבט אם ללכת על גירסאת ה 64 ביט או ה 32 . השימושים שלי הם רבים- מגרפיקה ,וידאו ,משחקים אינטרנט וסרטים בפורמט HD. הדיסקים אצלי בRAID 0 . אודה לעיצתכם לפני רכישה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
כלומר אם מותקן לי ויסטה, אני יכול להתקין באמצעות הדיסק שני אקבל גרסה נקייה של WIN7? כלומר בלי כל התוכנות שהיו לי בויסטה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
ככה התקנתי WIN7 על הנייח שלי, הכל עובד בהתנה הWIN עלה והכל בסדר. אך לצערי לא היה לי דריבר לכ.קול אז הייתי חייב להחזיר את זה ל- XP. הכנסתי דיסק של XP ביצאתי מחיקה לפרטישן והתקנתי מחדש, בשלב של ה- 10 שניות שהוא עושה הפעלה מחדש למחשב הוא הגיע למסך של הביוס והראה לי הודעה "operation system error" אחרי הפעלה מחדש של המחשב שוב המחשב נתקע פשוט בחלון ביוס בלוגו של הלוח אם! עכשיו אם אני מחכה חצי דקה זה עובר למסך אחר שרושם לי " Press F1 to Resume" אז אני לוחץ F1 ומכניס את הדיסק של ה-XP הוא מריץ את הזיהוי חומרה של ה- XP.. טוען כמה שניות ואז מראה לי את ההודעה הבאה: *צירפתי צילוום מסך למטה.. **ניסיתי לבצע SCANDISK מ- BOOTDISK לא עוזר,ניסיתי אולי לבצע RECOVERY אבל הוא מבקש מ…
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני נייד, עם נפח גדול (1000 ג'יגה), וככל הנראה WINDOWS משתמש בו לעיתים תכופות לצורך כל מיני תהליכים שפועלים ברקע. פעם לדוגמה מצאתי בו תיקיות שקשורים לעידכוני WINDOWS. רציתי לדעת איך למנוע את הגישה האוטומטית שלו לכונן, כיוון שאני מעדיף להימנע מפעולתו. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי Video hardware error בויסטה 64-ביט. יש לציין שזה היה כמה שעות לאחר פירמוט (אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים, של הלוח אם ושל כ. המסך). זה לא היה כזה נורא, סך הכל לא יכלתי ללחוץ על כלום למשך 3-4 שניות ואז המסך הפך לשחור וחזר אחרי שתי שניות בערך, ואז קיבלתי דו"ח של ויסטה על התקלה: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20091009-0151.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
I cant write Hebrew after i reinstall windows... where can i find something to fix this? thx alot
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט rtm . כאשר המחשב נכנס למצב שינה ואני בא להעיר אותו הוא נדלק ונכבה ככה בלי סוף אלא אם אני עושה ריסטרט ידני!! שיחקתי קצת עם הגדרות בביוס ובצריכת חשמל ביטלתי לגמרי כל מה שקשור לשינה היברידית ומה שקורה עכשיו המחשב מתעורר קבוע אבל המסך נשאר כחול כאילו אין אות בכלל!!! אשמח לקבל פיתרון לנושא
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלו לכם, יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט וכמובן אני מתכוון להשתדרג לווינדוס 7, ועל זה אני צריך לשלם כי לא קיבלתי את חבילת השידרוג, איזה באסה. אני יכול בעזרת תשלום מסויים להשיג את חבילת השידרוגים דרך האתר של מיקרוסופט או משהו? בכ"מ עם הויסטה התקנתי תוכנת אנטי וירוס Eset nod32 שהגיע עם דיסק להתקנה חד פעמית ואת כל התוכנות של אופיס בדיסק אחד וגם כן להתקנה חד פעמית. (ההגנות האלה של הדיסקים מעצבנים!) עכשיו, עם שידרוג הווינדוס זה יעלה הרבה כסף ואין לי עוד כסף לקנות עכשיו ווינדוס ואופיס חדשים, אם אני מחליט לשדרג את הווינדוס אני יכול גם להעביר את הוינדוס והאופיס מבלי שעכשיו יגידו לי "אי אפשר להתקין יותר"? בנוסף לכך, כשהיה לי מחשב ישן וXP הייתי מפרמט פעם בכמה זמן אז אני די יודע להתקין …
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כאשר הווינדוס עולה מופיע לי משום מה פעמיים ווינדוס אקס פי כאשר אני יכול לבחור בין ווינדוס אקס פי ל- נכון ווינדוס אקס פי ראיתי שיש קבצים של ווינדוס בכונן D האם יש דרך לבטל את התפריט הזה ושיעלה הווינדוס ישר או שצריך למחוק את מה שנמצא במחיצה D? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-