עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BeNDeR,

אני מחפש מקום בוא אני יוכל לאחסן קובץ ברשת ובעזרת לינק כל אחד יוכל להוריד אותו מהאינטרנט ! בסביבות ה 10 יותר היה מעולה : )

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אחר אני גם מבקש שקובץ התרגום יופיע לאיזה קודק אני זקוק תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לפעמים כשאני בוחר sleep/hibernate המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול למס' דקות ואז הוא נכבה לגמרי (shut down). ב event viewer כתוב לי: The previous system shutdown at *** was unexpected וכן: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000009f (0x00000003, 0x84efb530, 0x8292fae0, 0x86f2ee40). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 060910-16781-01. וכן: The system has rebooted without cleanly shutting down first בהתחלה זה היה קורה לעיתים ובשבוע האחרון זה קורה בחצי מהפעמים שאני בוחר sleep/hibernate.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש תוכנה שעולה בין הPOST לטעינה של הווינדוס ומבקשת את היוזר והסיסמה של הווינדוס ברגע שהווינדוס עולה היא עושה לוגין עם הפרטים שהקלדתי לא מעניין תמיכה בסביבה דומיינית, זה לשימוש בייתי פשוט מעצבן אותי שאני מדליק את המחשב ואני מחכה שהוא יעלה את הווינדוס ואז אני שם סיסמה והוא ממשיך לחשוב כדי לטעון את הדסקטופ ושאר השטויות.... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by rollita,

קיבלתי מחשב חדש ואני מעונין להתקין בו XP. יש לי בעיה עם מחיצות. מופיעים בפני המסכים הבאים: "הרשימה הבאה כוללת את החללים (space) שהינם מוגדרים כמחיצות (are partitioned) ואת אלו שהינם not partitioned". הרשימה כוללת רק: "131Gb unpartitoned space" (בנוגע ללמה 131, אני יודע, זו לא בעיה). הוא שואל אותי היכן להתקין את XP ואני כמובן בוחר ב- "131Gb unpartitoned space" כי זה כל מה שמופיע לי. אח"כ מופיע לי המסך הבא: a new partition for windows XP has been created on 131Gb disk 0 at Id 0 and bus 0 on atapi [MBR] the partition must be formatted. כעת יש בפני שתי אפשרויות: format the partition using the NTFS file system (quick) format the partition using the NTFS file system בחרתי בא…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ASimon,

שלום, על מנת לאקטב את המחשב השולחני שלי אני רוצה לרכוש רשיון ל Win 7. במחשב מותקן Win7 שעובד מצויין אבל תוקף הרשיון פג ואין לי את מספר הרשיון המקורי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by G-BOY10,

האם זה נכון שבעיקרון חלונות 2000 היא יותר מערכת הפעלה יותר חזקה ויציבה מחלונות אקס פי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום וחג שמח. יש ברשותי ווינדוס 7 שאני מפעיל אותו מחדש הוא לפעמים נתקע בטעינה של Welcome ודרוש מספר של הפעלות מחדש בשביל שהוא יכנס. מה לעשות?. הבעיה השנייה היא שבסרגל השפה ב EN מופיע לי US ו United states -Dvorak for left hand איך אני מוחק את United states -Dvorak for left hand?. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. במחשב של אמי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP, ואני הגדרתי בהגדרות החסכון בחשמל שהמסך יכבה לאחר 3 דקות של אי שימוש. אבל מה, המסך לעיתים קרובות לא נכבה. כניסה מחדש להגדרות התצוגה ומשם להגדרות חסכון בחשמל ולחיצה על אישור, פותרת את הבעייה הזאת באופן זמני, אך היא חוזרת לאחר זמן מה. הבעייה קרתה בעבר גם במחשב שלי, כאשר עוד היה מותקן בו חלונות XP, ובעוד מחשבים שלהם הייתה לי גישה והיה בהם חלונות XP. הבעייה הזאת לא קורית עם חלונות 7. מהי הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by danatg,

היי, למישהו יש ניסיון עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 EDUCATION או לחילופין WINDOWS 10 PRO שניתנת להורדה בIMAGINE? האם אפסיק לקבל תמיכה ועדכונים כאשר כבר לא אהיה תחת הסטטוס סטודנט? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני פשוט צריך לדעת מה האופציה הכי נוחה וקלה לבירור שם חשבון המשתמש העובד כרגע על הוינדוס ? (למשל לבן אדם שכמעט לא יודע מה זה מחשב ואולי ורק יודע לכבות ולהדליק אותו). אני אישית בודק דרך ה task manager , אך אני מחפש אופציה הרבה יותר קלה ומהירה. למישהו יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מקבל הודעת שגיעה כמו בתמונה נסיתי להפעיל את המערכת על מצב גוד קונפיגורישן ונסות לאפש ולחדש את השירות דרך MSCONFIG אך כלום לא עוזר.. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ajl,

אני מחובר לכבלים + בזק בחיבור של 12M, בכל המחשבים שבהם מותקנים אצלי win32 המהירות לא עולה על 7-8M בממוצע. במחשבים בהם מותקנת מערכת XP או win7 64bit המהירות היא 12M. מכירים את הבעיה? האם יש פתרון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo IdeaPad S10-2, מחשב מיני. ניסו להתקין לי עליו מערכת הפעלה של MAC אבל זה כבד מדי והמחשב קורס ולא מצליח לעלות. אני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה של ווינדוס שהגיעה עם הלפטופ. כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7 (אחרי שאני משנה בביוס שיעלה ישירות לUSB שם נמצאת ההתקנה), זה לא מזהה את זה. שוב הוא חוזר לנסיון להעלות את MAC , קורס ונכבה. למישו יש פתרון יצירתי לעניין? אובדת עצות אנוכי...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by watch out,

יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כמעט כל תוכנה מתוצרת מיקורוסופט כיום מחייבת בעת ההורדה/התקנה, אימות חוקיות של מערכת ההפעלה. פעם היה זה מדיה פלייר, פעם אינטרנט אקספלורר 7, לאחר מכן Windows XP mode ו-Virtual PC (האחרון דרך אגב, לא יוצר בהתחלה ע"י מיקרוסופט), ולאחרונה גם Windows Defender וכן Microsoft Security Essentials, אשר בתקופה האחרונה החלו לדרוש גם הן אימות חוקיות של מערכת ההפעלה לפני ההתקנה, זאת למרות שלא דרשו זאת לפני כן. מהתנהגות חוצפנית זאת של מיקרוסופט, הנני חושש כי אם מיקרוסופט קונים את סקייפ, והתוכנה תהייה אז שייכת למיקרוסופט, יתכן שהם יתחילו גם בהורדה/התקנה של סקייפ לדרוש אימות חוקיות של מערכת ההפעלה. יש פה התנהגות פולשנית של מיקרוסופט כלפי משתמשי המערכת שלה, וגם פגיעה בחופש הביטוי בשימוש במח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ilanB,

קניתי מחשב חדש אך לפני כשבועיים מערכת הפעלה Vista Home Primum בין השאר מותקן עליו DVD של Pioneer DVR 112D שעבד בלי בעיות. פתאום היום הוא נעלם מהמחשב שלי, בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה שהדרייבר לא עולה. עידכון דרייבר לא עוזר, הוא מחפש את cdrom.sys שנמצא בתקית דרייברים ועדיין לא מזהה. הDVD נפתח ונסגר רק לא מזוהה על ידי המערכת. רעיונות? לקחת אותו לטיול ב KSP ? ??? תודה וחג שמח אילן

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yamiboy,

שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. בשבועות האחרונים נתקלתי בתופעה מעצבנת ! חלון עם כותרת "Messenger Service" ותוכן פירסום "קופץ" פתאום ומוציא אותי מהמשחק. זה קורה לפחות פעם ביום. היום זה קרה שלוש פעמים כששיחקתי ברשת והחלטתי שדי ! איאפשר יותר ! מישהו יכול לעזור לי להיפטר מזה ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by TZuKi,

אני רוצה להחליף את ה 98 ל 2000. אני מביא פירמוט מלא. מה הדרך הכי טובה להתקין?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חבר'ה שלום, הבעיה היא כזאת: כשאני מפעיל את המחשב, עולה הווינדוס, יש את מסך הפתיחה. אני לוחץ על השם משתמש שלי, הכל עולה יפה יש את צליל הכניסה הכל טוב ויפה. כמה שניות אח"כ הסמל של הרמקול שליד השעון (שדרכו מגבירים, מנמיכים או משתיקים את הווליום) נעלם ואיתו הסאונד של המחשב. אי אפשר לשמוע שירים, סרטים, צלילים של ווינדוס, שום דבר. כשאני נכנס בלוח הבקרה, לאופציות של הצליל, אני לא יכול לשנות שום דבר, הכל מופיע באפור ורושם no audio device. כאילו שהוא לא מזהה שקיים כרטיס קול. עוד בעיה, גם כשאני מפעיל את המסנג'ר, הוא לא עולה. אני לוחץ על האייקון אך לא קורה שום דבר, בלשונית "תהליכים" בtask manager, מופיע התהליך של המסנג'ר אך מיד נעלם. ממה נובעת הבעיה? האם הותקפתי ע"י וירוס? אני יודע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by X - DreaM,

מה ההבדלים בין ה-WIN XP PRO ל-HOME ומה עדיף למשחקים ואינטרנט?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ofir_16,

היי! ברשותי מחשב פנטיום 2 350mhz עם 128mb זיכרון והרדיסק 6.4 (משהו כזה). רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה לשים בו? האם את ה- xp (לא כבד מדיי למחשב כזה) או מערכת הפעלה אחרת כמו ה- 98 או ה- me? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Schuller,

שלום חברים, זה עתה התקנתי Wundows XP Proffesional. הבעיה היא שבאתרים מסויימים מתקבלת הודעה האומרת שיש צורך ברכיב JAVA למערכת ההפעלה (על-מנת לצפות באתר כראוי). העדכונים של מייקרוסופט ל XP לא מספקים יותר את הרכיב הזה (למרות שסיפקו בעבר). מה ניתן לעשות? למישהו יש מושג? זקוק לעזרה שולר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bronco,

עכב קרייסס במחשב כנראה כתוצאה מהורדת סרט ככל הנראה והמערכת הפעלה התחרפנה, לאחר שהצלחתי לייצב את המערכת אינני מצליח לפתוח את WINDOWS LIVE MAIL ואני מקבל קוד תקלה 0x80041161. למרות כל הניסיונות לתקן את הבעיה לפי דרך מיקרוסופט לא צלחה בידי הדרך ואני עכשיו ללא מייל, החלטתי שאני מפרמט את כל מערכת ההפעלה אולם לפני כן אני רוצה לדעת היכן יושבים כל קבצי המייל במחשב כדי שאוכל ולהעתיק אותם לפני הפירמוט

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים