עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אופיס 2007 או אופיס 2003 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום הורדתי את התוכנה לניהול מחיצות יצרתי מחיצה חדשה עשיתי ריסטארט לפי ההמלצה של התוכנה המחשב לא עולה invalid partition table מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כלומר כל פעם שיש עדכונים חדשים להורדה, אז באתר גם יהיה כתוב מאת גולשים אם בטוח להוריד את העדכון אם הוא יוצר בעיות וכו'

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, במחשב WIN XP תוכנת האאוטלוק אקפרס שינתה ללא אזהרה מוקדמת את שפת הממשק שלה (תפריטים וכו') מעברית לאנגלית. מה הסיבה לזה? איך אני מחזיר חזרה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by PC BOX,

אני קונה מחשב נייד חדש, שעליו יהיה מותקן חלונות 7, רק שאני חייב שיהיה על המחשב גם את XP, כמערכת עצמאית נוספת ולא רק כXP Mode האם יש דרך להתקין את XP על מחשב שכבר מותקן עליו חלונות 7 ואז ליצור תפריט שיאפשר לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ariel007,

שלום לכולם, בצעתי סריקת דיסק chkdsk על כונן C. המחשב עשה ריסטרט ולפני עליית הוינדוס הוא עשה סריקה. את התוצאות הוא שמר בקובץ בשם bootsqm.dat. השאלה שלי: איך אני פותח את הקובץ בשביל לראות את התוצאות? ב-notepad הוא נפתח כג'יבריש. תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. עברתי על הFAQ פה ולא מצאתי תשובה לכן פתחתי את הנושא. אני מעוניין להתקין WIN7 אך עדיין קשה לי לוותר על XP מסיבות אישיות. האם זה אפשרי? ואם כן אם אפשר הסבר בקצרה איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eity,

שלום יש לי ווינדוס XP חוקי לחלוטין והקוד היה מודבק למחשב מהיום שקיבלתי אותו,כנראה שמישהו ניקה את המחשב וחצי מהקוד פשוט התקלף ועכשיו אין לי אותו יש דרך כלשהי להשיג אותו בחזרה???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי WIN XP PRO ויש שם שירות שניקרא DIGITAL SIGNITURE ואני חייב לבטל אותו כי הוא מונע ממני התקנת דרייברים לכרטיס מסך ו דיירקטס בבקשה תעזרו!!! :'( :'( :'( תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by integral,

http://www.theinquirer.net/?article=23217 לא רק שכאשר בן אדם קונה מחשב, הוא צריך לשלם כמחצית ממחירו למונופול כדי שיוכל להפעיל את המחשב שקנה (חלונות ואופיס), ולא רק שמיקרוסופט לא מסוגלת לתקן את אין סוף פרצות האבטחה שיש במוצריה - אנשים יצטרכו לשלם למיקרוסופט אם הם ירצו לקבל ממנה אנטי וירוס, אנטיספיי וקיר כדי "לתקן" את המוצר הדפוק שקנו די בלית ברירה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, פתאום אני לא מצליח יותר לראות סרטי וידאו באפלקציית וידאו המובנה שמגיעה בווינדוס 8 (זאת שבמטרו) לדעתי קוראים לה xbox video app אני לא מוצא שום מדרכי עזרה ברשת ולא מצליח להבין איך אפשר להתקן את זה... כשאני מפעיל את הוידאו דרך ה media player של במצב desktop הכל עובד יופי...אני עובד עצות :-( למישהו יש רעיון?!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shay0200,

לינק לתמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=xq2tzmjzwmei.bmp השגיאה בהפעלת המחשב,איך לפתור ת'בעיה? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקנתי אנטי וירוס [וכנראה הוא מחק אותו]. Help

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איך אני מוחק את windows update עם אפשר לעשות את זה בכלל ואיך אני מתקין אחרי זה ?? ויש לי ווינדוס אקס פי ועל תשאלו למה אני רוצה למחוק את זה!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, לאחרונה החלטתי לעשות מעין ניקוי קטן של כל מיני שטויות שיש לי על המחשב, החלטתי להתחיל באפליקציות שרצות כבר עם עליית המערכת(XP SP2). כיביתי את ה"ברורים" כגון המסנג'ר והDAEMONTOOLS. עכשיו נשארו הטיפה יותר בעייתיים, אני מדבר על: alcmtr.exe ו rthdcpl.exe כפי שאתם רואים, לפי PL, מדובר בתהליכים הקשורים לכרטיס קול מובנה של Realtek. אכן, יש לי כרטיס קול מובנה של Realtek, אך אינני משתמש בו. יש לי כרטיס קול M-Audio Fast Track Pro שדרכו אני מקליט וכן משמש אותי ככרטיס הקול הראשי שלי. האם "מותר" לי אם כן לבטל את התהליכים המשמשים את הכרטיס קול המובנה? כמו כן, התהליך RTHDCPL לעיתים "נתקע", מה שגורם לכך שאין אפשרות להוציא סאונד, עד לריסטרט של המחשב עצמו. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום עשיתי היום איחוי דיסק ובשני הכוננים שלי יש קבצים שלא מתאחים יש אפשרות לאחות אותם בכול זאת כי הם כמות די גדולה..... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by edokiller,

שלום, בעבר השתמשתי רבות בחיבור הhdmi שבמחשב הנייד שלי על מנת לחבר אותו למסכים על מנת לצפות במסך גדול יותר. לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני לא מצליח להעביר סאונד (התמונה עוברת למסך אך הסאונד מסרב לעבור) . אני יודע שצריך לעשות קליק ימני על הרמקול בשורת המשימות ואז לבחור בהתקן שאליו חיברתי אך זה מסרב לעבור מ defult speakers למסך שאליו אני משדר למרות שהמחשב מזהה אותו. אני לוחץ על set as defult וזה לא מראה לי הודעה ולא כלום. פשוט לא עובר. ניסיתי לחבר למסכים שונים עם כבלים שונים והבעיה זהה בכולם. אני משתמש בwin7 64bit. תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shgec,

שלום. מאז שיש לי מחשב ועד לפני יומיים הייתי עושה ALT+TAB כדי לעבור בין חלונות של משחקים ללא שום בעיה. (פתוח לי כמה חלונות של EVE ONLINE, WOT ודפדפן כרום) הייתי לוחץ של ALT+TAB כדי לעבור בין חלונות ללא שום בעיה. לפני כיומיים אני לוחץ ALT+TAB וישר קופץ לי לדפדפן וחלון ALT+TAB נעלם. עכשיו זה יוצא לי מהחלון של משחק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ALT+TAB כדי לבחור חלון אחר שאליו אני רוצה לעבור. אין בעיה כשאין דפדפן פתוח. ניסיתי כרום ו IE. אין לי אחרים. ניסיתי לפתוח הרבה משחקים במקביל. הבעיה רק כשיש דפדפן פתוח וזה הופיע ממש לפני כיומיים. לא זכור לי שעשיתי עדכונים או שיניתי שמהו. האם יש פיתרון מהיר וקל לבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shalabi,

שלום, אתמול אחרי העבודה חזרתי הביתה וראיתי את המחשב עם מסך שחור והודעה שאומרת NTLDR IS MISSING ,המחשב דלוק 24/7 . מישהו יודע מה הקובץ הזה? מערכת הפעלה WIN98+XP HOME 512 זכרונות לוח P4S333 מעבד אינטל 2000A PENTIUM תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by שי shybar 9,

חברים יקרים. לאחר פירמוט המחשב קיבלתי בדירוג המחשב 1(מביך) לאחר מבט ב במנהל ההתקנים יש לי חשד שחסרים דרייברים. שאלתי: האם ישנה תוכנה שאפשר להריץ שמזהה את החוסרים ומתקינה אותם.?כמובן חינמית.. זאת כמובן כי לא הצלחתי לזהות את שמות חברות ההתקנים. אשמח מאוד לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מדובר על ווינדוס 7. כשאני מנתק את העכבר הלאחוטי אז הוא כן עובר לשומר מסך כשצריך, אבל כשאני מחבר אותו אז הוא פשוט לא עובר לשומר מסך! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן שאני לא הצחלתי לפתור ועכשיו הבעיה הזו בכלל לא עוזבת אותי וממש מרגיזה ומורידה מרמת החוויה והשימוש במחשב. הבעיה היא שכל פעם שאני מדליק ת'מחשב קופצת לי הודעה של אשף החומרה חדשה שזוהתה ואז אני עושה סיום וזה לא עוזב אותי אף פעם! להלן פרינט סקרין של ההודעה- אני לא יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה, אני אשמח לפתרון כי כרגע אני מעלים עין ומשאיר לבעיה לשבת בצד אבל זה עושה לי הרבה בעיות במחשב של אי אפשרות לפתוח תמונות וכאלה שזה מרגיז ובכללי ההודעה הזו תוקעת לי ת'מחשב.. הרבה תודה רבה על העזרה לכל העונים~!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Joli,

אני מנסה להתקין ווינדוס (דרך הביוס) ובאמצע ההתקנה אחרי שהוא שואל באיזה שפה אני רוצה את ההתקנה הוא חושב איזה עשר דקות ואז הוא מקפיץ לי הודעה שהוא לא מזהה את הדיסק DVD של ההתקנה.. (אני ינסה להביא תמונה יותר מאוחר אם יתאפשר) מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lipa,

למה במנהל המשימות מופיע בשימוש בcpu לפעמים באדום, זאת אומרת שהגרף נהיה אדום, לאו דווקא כשהוא מגיע לשיא שלו בקיצור מה משמעות הצבע של הגרף ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. יש לי בעייה של חלונות ש"יוצאים מהמסך" ואי אפשר לראות אותם בשלמותם וגם לא להזיז אותם. לפתור את הבעייה עם להגיע לתפריט של החלון ולבחור Move או ע"י קיצור הדרך Alt + Space לא עובד כי לרוב החלונות שאני מתייחס אליהם הם בתוך תוכנה אחרת[עריכת אודיו - Cubase 5]. האם יש דרך למנוע את זה מראש? כלומר לא לאפשר לווינדוס בכלל להציב חלונות "מחוץ לתחום המסך". ד"א - אני משתמש בשני מסכים בו זמנית.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by spiker,

שלום, יש לי כונן אחד שהמערכת הפעלה לא יושבת עליו. יש עליו התקנה ישנה של ווינדוס שאני לא מצליח למחוק, כל פעם הוא מבקש הרשאת מנהל, אני מאשר ואז הוא אומר שלא ניתן. בקיצור לפרמט. אם בתפריט הניהול אני עושה "אתחול" זה מפרמט את הכונן? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.