Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, רציתי לדעת איפה אפשר למצוא עידכוני hotfixes לWINDOWS 7. ידוע לי שכל כמה חודשים יוצאים כל מיני עידכונים, שלא כלולים בעידכונים שכולנו מקבלים בWINDOWS UPDATE. השאלה איזה עידכנים כדאי להתקין ועל איזה אפשר לדלג?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
... אצל חבר שלי עם WIN 7 אולמיט כמו שלי החלונות נסגרים בעמעום... לאט לאט כזה... למה אצלי זה נסגר במכה אחת כמו בכל WIN רגיל ? נ.ב הערכת נושא שלי היא עם שקופית זמינה אם זה קשור...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה לצערי איני מצליח להפעיל את הרידר לאחר ההתקנה וגם האקספלורר נתקע. איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החל מכרום ועד האדג', או בקיצור, כולם. עד כדי כך, שאולי עדיף לחפש מערכת הפעלה אחרת .... https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2020/04/26/google-chrome-critical-security-exploit-windows-10-upgrade-warning-update-chrome-browser/amp/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הלוח P5N32-E SLI אני מנסה להתקין את הווינדוס דרך USB של 4GB שמוגדר כBOOT וההתקנה עולה אבל נתקעת בחילוץ קבצים בזמן ההתקנה, אני מדבר על חילוץ 2% בלילה שלם. יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון או לא הגדרתי משהו נכון? כי אצל אחותי עשיתי את אותו התהליך וההתקנה עברה ללא בעיות מבלי לשנות יותר מידי דברים בביוס חוץ מהגדרה של BOOT דרך USB. למישהו יש רעיון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אך לפני כשבועיים מערכת הפעלה Vista Home Primum בין השאר מותקן עליו DVD של Pioneer DVR 112D שעבד בלי בעיות. פתאום היום הוא נעלם מהמחשב שלי, בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה שהדרייבר לא עולה. עידכון דרייבר לא עוזר, הוא מחפש את cdrom.sys שנמצא בתקית דרייברים ועדיין לא מזהה. הDVD נפתח ונסגר רק לא מזוהה על ידי המערכת. רעיונות? לקחת אותו לטיול ב KSP ? ??? תודה וחג שמח אילן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו ברשת הפנימית פה שולח בכוונה אליי פקודות של SHUT DOWN (זה שסופר שניות עם הודעה שהוא בוחר לרשום גם ) אני חושב שזה NET START - MY IP .....וכ'ו ... איזה סרביס אחראי לזה ? איזה לבטל ב services.msc ?? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שעה היה לי מסך כחול חברה היה לי מסך כחול לפני שעה יש לי תוכנה כזאת שאפשר איתה לקרוא קבצי DMP וכתוב לי שהבעיה נוצרה מהקובץ:NTOSKRNL.EXE אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ומה זה הקובץ הזה ולמה הוא שייך ואייך בכלל אני מסדר את הבעיה ויש לי וינדוס פרוץ שהתקנתי מדיסק צרוב אייך אני משנה בוינדוס 7 כשיש לי מסך כחול שהמחשב לא יעשה ריסט למחשב לבד אלה ישאר המסך הכחול ואני עושעה ריסט ידית במקום שהמחשב יעשה ריסט אוטמתית כשיש מסך כחול קחו קישור להורדה של הקובץ עם הסיומת dmp http://www.f2h.co.il/6278970395215 אני מת לסדר תבעיה בינתיים יש לי תוכנה שבודקת את הדיסקים הקשיחים יכול להיות הבעיה בדיסק הקשיח לא יודע אם זה נכון מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כדי לנסות לפתור בעיה כלשהי חשבתי להסיר את LPT1 במנהל ההתקנים בחלונות 98 SE ולהחזיר אותו עם "הוספת חומרה חדשה". התברר לי להפתעתי שלא ניתן להוסיף אף התקן חדש למערכת (אין קובצי INF, לא ברור למה). כך שאני תקוע בלי LPT1 ובלי מדפסת עובדת. איך אפשר להתקין את היציאה מחדש? יש קבצים שאני יכול להעתיק לדיסקט מתקליטור התקנה של חלונות? (אין CDROM במחשב). הביוס קשור לזה? לא ראיתי שם שינוי בהגדרות ECP\EPP וכדומה או שזה לא המקום לבדוק? ד"א, אם הסרתי את LPT1 בחלונות יש סיבה שהמדפסת לא תדפיס גם ב-DOS? למעשה אני זקוק כרגע רק להדפסה ב-DOS, חשבשבת וכדומה. בתודה מראש, מקווה לעזרה מהירה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יוצא לי מידי פעם לתת שירות תיקוני מחשב והתקנות למיניהם. רציתי לדעת מה אני עושה במקרה שיש לי לקוח שמעוניין בהתקנת ווינדוס ואין לו רישיון חוקי. איזה התקנה עושים במקרה כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה משום מה כאשר אני לוחץ פעמיים על תיקייה כדי לפתוח אותה נפתח לי חלון החיפוש של ה XP. ניסיתי לשסדר את זה באמצעות Tools->Folder Options->File Types->File Folder->Advanced קבעתי פעולה חדשה OPEN (שמשום מה לא הייתה שם כבר..) שתפתח את explorer.exe עכשיו כשאני פותח תיקייה התיקיה נפתחת בחלון חדש.. מה שמציק לי... מה לעשות? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי וינודס XP PRO, מעבד פנטיום 3 667 וזיכרון 128MB 133MHZ במנהל המשימות של וינדוס בכרטיסיה תהליכים מתבצע שם "תהליך לא פעיל" (שם משתמש- SYSTEM) והוא לוקח לי כמות משתנה ל CPU בין 50-90... בכלל לא יציב... כשאני מנסה לסגור אותו זה רושם לי הודעת שגיאה: "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה. הפעולה אינה חוקית עבור תהליך זה" מה לעשות?? איך אני יכול לסגור אותו???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי לא מזמן חלונות 7. ברצוני לערוך את קובץ ה-hosts, אך מערכת ההפעלה מודיעה לי שאין לי הרשאות לבצע זאת. איך זה ייתכן אם אני מוגדר כאדמיניסטרטור במחשב? (אני אף היחיד שמשתמש במחשב). העניין קרה לי גם עם מספר קבצים אחרים. זה מוזר. המשתמש שלי משוייך לקבוצת האדמין של המחשב. איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסרתי את המשחק Left 4 dead 2 מהמחשב ומאותו רגע כל הכתב בעברית במחשב (בכל מקום!) הפך להיות בולט וקצת יותר גדול. זה מטריף את הדעת איך אני מסדר אותו? ראו לדוגמא: http://img535.imageshack.us/img535/9642/14919454.png המון תודה אני מתחרפן כבר עריכה: זה עכשיו גם על כל הפונטים באנגלית גם לדוגמא בפייסבוק הכל על Bold מערכת: win 7 ultimate
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה של חלונות ש"יוצאים מהמסך" ואי אפשר לראות אותם בשלמותם וגם לא להזיז אותם. לפתור את הבעייה עם להגיע לתפריט של החלון ולבחור Move או ע"י קיצור הדרך Alt + Space לא עובד כי לרוב החלונות שאני מתייחס אליהם הם בתוך תוכנה אחרת[עריכת אודיו - Cubase 5]. האם יש דרך למנוע את זה מראש? כלומר לא לאפשר לווינדוס בכלל להציב חלונות "מחוץ לתחום המסך". ד"א - אני משתמש בשני מסכים בו זמנית.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
WinXP כבר מותקן לי בערך חצי שנה אולי יותר,בימים האחרונים אפילו שאני לא עושה כלום ה explorer.exe קורס ועולה בחזרה,אני חייב אחרי זה לעשות reboot או log off כי ישנם כמה דברים ב Task bar ליד השעון שלא עובדים לי אם אני לא עושה את זה. מיותר להגיד שאין לי וירוסים,הכל up to date,גם ה spy bot...זה ממש משגע לי את השכל ואין לי כח להתחיל (עוד פעם) עם פורמט.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה דיון שני שאני פותח באותו נושא כי לא קבלתי פיתרון לבעייה. ולעניין, מזה שלושה חודשים שכול סרטון באינטרנט שאני צופה לא זורם באופן חלק, יש קרטועים, סיכרון בין התמונה לקול אינו מושלם. עשיתי גוסט מערכת נקייה, התקנתי פלאש פלייאר עדכני והבעייה לא נפתרה. זה קורה לי באקספלורר וגם בפייאר פוקס, בעת הצגת סרטון המעבד מראה 100 אחוז שימוש במנהל המשימות. אשמח לקבל תמיכה בעניין ואודה לכול מי שיעזור לי למצוא פתרון לבעייה בתודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכב קרייסס במחשב כנראה כתוצאה מהורדת סרט ככל הנראה והמערכת הפעלה התחרפנה, לאחר שהצלחתי לייצב את המערכת אינני מצליח לפתוח את WINDOWS LIVE MAIL ואני מקבל קוד תקלה 0x80041161. למרות כל הניסיונות לתקן את הבעיה לפי דרך מיקרוסופט לא צלחה בידי הדרך ואני עכשיו ללא מייל, החלטתי שאני מפרמט את כל מערכת ההפעלה אולם לפני כן אני רוצה לדעת היכן יושבים כל קבצי המייל במחשב כדי שאוכל ולהעתיק אותם לפני הפירמוט
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. כשאני מנסה להעביר קבצים לכונן C אני מקבל את ההודעה הבאה: "You'll need to provide administrator permission to move to this folfer" ואז כמובן אני נדרש לבחור בין ביטול\להמשיך כאדמינסטור\לדלג. הבעיה היא שאני רוצה להעביר חלק מהמשחקים של steam שנמצאים בכונן אחר לכונן הזה, והסטים לא מאפשר לי לפתוח תיקיה שם. יש לי חשד סביר שזו הסיבה לבעיה (הסטים אגב מודיע לי "failed to create a folder, this drive is read-only" ולחבר אחר שניסה הוא כן אפשר) הכונן הוא intel ssd 330 , מותקן עליו win7 ul 64bit הצעות, רעיונות, תמיכה נפשית ואוכל טעים יתקבלו בברכה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד לאתחל מחדש מחשב נייד מסוג COMPAQ EVO N800v ? כולל ניקוי של הרג'סטרים? אני מודה לכם מאוד בתודה אלי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה התקנה של שפה משהו??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור קיצור דרך שיפעיל 2 תוכניות אז אני נכנס להגדרות ורושם "c:\...", "c:\..." אבל זה לא עובד כמו שתיכננתי... כלומר רק התוכנית הראשונה עובדת מישהו יודע איך הסינטקס הנכון?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי פירמוט ו"שידרגתי" מויסטה לווינדוס 7. המחשב שלי מחובר בHDMI לטלוויזה ועכשיו יש בעיה שכל פעם שאני מנגן קובץ וידאו ויש חלק חשוך, זה ממש חשוך או שיש מין קפיצות כאלו מאור לחושך כל הזמן. ניסיתי מספר תוכנות עם מספר קודקים והגעתי למסקנה שלא שם הבעיה מ-2 סיבות:1. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם ווינדוס ויסטה עם בדיוק אותם תוכנון וקודקים. 2. כשאני מנגן את הקבצים על מסך מחשב אין את הבעיה הזאתי. בנוסף ברגע שאני מדליק את הטלוויזיה ושם על האינפוט של המחשב יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שהם על מיוט. אני מקווה שזה הפורום המתאים כי הבעיות רק התחילו מאז שעברתי לווינדוס 7. תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני את קין את win98 הגרסא הראשונה על AMD Athlon xp 2000 ואח"כ אעשה UPGRADE ל- WIN XP PRO לא יהיה בעיות????
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשיון, ואת הדיסק איבדתי. מאיפה אני יכול להוריד ISO בשביל לצרוב/לשים על DOK?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-