Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כונן אחד שהמערכת הפעלה לא יושבת עליו. יש עליו התקנה ישנה של ווינדוס שאני לא מצליח למחוק, כל פעם הוא מבקש הרשאת מנהל, אני מאשר ואז הוא אומר שלא ניתן. בקיצור לפרמט. אם בתפריט הניהול אני עושה "אתחול" זה מפרמט את הכונן? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לנעול מסיבות של חוקים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
באחד מהמחשבים בבית מותקן XP ויש שם בעיה מוזרה, קודם כל, אין איקונים של קבצי EXE ולינקים (קיצורי דרך) והוא גם לא פותח קבצי EXE וקיצורי דרך גם לפעמים קופצת הודעה שהוא לא יודע מה לעשות עם הקובץ rundll32.exe עזרה? לא מדובר בוירוס זה בטוח יש מצב שזה קשור ל ad awere (או משהו כזה) כי עשיתי כמה פעמים ריסט (נתקע המחשב בגלל איטונס) ואז כשהמחשב עלה הוא חסם הרבה דברים בריג'סטרי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם...קניתי מחשב נייד מארה"ב לפני שנתיים וכבר היה מותקן בו ווינדוס 7 ומאחורי המחשב יש את הקוד לווינדוס אבל לא קיבלתי שום דיסק מקורי של הווינדוס, אמרו לי שאני צריך להוריד מאיפשהו ווינדוס ולהכניס את הקוד שברשותי מאיפה אני יכול להוריד את הווינדוס 7 למחשב דל שלי? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים אחד ליד השני, ואני משתף את כונן C ו D בשניהם (כולל כתיבה). רציתי לשאול לגבי הנושא האבטחתי של זה. האם לכל מי שיש לו את ה IP שלי יכול לגשת אלי או שזה רק לרשת הביתית שלי? דרך אגב, יש לי XP
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה 64ביט להתנסות איתה וגילתי להפתעתי שאי אפשר להריצ וירטולצייה של 64ביט אלא אם כן יש במעבד את הטכנולוגיה של VT השאלה למה ב32 ביט אפשר לעשות 32ביט וכשמדובר על 64 זה לא אפשרי תודה מראש אביב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה לניהול מחיצות יצרתי מחיצה חדשה עשיתי ריסטארט לפי ההמלצה של התוכנה המחשב לא עולה invalid partition table מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בנושא. לא הצלחתי ליצור bootable dok כדי להתקין ממנו win7 במחשבים בלי כונן אופטי. האופציה היחידה שאני רוצה ויכול במחשבים אלה, היא לבצע boot כזה. מה אתם מציעים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מתקין WINXP מה-DOS אני לא מצליח זה נותן איזשהיא הודעה שהקובץ הוא של וינדוס אני מצליח להפעיל את ההתקנה מה-WIN98 אבל אני מעדיף לא לבצע שדרוג אלא התקנה נקיה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ה-WIN XP PRO ל-HOME ומה עדיף למשחקים ואינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל מחר/מחרתיים מעבד, לוח וזכרון חדש. לפרמט את ההרד דיסק או לא?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחיי מעצבן לאללאה...למה מיקרוסופט חייבים לסבך כל דבר? בסה"כ אני רוצה להעתיק תיקייה מיכונן לכונן :s05: זה מזהה(מיותר!) > כמה קבצים צריך להעתיק...איזה 4 דקות ואח"כ מעתיק איזה תיקייה קטנה מיתוך הרבה מאוד תיקיות וקבצים ופשוט ניתקע! יש לי קאספרסקי ( שכיביתי אותו וזה לא עזר) איך פותרים את הבעיה ? חשבי שהבעיה נפתרה עוד מימי ויסטה...לא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעייה מוזרה, יש לי WIN XP נעלמו לי פתאום כמה אופציות בWINDOWS יכול להיות שיש עוד כמה בלי שאני יודע עליהם.. קודם כל הריבוע שמראה לי באיזה שפה אני משתמש נעלם, אבל מסומן לי "וי" ליד LANGUAGE BAR ובשורה הכחולה במקום שהוא אמור להיות יש פשוט ריק שלא נותן לי ללחוץ עליו. כאשר אני מבטל את ה"וי" ליד LANGUAGE BAR הריק הזה מצטמצם לי. עוד דבר בתפריט TOOLS --- FOLDER OPTIONS ---- VIEW אמור להיות אופציה לביטול הסתרת קבצים ומה שיש לי זה רק "ניהול זוגות של דפי אינטרנט ותיקיות" והאופציות הרגילות שמסמנים בהם "וי". לעשות שיחזור בחלון הזה לא עזר, ושחזור מערכת לא עובד לי. מאוד מוזר, אולי מישהו מכיר את התופעה.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכב קרייסס במחשב כנראה כתוצאה מהורדת סרט ככל הנראה והמערכת הפעלה התחרפנה, לאחר שהצלחתי לייצב את המערכת אינני מצליח לפתוח את WINDOWS LIVE MAIL ואני מקבל קוד תקלה 0x80041161. למרות כל הניסיונות לתקן את הבעיה לפי דרך מיקרוסופט לא צלחה בידי הדרך ואני עכשיו ללא מייל, החלטתי שאני מפרמט את כל מערכת ההפעלה אולם לפני כן אני רוצה לדעת היכן יושבים כל קבצי המייל במחשב כדי שאוכל ולהעתיק אותם לפני הפירמוט
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהתחלתי להשתמש במחשב החדש שלי מג'ון ברייס, העברתי אליו את 2 ההארד דיסקים של 500GB IDE כל אחד (אלה שהיו לי במחשב הקודם). אני מנסה להתקין את ה- xp על ה- primary master והמחשב מפרמט את המחיצה, מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו: http://support.microsoft.com/kb/314477 ניסיתי לעשות את הפתרון בשיטה מספר 2 ובשיטה מספר 4 וזה לא עוזר. אני מדבר על זה שהוא נותן לי את ההערה הזו אחרי שהוא מסיים את החלק של ה- copying files (חלק לא גרפי) ולפי שהוא ממשיך ל- preparing installation (חלק גרפי). מה עושים? הלוח אם של המחשב שלי מג'ון ברייס הוא biostar 945gc m7-te כבר קראתי ת'רד בנושא הזה שפורסםבזון, אבל זה לא היה באמצע ההתקנה של הוינדוס!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחותי לפטופ חדש Asus Zenbook UX31, הפעלתי אותו והוא זיהה את הרשת האלחוטית בבית.. הכנסתי סיסמת רשת לא נכונה... איך אני משנה את הסיסמא??? תודה, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 שי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה הנפח המומלץ לדיסק קשיח עבור חלונות 7 ? כיום אני מערכת הפעלה כולל כל התוכנות הנילוות צורכות נפח של 100 מגה וכל זה מותקן על דיסק של 500 מגה תמונות סרטים ומוזיקה נמצאים על כונן אחר חבל לי על כל הנפח של הכונן שלא בשימוש אני חושב להביא דיסק חדש ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני משתמש במחיצה אחת עם ntfs ומחיצה אחרת fat 32 בשביל משחקים זה צריך לעבוד בסדר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP חוקי לחלוטין והקוד היה מודבק למחשב מהיום שקיבלתי אותו,כנראה שמישהו ניקה את המחשב וחצי מהקוד פשוט התקלף ועכשיו אין לי אותו יש דרך כלשהי להשיג אותו בחזרה???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מוחק את windows update עם אפשר לעשות את זה בכלל ואיך אני מתקין אחרי זה ?? ויש לי ווינדוס אקס פי ועל תשאלו למה אני רוצה למחוק את זה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה דיון שני שאני פותח באותו נושא כי לא קבלתי פיתרון לבעייה. ולעניין, מזה שלושה חודשים שכול סרטון באינטרנט שאני צופה לא זורם באופן חלק, יש קרטועים, סיכרון בין התמונה לקול אינו מושלם. עשיתי גוסט מערכת נקייה, התקנתי פלאש פלייאר עדכני והבעייה לא נפתרה. זה קורה לי באקספלורר וגם בפייאר פוקס, בעת הצגת סרטון המעבד מראה 100 אחוז שימוש במנהל המשימות. אשמח לקבל תמיכה בעניין ואודה לכול מי שיעזור לי למצוא פתרון לבעייה בתודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ברשותי winxp home Ed בגירסה האנגלית. האם ניתן "לגייר" אותו כך שכל התפריטים יהיו בעברית כפי שניתן לעשות ל- winxp pro? במידה וכן- כיצד עושים זאת? :s05: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב חדש, עשיתי Clone מה-HD הישן לחדש. ה-Windows סירב לעלות, לכן ביצעתי התקנה על התקנה. ה-Windows עלה עם כל התוכנות וההגדרות שהיו לי. בהתחלה לקח לו זמן רב עד שכבה. עכשיו לא כבה בכלל, רק כותב שהוא מבצע כיבוי. פירמוט לא בא בחשבון, אשמח לתקן את הבעיה ע"י בדיקה של כל דבר אפשרי בכל מקום אפשרי במחשב, היכן להתחיל? תודה, אורן.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, תיקיות ה- SENT ITEMS וה- DELETED ITEMS ריקות, אבל משום מה קבצי ה-DBX שלהן מנופחים ביותר מ-100MB . אודה לכל מי שיסביר לי את העניין וימצא לזה פיתרון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-