Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותח את המחשב שלי יש לי את הכוננים שלי, יש אפשרות שמתחת לכוננים יהיה רשום כמה מקום יש לי? כאילו פירוט של המקום הפנוי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן. כיוון שלצערי אין בביתי אפשרות לתשתית אינטרנט קווי אני מסתמך על חיבור וי פי או בלוטוס דרך הפלאפון שלי. אני מצליח להתחבר דרך שניהם אך כל פעם באופן ידני. בוי פי הגדרתי חיבור אוטומטי ובכל זאת צריך לכבות ולהדליק את הנק החמה בפלאפון עמ שיתחבר. פלאפון- איפוון 5 מערכת הפעלה win 10. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם אני חייב את ה-SP1 בשביל שה-USB2 יעבוד..? תודה עריכת המודר: כ"כ קשה לסיים את השאלה בכותרת בשביל שתהייה נורמלית?...
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
נכנסתי לפני כמה דקות לאתר ואחרי שלחצתי על עדכוניים מותאמים אישית זה ביצע לי מן עימות כזה לראות אם הגרסה של הווינדוס שלי מקורית ואז זה רשם לי משהו כמו קוד מפתח של הגרסה שלך אינו מקורי ובגלל זה אי אפשר בכלל להגיע לעדכונים. זה קרה לעוד אנשים? תנסו רדע להכנס לשם אני יודע שהגרסה שלי צרובה אבל יש לי עותק צרוב מהמקור של הSP2 שאני משתמש בו כבר שנה וחצי ולא היה לי שום בעיה כזאת וזה עותק נקי מוירוסים והכל מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם יש לי מחשב נייד שמותקנת עליו מע' הפעלה WIN7 STARTER. יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להתקין על המחשב אבל תוכנה זו עובדת רק תחת WIN XP. מכיוון שתוכנה זו חשובה לי מאד, אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקיו עליו XP אבל הWIN7 לא מאפשר את התקנת ה-XP, כפי שוודאי ידוע לכם. איך אני יכול לפרמט - האם ניתן למצוא איזו תוכנה - שמאפשרת לפרמט את הדיסק ל"נקי"? אחר כך להתקין XP כבר לא צריכה להיות בעיה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעיה במחשב אני אתן פירוט של כל רכיבי המחשב על מנת להקל על העזרה מעבד AMD ATHLON XP 1800+ כרטיס מסך GAINWARD GFORCE TI4200ULTRA650XP128MBDDR לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP VIAKT400\133 זיכרון DDRRAM 256MB 2700 SAMSUNG מאוורר THERMALTAKE VOLCANO 7 + for amd HD WD 80GBJB HD WD 120GBJB חילקתי את ה-HD WD 80 GB לשלושה באחד התקנתי את WIN98 ללא שום בעיה פורמט FAT 32 פירמתטי את השני ל-NTFS על מנת להתקין WINXP ההתקה עוברת חלק עד להפעלה ראשונית של המערכת ומוצג לי המסך הכחול הבא
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מבצע הורדה דרך הווינדואס עד שהקובץ יורד כל מה שהורד עד אז נשמר בזיכרון. כלומר עם גודל הקובץ 600 מגה וירד רק 400 אז נתפס לי 400 מגה של זיכרון. איך אני משנה את ההגדרה הזאת שזה יעשה לי הורדה לדיסק הקשיח. תודה על העזרה חברה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
for some reason on my XP machine, I can SEE the .lnk extensions on all my shortcuts regardless of where they are. I remember intentionally enabling this but now I can't fix it. Anyone know how I can restore their previously hidden state?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה הדרישות מערכת שלו ועם כדי לי להתקין אותו
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו vista business 64bit -הצלחתי לעשות כמה מחיצות עם הכלים שבויסטה עצמה אבל הוא תוקע לי את הכונן עם מע' ההפעלה על 236GB בלי יכולת לשנות..מישהו יודע מה לעשות אני רוצה להקטין את כונן : C ל 60GB תודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי תוירוס הזה ששם לי את המעבד על 100% כל הזמן, ואין לי מושג מה לעשות. זה תמיד קורה לי כשאני סוגר את הפייר וול או שאני פותח יותר מידי פורטים. יש למישהו מושג מה עושים נגד זה כי זה ממש ממש מאט לי את המחשב. תודה מראש למי שעוזר אתם תעשו להרבה אנשים את החיים יותר קלים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שבמחשבים ניידים החברות לוקחות משהו כמו 10 ג'יגה מהארד דיסק לטובת התקנת הווינדוס ושהמחיצה הזאת לא רואים ארותה וכאשר משהו מתקלקל אז באים ומתקינים משם את הווינדוס עכשיו השאלה היא כזאת אנ קניתי מחשב נייד של Dell דגם 7202 - 6400 ואני רוצה להתקין על המחשב ווינדוס XP האם אחרי שהתקנתי את ווינדוס XP אני יכול גם להשתמש במחיצה הזאת או שזה רק החברה ואם כן איך אני עושה את זה??? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך אני משנה סיסמה בכניסה לווינדוס ב WIN XP ? בויסטה זה כל כך פשוט,ב XP כבר שכחתי איך משנים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לנסות את ווינדוס 8 אז חבר התקין לי עותק לא חוקי של ווינדוס ופרץ אותו למרות שלא רציתי עכשיו החלטתי לעשות מעבר רישמי לווינדוס 8 יש דרך להוריד את הפרציה ולקנות סריאל ולהכניס אותו במקום ככה שהמערכת המותקנת תיהיה מקורית?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קצת קשות לדעתי ואני הודה מאוד לעוזרים 1- אם מישהו מקיר PE זוהי מערכת הפעלה שמופעלת דרך בוט וליפני שהווינדוס עולה הPE עולה דרך הדוס(אני חושב) ויש בו כול מני תוכנות ודברים שונים(כימט כמו ויינדוס רגיל) שהמתכנת קווה מראש.. השאלה שלי איך אפשר ליצור ווינדוס כזה ולשנות בו דברים 2-ולמי שמקיר את כול הגירסאות השונות של הווינדוס(sp3,black,indigo..) השאלה שלי היא איך אני עושה עמוד ליפני עליית הוידוס אחרי פירמוט שבו אני סם כול מני תוכנות שניתן ליבחור אם להתקין.. תודה לעוזרים!! *אני מבקש לענות לעניין ואם משהו לא מובן תגידו ואני ינסה להיות יותר ברור ואני שואל איך אני עושה את זה אם אפשר הסבר מפורט-מה צריך לדעת וכו'...*
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך אני יכול להפוך את הוינדוס לחוקי ?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP כדת וכדין. ביומיים האחרונים שמתי לב לתופעה חדשה- עם הדלקת המחשב, הוינדוס מתחיל לעלות ולאחר שהמסך הראשוני של MICROSOFT WINDOWS XP (השחור) עולה, במקום לקבל את הדסקטופ אני מקבל מסך שחור להפליא. אחרי כמה ריסטרטים הצלחתי להפעיל את המחשב. קשר אפשרי 1: משחק רשת LORD OF THE RINGS ONLINE שאני משחק (חוקי למהדרין ובלי קרקים ושטויות) גורם להחשכת המסך אחרי שאני עושה ממנו EXIT. חומרה שלי: ATI HD4850 WD 500GB INTEL DUO CORE 3GHZ זכרון DDR 2 4GB אם למישהו יש רעיון או עיצה, אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תקוע בבעיה מרגיזה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 אני מאמין כי פתרון שיעבוד עם WIN7 - אמור לעבוד גם עם WIN 8 מי עוזר לי למצוא פתרון ?בבקשה ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
הסתבכתי קצת. אני מתקין ויסטה במחשב חדש. ניסיתי לחלק את הדיסק לשני כוננים בהתאם להוראות במדריך. בהתחלה כל הדיסק הופיע כ- unallocated, במצב זה התאפשר רק לעשות new. בלתי אפשרי לעשות פורמט. לחצתי על new ובקשתי 120 ג'יגה (הדיסק 250). לאחר ביצוע הפעולה קיבלתי prtition בגודל של 117 ונשאר unallocated של 116. בשלב זה אפשרי היה לפרמט רק את ה-partition כמו כן ניתן היה לבצע עליו Extend. ל-unallocated לא ניתן היה לבצע פורמט ו-Extend. ניסיתי לבצע extend ל-partition והוא הסכים לבצע רק לגודל של כל ה-partiotion +1M כלומר 120001. לא הצלחתי להבין מזה אין אני מגיע למצב שיהיה לי C ו-D כאשר כל אחד בגודל של כ-120. לאחר שבצעתי התקנה מלאה של ויסטה הגודל של C הוא 117. אין לי גישה לכל הדיסק…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת הפעלת הויסטה מופיע לי שגיאה של STRING כלשהוא איך אני יכול לבטל אותה??לא התקנתי שום דבר בחודש האחרון ופתאום זה נהיה לי לא יודע למה..ניסיתי את כל ההורדות מMICROSOFT ועדיין לא עוזר אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98SE, וIE6 אני גולש באתרים וחלקם מורידים לי אוטומטים קבצים למחשב שנתקעים שם ומתקינים את עצמם מחדש דרך תיקיית ה-SYSTEM אני יודע איך להיפתר מהקבצים אבל כשאני שוב נכנס לאתרים הם שוב מורדים לי למחשב איך אני משנה את ההגדרות של הדפדפן כדי שיחסום הורדת קבצים אוטומטית?? אני מצטער אם בחרתי בפורום לא נכון, אבל זה יותר קשור לווינדוס מאשר לפורום תוכנה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לשתול ב slidebar של הויסטה gadget שיעזור לי לראות האם מחכה לי דואר ואו כמה פרטי דואר ב yahoo?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-