עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. [table][tr][td] מידע: # ההבדלים בין הגירסאות WIN7 השונות. # סידרת הכרה של רכיבי WIN7 השונים עם תצלומים וסיכומים באתר גיזמו. # לדיונים בגרסאות, התקנות, שדרוגיםושאר ירקות יש דיון רשמי ב WIN7 RC. מדריכים: # התקנת WIN7 שלב שלב עם תמונות באנגלית. # התקנת WIN7 מ DISK ON KEY כאן. # התקנת WIN7 שלב שלב כמכונה וירטואלית תמונות בעיברית, .הורדות: # מערכת ההפעלה WIN7 בגרסאה הרשמית מאתר מיקרוסופט לחץ כאן. # חבילות שפה MUI בשלל שפות להורדה RC, 7137, 7229 # רכיב ה XP MODE להרצה של XP בתוך WIN7 לתאימות מקסימלית. # ערכת LIVE הכוללת מספר תוכנות נלוות חינמיות של MS וקישור לMesh # שירשור תוכנות מומלצות כאן בפורום. (לא ממש מעודכן) [/td][td] [/td][td][/td][/tr][/table] …

• 93 תגובות
    • 17.2k צפיות
  2. יש לי מחשב נייד בן שבועיים עם ויסטה הום פרמיום. אני מתכנן לרכוש בקרוב את השדרוג המוזל ל 7 הום פרמיום. שתי שאלות: 1. העדכון האוטומטי מבקש שאתקין SP2 של הויסטה, האם להתקין או להמתין לשדרוג ל 7 ? 2. לפי מה שהבנתי השדרוג המוזל המוצע הוא לגרסה אנגלית מקורית של ה 7. האם תהיה תמיכה בכתיבה בעברית, Hebrew Enabled? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yonash53,

אז ככה יש לי מחשב ישן p4 והחלפתי לו תלוח אם ללוח של asus-p4sgx-mx אוקי שמתי תמעבד ותזיכרון 512 mb ram והכל היה טוב. לאחר מכן המשכתי בהתקנת הלוח לבסוף הגעתי לתהליך של קביעת הmaster slave. בכל מקרה שמתי בהתחלה את הכונן sumsung בתור מאסטר ואת ההארדיסק בתור סלייב. אני לא יודע איך אומרים את זה אבל אני חושב שזה עם הפין הזה על גבי ההארדיסק והכונן בכל מקרה את הכונן שמתי ראשון ואת ההארדיסק שני. עכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מזהה שהכונן מאסטר וההארדיסק סלייב, אבל לאחר מכן אני שם את הדיסק של הווינדווס שהוא תקין 100 אני בדקתי אותו על מלא מחשבים כבר.. ולפני אפילו שהוא כותב שהוא טוען את הדיסק המסך כזה נדלק ומתכבה ואני מקבל מסך כחול לשניה ואז ריסטרט. אז ניסיתי סתם לראות אם ההאר…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by AboveBeyond,

התקנתי מערכת הפעלה חדשה (7) לאחר שהיה לי XP המערכת הותקנה בהצלחה חיברתי דיסק קשיח שהיה במחשב הקודם עם כל הקבצים שלי ( דיסק sata) קיבלתי הודעת שגיאה : D:\ disk not accessible אחרי כמה מאמרים באינטרנט גיליתי שזה בעיה מוכרת , עניין של הרשאות ניסיתי לקחת בעלות על הכונן, למנוע חילחול הרשאות ואני פשוט לא מצליח זה נותן לי הודעות שגיאה על רב התיקיות מה לעשות ?

5. Started by yitzy,

אני רואה סימני שאלה במקום אותיות בעברית בשימוש עם ווינדוס 7 זה קורה רק בתוכנות שאני משתמש בהם (כמו FastStone או FDM)...לא בתוכנות של הווינדוס הורדתי language pack בעברית אבל זה לא עזר כתיבה בעברית עובדת בלי בעיות Windows 7 ultimate באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  6. יש לי 2 מחיצות, אחת עם ווינדווס ויסטה אולטימייט ואחת עם ווינדווס 7 RC אני רוצה למחוק את המחיצה של ה7 RC ולשדרג את הויסטה ל7 ללא מחיקת התוכן שבהארד דיסק. האם אפשרי ואיך נעשה? בתודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מישהו יכול לעזור לי, כשאני מתקין את הדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך שלי GTS250 שזה כמו כל הסדרה של 200 פתאום אני מקבל מסך כחול, המפרט: מעבד: CORE I5 לוח אם: DP55WB זכרון: 6GB\CL9 כרטיס מסך: GTS250 זה קר לי ככה גם בגרסאת הבטא ככה שעדיין אין לי נסיון עם WIN7 ועכשיו שיש לי מקורי שוב זה קורה, ישר איך שאני מתקין את הדרייבר ופתח איזה יישום אני מקבל מסך כחול, ואיך שאני מוחק את הדרייבר הכול עובד בסדר אבל מגעיל =\.. התקנתי את כל הupdates של WIN7 והורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA ואני לא מבין איפה הבעיה.

8. אני מצליח להכנס למצב HIBERNATE רק דרך גדג'ט שהורדתי

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  9. עצירה ללא תוכנת טוויק כל שהיא? XP HOME SP3 EN

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by SHIR-SHIR,

פירמטתי את המחשב. התחלתי לעשות עידכונים והתקנות אך כשהתקנתי את המסנג'ר הוא לא פעל לי. חשבתי שזאת בעיה בגירסא שהורדתי ולכן מחקתי אותה והתקנתי ישנה יותר ( תכננתי לבצע עידכון לגירסא חדשה יותר בעזרת החלון שיעלה לי.) כשעלה החלון לעידכון גירסא ניסיתי להכנס דרכו לאתר שממנו מורידים את הגירסא החדשה ולהתקין אך היה רשום לי שהדף לא נמצא. כשאני שוב מנסה להתחבר דרך המסנג'ר החדש זה רושם לי שאני לא מחוברת לאינטרנט ( כשאני כן!). לא סיימתי לבצע עידכונים במחשב ומאותו רגע אני לא מצליחה להכנס לאתר של מיקרוסופט ולא מצליחה לעשות עידכונים. חשוב שאציין שהווינדוס שברשותי הוא מקורי. למה אני לא מצליחה לעשות את זה? מה בכל התהליך עשיתי לא נכון ואיך אני יכולה לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. שלום לכולם. המחשב נייד שלי נדפק לאחרונה וכל פעם כשפתחתי אותו הווינדווס היה עולה חלקית עד לקטע עם הלוגו שהקוביות הקטנות רצות ואז מציג לי מסך שחור עם הסמן עכבר שלי ואני יכול להזיז את העכבר סתם ככה. שלחתי את המחשב למעבדה של DELL ואמרו לי שזו בעיה תוכנה וצריך לפרמט את המחשב... בעודי מנסה לפרמט קיבלתי את השגיאה הבאה במסך כחול שאין לי אפשרות ללחוץ על משהו אלא רק לכבות את המחשב בעצמי. השגיאה : STOP:c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll ניסיתי לעשות את אותה פעולה של הכנסת דיסק ווינדוס והפעלתו כמה פעמים נוספות ועדיין אותה שגיאה. כל עזרה תתקבל בברכה (מקווה שזה המקום הנכון ,התלבטתי בין פורום ווינדוס לפה .אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו ) תודה רבה מראש…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קודם כל חשוב לי להדגיש: זה לא דריבר שמאפשר את הAero Glass. הדריבר הוא פיתרון למי שיש לו מחשב ישן עם GF4. לרוב מי שעם המחשבים האלה לא מחובר למסך רחב. אוקי הקדמה: win7 מספק דריבר גנרי לכרטיסי מסך ישנים. הבעיה היא שהרזוציה האפשרית היא עד 1280*1028. כך שעם מחברים למשל לטלוויזית LCD דרך VGA התמונה או מרובעת או מתוחה. אני בהתחלה ניסיתי להתקין את הדריבר 93.71 (במצב תאימות xp sp3) והרזלוציה פתאום יש תמיכה ב1368*768 (לא זוכר בידיוק את המספר) אבל מה, כאשר יש סרטון או משחק מקבלים Blue Screen. עכשיו לאחר חיפוש באינטרנט, כאשר התקנתי את הדריבר הישן יותר 81.98 (דרך מצב תאימות) ישומי 3D רצים כמו בXP (אני מדבר על ישומים קלים שהיו תקועים) וגם יש תמיכה ברזולוציה הנ"ל. הלינק: http://www…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום... אז ככה.. יש לי מחשב שמצריך מערכת הפעלה 64 ביט.. וכרגע מותקנת עליו גירסת הבטא של WIN7 באנגלית (ה- rc7300 או איך שלא קוראים לזה). בכל מקרה, אני מעוניין לקנות רשיון לתוכנה.. רציתי לדעת אם אני הולך לחנות, ומבקש גרסת OEM, ימכרו לי אותה גם בלי לקנות מחשב חדש מהם? והאם אני אוכל להתקין אותה בלי שום בעייה למרות שמותקנת עליו כבר גרסת הבטא של WIN 7? תודה רבה... !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by TecNodRom,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא של OEM לגרסא RETAIL הרי בכדי שזה יגיע לחנויות זה נשלח זמן רב לפני להכנת העותקים. אז האם יש לי OEM מלפני חודש עם הגרסא 6.1.7600.16385 זה אותו הדבר כמו הRETAIL שהגיע לחנויות ביום חמישי האחרון? תודה!

15. Started by staieb,

חברה אני עם XP משתמש כבר המון זמן , ובזמן האחרון זהו אני כבר לא מסוגל להשאר דקה עם הXP כל שנייה נתקע , וכל שנייה בעיות .. הייתי מעוניין לשדרג ל7.. השאלה שלי היא כזאת , האם הגרסא : Version :Windows 7 RTM [For OEM Branding] Build:7600.16385.090713-1255 היא גרסא סופית ? ושווה להתקין או שאמור לצאת עוד גרסאות ? תודה רבה אני ממש צריך את התשובה שלכם

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by axcelenator,

היי, אני משתמש בחלונות 7 RC גירסה 7100. אני מעוניין ברכישת מערכת חוקית. האם אני צריך לקנות גירסת שדרוג או גירסה מלאה ומה ההבדל בין OEM ל - Retail? תודה רבה!

17. Started by yairel1,

התקנתי את הדרייבר הנכון וכשאני הולך למנהל התקנים הוא מראה לי על הכרטיס מסך סימן קריאה! מישהו יודע מה לעשות!?!?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by lioryb,

האם מישהו הצליח למצוא FAMILY PACK למוצר מלא?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by RJ1,

אחותי פתחה היום אימייל והיה בו את הקישור הזה: http://villaworld.com/pictures/ פתחתי אותו מהמחשב האחר שיש לנו בבית וזה נראה דיי מחשיד. אתם מוזמנים ללחוץ ולראות. תשדלו לא ללחוץ על אישור ולהתקין את מה שנראה כמו וירוס. אחותי התקינה את כל מה שהוא ביקש ממנה ובסיום ההתקנה המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז נתקע כל פעם שהוא מופעל במסך כחול עם הודעת שגיאה "Stop 0x0000000A". כל הניסיונות שלי להפעלי במצב בטוח או בשאר המצבים שמוצעים שם לא עבדו. ניסיתי להעביר את הדיסק הקשיח של המחשב האחר (זה שאני כותב דרכו עכשיו) למחשב הדפוק, כדי לגבות קבצים חשובים או לבצע סריקת וירוסים. אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה "STOP 0x0000007B", כנראה בגלל שהכונן הוא IDE, והוא ישן מדיי למחשב הדפוק. בדקתי באתר של מיקרו…

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by or_doc,

אהלן. אני עובד עם חלונות 7 כבר כמה חודשים אני כרגע על e2180 עם 8500GT עם 3GB עם אולטימט 64ביט בדקתי גם על המערכות הבאות: P4 3.0GHZ 1.0GB רץ מעולה (אולטימט X86) P4 1.8GHZ 1.0GB (אולטימט X86) AMD +1800 1.0GB (אולטימט X86) שלושת המערכות הישנות רצו גם מצויין. אבל שאני חושב על זה עכשיו. אין דריבר לכרטיס מסך GF4 ואני לא מדבר על הAero שגם ככה הוא לא תומך אני מדבר כאן על דריבר נורמלי שתומך במסכים רכבים במחשבים הישנים יש את הכרטיסים הבאים: MX440,MX4000,TI4200 והם עובדים עם דריבר גנרי של מיקרוסופט. לדעתי זה עוד נפילה כי מי שיש לו מחשב נייד עד 2006 יתכן שיסבול מהבעיה הזאת. עריכה** מצאתי פיתרון סוף סוף אחרי המון זמן גם סך הכל מויסטה זה הקלילות. עזבו את זה שיש תמיכה במסך מגע שלא תעברו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by felixb,

שלום, החל משלב כלשהו במהלך היום המחשב התחיל להגיב בצורה איטית יותר. בעת הסתכלות ב TASK MANAGER, שמתי לב שבכרטיסייטת ה PERFORMANCE במקום לראות את ה MEMORY שבשימוש אני רואה את ה PF USAGE. גם אחרי RESTART וכיבוי והדלקה ה TASK MANAGER עדיין ממשיך להציג את ה PF USAGE. מה יכולה להיות הסיבה לכך? (מאילו סיבות ה TASK MANAGER מתחיל להראות PF USAGE במקום ה MEMORY?)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, כעת אני משתמש בווינדואוס 7 בגרסאת 32 ביט. האמת שאני מרוצה מהמערכת. רציתי לדעת אם אני ישדרג למערכת 64 ביט, המחשב יהיה איטי יותר ? האם התוכנות שהתקנתי במערכת 32 ביט יכולים שלא לעבוד כמו שצריך על מערכת 64 ביט? שאלה אחרונה וחשובה. האם גם במערכת ווינדואוס 7 לא ניתן לשדרג מ 32 ל64 ביט, או שכאן זה אפשרי בניגוד לוויסטה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. Started by Motix,

שלום לכולם, יש לי נייד DELL INSPIRON 1525 T5750 3GB אני חייב לפרמט את הנייד שלי כי יש בו ווירוסים והוא עובד כמו מת. אני לא רוצה לשים בו שוב ויסטה ורוצה לשים WIN7, אבל אני לא יודע אם צריך דרייברים בשביל זה. גילגלתי גילגולים מגולגלים בגוגל ( ) ועדיין לא מצאתי דרייברים... +חיפשתי באתר של DELL. האם הדרייברים של ויסטה יעבדו בWIN 7? שמעתי גם שיש דרייברים לא רשמיים... אני ממש חייב לפרמט דחוף בגלל הווירוסים ואני לא רוצה לשים וויסטה ואז לפרמט שוב ולשים WIN7. כמו כן, האם 64 ביט יעבוד לי אם אני אשים 4GB זיכרון או שעדיף כבר לשים 32 ביט? אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה, מוטיקס

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. 1. מתי תגיע לארץ גירסאת שידרוג מויסטה אולטימייט ל7 אולטימייט וכמה היא תעלה? 2. מה ההבדל בין גירסאת הפרופשיונל של ווינדוז 7 לגירסאת האולטימייט?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by comper8,

שלום, רכשתי מחשב עם המפרט הבא ואני מתכוון להתקין עליו Windows 7. האם כדאי להתקין את גרסת 64 ביט או 32 ביט? תודה! מעבד: AMD Athlon™ II X2 250 3GHZ 65W AM3 2MB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5601 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5164 זיכרון: 4GB=2X G.Skill DDR2 2GB 800MHZ CL5 דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 צורב: 2X LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2882 מארז+ספק כוח: ANTEC NSK4480B II 380W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1116

• 2 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים