עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ולי יש SP1

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כי אני רוצה סוף סוף להתקין לינוקס (MAINDRAK או REDHAT מצטער אם כתבתי את המשמות עם שגיעות כתיב) אני רוצה לעבוד בלינוקס במצב ה DESKTOP שלו ופשוט ללמוד על מערכת ההפעלה הזו (וינדוס מתחיל לשמעמם אותי) נו אז איך בדיוק אני עושה את זה?! והאם יהיה לי קשה להגדיר את החומרה שלי בלינוקס?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי בעיה המחשב שלי חלש מידי בשביל כל שאר סוגי ה WIN ואני התקנתי WIN 98 FIRST EDITION מבלי שאני ידע לכך ועכשיו אני מעוניין להתקין WIN98 SECOND EDITION עליו, מה אני צריך לעשות, האם לפרמט? או שיש אפשרות לעשות UP-GRADE? ואיך אני יכול לדעת עם אני מתקין WIN98 SECOND מדיסק צרוב ? איך אני יודע שזה SECOND EDITION??? תודה מראש Some Thing...

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  4. אני מתכוון שהוא על ALWAYS ON TOP הוא שחור כזה אני רוצה שהוא ישתלב עם הרקע של הדקסטופ יש אפשרות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  5. בזמן ש- Windows Xp Pro/SP2 ב- Stand By אפשר לעשות שהרשת עדיין תעבוד והוא ימשיך לשתף את הקבצים/חיבור אינטרנט? אפשר גם תוכנות לא חייב להיות שינוי הגדרות בווינדוס או משהו תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. כותרת.. תודה.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. שלום, יש לי win10 מהתקופה שהם הביאו אותו בחינם ... יש אפשרות לפרמט אותו ללא דיסק ? הוא התחיל פשוט לעשות לי בעיות...

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. יש לי דיסק חוקי של וינדוס 7 שקניתי לפני כמה שנים ב KSP אני רוצה להתקין במחשב חומרה חדשה מסוג SSD (במקום ה HDDׂׂ ׂ) ואז להתקין עליו וינדוס 7חוקי בעזרת הדיסק ואז לשדרג אותו לוינדוס 10 מהאתר של מיקרופספוט זה יעבוד ? נ.ב יש לי מספר מזהה מוצר של ווינדוס 10 שפועל כרגע ויש לי גם מספר רשיון של ווינדוס 7 שקבלתי עם הדיסק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שאלה שניה: אחרי התקנת win7 בעברית (ultimate), יש אפשרות לשנות אותו לאנגלית (יענו, התפריטים והכל)? תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by desert,

יש לי 98 , יש לי את ה ISO של ה 2000 על המחשב , אני יכול לשדרג ככה?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  11. פעם פתחת נושא על שינוי גדול החלון של האינטרנט אקספלורר ונתנו לי תשובה שצריך לשנות תערך הבא ל0 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Window_Placement"="0" זה לאינטרנט אקספלורר ...עכשיו נאי שואל אם יש דבר דומה לתקיות המחשב !

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  12. התקנתי Irfanview ועכשיו כל האייקונים של קבצי הJPG מגעילים. אפשר להחליף אותם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. שלום שלום מצאתי אפשרות נחמדה בווינדוס אקס פי.. control panel>sound, speech, audio devices<speech אפשר להכניס משפט והווינדוס אומר לך אותו ... משהו נחמד העניין הוא שהקול שם ממש גרוע... וראיתי שיש אפשרות לבחור את הקול.. השאלה היא איך ואיפה מורידים עוד קולות??? ואחרי שמורידים לאיפה שומרים את הקובץ? למישהו יש מושג? ועוד דבר... איך אני מקליט את זה? תודה וביי

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. Started by R9800P2,

שאני עושה צור תקיה חדשה אז לתקיה יש סמל אפשר לשנות את הסמל/איקון הראשי? במקום שאני עושה צור תקיה חדשה אז תמיד לכול תקיה אני צריך לשנות את הסמל אז אפשר לשנות את הסמך הראשי?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by DrecK,

התקינו לי על המחשב xp לא מקורי אבל יש לי סיריאל מקורי יש אפשרות להחליף או שאין ברירה ואני חייב להתקין מחדש את ווינדווז?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by LadyBug,

אני מקווה שאני בפורום הנכון.... יש לי מחשב כף יד עם Windows Mobile 5, אני רוצה שייראו את כל הפונטים במסך יותר בגדול (זה בעצם אומר להקטין את הרזולוציה, לא?) יש למישהו מושג אם אפשר לעשות את זה ואיך?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by Semyon171,

שלום, יש לי ויסטה Home Premium עם רשיון OEM שנקנה עם המחשב,השאלה העיקרית בכותרת. ועוד שאלה - האם יש הבדל אם להתקין ממחיצת השחזור במחשב או מדיסק פיראטי ואז לעשות הפעלה למערכת הפעלה עם הסידיקיי החוקי - הסידיקיי הוא מה שקובע,לא?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  18. אפשר קישור להורדת SP2 בטא של ויסטה מהאתר של מיקרוסופט ?אני לא מוצא.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת - אני צריך לאפשר שימוש במחשב גם ברוסית וגם בעברית , אבל בRAGIONAL OPTIONS לתמיכה ב- non-unicode programs אפשר לבחור רק שפה אחת כך שנגיד אני פותח קובץ טקסט ומקליד בעברית ורוסית יש סימני שאלה עבור השפה שלא מסומנת... יש דרך להגדיר את שתי השפות ע"י בו זמנית,אולי ע"י העתקה של פונטים לאנשהוא ... ?

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by לוח שנה,

שלום לכם, רציתי לשאול על אפשרויות השחזור (לא גיבוי) בחלונות 7 פרופשיונל. מי שמכיר את התוכנה go back של נורטון, אז אני מחפש משהו דומה. וכן, האם לגירסת האולטימייט יש אפשרויות שחזור יותר מתקדמות. תודה.

21. Started by coran,

שלום יש לי מחשב נייד של דל עם ויסטה הום פרימיום חיברתי את המחשב לטלוייזיה ובטעות לחצתי שזה יראה רק בטלוייזיה אני רוצה לשנות את זנ שזה יראה בשתי המסכים איך אני מגיע לאפשרות הזו שוב? תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה מותקן על המחשב. זאת ההתקנה השניה שלו כבר אחרי שהראשונה קרסה מסיבות לא ברורות. יש לי שאלה. לפני הפירמוט בהתחלה שהייתי שם את המחשב על מצב שינה הוא ממש היה נכבה כזה המאווררים היו נכבים וכו' הוא לא היה עושה רעש לא כלום... ועכשיו [לאחר ההתקנה השניה] שאני עושה מצב שינה הוא סך הכל מכבה את המסך =\ מישהו יכול להסביר לי אולי איך להחזיר את זה לכמו שזה היה פעם? תודה

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by cohenha,

פתאום לאחר הפעלת המחשב מחדש אני לא מצליח לשנות כלום באפשריות צריכת חשמל בלוח הבקרה הכל שם מסומן לי באפור מה ניתן לעשות בנידון תודה מראש COHENHA

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  24. תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by Proww,

האם קיימת אופציה ב WIN7 להגדיר על תיקייה כלשהי סיסמה? תודה, אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.