Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום ! לאחרונה פירמטתי את המחשב מ - WIN7 ל - WIN10 . אולם, הגלישה בכרום באמצעות רשת אלחוטית מאוד איטי. אציין כי, במחשב נייד מותקן WIN7 והגלישה מצויינת. ברצוני לשאול: איך אני פותר את הבעיה ? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברצוני לברר מספר סוגיות לגבי בדיקת שגיאות ואיחוי של הדיסק הקשיח: 1. האם בזמן פעולות אלה חייבים לסגור את כל היישומים, ואפילו להימנע מגלישה באינטרנט? 2. במידה והתשובה לשאלה הראשונה היא חיובית, האם זה תופס גם לגבי בדיקה ואיחוי של דיסק חיצוני, שמכיל בתוכו רק מידע ולכאורה לא "משתתף" בפעולה התקינה של המחשב? 3. איזה מבין שתי הפעולות הללו מומלץ לבצע קודם? 4. באיזה תדירות מומלץ לבצע פעולות אלה? מקווה שהתשובות לשאלותיי יוכלו לסייע גם למשתמשים אחרים. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים עם וינדוס 7 אני יכול לגשת ממחשב מספר 2 למחשב מספר 1. ממחשב מספר 1 אני יכול להיכנס לתיקיה על שם המחשב ושם נמצאים הכוננים שבשיתוף אך לא ניתן לגשת - הוא טוען שאין הרשאות למרות שהגדרתי במחשב השני הרשאות. שני המחשבים מוגדרים על אותו שם בworkgroup ונמצאים כעת באותו homegroup כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה WIN8.1 מותקנת על כונן SSD. רכשתי לוח אם ומעבד חדשים (מסוג אחר ממה שמותקן כרגע במערכת שלי) השאלה שלי אם לאחר שאני ירכיב את הרכיבים אני יצטרך להתקין שוב מחדש את מערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט אצל מישהו ואני רוצה להוציא מהווינדוס את הCD KEY כדאי להשתמש בו להתקנה איך אני מוצא אותו? בלי תוכנות? שאני לוחץ על המאפיינים בכפתור ימני זה נותן לי את הproduct id לא product key
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה תוספות ודברים מעניינים יש למערכת הפעלה WIN 7? ובאיזה תוכנות הכי מומלץ להשתמש כדאיי לתחזק אותה.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לו איזה 9 עידכונים להתקין, אני לוחץ על התקנה ואז הוא מבקש ריסטרט כדי להתקין אותם. עושה ריסטרט, במסך עלייה לווינדוס רשום installing updates, 1 of 9 ואז failed ולבסוף reverting changes והמחשב עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לאותו מצב שצריך להתקין 9 עידכונים. ראוי לציין שזה קורה מאז שהשתמשתי באופציה של system restore וביצעתי שיחזור למערכת בעקבות קריסה של דרייבר (אולי זה קשור) יש לי win 7 ultimate 64
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין ספק ש-directx10הוא מהפכה,השאלה היא האם יש מגבלה אמיתית שמונעת הרצת directx10 על windows xp שהיא מערכת הפעלה בוגרת ויציבה באופן יחסי ל-vista או שפשוטMicrosoft הגבילה בצורה מלאכותית את ה-dx10 לרוץ אך ורק תחת vista וזאת אך ורק מסיבות מסחריות בלבד,כך שאנשים יאלצו לרכוש את מערכת ההפעלה החדשה שלה? והאם יש אפשרות שיצא patch שיאפשר להריץ directx10-על windows xp?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד(אם זה משנה) והדגם שלו הוא דגם עם 1G RAM אבל משום מה כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי וראה את הנתונים אל הRAM אני ראה רק 768 יכול להיות שזה רק בעית זיהוי או שבאופן פיזי חסר RAM(כי לא רק המכר אמר לי שיש 1G אלה גם רשום באתר החברה ועל המחשב הפאנל של המחשב) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב WIN 7 64BIT , בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל BSOD בגלל הקובץ nvlddmkm.sys. אחרי שהמחשב מתחיל מהתחלה הווינדוס עולה כרגיל. הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרון וראיתי שיש עוד אנשים עם הבעיה הזאת אך ללא פתרון. מה אני יכול לעשות? תודה,
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה ב-IE, כל הפונטים גדלו לי פתאום. הדסקטופ שלי על רזולוציה של 1024x768. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ההודעה מוםיעה לי כאשר אני מאתח את המחשב . המחשב חדש ואין לי מושג איך זה מופיע. תוכן ההודעה " אתחול קובץ DLL נכשל. אתחול היישום נכשל מאחר ותחנת החלון כבתה" תכותרת חלון הודעת השגיאה רשום dwwin.exe מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה יותר ויותר פעמים דף האינטרנט פשוט קורס וסוגר את עצמו , לא מופיעה הודעת שגיאה מיוחדת . יש לי VISTA עם כל העדכונים .
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי win XP SP2 אנגלי שעליו מותקנות גם עברית ורוסית. האנגלית והעברית עובדות בסדר, אבל ברוסית במקרים מסויימים כמו חלוניות dialog של המערכת, הכל מופיע כסימני שאלה. עד עכשיו הסתדרתי עם זה, אבל עכשיו יש לי תוכנה רוסית מסויימת, וגם שם הכל מופיע כסימני שאלה! האם יש איזשהו פתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך לבטל 30 יום אקס פי???? מישהו יכול לתת לי את הקראק שמבטל בבקשהה זה דחוף!!
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בקצרה: מחקתי את האנטי וירוס שלי בכדאי , להתקין אנטי וירוס חדש! בישבל להתקין את האנטי וריוס החדש צריך לעשות עידכונים מהאינטרנט , אז התחברתי לאינטרנט בלי אנטי וריוס בנתיים זה עדכן לי את התוכנה ( AVAST ) עעשיתי ריסט ולאחר מכן המחשב שלי התחרבש לגמרי ! שאני עושה חיפוש F3 לא רואים אופציות חיפוש , אני לא יכול להפעיל את המדייה פלייר , ניסתי לעשות שיחזור מערכת והוינדווס לא מראה לי את האופציות לשחזור פשוט מראה דף לבן ! ניסתי לסדר תבעיה עם : SPYWARE DCOTOR ADWARE Registry Mechanic כלום לא הולך !!!! בבקשה את עזרתכם בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הי משום מה איני מצליח להתקין את גירסת ה directx10! פשוט אין לי מושג למה? נסיתי דרך 1001 קבצי התקנה שהורדתי דרך הרשת וגירסה אינה עובדת... הוא רושם לי שהגירסה של הD9C נמצאת... (גם הפונקציות של D10 אינם עובדות) אולי בגלל שהיא לא עובדת על XP? מפרט: INTEL CELERON D 2.66 (755 GIGABYTE 891 P 8800 GTS 62G 512 תומך D10 2 GB 400 HZ HD.DVD........ וכמובן XP SP2 PRO כולל כל העדכונים ודריבר אחרון של NVIDIA בנוסף אשמח עם משהו יוכל לתת כן לינק פעיל לD10 ולא דרך האתר של מקרוסופט.... ענה עזרו לי :-[ :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
WIN XP PRO SP2 1. שחזור מערכת: משום מה נקודות השחזור שיצרתי או שנוצרו אוטומטית נמחקות , ותמיד נשארת לי נקודת שחזור אחת (האחרונה). כנראה לאחר כיבוי. 2. משימות מתוזמנות: כשמנסה להוסיף מזימה מתוזמנת נדרש להקיש סיסמת ADMIN , למרות שלא הוגדרה סיסמה. ניסיון לעקוף הדרישה לסיסמה מבהיר כי ללא סיסמה המשימה לא תופעל לפי התזמון. הצעות ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Word, Excel, Acrobat וכו'..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך להיתקשר לשרת, ע"י הרצת הכתובת הstart- run. נמאס לי מזה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות קיצור דרך לכתובת. מי שאין לו מושג על מה אני מדבר שפשוט לא יגיב, ולא ישאל שאלות שאין להן שום קשר להתקדמות לעבר תשובה. עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום! יש לי Windows XP Professional SP2 (עכשיו התקנתי על מחשב נייד). ב-Automatic Updates בחרתי את האפשרות "Notify me but don't automatically download or install them", מאחר ואני רוצה שליטה מלאה בעדכונים שאני מוריד ומתקין. אני יודע שמתישהו אני אקבל ב-Taskbar הודעה שיש עדכונים חדשים. אבל, אני לא יודע מתי, ואני גם לא רוצה להשאיר את המחשב הנייד דלוק הרבה זמן. כמו-כן, אני גם לא רוצה להוריד את העדכונים מהאתר של מיקרוסופט. אני רוצה להוריד עדכונים רק מה-Automatic Updates. יש אפשרות להפעיל את ה-Windows Update באופן יזום, כך שהוא יודיע לי אם יש עדכונים חדשים, ואני אגיד לו להוריד אותם?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.windowssecrets.com/comp/070315/#story1
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה למערכת הפעלה אשר אתקין על מחשב שנועד לגרפיקה. התוכנות בהם אני משתמש הם Photoshop, Frehand, Illustrator. שמעתי שיש אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה החדשה שלAPPLE הנקראת Leopard על PC. האם אתם ממליצים לי לעשות את זה או ללכת על Microsoft? 32Bit או 64Bit ? תודה מראש אורי.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מטרידה במחשב שלי. אני נוטה לעבוד המון עם Hibernate/sleep, וכעת כל פעם שאני חוזר מפעולה כזו המחשב עולה כלאחר ריסט. תחילה שגיאה: Rundll: msiqvw32.dll not found, לאחריה הודעה שמדווחת על מסך כחול עם התוכן הבא: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 0000000000000003 BCP2: FFFFFA8004921060 BCP3: FFFFF80000B9C518 BCP4: FFFFFA8009A20A80 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\051112-23431-01.dmp C:\Users\Eran\AppData\Local\Temp\WER-5…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=178777&sid=10
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-