עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם מסך הכחול הורדתי את התוכנה לפיצוח קבצי ninidump מצרף צילום מסמך מעבד e2160 כ.מסך px8600gt זיכרון 2gb מה סיבה הקריסה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. מי מכם שעבר ל-Windows 7 ומשתמש בכרטיס קול מובנה מסוג SoundMax בטח שם לב שפשוט אין דרייברים נורמליים לצ'יפ הזה. במקרה הכי טוב תוכלו לשמוע סטריאו, וגם זה לא כל כך בקלות. לאחר שעות של חיפושים בגוגל ועשרות התקנות והסרות של דרייברים שונים מצאתי סוף סוף את הפתרון האולטימטיבי-זה שיאפשר לכם לנצל את מלוא היכולת של הכרטיס המובנה ולעשות Passthrough ל-AC3 ו-DTS (וכמובן לשמוע גם סטריאו PCM). למען הסר ספק-לוח האם שלי הוא Asus P4P800 (כן..קשיש למדי) והצ'יפ מדגם ADI 1985 הפתרון: הורידו את הדרייבר האחרון ל-AC97 Audio Codec מהאתר של Realtek מדובר בדרייבר שתוכנן ל-Windows 7 ומנסיוני עובד פשוט מעולה. כדי להעביר AC3 ו-DTS לרסיבר אני משתמש בתוכנה FDDShow Tryouts בגירסתה האחרונה (Beta 6). …

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. הביאו לי מחשב נייד של HP G60 שמגיע אם ויסטה רוצים XP אני מנסה דיסקים של XP SP3 ו XP SP1 ובשתיהם זה עושה מסך כחול שמסתכם ב check for viruses on your computer. remove any installed hdds. make chkdsk/f STOP 0x0000007B (0xF78D2524,0XC0000034,0x00000000,0x00000000) ה BIOS של המחשב הוא צעצוע בשם InsydeH2O שאין בו בכלל אפשרויות הגדרות. DateTime BootOrder Password. זהו. אין כלום ממה שיש בביוס של מחשב נורמלי. תשכחו מלהגדיר את הדיסק ל ide mode מחקתי (כתבתי 000000) ל 500 מגה הראשונים של ההרד דיסק (מסקטור 0 והלאה) ולא עזר בכלום חוץ מלדפוק את הויסטה (שיחזרתי מאימג' שעשיתי קודם) ניסיתי ליצור דיסק slipstream אם דרייברים של SATA בתוך הדיסק התקנה אם nlite דיסק ה SP3 המקורי ודיסק ה nlite…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Or94,

ראיתי באתר הראשי שיצא עידכון שמוריד direct X 11 לווינדוז ויסטה. נכנסתי לקישור בכתבה שממנו אמורים להוריד אבל אני לא מוצא בקישור הורדה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  5. קניתי לפטופ של HP שזכאי לשדרוג ל7 בחינם אבל שאני הולך לHP אני רואה שאפשר לשלם על המשלוח רק בכרטיס אשראי באינטרנט ואני לא רוצה לעשות את זה יש דרך אחרת? גם אם זה כרטיס אשראי לא באינטרנט **מצטער אם זה לא שייך לפה אני לא הייתי בטוח אם זה לפה או לפורום מחשבים ניידים אם טעיתי תעבירו בבקשה**

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by Imtheman,

התקנתי ווינדווז מחדש בלי לפרמט את המחשב בנסיון למחוק את התיקיה של הווינדווז הישן שני הקבצים הנ"ל ממאנים להימחק מישהוא יודע איך למחק אותם ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. בעיה באקטיבציה של התקנה חוזרת של וינדוייז אקס פי על מחשב נטבוק של ACER... שלום רב, קניתי נטבוק של חברת ACER ASPIRE ONE D250. אחרי שסידרתי אותו הורדתי תוכנות שלו הייתי צריך של ACER והוספתי מה שכן הייתי צריך,עשיתי RESTART והמחשב לא עלה. במקום זה קיבלתי המחשב נתקה וקיבלתי את ההודעה: NO BOOTMRG..." לא משנה מה ניסיתי לעשות המחשב לא עלה. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חוקית WINDOWS XP HOME EDITION ULCPC עם מדבקה ומספר סיראלי. המחשב הגיע מחולק עם מחיצת שחזור ומחיצה של ההתקנה. התקנתי את המערכת מחדש,דגש על- לא מחקתי את מחיצת השחזור, ובסיום ההתקנה קופצת הודעה שאומרת שאם אני רוצה להיכנס לוינדויז אני חייב לבצע אקטיבציה. ברגע שאני אומר כן מתחיל תהליך שלא מסתיים כוון שאין גישה לרשת ואז אני…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  8. Started by etay34,

שלום יש לי מחשב נייח רגיל (יש את המפרט שלי בצד אם מישהו צריך לדעת נתונים) קיצור יש לי וינדוס ויסטה 64BIT במחשב ופתאום הוא עשה לי ריסט ונתן לי הודעת שגיאה של מערכת והיא ככה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix the problem: 1. הכנס דיסק התקנה של וינדוס 2. בחר את שפת ההתקנה 3. לחץ על תקן מחשב. status: 0xc0000023 info: an unexpected error has occurred. זה מה שמופיע לי בעיקרון ניסיתי להפעיל את הדיסק שוב של ההתקנה אבל אחרי שהוא מתחיל לטעון קבצי התקנה הוא שוב מציג בעיה ועושה ריסט למחשב... חייב עזרה ממש ממש ממש דחוף..!! זה ממש קריטי ויש לי דברים חשובים במחשב!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by stingeR-,

התקנתי WIN7 נקי וחדש אתמול, לאחר ההתקנה חלק מהשירים בעברית קיבלו ג'יבריש ב3V במקום עברית נורמאלית ורגילה, וזה גם משפיע לי על איך שהWINAMP קורא אותם כמובן.. ניסיתי הכל, התעסקות עם ערכות השפה של המערכת וכ'ו.. שום דבר לא עובד. מה עושים? צריך קידוד שונה... [attachment deleted by admin]

10. Started by ssib,

היי לכולם. נתקלתי בבעיה שלמרות שאני כמעט בטוחה שבעבר ראיתי לה הדים ברשת, בחיפוש לאחרונה לא ראיתי דבר ואשמח אם תעזו לי לפתרה. כדי לחסוך באנרגיה, והיות ויוצא ואני קמה ממחשב למס' דקות שפתע מתארכות, הגדרתי ל- windows להכנס למצב שינה לאחר זמן מה. הבעיה היא שהוא עושה זאת כל פעם שאין תנועה אצלי וזה כולל עיתות בהם איני אמורה להגיב כגון צפייה בסרטים או במצגות. לכן אני מוצאת עצמי מידי פעם נוגעת בעכבר כדי למנוע זאת. משום מה נדמה לי שבעבר שמעתי שקיימת אופציה להגדיר מצב סרט או משהו בסגנון בו ה- windows. לא יכנס למצב המתנה. חיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אני מעריכה שרבים מכם צופים בסרטים דרך המחשב, וסביר שלא מעט מכם עובדים עם מצב המתנה, כיצד אתם פותרים בעיה זו? אודה לעזרתם

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by Emmanuell,

אז זו השאלה , 32 ביט או 64 , קראתי את כל מה שיש באתר ומעבר אבל אני עדין לא בטוח המחשב שלי הוא i5 , 4870hd , 4g ram 1333mhz המחשב בעיקר למשחקים אבל גם לעבודות , אינטרנט ושימוש כללי אבל בעיקר למשחקים

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by GerberMan,

שלום לכולם, התקנתי עכשיו וינדוס 7 חדש דנדש עכשיו, אחרי שהתקנתי את חיבור האינטרנט שלי והכל עובד מצוין, פתחתי משתמש נוסף בוינדוס ומשום מה החיבור הזה לאינטרנט לא מופיע אצלו... בנוסף, כל פעם שאני מחליף בין המשתמשים, לא מנתק אותם אלא מחליף, חיבור האינטרנט במשתמש הראשי מתנתק. מישהו יודע מה לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by es88,

התקנתי את XP PRO 64 BIT SP2, הוא מעדכן לי עדכוני אבטחה וכאלה, אבל לא מעדכן לי את SP3, זה לא תומך ב-64 ? לפי האתר של מייקרוספט אלו התקנים: Supported Operating Systems: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition Windows® XP אמרתי אני ישאל בכל מקרה, כי זה דיי מפתיע אותי.. בכל מקרה, במידה ולא, זה משנה לי משהו בתכלס מבחינת עבודה שוטפת? משחקים ?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by orkir,

היי, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודשיים בארה"ב עם ויסטה ביזנס 32BIT עם זכאות לשדרוג "חינם" (בעלות דמי טיפול) לחלונות 7 החדש. הזמנתי את השדרוג דרך האינטרנט אבל הבעיה היא שבזמן ההזמנה לא הייתה לי אופציה להזמין את גרסת ה64 ביט. אני צפוי לקבל את החבילה בדואר בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם אני אוכל לגשת למייקרוסופט ישראל ולבקש מהם להחליף את גרסאת ה32 ביט ל64 ביט על מנת לנצל טוב יותר את המחשב החדש שלי... האם למישהו יש נסיון בנושא? האם בגלל שהזמנתי לפני חודשיים את הויסטה 32 ביט אני אהיה תקוע עם מערכת 32 ביט גם לאחר השדרוג המיוחל ל-7? תודה מראש לעונים, אור

15. Started by IlanF,

איכשהו ביטלתי את הAERO על הנייד שלי (לפני די הרבה זמן, כך שאני אפילו לא זוכר מה עשיתי...), ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו שוב. הבעיה, הוא לא מופיע לי לבחירה תחת windows colors and appearance אם יש למישהו רעיון איך מפעילים אותו אשמח לקצת עזרה... -- עריכה מצאתי את הפתרון.. מתברר שכיביתי את ה desktop window manager. הפעלה שלו תחת services והופ, הAERO חזר ואפשר לבחור אותו...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by chenc,

שלום רב! אני צריך ליצור מצב בו בנייד שלי יש לי dual boot, אפשרות לבחור האם להעלות את חלונות 7 או XP, רוצה ליצור מצב שקיימת לי האפשרות להשתמש בנייד עם XP, או עם 7. הצורך הוא מסיבות של תאימות כרטיס קול חיצוני + קיובייס וכו', שעובדים לי כרגע רק עם XP. כרגע, מותקנת לי על המחשב רק 7. מה הדרך בעצם ליצור את המצב הנ"ל? האם אפשר להתקין עכשיו XP במחיצה שונה? או שמא אני חייב להתקין קודם XP ורק לאחר מכן 7 אולי? אם בכלל המצב אפשרי? אשמח לעזרה... המון תודה, מראש. חן.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לעשות מחשב אחד "מוקשח" או ככה לפחות אני יודע שמכנים את זה בצבא , באונברסיטה או בחברות. שזה אומר שכל מה שמותקן על המחשב עד נקודה מסויימת שבה התקינו את ההקשחה נשאר, וכל שאר הדברים נמחקים\חוזרים לסידרם אחרי ריסטרט. וזה אומר גם התקנות תוכנות קבצים משחקים הכל הולך... חוץ ממה שאדמינסטרטור מתקין. האם זה אפשרי במחשב ביתי או שזה דורש חומרה מסויימת? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  18. המודם שלי GlobespanVirata USB ADSL MODEM ALE 130 וWindows 7 פשוט לא מזהה אותו אני לא יודע למה.. למישהו יש דרייברים מתאימים למודם הזה?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Tchr0,

יש לי על המחשב win xp 32 רגיל לפני כמה זמן התקנתי win7 RC 32 bit במחיצה חדשה נפרדת מהכל [המחשב נותן לבחור איזה מערכת להעלות כשמדליקים אותו]. נניח ואני רוצה להתקין גירסת 64bit של וינדוס 7 [ולמחוק את הקודמת] על אותה מחיצה- האם זה אפשרי מבחינת הXP32 ?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  20. שלום ! יש לי כרגע Windows Xp, במחשב שני שדרגתי ל - Windows 7 והדבר היחיד שמשגע אותי זה הסרגל של ההתחל למטה.. מחרפן אותי שליד ה"התחל" יש את הקיצורים של כמה תוכנות ואם הן פועלות אז זה פשוט על אותם קיצורים מראה.. בכל מקרה נפטרתי מכל הקיצורים שלא ממש שימושיים עבורי, הדבר היחיד שהשארתי זה הקיצור של ה - Explorer אבל זה כל כך מחרפן אותי שבמקום שהוא יראה את עצמו כהפעלה מהירה צמוד ל"התחל" ובמידה ומפעילים את הדפדפן שזה יראה מעין אייקון אחר ולא על אותו קיצור.. הבנתם אותי ? ישנה דרך לשנות את זה שזה בעצם יהיה בסגנון XP ? כי זה ממש אבל ממש מחרפן אותי.. ומבאס לי את כל המעבר ל - Windows 7. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. שלום, נכנסתי לאתר של Dell כדי לבדוק מה העלות של השדרוג (הבנתי 50$) http://www.dell.com/windows7upgrade עשיתי את הרישום והכל ואז הגעתי להזמנה עצמה. מילאתי פרטים, שמתי כתובת למשלוח בישראל ולהפתעתי המחיר הינו 0$ - כולל משלוח כולל הכל. נראה לי מוזר אבל המשכתי, רשמתי הכל ועכשיו קיבלתי אישור במייל... מוזר? כן... הגיוני? לא... יכול להיות שזה סתם ואני לא אקבל כלום בלי באמת לשלם? אפשרי שווה ניסיון? בהחלט! אני אמשיך לעדכן פה בכל מקרה, אבל אם לעוד מישהו מגיע את השדרוג הזה דרך dell, אני ממליץ לנסות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by ac1240,

היה לי WIN 7 על המחשב והתקנתי לאחר מכן את XP (תאימות לתוכנה כלשהי) ולאחר מכן נעלם לי ה DUAL BOOT איך אני מחזיר אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by itayizra,

יש לי דיסק של WIN 7 64BIT עם בוט והכל.. ואני רוצה להתקין אותו במקום הויסטה שיש לי שהוא 32BIT כאשר עולה ההתקנה של WIN7 המחשב מראה לי שהוא קולט את הדיסק מתחיל לעשות סריקה ואז הוא כותב את ההודעה הבאה: "Windows had encountered a problem communicating with a device connected to your computer. This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer מה עליי לעשות ? הכונן CD שלי הוא SATA וגם ההאקד דיסק הוא SATA..

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  24. כותרת. ניסיתי עם UNLOCKER ולא עזר

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by deelad,

אני רוצה להתקין את חלונות 7 במחיצה נפרדת. השאלה שלי עם אפשר לבחור בזמן הדלקת המחשב,עוד לפני שהמערכת הפעלה עולה באיזה מערכת הפעלה המחשב יעלה XP או 7 ?

• 5 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים