עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. 1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה, windows 7. למרות שקראתי הרבה ושיננתי את הרשת עדיין אני לא יודע איזו גירסת מערכת הפעלה להתקין, 32 bit או 64 bit. מדובר על מחשב חזק המיועד בעיקר למשחקים ולתכונות עריכה. המפרט: מעבד E8400 זיכרון G.Skill 4 GB 800 כרטיס NVIDIA GTX 275 הבנתי שמערכת 64 bit צורכת יותר משאבים מכל תהליך ולכן יותר כבדה, אבל מנצלת את החומרה בצורה אופטימלית. משום שיש לי מעבד מדגם חדש יחסית ו4 GB של זיכרון עלה ברוחי להתקין דווקא את גירסת 64 bit. כרגע הדעה שלי היא להתקין 64 bit ואני מתכוון להתקינה בימים הקרובים. האם באמת עלי להתקין 64 bit במחשב שלי? האם זה יהווה שיפור בביצועי המחשב מאשר 32 bit? ועוד נושא חשוב שהכרחי להעלות על הפרק, האם יהיה לי בעיה עם תמיכה בת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by blue_wolf,

שלום אני מעוניין לדעת איך להסיר את חומת האש של NVIDIA המובנית בלוח , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון ... היתי מעוניין לעשות את זה מבלי לפרמט , חשוב לציין שאין את זה הלוח בקרה =>הוספת הסרה ...... תודה רבה של לוחות NFORCE

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by Night,

יש לי דואל בוט של XP ושל 7. אין לי יותר צורך בXP אז החלטתי לוותר עליו ולפנות מקום בכונן .. איך לעשות זאת בלי לגרום לבעיות? (אני מניח שזה קצת יותר מסובך מסתם DELETE על התיקיה של XP ..) תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by chmmr,

לפעמים האזור של התוכניות והאזור של quick launch נעלמים : ואז (לפעמים) הם חוזרים : בדרך כלל לחיצה של ה start מעלימה אותם ותוך כדי עבודה הם יחזרו. הבעיה קיימת רק כאשר שורת המשימות מוצמדת חלק העליון או התחתון של המסך, אם מצמידים את שורת המשימות לצד הימיני או השמאלי הבעיה אינה קיימת. האם יש פתרון ??

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  6. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי (windows XP sp 3) לווינדוס 7 אך אינני עושה זאת מפני שאני חושש שאם אני אשדרג, כל הדרייברים שלי \ התוכנות שלי (ויש הרבה...) לא יעבדו על ווינדוס 7 ואני אצתרך להוריד \ לעדכן הכל... האם כך המצב? והאם זה שווה את המעבר? בנוסף הווינדוס שלי במקור הוא באנגלית עם התקנה של עיברית עליו ובידי דיסק ווינדוס 7 בעברית. תיהיה לי בעיה לשדרג נכון? ע"פ מה שאני זוכר צריך באותה שפה לא? ובנוסף אם באמת תיהיה בעיה אני יוכל להשתמש בדרייבר ג'ינייס לא? (הכוונה לתוכנה שמגבה ומעדכנת דרייברים...) תודה על העוזרים.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Old Cat,

שאלתי גם בפורום ניידים, אשאל שוב כאן מההיבט של התקנת מערכת ההפעלה: לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista. רוב הפעילות שלי במחשב מתבצעת, כאשר הרזולוציה של המסך היא מאוד נמוכה (אייקונים גדולים). קורה לא פעם, שאני צריך לעבור לרזולוציות גבוהות יותר, על מנת שיתאפשר לי להשתמש בתוכנות מסוימות או לראות תכנים של אתרים מסוימים. ראוי לציין, שמדובר בלפחות 3 רזולוציות שונות. לא מזמן שוטטתי במחשב של מקום ציבורי מסוים, ועל שולחן העבודה היה אייקון, אשר לחיצה עליו מעבירה מיידית את המסך לרזולוציה אחרת (שכנראה נקבעה מראש). הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי איך מכינים אייקון כזה, כי אני בהחלט מעוניין לחסוך בכמות הלחיצות, שנדרשות בשביל שינויי רזולוציה תכופים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by avihy.a,

אהלן לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד חדש של טושיבה עבור ידידה שלי. המחשב הגיע עם Vista home והוא נקנה יום או יומיים לפני השקת ה- 7 בעולם. ביררתי עם התמיכה של טושיבה והם מאפשרים שדרוג ל- 7 ללא עלות כספית (למעט דמי משלוח) אבל הבעיה היא שהגרסא היחידה שהם מספקים זו הגרסא האנגלית של מערכת ההפעלה. האם יש אפשרות להתקין את ה- 7 באנגלית ולהפוך אותה לעברית? למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by shahar07,

האם יש באפשרותי להתקין 2 מערכות 1. win 7 32 על הארד דיסק 1 3. win 7 64 על הארד דיסק שני ?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  11. מחשב עם חריצי USB ועם חריצים לקריאת כרטיסי זיכרון. לכל חריץ יש אות כונן. הבעייה שהאותיות האלה תמיד מופיעות גם כאשר אין שום כרטיס זיכרון בפנים. איך גורמים שאות הכונן תופיע רק עם הכנסת כרטיס זיכרון לחריץ? xp eng sp2

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by edis,

התקנתי מערכת הפעלה וינדוס 7 הוא עובד בסדר אבל הביצועים יכולים להיות יותר טובים יש לי 3 גיגה ראם הוינדוס קורא אותם אבל הוא כותב שהוא יכול להשתמש רק ב-2 גיגה אני רוצה לדעת עם יש אפשרות לגרום לו להשתמש בכל השלוש. תודה לכל מי שעוזר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by alone66,

בחיבורי רשת איך אני מסמן לראות שהמחשב והכרטיס רשת מחובר ( שני המחשבים הקטנים ) בשולחן המשימות תודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שתמליצו עליו לנטבוק של Dell Mini10v לפי מה שאני יודע יש גרסאות מוקטנות שהורידו בהן רכיבים לא דרושים. או שלדעתכם עדיף להתקין את הגרסה המלאה ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. אני מחפש דרך ליצור קיצור דרך לשינוי ההגדרה של מה שקורה כשסוגרים את ה"מכסה" של המחשב הנייד. כרגע מה שאני צריך לעשות כדי לשנות את ההגדרה הוא להיכנס ל advanced power settings ולשנות את ההגדרה ב close lid action למה שאני צריך (או להכנס למצב שינה, או לא לעשות כלום) אני מחפש דרך ליצור קיצור דרך שיעשה את כל זה במקומי. זה פשוט יותר מידי עבודה לשנות כל פעם את ההגדרה הזאת ככה למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TPack,

שלום, לפני כשעה סיימתי להתקין Win 7 על המחשב והכל טוב פרט לעובדה שאין סאונד בכלל. לפני ההתקנה בדקתי ב "windows advisor" ושם היה כתוב משהו על כך שתהיה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס קול וחסרה לי באמת התוכנה עצמה שדרכה הייתי מתפעל אותו. וגם במנהל ההתקנים אין סימן לכך שחסר דרייבר. השאלה היא איך אני מברר איזה תוכנה בדיוק חסרה, אני לא זוכר את שמה..ואיך ניתן לפתור את הבעיה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם,קוראים לי דולב ואני רוצה לקנות מחשב חדש. המפרט שאני כנראה אקנה הוא : מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ₪547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4850-512D3E-HDMI מארז…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ag43,

האם את פעולת פענוח המדיה עושה המחשב ששולח את המידע או המקבל?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. אם אני משדרג את הויסטה שלי לווינדוז 7 האם כל התוכנות על המחשב שלי נשמרות והכל נשאר אותו דבר? אם לא ויש לי גיבוי על דיסק חיצוני אני יוכל להתקין את הווינדוז 7 ואז לעלות מהגיבוי וכך כל התוכנות ישארו? מתי יגיעו גירסאות שידרוג לווינדוז 7 אולטימייט ופרופשיונל?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by mor873,

שלום קניתי WIN7 לשדרוג מויסטה 32 ביט מתכוון לשדרג ל 32 ביט . 1.כמה זמן אמור לקחת שדרוג במקרה הטוב וכמה במקרה הרע (שאין תקלות) 2. לא הבנתי מה בדיוק לא אמור להמחק לי ומה כן האם יש צורך בהתקנה של תוכנות שוב (הרוב מותקן בכונן אחר ) 3.אני חייב לא לקחת סיכון ולגבות את המיילים שבדואר נכנס איפה התקיה שצירך לגבות נמצאת או מה צריך בכדי לשחזר את המיילים ? 4.האם מחיקה של היונדוס והתקנה חדשה אפשרית בגירסת השידורוג והיא עדיפה על שידרוג ובעצם מה ההבדל בין שידרוג להתקנה מלאה ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שהיה לי ווינדוס XP בדקתי ב CPU-Z את המעבד ובמהירות שעון היה רשום לי 2933MHZ , שעברתי עכשיו ל WIN 7 זה רשם לי 2133MHZ . המעבד שיש ברשותי הוא INTEL E7500 2.93GHZ ... תודה....

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שלום לכולם , אצלי מותקן כרגע וינדוז 7 , לא נתקלתי בבאגים/בעיות יוצאות דופן. אבל בכול זאת אני מעוניין לדעת איזה גרסה יש לי , כלומר בטא/RC/RTM ואת מספר הבניה של הגרסה שלי. איך אני בודק זאת ? אני רוצה לוודא שיש לי את הגרסה שמשווקת כיום בחנויות. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Started by deelad,

אתמול התקנתי WINDOWS 7, ושמתי לב שהארדיסק שלי כל הזמן חושב, הפעלתי את המחשב מחדש כמה פעמים ועדיין אותו סיפור! בדקתי ב TASK MANAGERולא ראיתי שום תוכנה פועלת. מה יכול לגרום לבעיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  24. שלום לכולם אני עובד על מחשב נייד עם ויסטה ביומיים האחרונים המחשב נהיה כבד מאוד ולא זז לא הותקנו דברים חדשים בימים אלה במנהל המשימות כאשר אני הולך ללשונית ביצועים אני רואה שהזכרון נע סביב ה-800MB כשאף תוכנית לא עובדת כשאני מסתכל בלשונית תהליכים אין שום תוכנית חריגה עם נתונים חריגים לא במעבד ולא בזיכרון הרצתי אנטיוירוס NOD32 ADAWARE לא נמצא שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. הייתי עד אתמול בווינדוס ויסטה וכשהייתי לוחץ על תמונה התמונה הייתה עולה לי ללא שום זמן טעינה ניראה לעיין עכשיו ב7 יש כשאני לוחץ על תמונה לוקח בקירוב 2 שניות עד 3 שניות כדי שהתמונה תעלה אני משתמש בווינדוס פוטו וויואר.. הוא נוח לי רק עכשיו מעצבן.. יש דרך לתקן? וביטלוקר פשוט כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא רוצה.. גם אחרי חצי שעה כשעשיתי TURN ON לא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים