עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wooper,

אני בויסטה אם אני משחק משחקים כבדים איזה צריכת חשמל מומלץ עכשיו מוגדר אצלי BALANCED תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. אני משתגע.. אני אוהב לשמור דברים בדסקטופ אבל לא מופיע לי שם בצד דסקטופ. ואז אני נאלץ ללכת לC>USERS<USERNAME>DESKTOP וזה תהליך מעצבן.. יש דרך לקצר את זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by warezon,

רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לראות ב clear text ססמאות כניסה בווינדוס?? האם זה שמור איפשהוא ברג'יסטרי?? או שיש תוכנה שמראה את הססמא ולא מוחקת????

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by ran1809,

טוב קניתי נייד של HP ואני בתוכנית שדרוג ל 7. ואני מקבל אותו (שדרוג) עוד מס' ימים, עכשיו שאלתי היא כזו...מ הבעצם עושה השדרוג..האם הוא מחליף לי את כל קבצי ההפעלה, כי זה נראה לי מוזר כאילו אני מרגיש שהוא ייתבסס לי על הויסטה ויישנה לי את התצוגה אבל הכבדות של הויסטה תשאר. פעם היו אומרים שכל הזבל עדיין נשאר במחשב בשדרוגים של פעם. מה המצב כיום?! אני אמור להרגיש כאילו התקנתי 7 מהבסיס? עוד דבר הרישיון שאני מקבל הוא לשדרוג בלבד או שאני אוכל להתקין מהבסיס..!? תודה רן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://www.upf.co.il/file/46066.html http://www.upf.co.il/file/2164690.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ביצה,

אהלן! המעבד אינטל E2160 תומך ב-64BIT? ניסתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה מדויקת גם לא באתר אינטל

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  7. התקנתי לחבר מערכת הפעלה WINDOWS 7 מקורית, לאחר ההתקנה, במסך הפתיחה של ה WINDOWS המחשב קופא. מה יכולה להיות הבעיה. מפרט מחשב: לוח אם כולל כ.מסך מובנה MSI RC410M-L X300 ATI מעבד אינטל pentium dual core 945 3.4 4M DUALCORE כ.מסך GF7300GT 256M DDR2 PCIE זכרון 3GB DDR2 דיסק קשיח 500GB

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by hosham,

היי, המחשב שלי מחובר לזוג רמקולים דרך היציאה האחורית ובמקביל דרך יציאת הקואקס אל המגבר. ב XP שתי היציאות עובדות במקביל והקואקס מעבירה סראונד למגבר. ב WIN 7 אני לא מצליח ששתיהן יעבדו במקביל רק אחת בכל פעם ויש צורך להגדיר אחת מהם כ DEFAULT בלוח הבקרה, ואז השניה לא עובדת, פיתרון שאינו מתקבל על הדעת. התקנתי את הדרייבר של REALTEK וכלום.. לוח של ASUS P5K. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 18:15:46 מישהו??

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  9. נשאר לי 150 מגה פנוי בכונן C ואני כבר לא יודע מה לעשות יש תיקיה שקוראים לה winsxs שלוקחת לי 20 ג'יגה!! סתםם..! שמעתי שהיא שומרת תוכניות שהשתמשתי בהם.. משו כזה.. ניסתי למחוק אותה אבל אני לא יכול רשום לי שאין לי הרשאה לכך מה אני יכול לעשותת בהקשה תעזרי לי!!!!!!

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  10. השתדרגתי שבוע שעבר מויסטה לווינדוס 7 (ULTIMATE). אני עושה שימוש בגרסאות PORTABLE רבות של ADOBE. ומעתה כל גירסאות ה-PORTABLE שלי לא מצליחות לעלות. בפלאש לדוג' הוא מקפיץ הודעה שהתוכנה הפסיקה לעבוד. את פוטושופ הוא בכלל לא פותח...(ב-task manager אני רואה שהוא פותח proccess ואז נעלם אחרי כמה שניות) באילוסטרייטור זה בכלל מעניין- הוא נפתח אך ה-SAVE לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by John Nash,

הי שאני מדליק את המחשב נפתחים איתי מיליון תוכניות . כמו מסנג'ר סקייפ . כולם ביחד ואני לא משתמש בהם באותו הרגע. עכשיו אני יודע שהפשר לסגור את זה . ואני לא זוכר איך . אני ישמח לקבל עזרא.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by manticore,

הרצתי את התיקון registry של CCleaner על WIN 7 ועכשיו נעלם לי הAERO. הבנתי שזאת בעיה ידועה ובשביל לפתור אותה צריך לעשות system restore או להחזיר את הקובץ REG הישן. שחזור מערכת אני לא רוצה לעשות כי עשיתי כמה דברים חשובים מאז ואת הקובץ REG אני לא מצליח לייבא, אני מקבל הודעה: ניסיתי גם ב safe mofe, מקבל את אותה הודעה...

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  13. שלום, התקנתי על ה Panasonic CF-19 שלי WINDOWS 7 ULTIMATE. מעבד כפול ליבה במהירות 1.06GHZ, ג'יגה זיכרון. לא אמורה להיות בעיה, נכון? בכל מקרה, כשאני משתמש בעט, הסמן נמצא כ-2 סנטימטר מעל הנקודה שאני לוחץ עליה. במיקומים שונים על המסך המרחק בין הסמן לנקודת הלחיצה משתנה. לא מצאתי בהגדרות משהו שיכול לכוון את זה. כמובן ששעה לפני, על ה XP הכל עבד מצויין. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. אהלן חבר'ה, הכותרת אומרת הכל.. קניתי את ה Acer 751H 11.6 הוא מגיע עם המעבד החלש 1330hz , הגדלתי את הזכרון ל 2 גיגה.. בכל מקרה, מה אפשר לעשות כדי שהווינודס יעבוד הכי מהר שניתן... לא אכפת לי שהווינודס יראה כמו XP ... בלי שום גרפיקה או אפקטים.. איך\איפה אפשר לבטל? והאם יש עוד דברים שניתן לעשות כדי לשפר את מהירות העבודה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by maorizyo,

שדרגתי את הלפטופ שלי HP DV2845SE לווינדוס 7 (שדרוג מויסטה) השדרוג עבר יפה אך הבעיה התחילה אחרי שבוע שהכונן CD מופיע לסירוגין!!! בדקתי את כל הפתרונות המוצעים האפשריים בפורומים השונים וזה לא עזר.. הרייבר של הCD נעלם כשהCD נעלם ומופיע כשהוא חוזר. כמו כן הווינדוס כיבה לי את הכונן לגמרי כך שאני אפילו לא יכול לעשות בוט ממנו למערכת הפעלה אחרת... יש למישהו הצעות איך לתקן? תודה רבה חברים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום יש לי גירסא אירגונית של XP PRO אם SP2 הבעיה היא שכל מחשב חדש אני מבזבז המון זמן על התקנה של SP3 האם יש דרך ליצור דיסק חדש של XP שישלב בתוכו את SP3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום, אני אתמצת את מצב הענינים. 1. Win 7 הותקנה על דיסק 1 (C:) ועבדה בסדר. 2. בוצעה התקנת אובונטו על דיסק 2 (D:) שהתקין GRUB ומאז Win 7 לא עולה. 3. כל המחיצות ב-C קיימות (כולל ה-boot בגודל 100M בערך) וניתן לגשת אליהן מלינוקס, וגם כלי דיסק שונים מ-Hiren's boot CD מזהים את C והמחיצות עליו. 4. היות ו-Win מתלונן שהוא לא מזהה דיסק אז ביצעתי boot מההתקנה של Win 7 וניסיתי לבצע repair ואפילו restore מ-image שיצרתי על D המזוהה על ידי התוכנה, ללא הועיל היות ו-C לא מזוהה. 5. ביצעתי : bootrec /fixMBR bootrec /fixBoot וכעת Win 7 מתחיל boot (כי אין יותר GRUB) אבל נופל לאחר מספר שניות. אפילו אם אני רוצה להתקין מחדש אז ה-Installer מזהה את המחיצה הראשונה ב-C בגודל 100MB ולא מזהה את שאר …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by mugello,

מה המצב זמן כיבוי מערכת ההפעלה שלי מהיר מידי ותוכנות שעובדות באותו זמן לא נסגרות כראוי. איך אפשר להוסיף זמן לכיבוי מערכת ההפעלה? תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. איך אני עושה את זה? אני רוצה לעשות פורמט ואז להתקין תתווינדוס מהדיסק און קי ..וזה קובץ ISO

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

פירפוקס לא עובד במערכת ההפעלה הזו וגם לא הולך לצאת אחד שיתמוך ב64 ביט,לדעתי זה ביזיון למוזילה(גם אורביט לא תומך) הם יפסידו הרבה משתמשים זה אחד הדברים הכי מבאסים שאני מוכרך לעבוד עם האקספלורר גם לא פלאשפלייר,כך שאי-אפשר לראות ווידאו ביו-טוב-זה בכלל הזוי

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  21. מדובר במחשב די חדש, כרטיס קול creative sb x-fi xtreme. כל פעם כשאני שומע מוסיקה ברקע, ופותח חלון של אקספלורר אפילו, הסאונד קופץ או מואט קצת לכמה שניות. אם האימיול פתוח ומוריד דברים, שומעים קפיצות גם אם רק הוא ומדיה פלייר (שמנגן שיר ברקע..) פועלים. המחשב מאוד חזק ולא נראה לי שזה נובע מעומס. WinVista 64bit. הדרייבר של הכרטיס קול עדכני. אם למישהו יש קצה חוט יהיה נחמד, 10x

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by שגיב,

שלום התקנתי לא מזמן וידוס ויסטה אלטימיט ואני לא יודע למה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה המחשב כותב באחד מתוך האפשרויות של המחשב שלי שהתקן מסוים מפריע למחשב להיכנס למצב שינה ביררתי מה ההתקן והוא כרטיס הרשת אז מחקתי את הדריור ניסתי להיכנס למצב שינה לא הצלחתי התקנתי אותו חז\חזרה ועדין לא חייב עזרה מה לעשות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://img692.imageshack.us/img692/8080/memoryprob.jpg http://img237.imageshack.us/img237/930/memoryprob2.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. משהו מוזר חברים.. כשאני בודק כמה מקום יש במחיצה אז הוא אומר 247 אבל כשאני מסמן את כל הקבצים כולל החבויים הוא מראה 209 תפוס ויש עוד 22 פנוי כלומר חסרים לי פה 16 גיגה שלמים!!!!!!! יש לציין שניסיתי לעשות גוסט למערכת WIN7 ושמרתי את הגיבוי על המחיצה הזאת פעמיים! ואני פשוט לא רואה את קובץ הגיבוי!! לפי מיטב הבנתי אם אמצא את הקבצים האלה אגיע ל16 גיגה שחסרים לי ניסיתי בכל דרך לחפש את הקבצים אך הם לא עלו שם הקובץ הוא win7.gho עזרה????

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים