Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אחרי שנתיים החלטתי לפרמט את המחשב. עד עכשיו ה-WIN וכל התוכנות היו מותקנות על הארד דיסק ספציפי. עכשיו התקנתי את ה-WIN החדש על הארד דיסק אחר. בכל הפעלה המחשב מבקש ממני לבחור גרסה כי עכשיו הוא מזהה שתי מערכות הפעלה בשני הארד דיסקים שונים. הבעיה היא שעכשיו אחרי שהתקנתי את ה-WIN החדש. המחשב לא נותן לי למחוק או לפרמט את ההארד דיסק שעליו יושב ה-WIN הישן (כנראה כי עוד בהפעלה הוא ניגש אליו וזיהה את מערכת ההפעלה שיושבת שם ועכשיו הוא ניגש שם לקבצים לפעמים ואני לא יכול לפרמט את הכונן הזה). מה אני עושה? בנוסף, את מערכת ההפעלה החדשה התקנתי על כונן H ולמען הסדר הטוב אני רוצה שיקראו לו C. ניסיתי את Partition Magic Pro 7.0, אבל היא נתקעת באמצע (שוב, כנראה כי קשה עם שינויי שמות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת אז.. אין לי ממש מושג מה זה IP HELPER , אבל כעבור שימוש של זמן קצר בוידנוס..אז הוא מודיע על שגיאה ש IP HELPER נסגר . אחרי זה רוב הפעמים הוא מודיע על זה שוב פעם ולפעמים גם שוב פעם, ואז התצוגה נראת כזאת לא טוב..הסרגל כלים נעלם לשניה, המסגרות והחלונות של הוינדוס נראים כאלה אפורים וכאלה ומיושנים כמו וינדוס 98..המעבר מאנגלית ( ALT+SHIPT) לעברית והפוך לא טוב, ולא יודע משהו מוזר כזה. וגם לפעמים הוינדוס סוגר חוץ מ IP HELPER עוד איזה קישקוש של WINDWOS... בכל מקרה, לפני כמה ימים שזה קרה כיביתי תמחשב ושהדלקתי אותו הוינדוס לא עלה לי יותר וגם הדיסק של הוינדוס כל פעם שהוא קרא אותו קיבל מסך כחול, בסופו של דבר הצלחתי לשחזר תמערכת...ועכשיו שוב פעם זה מופיע, הרצתי אנטי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, רכשתי מחשב חדש שהגיע עם Windows 11 pro. אני הולך להתקין על המחשב הזה לינוקס ומעוניין להעביר את הרשיון למחשב אחר. אין product key והרשיון קשור עם חשבון ה microsoft שלי. השתמשתי בפקודה slmgr -rearm בכדי לבטל את הרשיון במחשב הנוכחי. האם התקנת חלונות 11 במחשב השני והתחברות לחשבון מיקרוסופט יעשה לי אקטיבציה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, רציתי לשאול האם זה רק אצלי או שממשק הAERO קצת מקבל לאגים.אני אסביר מה הכוונה:את המערכת אתם יכולים לראות במפרט שלי בצד מערכת מכובדת ביותר לכל דבר ועניין.כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 64 ביט שמותקנת כמובן על כונן הSSD שלי. דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך ל64 ביט מהאתר הרשמי של ATI.מידי פעם כאשר אני פותח חלון או סוגר יש טיפונת לאגים (רעידות כאילו)לא יודע איך להסביר זאת ומידי פעם הכל נפתח בטיל.האם זה קשור לממשק עצמו או שמשהו אחר.שמתי לב לזה גם במערכת הקודמת שלי בוינדוס 7 32 ביט וקיוויתי שבמערכת הנוכחית זה ייפתר.יש מצב שאני סתם מפונק אבל באמת אני שואל ממה זה נובע,הרי הנתונים שלי מעולים כרטיס מסך חזק שאוכל הכל אז למה זה עדיין קורא? תודה מראש לעוזרים גל ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי מחשב מהעבודה שלי שיצא משימוש שם, כל דבר שמתקינים בו או עושים בו נעלם ברגע שעושים הפעלה מחדש. איך אפשר לבטל את זה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי לא עבד טוב כבר זמן מה והחלטתי לפרמט אותו. (חשוב לציין שאין לי ידע בזה אבל אמרתי כבר כמה קשה זה יכול להיות?) אז פירמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך, כרטיס קול ואינטרנט ואז נכנסתי לאתר של מייקרוסופט בשביל להוריד עדכונים. אחרי כל מיני עדכונים הורדתי דרך האתר שלהם את SP2 ואחרי שזה סיים להוריד ולהתקין המחשב עשה ריסט ואז כשהו התחיל לעלות פתאום באמצע הוא התרסק, המסך נכבה וישר נדלק והוא היה בכל מיני צבעים מוזרים ולא עלה.. אחרי שכיביתי את המחשב והדקלתי קרה אותו דבר. הווינדוס יותר לא עלה. (חשוב לציין שכשהמחשב עשה ריסט לאחר כל הדרייברים אז לא קרה כלום והמחשב עלה כרגיל). והנה שאלותיי: 1. האם מישהו מודע ומכיר את התקלה הנ"ל? 2. למה זה קורה? …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא תופס כ- 1 GB רציתי לדעת אם זה לא יזיק אם הוא ימחק או שבעצם יווצר אחד חדש..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אנשים טובים תשמעו: אני מדליק את המחשב ומנסה להכנס למחשב שלי והוא משום מה לא מצליח להכנס אליו! כנ"ל לגבי My Documents וכנ"ל לגבי כל תיקיה אחרת שאני מנסה להכנס אליה. לעומת זאת לאינטרנט אקספלורר ול Outlook ולמשחקים ו\או תוכנות שיש לי קיצור דרך שלהם בשולחן העבודה-הכל עובד בסדר גמור. אז כאמור כשאני מנסה להכנס, לדוגמא , ל"מחשב שלי" הוא לא נכנס ורושם לי את הודעת השגיאה שיש בווינדוס אקס-פי: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." ואז יש לי את האפשרויות "Send Error Report" או "Dont Send" והאפשרות האחרונה היא "to see what data this error report contains" שמה רשום לי: "AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2600.0…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב נייד comaq presario cq62 וכל פעם שהוא נכנס למשתמש שלו עולה לו הודעת שגיאה ש מודל msimah32.dll לא נמצא. הוא ביקש ממני למצוא לו פתרון לזה. אני נכנס לגוגל מקליד לחיפוש msimah32.dll לא מוצא כלום ניסיתי וריאציות שונות של הקלדה ולא מוצא כלום. אני עכשיו מחפש באתר של compaq ומקווה שאמצא משהו. המחשב עצמו רק חלק ללא בעיות אחרי שהוא מציג את ההודעת שגיאה. בכל זאת ההודעה מעידה שמשהו לא עובד ואני לא רוצה שדווקא כשהוא צריך את הדבר הזה דחוף זה לא יפעל לו. אז אם מישהו יודע מה הבעיה אז שבבקשה יעזור. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. עד עכשיו הייתי עם גרסה נסיונית של וינדוס 7 הום פרמיום. כמובן שזה מצב לא אידאלי ושמתי את ידי על גרסה חוקית ומלאה של וינדוס 7, אבל פרו. המחשב שלי מסודר מאוד לצרכיי ואין לי את הזמן או היכולת להתקין את כולו ולסדר אותו מחדש, אז השאלה שלי האם אפשר להתקין את 7 פרו החדש בשיטת "שדרוג מיידי" כך שהוא פשוט יתקין את השינויים הרלוונטיים ולא ישנה לי כלום בוינדוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
customize notification area יש תוכנות שהסרתי מהמחשב ועדיין הן מופיעות אני יודע שניתן להסתיר אבל אני רוצה שתוכנה שהסרתי לא תופיע יותר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט שלי: לוח אם - Gigabyte ep45c-ds3 מעבד - Intel core 2 duo e7400 2.80GHz ספק כח - 650 W זיכרון - Kingston 2x2Gb DDR3 1333 MHz דיסק קשיח - WD 320 GB SATA 2 כ. מסך - Nvidia GeForce 9800 GT 1GB DDR3 1333 MHz מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 32 bit הבעיה היא כאשר הפעלתי מצב שינה במחשב הופיע לי מסך כחול שאומר: STOP 0x0000001A MEMORY_MANAGEMENT כשביטלתי מצב שינה זה לא הופיע לי יותר. למה זה קורה לי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותקנים אצלי בלוח אם 4 סטיקים של 1GB , ב WIN XP המחשב מראה רק 3.5 ...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS XP PRO , ורוב הדברים נראים טוב... אבל לא ידעתי בקשר לעובדה שאין יותר DOS ב XP. נראה שאין כמעט שום תמיכה לאפליקציות DOS : 1) שאני מנסה להריץ משחקים ישנים של פלטפורמת DOS, הם עובדים לאט בצורה מחרידה. לשם השוואה בחלונות 98 הם עבדו בצורה טובה מאד. 2) חלק ממשחקי ה DOS מציגים את הודעת השגיאה הבאה: ntvdm cpu has encountered an unhandled exception . ניסיתי למצוא עזרה על זה באתר של מייקרוסופט, אבל נראה לי שהם מתעלמים מהבעיה. בדקתי את הקבצים autoexec.nt ו config.nt ולא מצאתי משהו חריג. 3) התוכנות על בסיס DOS שאמורות להציג פונטים עבריים רגילים מציגות ג"יבריש. אם למישהו יש רעיון לגבי לפחות אחת מהבעיות האלה, אודה לו מאד על כל עזרה, כי יש תוכנות DOS שא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מהיכן אני יכול להשיג עברית לWINDOWS 7 32 BIT גירסה 7264? הפכתי את הרשת ולא מצאתי תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: מצורפת שתי תמונות. אגב, בסטיקי יש תוכנה למחיקת קבצים שמסרבים להמחק. אבל: 1. זה לקבצים ולא לתיקיות 2. זה פועל כשהודעת השגיאה היא "הקובץ בשימוש" ולא "לא נמצא מיקום". [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הפכתי USB של 8 GB לBOOT ושמתי עליו WIN7. שאני מחבר אותו למחשב ומפעיל אותו כBOOT המחשב מעלה אותו ואז נתקע על המסך WINDOWS IS LOADING FILES. ב-3 מחשבים אחרים שניסתי להפעיל את הUSB כ BOOT הכל עבד מהר וחלק.. שניסתי להתקין את הווינדוס מCD שהוא BOOT הכל עבד חלק מכל המחשבים.. משהו מתפקשש לי ב USB שאני מנסה לפרמט.. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? והגדרתי את הUSB בביוס שיעלה ראשון.. אפילו הגדלתי לעשות והחזרתי את הביוס למצבו האורגינל... עדיין לא עובד במחשב שלי ובאחרים כן.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה מאוד דחוף בזה. התקנתי תוכנה אחת, אבל היא הותקנה בלי תקייה בתוך תיקייה ראשית (PROGRAM FILES), אז עשיתי UNINSTALL לה כדי להתקין אותה מחדש בתיקייה מסודרת, אבל אחרי שעשיתי את זה כל מה שהיה לי בתיקייה (סביבות ה-10 תוכנות פלוס 4 משחקים) נעלמו! אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי ריסטארט ו-SYSTEM RESTORE ושום דבר לא עזר. אין לי מושג מה לעשות, זה תוכנות שלקח לי סביבות השבוע להתקין... אני חייב עזרה דחוף וגם איזשהו הסבר לבעיה הזאת תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מקבל בזמן האחרון בעיית בעת העלאה של המחשב של BOOTMGR IS COMPRESSED ולאחר מכן המחשב לא עולה לי מה עושים ?? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה במחשב של הבן שלי . מותקן לו וינדווס 7 והמון תוכנות עבודה למוסיקה כולל DLL שונים. לאחרונה המחשב מרסט את עצמו ללא סיבה והחשד הוא תקלה מתקרבת בדיסק הקשיח הראשי - C מאחר שאין לו אמצעי גיבוי למה שיש לו שם השאלה שלי היא - כיצד לעשות לו גיבוי לדיסק הראשי (אימאג') לדיסק חיצוני USB והאם הדיסק הזה החיצוני יכול לשמש לו כדיסק ראשי להעלאת הוינזווס. אם יש למישהו עצה אחרת כדי לא להגיע למצב שהדיסק יקרוס ואז לא ניתן לשחזר ויעלה המון כסף. אשמח לכל עצה שהיא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס חדש ואני לא יכול לעדכן אותו מהאתר של מיקרוסופט כי הגרסה שלי לא מקורית זה מה שהוא אמר לי זה אף פעם לא קרה לי בווינדוס ונראה לי שזה בגלל התוכנת עידכונים החדשה שלהם שלא נותנת לעדכן אם הווינדוס לא מקורי אני מקווה שאני יוכל לעדכן אותו עם העדכונים האוטומטיים מישהו גם נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יודע אם אפשר לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לפטופ עם כונן DVD מקולקל. אני רוצה להתקין על הלפטופ Windows XP. רציתי לדעת אם ניתן להגדיר על ה הרדיסק נייד BOOTABLE של דיסק ההתקנה של XP. שכשאני יעשה הפעלה מה HD USB זה יעלה את ההתקנה של הדיסק. איך עושים זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בCMD כשאני פותח אותו מההתחל כדי לעשות פינג או IPCONFIG, בעצם כל דבר שאני רושם בהפעל שם זה רושם לי את הבעיה: הפעולה ואז: is not reconized as an internal or external command' operable program or batch file וכשאני פותח את ה CMD ישירות מהקובץ שלו ב Windows/system 31 מתוך הווינדוס אז הוא כן עובד כמו שצריך ופותח דברים מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת הממוקם בחו"ל. שרת VPS לצורך העניין. הבעיה היא שחיבור באמצעות RD נתקע לעיתים תכופות ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://i34.tinypic.com/vex2ya.jpg יש לציין שהשרת עדיין פעיל, מחזיר פינג וגישת הFTP עדיין פעילה. ניסיתי להעלות לשרת קובץ shutdown.bat עם הפקודה הבאה: shutdown \\support /r הצלחתי להריץ את הפקודה אבל אין שינוי, כאילו שהשרת לא מבצע ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעצה איך לעשות ריסט לשרת או ל session עצמו. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מה קורה..?! .. טוב אז יש לי וינדוס XP SP2 ואני רוצה לעשות לו BOOT איך אני עושה את זה אז תעזרו לי בבקשה :'(
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-