עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lilian,

ברצוני לפרמט את המחשב הנייד שלי : LG- F1 . המחשב הגיע עם חלונות XP מותקן בו. השאלה היא אחרי פירמוט איך שוב אשתמש בתוכנה? יש לציין שיש לי שני דיסקים שהגיעו עם המחשב. הראשון הוא להתקנת דרייברים שונים והשני בשם :RECOVERY.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dsds6868,

המחשב מנסה להיכנס ל XP ואז יש צליל חלש ואז מופיע לפחות משניה מסך כחול ואז המחשב מתחיל מהתחלה! - אי אפשר להיכנס למחשב! במסך הכחול כתוב Stop: c0000135 ועוד איזה שתי שורות. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ועוד מצבים וזה עושה כל פעם את אותו דבר. זה קרה אחרי שהתקנתי במחשב nod32 גירסא 3, ואז עשיתי עדכון ואז הוא שאל אם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב לחצתי כן ומאז זה ככה! יש לי sp3 במחשב (אולי זה קשור?) http://www.uploadfileyou.com/files/u07ej9ijvfqnttryzdw7.jpg

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, רכשתי לוח אם חדש של ג'יגהבייט (GA-MA78GM-S2H הידוע) עם הצ'יפסט הנ"ל. הבעייה היא שלא ניתן להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט שלו (או את הCatalyst 8.6 של ATI) על win2k, אלא רק על XP ומעלה.. לצורך העניין הכרטיס מסך on board הוא מדגם Radeon HD 3200, מישהו יודע אם ניתן למצוא לו דרייברים למערכת הפעלה שלי? או לחילופין, איך אפשר לערוך את קבצי ה inf כך שהמערכת הפעלה תסכים להתקין אותם דרך ה Device Manager? תודה ויום נעים

4. לפעמים כשאני בוחר sleep/hibernate המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול למס' דקות ואז הוא נכבה לגמרי (shut down). ב event viewer כתוב לי: The previous system shutdown at *** was unexpected וכן: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000009f (0x00000003, 0x84efb530, 0x8292fae0, 0x86f2ee40). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 060910-16781-01. וכן: The system has rebooted without cleanly shutting down first בהתחלה זה היה קורה לעיתים ובשבוע האחרון זה קורה בחצי מהפעמים שאני בוחר sleep/hibernate.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כמעט כל תוכנה מתוצרת מיקורוסופט כיום מחייבת בעת ההורדה/התקנה, אימות חוקיות של מערכת ההפעלה. פעם היה זה מדיה פלייר, פעם אינטרנט אקספלורר 7, לאחר מכן Windows XP mode ו-Virtual PC (האחרון דרך אגב, לא יוצר בהתחלה ע"י מיקרוסופט), ולאחרונה גם Windows Defender וכן Microsoft Security Essentials, אשר בתקופה האחרונה החלו לדרוש גם הן אימות חוקיות של מערכת ההפעלה לפני ההתקנה, זאת למרות שלא דרשו זאת לפני כן. מהתנהגות חוצפנית זאת של מיקרוסופט, הנני חושש כי אם מיקרוסופט קונים את סקייפ, והתוכנה תהייה אז שייכת למיקרוסופט, יתכן שהם יתחילו גם בהורדה/התקנה של סקייפ לדרוש אימות חוקיות של מערכת ההפעלה. יש פה התנהגות פולשנית של מיקרוסופט כלפי משתמשי המערכת שלה, וגם פגיעה בחופש הביטוי בשימוש במח…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. שני חברי רכשו שני מחשבי HP עם ויסטה חוקי. שידרגתי לשניהם ל-windows 7 rc. נדמה לי שהם כתבו שזה חינם. כעת הם צריכים עזרה דחופה.... הם עובדים עם המחשב ולא נעים אם באמצע חתונה לוי-ג'יי נכבה המחשב השאלות: אחד מהם מוכן לרכוש חלונות 7. האם מגיעה לו הנחה כמשדרג מויסטה? אם כן כמה עולה/מאיפה קונים? השני לא מעוניין להשקיע אפילו שקל. איך אני מתקין לו חזרה ויסטה, עם המחשב לא סופק דיסק... כמובן שבשני הלפטופים יש מאחורה את המדבקה המקורית של ויסטה. תודה לכל העוזרים. אורי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Tzion,

שלום יש לי וינודס XP PRO, מעבד פנטיום 3 667 וזיכרון 128MB 133MHZ במנהל המשימות של וינדוס בכרטיסיה תהליכים מתבצע שם "תהליך לא פעיל" (שם משתמש- SYSTEM) והוא לוקח לי כמות משתנה ל CPU בין 50-90... בכלל לא יציב... כשאני מנסה לסגור אותו זה רושם לי הודעת שגיאה: "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה. הפעולה אינה חוקית עבור תהליך זה" מה לעשות?? איך אני יכול לסגור אותו???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by civic,

האם יש דרך לנעול תיקיות באקס פי? אני לא צריך ברמת נעילה של הפנטגון אבל למנוע גישה בסיסית למשתמש אחר על התיקייה. ואם אפשר בנוסף לדעת אותו דבר לגביי ווינדוס 7

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. כל עשר שניות שומעים צליל של לחיצת עכבר אפילו שאני לא נוגע במחשב או בכלל דברים אחרים רצים שומעים אותו צליל בויסטה כאילו הקלקתי על איזה תיקייה ופתחתי אותה למישהו יש מושג מה גורם לזה יש כל כך הרבה דברים יהיה קשה לאתר 20 דקות עכשיו חיפשתי על זה בגוגל מצאתי לא מעט שמתארים בדיוק אותו דבר אבל פתרון בכל אחד מהשרשורים האלו לא הופיע ! מטריד בול אותו הצליל שהויסטה משתמש בו שאתה לוחץ על תיקייה .....כל 10 שניות.......@#$@ הופה נדמה לי שעליתי על משהו התחלתי לסגור דברים שפועלים בשורת משימות הקטנה ליד השעון אני חושב שזה היה האזהרה האדומה מוינדוס שמודיעה לי שאין לי אנטי וירוס לא בטוח סגרתי כמה דברים במקביל אבל עכשיו אין יותר ~43#@

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

רציתי לשאול לכמה אנשים כאן יש כבר וויסטה? מה שאני רוצה להגיד שהדבר היחיד שיגרום לי לחשוב בכלל על לעבור לוויסטה הוא ה-DX-10. כי אין שום דבר רע ב-XP. והרי הDX-10 לא יעבוד על XP. מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Hila Ovad,

יש לי בעיה בקיצורי מקשים מחשב lenovo אני צריכה ctrl+c בשביל העתק ו- ctrl+v להדבק ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי, אפשר עזרה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן. כשאני מנסה להעביר קבצים לכונן C אני מקבל את ההודעה הבאה: "You'll need to provide administrator permission to move to this folfer" ואז כמובן אני נדרש לבחור בין ביטול\להמשיך כאדמינסטור\לדלג. הבעיה היא שאני רוצה להעביר חלק מהמשחקים של steam שנמצאים בכונן אחר לכונן הזה, והסטים לא מאפשר לי לפתוח תיקיה שם. יש לי חשד סביר שזו הסיבה לבעיה (הסטים אגב מודיע לי "failed to create a folder, this drive is read-only" ולחבר אחר שניסה הוא כן אפשר) הכונן הוא intel ssd 330 , מותקן עליו win7 ul 64bit הצעות, רעיונות, תמיכה נפשית ואוכל טעים יתקבלו בברכה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Dmoney,

טוב, היכונו לבעיה רצינית... יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב. על אחד מהם (לא זה עם מערכת ההפעלה עליו), איחסנתי כמה קבצי טקסט אותם הצפנתי בעזרת אופציית ה-EFS של WinXp. EFS = Encrypted File System. הבעיה מתחילה עכשיו...ביצעתי אתחול לכונן השני והתקנתי מחדש את ה-Windows. כשניסיתי לפתוח את הקבצים המוצפנים ניתקלתי בהודעה "Access is denied" מה אני יכול לעשות עכשיו ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי ווינדוס XP ויש לי סיסמא בכניסה לווינדוס רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הסיסמאת, ככה שהמחשב יכנס חלק לווינדוס בלי הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם מותקן לי במחשב WINDOWS 7 כולל SP1 , הגרסה שמותקנת אצלי היא גרסה שהורדתי מהאינטרנט.... עכשיו יש לי המון מסכים כחולים , השאלה שלי היא כזאת האם יש אפשרות שיש לי מסכים כחולים בגלל שהורדתי גרסה פגומה/לא טובה של WINDOWS 7 (פרוצה) מהאינטרנט??? או שאין שום קשר לזה????

16. יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo IdeaPad S10-2, מחשב מיני. ניסו להתקין לי עליו מערכת הפעלה של MAC אבל זה כבד מדי והמחשב קורס ולא מצליח לעלות. אני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה של ווינדוס שהגיעה עם הלפטופ. כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7 (אחרי שאני משנה בביוס שיעלה ישירות לUSB שם נמצאת ההתקנה), זה לא מזהה את זה. שוב הוא חוזר לנסיון להעלות את MAC , קורס ונכבה. למישו יש פתרון יצירתי לעניין? אובדת עצות אנוכי...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום , חבר'ה לאחרונה פירמטתי מחשב וכל מחשב שאני מפרמט אני שומר את הפרופיל של אותו יוזר בפרופיל אני יודע שנמצאים כל החתימות של היוזר באטולוק וכו אבל אין לי מושג איפה נימצא הפתקים ואיזה בן אדם שסידרתי לו את זה מאוד צריך את הפתקים האלו יש לכם מושג במקרה איפה נשמר הפתקים בתקייה של הפרופיל תודה מראש ,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חבר'ה שלום, הבעיה היא כזאת: כשאני מפעיל את המחשב, עולה הווינדוס, יש את מסך הפתיחה. אני לוחץ על השם משתמש שלי, הכל עולה יפה יש את צליל הכניסה הכל טוב ויפה. כמה שניות אח"כ הסמל של הרמקול שליד השעון (שדרכו מגבירים, מנמיכים או משתיקים את הווליום) נעלם ואיתו הסאונד של המחשב. אי אפשר לשמוע שירים, סרטים, צלילים של ווינדוס, שום דבר. כשאני נכנס בלוח הבקרה, לאופציות של הצליל, אני לא יכול לשנות שום דבר, הכל מופיע באפור ורושם no audio device. כאילו שהוא לא מזהה שקיים כרטיס קול. עוד בעיה, גם כשאני מפעיל את המסנג'ר, הוא לא עולה. אני לוחץ על האייקון אך לא קורה שום דבר, בלשונית "תהליכים" בtask manager, מופיע התהליך של המסנג'ר אך מיד נעלם. ממה נובעת הבעיה? האם הותקפתי ע"י וירוס? אני יודע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sgsg,

גם אני החלטתי לנסות את הווינדוס החדש ונתקלתי בשורת המשימות החדשה. אני לא אוהב את התכונה שחלונות מרובים של אותה תוכנה נשארים דבוקים אחד לשני בשורת, איך מבטלים את זה ? הנה תמונה לדוגמה - החלונות של פיירפוקס ואקספלורר צמודים כל הזמן, ולא לפי הסדר הכרונולוגי של הפעלת התוכנה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eliko42,

שלום לכם רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד לאתחל מחדש מחשב נייד מסוג COMPAQ EVO N800v ? כולל ניקוי של הרג'סטרים? אני מודה לכם מאוד בתודה אלי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TPack,

שלום, יש לי שרת הממוקם בחו"ל. שרת VPS לצורך העניין. הבעיה היא שחיבור באמצעות RD נתקע לעיתים תכופות ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://i34.tinypic.com/vex2ya.jpg יש לציין שהשרת עדיין פעיל, מחזיר פינג וגישת הFTP עדיין פעילה. ניסיתי להעלות לשרת קובץ shutdown.bat עם הפקודה הבאה: shutdown \\support /r הצלחתי להריץ את הפקודה אבל אין שינוי, כאילו שהשרת לא מבצע ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעצה איך לעשות ריסט לשרת או ל session עצמו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by edoson,

אני הולך לפרמט את המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה והשאלה היא: א. איך מגבים כתובות ואנשים וגם הודעות באאוטלוק, איך מגבים מועדפים ומסמכים? כדי פשוט להעתיק את MYDOC ל D? ב. עוד משהו ששכחתי לגבות? תודה מראש לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jj516,

אני מחפש תוכנה או אפשרות ב WINDOWS XP PRO עצמה שתתן לי להפעיל אפליקציות בעזרת קול, כלומר לפתוח את MY COMPUTER להקליד ב WORD, לפתוח קבצים ספציפיים וכו'.. מישהוא מכיר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ... אצל חבר שלי עם WIN 7 אולמיט כמו שלי החלונות נסגרים בעמעום... לאט לאט כזה... למה אצלי זה נסגר במכה אחת כמו בכל WIN רגיל ? נ.ב הערכת נושא שלי היא עם שקופית זמינה אם זה קשור...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Thunder Storm,

הוא תופס כ- 1 GB רציתי לדעת אם זה לא יזיק אם הוא ימחק או שבעצם יווצר אחד חדש..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.