Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל הודעת שגיעה כמו בתמונה נסיתי להפעיל את המערכת על מצב גוד קונפיגורישן ונסות לאפש ולחדש את השירות דרך MSCONFIG אך כלום לא עוזר.. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים + בזק בחיבור של 12M, בכל המחשבים שבהם מותקנים אצלי win32 המהירות לא עולה על 7-8M בממוצע. במחשבים בהם מותקנת מערכת XP או win7 64bit המהירות היא 12M. מכירים את הבעיה? האם יש פתרון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד מוסיפים ל-XP משתמש נוסף, כך ששני המשתמשים לא יכולים לראות זה את הקבצים של זה ולא להשתמש בתוכנות המותקנות אצל האחר? השאלה שלי הולכת יותר לכיוון שברגע שאתה עובר ליוזר אחר אתה מקבל את כל ההגדרות ששייכות רק לו כמו טפט אחר, אייקונים אחרים ותוכנות אחרות. שני משתמשים אוטונומיים החולקים אותה מערכת הפעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי מערכת מלאה על מחשב חדש, הXP האינטיליגנט החליט לשנות אותיות של כוננים על דעת עצמו ועכשיו המערכת מותקנת על :E וב:C נמצא דיסק ישן שממנו העתקתי כמה דברים. רק עכשיו גם קלטתי למה זה קרה... על :C היה Boot של 98 .... אוף! מה שממש מעצבן הוא שחשבתי על זה מראש, וזה שמותקן כ:E הוא הprimary master... אחרי כל התלונות לשאלה - כאשר אני אנתק את הדיסק הישן יותר, XP ישנה את האות של המחיצה ל:C או שהוא מספיק חכם לא לגעת בsystem partition? אם XP טיפש והוא יחליף אותיות, ברור שזה ישפיע על המון תוכנות - החלפה מסיבית של כל ההפניות ברגיסטרי מE לC עשויה לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס, אני עושה Format דרך הביוס מגיע לווינדוס SETUP, ההתקנה ממשיכה בערך כ5 -6 דקות ואז קופץ מסך כחול שאומר BAD_POOL_CALLER ניסיתי לנתק את כל הUSB האפשריים אבל זה לא עזר עזרה בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב של הבן שלי היתה מותקנת גירסת חלונות שהגיעה מותקנת יחד עם המחשב מהחנות לפני 3 שנים. לדעתי זו גירסת OEM כלשהיא PRE-ACTIVATED ומעולם לא היתה כל בעייה של רשיון לא חוקי. פתאום לפני יומיים התחילה להופיע אזהרה בחלק התחתון של המסך שגירסת החלונות אינה מקורית. מה יכולה להיות הסיבה שזה פתאום קרה ואיך לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הHD. כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לפני חודש talisman (לשינוי סביבת העבודה) עכשיו הסרתי אותו ושאני מעלה את המחשב אני רואה רק את הTRAY ואני מעוניין להחזיר את סביבת ווינדוס. למישהו יש מושג כיצד אני יכול להחזיר את סביבת ווינדוס המקורית.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מישהו נתקל באיזושהן בעיות בשימוש בדפדפן של Windows 7;כמו בעיות בתצוגה ו/או שהדפדפן לא מגיב/מפסיק לפעול/נתקע? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא תופס כ- 1 GB רציתי לדעת אם זה לא יזיק אם הוא ימחק או שבעצם יווצר אחד חדש..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 מערכות הפעלה על המחשב.. איך אני מסיר אחת מהם וכשאפעיל את המחשב לא יהיה לי את המסך בחירה של איזה וינדוס להעלות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו את התמונה - איך אני מוסיף את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ביקש לעשות עדכונים וריסטארטס וכשלא הייתי בבית מישהו סגר את המחשב הנייד Dell i7 3542 ועכשיו בהדלקה רואים את האייקון של דל ואחריו מסך שחור עם כמו עיגול טעינה קטן בתחתית המסך שמסתובב. איך אני יכול להגיע לsafemode או משהו בסגנון שיעזור לי לסדר זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני בא להתקין את WINDOWS XP HOME בעברית אז מופיעה לי ההודעה הבאה ואחרי שאני לוחץ עליה מופיעה הודעה הבאה אני מתקין את WINDOWS XP HOME בעברית על WINDOWS XP PRO באנגלית האם זה קשור תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי Windows xp pro בלי ה SP1 רציתי לשאול מישהו שהשתמש ב XP PRO בלי ה SP1 ועם SP1 האם ישנם איזו שהם שיפורים? חוץ מכמה סתימת חורי הבטחה. משום שבנתיים בלי ה SP1 ה Windows שלי עובד בסדר גמור אבל הייתי רוצה לדעת בכל זאת
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להסביר לי אילו תוכנות TWEAK הן הכי טובות\מומלצות ואילו פונקציות מתקדמות כל אחת נותנת ? קישורים יתקבלו בברכה... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
wd passport. הבעיה היא שהמכשיר לא מזוהה כלל, אפילו לא במנהל ההתקנים (אין איזה אייקון של חומרה עם סימן שאלה עליה). המכשיר עצמו תקין לגמרי ואני משתמש בו להקרנת סרטים לטלוויזיה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים של ה-USB ולתת לווינדוז להתקין מחדש, ולא עזר. שום סימן שהמחשב מכיר את הכונן. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב, ברצוני להציג סרטוני הדרכה בYouTube בשרתי ווינדוס. אנחנו התחלנו לא מזמן לעלות סרטונים כדי לעזור ולהדריך שימוש בתוכנות, שפות ומערכות הפעלה. בסרטוני שרתי הווינדוס נשתמש בשרת Windows Server 2008 R2 ע"י שימוש בתוכנה VMWare ונלמד לפי הנושאים הבאים: ניהול AD. יצירת שרתי DC, DNS וCore. יצירת Trusts, Forests, Domains, Zones ועוד. מתן הרשאות. ניהול משתמשים, קבוצות, OUs. שימוש בפקודות דרך הCMD. ועוד נושאים רבים אחרים. סרטון לדוגמא: מקווה שהסרטונים יהוו עזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp home edition מקורי שהותקן על מחשב ישן ואני מתכנן לקנות מחשב חדש -השאלה האם אני יכול להתקין למחשב חדש ללא חשש ? ואת המחשב הישן אני אמחק אותו לגמרי מכל מערכות ההפעלה כך שלמעשה רק המחשב החדש יהיה עם הווינדוס שלי
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב-Windows XP כשיש תמונה רואים אותה כזאת מצונזרת ! איך אני יכול לעשות שתמונה ב-98 תהיה מצונזרת כמו ב-XP תודה מראש על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לכם פקודות חדשות כמו DIR CD.. בבקשה תירשמו הרבה פקודות ותגידו מה הם עושות!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי xp בעברית ואני מעוניין להוריד מהאינטרנט חבילה של כל העדכונים. העדכונים הם באנגלית - האם יש מניעה להתקין אותם אצלי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS XP PRO , ורוב הדברים נראים טוב... אבל לא ידעתי בקשר לעובדה שאין יותר DOS ב XP. נראה שאין כמעט שום תמיכה לאפליקציות DOS : 1) שאני מנסה להריץ משחקים ישנים של פלטפורמת DOS, הם עובדים לאט בצורה מחרידה. לשם השוואה בחלונות 98 הם עבדו בצורה טובה מאד. 2) חלק ממשחקי ה DOS מציגים את הודעת השגיאה הבאה: ntvdm cpu has encountered an unhandled exception . ניסיתי למצוא עזרה על זה באתר של מייקרוסופט, אבל נראה לי שהם מתעלמים מהבעיה. בדקתי את הקבצים autoexec.nt ו config.nt ולא מצאתי משהו חריג. 3) התוכנות על בסיס DOS שאמורות להציג פונטים עבריים רגילים מציגות ג"יבריש. אם למישהו יש רעיון לגבי לפחות אחת מהבעיות האלה, אודה לו מאד על כל עזרה, כי יש תוכנות DOS שא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-