Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי סרבר 2012 על VMware. הקליינטים מצליחים לזהות את השרת אבל ברגע שאני מנסה לעשות פינג בין מהשרת לאחד הקליינטים אני מקבל הודעה request timed out. הגדרתי את הIP של השרת ושל הקליינטים כסטטי. הDNS של הקליינטים הוא הIP של השרת. כמו כן, בFirewall עשיתי enable בתוך הInbound Rules לכל מה שמופיע כICMPv4. תהילת עולם למי שיצליח לעזור לי לצאת מהפלונטר הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם?!!!!!! יש לי בעיה שכאשר אני נכנס למחשב ואני לוחץ להתחבר לאינטרנט אז לוקח לי כ- 2 דקות עד שהא פותח חלון התחברות וזה ממש מעצבן יש למישהו פיתרון??? (פעם זה לא היה ככה וזה היה לוקח פחות משניה עד שהחלון היה מופיע) :
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרה בגדול היא להוציא דרך כרטיס מסך בHDMI 1.4 אחד תמונה למסך ובHDMI השני שנמצא על הבורד כ PASSTHROUGH - פורמטי HD לרסיבר. לפי מה שהבנתי זה גם תלוי בהגדרות בBIOS . 1.האם אפשרי ? 2.המלצה על כרטיס מסך שיתמוך תקציב הכי נמוך שיש (לא איכפת לי גם ישנים) כרגע עם WIN8 אבל יכול יכול ואף מעדיף לחזור ל WIN7 תודה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני משתמש כיום ב2 שפות בווינדוס 7 , אנגלית ועברית, ברצוני למחוק את האפשרות להוסיף שפה מסויימת לצמיתות (שלא יהיה אפשרות לאדם לבוא ולהוסיף שפה זו שוב דרך השפות שבלוח בקרה) האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי שני הארד-דיסקים. על הראשון מותקן Vista HP 64-bit, ועל השני 7 RC 64-bit. אני מעוניין לרכוש את הגרסה Win 7 HP 64-bit, ושמתי לב כי ישנה גרסת שדרוג וגרסה מלאה. בהנחה ואני רוכש את גרסת השדרוג, האם תהיה לי האופציה להתקין את מערכת ההפעלה מאפס על הארד-דיסק נקי (אחרי פרמוט ההארד-דיסק עם RC)? האם כדי לבצע זאת אצטרך לרכוש את הגרסה המלאה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד ניתן להתקין WIN 98 על מחשב שמותקן בו WIN XP
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם כן, גם עכשיו, אם יש ברשותכם מפתח חוקי של חלונות 7 ולא נעשה בו שימוש, קרי, חלונות לא מותקן בשום מחשב אחר או לא נעשתה אקטיבציה במערכת אחרת, אזי, אפשר להשתמש במפתח המוצר לאקטיבציה של חלונות 10 או חלונות 11 בהתאם לסוג המוצר ( HOME או PRO ) של חלונות 7.
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כידוע /לא ידוע הויסטה נפרץ.. ורציתי לדעת אם יש בכלל טעם להתקין אותו? בלי קשר את מערכת שלי אתם יכולים לראות בצד,היא יכול להפעיל אותו על מקס אני מאמין אבל השאלה אם למשל כל התוכנות שתומכות בXP תומכות (עכשיו) בויסטה?, כאילו יש לויסטה תמיכה לאחור?,אם כן יש שיפור? עד כמה ה64 ביט שמערכת יכולה להציג ישפיע עלי,אני יוכל לראות סרטים יותר יפה?,רק תשולחן עבודה..? בכל אופן אשמח לתשובה מפורטת מאוד בקשר לשאלה אם יש טעם להתקין ויסטה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור, התקנתי ויסטה (ULTIMATE 32) והכל סבבה, לא רואה שום הבדל מאקס פי חוץ מבעיות תאימות דרייברים ומראה חדש דנדש ויפה. רק מה? בBOOT, הוא לא מוכן לעלות אלא אם כן הדיסק נמצא בכונן. כלומר - סדר טעינת הכוננים בביוס הוא פלופי-דיסק-דיסק קשיח, הוא מנסה לטעון מהדיסק של ווינדוס "PRESS ANY KEY", אני לא לוחץ, והוא טוען את מערכת הפעלה מהדיסק הקשיח כרגיל. אם אני מוציא את הדיסק, הוא כותב לי OPERATING SYSTEM MISSING. כאילו מה נסגר? אם אני משנה את הבוט אורדר, אני מקבל אופרייטיניג סיסטם מיסינג. עכשיו חיפשתי את התופעה ומצאתי הסבר מאוד מנומק שפשוט לא הבנתי: http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1031077049&postcount=9 עכשיו קודם כל זה נורא מרגיע שזה לא בעיה יחודית לי ושיש אותה לעוד אנ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, פניתי בנושא גם בפורום תמיכה טכנית, אך עדיין לא קיבלתי שם סיוע. אולי מישהו כאן יכול לסייע? אחד המחשבים ברשת שלי הודבק כנראה ב- Backdoor Trojan שזוהה ע"י הנורטון אנטי וירוס. לא הייתי שם בעצמי, אך לפי מה שאני מבין מי שהשתמש במחשב באותו זמן פשוט לחץ "OK" על הודעות האנטי-וירוס עד שהן נעלמו. בכל אופן מה שקרה מאז הוא שלא ניתן להפעיל כמעט שום תכנה: המחשב לא מצליח למצוא את קבצי ה- EXE, למרות שהם קיימים. גם כשאני מנסה "דבל-קליק" על הקובץ עצמו, הוא עדיין כותב שהוא לא מצליח למצוא אותו... יש למישהו רעיון לפני התקנה מחדש של ה-windows (גירסת XP PRO) או פירמוט של המחשב? תודה מראש! נ.ב. מצאתי בפורומים השונים התייחסויות ל-Backdoor, אך לא לבעייה הספציפית הזו.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אחרי שקיבלתי המלצה על HD 80G של WD אז רכשתי אותו. עכשיו כשנתבקשתי לבחור כמה מחיצות יהיו בחרתי שתיים ועשיתי פירמוט לאחת מהן ולמחיצה השנייה פשוט לא קיבלתי הודעה על פירמוט אז המחיצה השנייה נשארה לא מפורמטת גם אחרי התקנת הווינוס XP. השאלה שלי אם אפשר עכשיו לאחר התקנת הווינדוס לפרמט את המחיצה השנייה אבל ל FAT32 ולא ל NTFS (הווינדוס מאפשר לי רק ל NTFS)? שאלה שנייה שלי היא לגבי ההארד דיסק הקודם שלי: MAXTOR 40G שלא פירמטתי אותו ונשאר עליו כל המידע לפני התקנת הדיסק הנוכחי(WD 80), האם אפשר לחבר את ההארד דיסק 40G כ SLAVE לגבות את כל המידע הדרוש ואח"כ לפרמט אותו? תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסמל של עצמת הקול נעלם לי משורת המשימות. יש ווליום, שומעים איפה שצריך, רק הסמל נעלם לי. איך אני מחזיר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא תופס כ- 1 GB רציתי לדעת אם זה לא יזיק אם הוא ימחק או שבעצם יווצר אחד חדש..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קורה לי כל כמה ימים והיום זה כבר קרה לי שלושה פעמים בערך, שימו לב : לא מדובר בדף אינטרנט שניתקל בבעיה ועליו להיסגר, זה קורה לי גם שאין שום דף אינטרנט פתוח, זה מעלה את ההודעה על השגיאה ואחרי שאני לוחץ סגור זה דופק לי את הקו הכחול למטה ( שורת המשימות ) וזה סוגר את האייקון של המודם וכשהיה לי חבילת אבטחת אינטרנט מסוימת אז זה היה מעיף לי את האייקון שלה ואולי זה היה משאיר אותי ללא אנטי וירוס וללא פיירוול. חשוב לציין שגם כרגע ( תמיד ) זהו מחשב מוגן עם אנטי וירוס, פיירוול וכו... פרטים על המחשב : ווינדוס אקס פי פרו sp2, זיכרון 512MB, Pentium® 4 CPU 3.00GHz כמו כן העלתי צילום מעורב של הבעיה הנ"ל תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי תוכנה, שלאחר כמה ימים נחסמת, אך לפי מה שאני יודע, מחיקת רגיסטרי עוזרת, איך בדיוק מוחקים רגיסטרי של תוכנה מסוימת? או איך מוחקים רגיסטרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כאשר לוחצים על כיבוי, הwindows מבצע הפעלה מחדש. ביטלתי תחת כשל במערכת את הסימון מ"הפעל מחדש באופן אוטומטי", אך לא מופיעה הודעת שגיאה. מה עשויה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב , והטלפון מצלצל ,מערכת ההפעלה נתקעת . כדי למנוע את הבעיה , אני מחייג דרך המודם ובעצם "פותח " את הפורט של המודם ואז הטלפון הראשון שמצלצל לא "תוקע" את המחשב . האמת היא שאני חושד ב- WinfaxPro האם מישהוא נתקל בתופעה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני עושה כפתור ימני open in new window באיזה לינק תמיד יוצא לי איזה חלון עקום יש איפשהו אפשרות לעשות שהוא תמיד יפתח על חלון מלא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב של הבן שלי היתה מותקנת גירסת חלונות שהגיעה מותקנת יחד עם המחשב מהחנות לפני 3 שנים. לדעתי זו גירסת OEM כלשהיא PRE-ACTIVATED ומעולם לא היתה כל בעייה של רשיון לא חוקי. פתאום לפני יומיים התחילה להופיע אזהרה בחלק התחתון של המסך שגירסת החלונות אינה מקורית. מה יכולה להיות הסיבה שזה פתאום קרה ואיך לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בהפעלת המחשב הוא נתקע על מסך החשבונות .(למרות שלא הגדרתי חשבונות) ועל מסך זה לא מופיעים חשבונות אפילו של אדמינסטרטור.ולכן אי אפשר להמשיך .ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא ביצע הפעלה רגילה לאחר שבחרתי במצב בטוח .איך גורמים למחשב להמשיך לעלות.דרך אגב הווינדוס הוא xp תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, היכונו לבעיה רצינית... יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב. על אחד מהם (לא זה עם מערכת ההפעלה עליו), איחסנתי כמה קבצי טקסט אותם הצפנתי בעזרת אופציית ה-EFS של WinXp. EFS = Encrypted File System. הבעיה מתחילה עכשיו...ביצעתי אתחול לכונן השני והתקנתי מחדש את ה-Windows. כשניסיתי לפתוח את הקבצים המוצפנים ניתקלתי בהודעה "Access is denied" מה אני יכול לעשות עכשיו ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי וינדוס 7 גרסת RC מקורית,המחשב לא כבה בלחיצה על כפתור SHUTDOWN. יש לציין שלפתע גם מערכת הפעלה של XP שנמצאת על מחיצה אחרת,המחשב לא כבה. ההתקנה שך WIN 7 הינה התקנה נקיה ולא שדרוג. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הסרתי את המשחק Left 4 dead 2 מהמחשב ומאותו רגע כל הכתב בעברית במחשב (בכל מקום!) הפך להיות בולט וקצת יותר גדול. זה מטריף את הדעת איך אני מסדר אותו? ראו לדוגמא: http://img535.imageshack.us/img535/9642/14919454.png המון תודה אני מתחרפן כבר עריכה: זה עכשיו גם על כל הפונטים באנגלית גם לדוגמא בפייסבוק הכל על Bold מערכת: win 7 ultimate
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח חדש 1T ואני מעוניין לחלק אותו למחיצות בהתקנת חלונות 7 32BIT יש לי 4GB זיכרון פנימי. וזה לא מספיק לכן אני חייב PAGING FILE. חשבתי על החלוקה הזו: 50GB לכונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה + PROGRAM FILES. 5GB לכונן D שבו יש רק את הPAGING FILE בגודל של 4GB קבוע. 60GB כונן E למשחקים. וכל השאר כונן F לסרטים,מוזיקה,תמונות וכול'. מה אתם אומרים לגבי החלוקה הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-