Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את המחשב עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז תמיד לפני שעולה וינדוס יש מסך שחור ובצד שמאל למעלה רשום:invailed boot c/:windows" ואז הוינדוס עולה אבל הפעם הוינדוס לא עולה יותר פשוט עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז המסך השחור ואז לחצי שנייה רשום בצד שמאל למעלה "invailed boot c/:windows" ואז לא קורה כלום פשוט נשאר המסך השחור ומקף מהבהב בצד שמאל למעלה.. אני אמור לעשות? אפילו הסייפ מוד לא עולה לי... וגם לפרמט אני לא מצליח משום מה (אני שם את הדיסק ולא קורה כלום...) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים! המחשב שלי עושה ריסט כמעט אחרי כל הפעלת תוכנה באופן אקראי, פרמטתי התקנתי מחדש אבל עכשיו הוא מסרב להפעיל את מה שהוא התקין... (nav2004 לדוגמא...) נסיתי לפרמט שוב... והצלחתי להפעיל את האנטי וירוס אבל תוכנה אחרת עשתה את אותה בעיה.... אה וגם קרה שהוא הראה מסך כחול..... ??? מה לעשות??? יכול להיות שזה בחומרה?? הארדיסק? זיכרון איך אני יכול לדעת...? תודה לכל מי שיגיב..
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה מסובכת ביותר, יש לי במחשב שלושה דיסקים קשיחים (שישה כוננים). כונן C "הראשי" הוא בתוצרת NTFS והשאר FAT32. כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה Windows Vista Beta 1 וכל מי שמבין יודע, שאם אני ממש רוצה לעבוד עם מערכת בעייתית שכזאת מומלץ שהיו לי שתי מערכות מותקנות שאחת מהם תיהיה יציבה ובלי בעיות! ופה הטעות שלי, התקנתי ויסטה אחרי פירמוט ושכחתי להתקין אקס פי לפני. למישהו יש דרך להתקין מערכת הפעלה ישנה יותר בנוסף לחדשה? כי האפשרות היחידה שאני מכיר ז להתקין את האקס פי וממנו להתקין ויסטה ולבחור באפשרות של שתי מערכות הפעלה! הפתרון היחידה שאני מכיר זה הפתרון הארוך של פירמוט והתקנת אקס פי ואחר כך ויסטה (כל הסיפור מחדש) אבל גם פה נוצרת לי בעיה, בגלל שכונן C שלי הוא NTFS אני לא י…
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ברשותי ויסטה 64 ביט, התקנתי גם ערכת שפה בעברית, ועוד כמה עדכונים, יכול להיות שהתיקייה של הווינדוס תגיע ל 19 ג'יגה ?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אני חייב עזרה לא ידעתי באיזה נושא לכתוב אבל פה נראה לי הכי הגיוני תראו אני צריך איזה שהיא דרך לפרוץ מסנגיר זאת אומרת שאני יוכל לראות איזה מישהי כשהיא מחוברת עם מי היא מתכתבת ומה הם כותבים זה ממש חשוב אני לא רוצה לפרט למה אבל זה באמת חשוב אני ממש יעריך את אלו שיעזרו לי באיזה דרך שהיא לא משנה איך תודה מראש יגאל
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא שאני מתקים אקספי על המחשב ובאמצע ההתקנה איפה שהוא רושם שהוא עושה installing devices הוא פשוט נתקע וכלום לא זז ניסיתי עם 2 דיסקים שונים של אקספי ובשניהם זה נתקע שם, התקנה של ווינדוס 98 עובדת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואם יש דרך להתקין במחשב הזה אקספי בכל זאת?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסתי היום לפתוח תמונה והיא לא נפתחת אני לא יכול לראות ולפתוח שום תמונה ....! איך אני פותר תבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
היה לי לוח כיבוי .. והוא השתנה מעצמו היה לי ככה.. אדום: כיבוי צהוב: המתנה :ירוק: הפעלה מחדש.. ועכשיו השתנה לי לכזה.. איך אני מחזיר את זה לקדמותו !! וגם השתנה לי הכניסה למחשב הוא מבקש שם משתמש וסיסמה ולא הגדרתי סיסמה בכלל אני עושה OK והוא נכנס בלי סיסמה וזה גם הלוח של הסיסמה הוא גם שונה זה לא כמו הכחול הזה כמו בחשבונות משתמשים הוא בסגנון ישן כזה מה אני עושה תעזרו לי !!
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי שמי דניאל המחשב שלי עבר פירמוט לפני כמה ימים ומאז אני מקבל הודעת שגיאה אודה לכל מי שיכול לעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הוא כל פעם מקפיץ לי בועה כזאת ליד השעון אומר לי שהמחשב שלי צריך תוכנה נגד ריגול ומתקין אחת כזאת של מיקרוסופת אני לא רוצה את זה יש לי אד אוור איך מפסיקים את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר מספר קבצים ממחשב אחר שיש לי שיש לו מערכת הפעלה WINDOWS98 למחשב בעל מערכת הפעלה XP ופשוט זה לא הולך אני מחבר אותם דרך כבל רשת ופשוט אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עם הXP מישהו יכול לעזור?? :-X
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות כראוי וגם לא לאתחל את win 98 (לא se) כשאני מנסה לאתחל המערכת מודיעה windows is shutting down ואין איתחול כמו גם שלא מופיעה הכתובת "כעת ניתן לכבות את המחשב" אם מדובר בכיכוי. בעבר בכל היה בסדר, כעת אני חייב לכבות ולהדליק ידנית כדי לאתחל. יכול להיות שנמחק איזה קובץ? תודה מראש יוסי
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אם הנושא שייך לפורום אחר , אני אשמח אם תעבירו למקום הנכון אני קונה מחשב חדש אפשר לקרוא הכל על המחשב החדש כאן (פורום מפרטים) בעקרון, השדרוג מתבצע מפנטיום 3 ל AMD 64 אני מחליף כמעט הכל, כולל כרטיס מסך וזכרונות, אבל משאיר את הדיסקים הקשיחים שלי, ואיתם את מערכת ההפעלה. איך WINDOWS תתנהג כשהיא תגלה שהיא על מחשב חדש לגמרי ? האם היא תפעל בכלל ? האם כדאי לי להתקין מחדש על מחיצה נקייה על המחשב החדש את מערכת ההפעלה ? פרטים נוספים : XP-SP2 , שלא נקנתה בחנות, אם זה משנה משהו. כרגע יש לי שני כוננים - 200, 250 , מחוברים בתצורת ATA רגילה. אף אחד מהם לא מחולק למחיצות. פשוט כונן C וכונן D אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זהו אין את הכלי יותר? מצטער על הדאבל פוסטינג...היו לי קצת בעיות בגלישה כששלחתי את זה אודה אם תוכלו לנעול אחד מהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אחרי המסך הראשון שאני בוחר to setup windows... , אני מקבל מסך אחר http://i10.tinypic.com/4qscks2.jpg ושאני בוחר את סי הכונן של וינדוס אני מקבל הודעה http://i14.tinypic.com/52kmzhl.jpg מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה כבר כמה ימים... כשאני מנסה לעשות הדבק (ctrl+v) זה פותח לי את ה"מחשב שלי" במקום להדביק מה עושים עם זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי תוספת של 128MB RAM למחשב שלי וכמו כן Hard Disk 60GB 7200RPM. נכון לעכשיו המפרט שלי הוא כזה: Pentium 3 667Mhz 256MB SDRAM PC133 60GB 7200RPM Hard Disk Nvidia Riva TNT2 Model 64 32MB אני מתלבט איזו מערכת הפעלה כדאי לי להתקין, Windows XP או Windows 2000? (אני לא מעוניין להתקין Windows 98 למרות שיש אנשים שסבורים שככה המחשב יעבוד טוב יותר) רציתי לדעת איזו מערכת תנצל הכי טוב את רכיבי המחשב שלי ותאפשר לי לעבוד בצורה חלקה.. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, מי שיש לו את המחשב הזה עם Windows XP בוודאי מכיר את הבעיה שלאחר זמן מה של שימוש בג'ויסטיק Windows אומר שיש בעיה ב Game Port (לא בג'יוסטיק עצמו), רציתי לדעת אם למישהו יש את אותה הבעיה והוא יודע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג למה ואני לא מצליח להחזיר את זה אבל פתאום שאני מסייר "במחשב שלי " אין לי יותר תצוגה מקדימה של קובץ וידאו אלא אני רק רואה שזה קובץ וידאו.. בתמונות עדיין כן יש תצוגה ואפשר לראות את התמונה בקטן בלי להכנס אליה.. מישהו יודע איך להחזיר את הקטע של הוידאו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר למה אני חייב להתקין את המסנג'ר הכי עדכני כדי שהתוכנה תפעל??? אני לא מעוניין בוידאו [יש סקייפ] ולא בכל השטויות שזה מציע אלה רק לדבר עם כמה חברים.אז למה ברגע שהכל עובד בגרסה 6.2 או 7 ברגע ההפעלה התוכנה אומרת "על מנת שהכל יעבוד עליך להוריד גרסה חדשה".אבל אני לא רוצה גרסה חדשה !!!! . אני רוצה לעבוד עם הישנה.אבל אם אני לא מתקין את החדשה אז התוכנה לא מפעילה את עצמה.. עזרה בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מיקרוסופט שיחררה 9 (!!) עידכוני אבטחה חדשים ל XP , מי שלא משתמש בעדכון אוטומטי שידאג להוריד ולהתקין את העידכונים
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות שאני שאלתי בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי עליהם..אז אני שואל עכשיו עוד פעם בתקווה שמישהו ידע... 1) מה ההבדל בין התקנת WIN מחדש לבין פרמוט? 2) כשמתקינים XP אז צריך להכניס בזמן ההתקנה (ללחוץ F6..) את הדרייברים לחומרה שמחוברת בעזרת כבל SATA...האם גם בוויסטה צריך? 3) איך זה יכול להיות שהתקנתי XP על מחשב והכונן והדיסק קשיח היו מחוברים עם SATA ולא לחצי F6 ולא הכנסתי דרייברים וההתקנה עברה ללא שום בעיה? 4) אמרו לי פעם שבשביל שלא תצטרך להכניס דיסקט או משהו עם הדרייברים אז אתה צריך לשנות משהו בביוס...מה צריך לשנות? יש לי לוח Abit IB9... 5) כאשר מבצעים שדרוג למערכת ההפעלה מXP לוויסטה אז בסוף ההתקנה וויסטה מוחקת את הXP? 6) לא כל כך קשור אבל בכל זאת, כדי לעדכון ביו…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
השתלט לי על האינטרנט איזה אתר מחורבן שניקרא serch for משהו כזה בקיצור שאני נכנס למשל לYNET אחרי שנייה הזבל הזה מפנה אותי אחרי שתי שניות אוטומטית אליו אני לא יודע מה לעשות חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל אין לי כוח הוא השתלט גם על דף הבית.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, מכמה סיבות, יצא שהתקנתי באותה מחיצה את Win7 מספר פעמים.. ומופיעה לי התיקיה הזאת Windows.old.000 שכעיקרון אמור להיות שם מידע זבל (כי המערכת הפעלה יושבת כמו שצריך ב Windows לא?) אבל עדין משום מה, גם בתור אדמין, אין לי הרשאות למחוק את הקבצים הללו.. למי יש הרשאות? איך אפשר למחוק את ה 10 ג'יגה המבוזבזים האלה בכל זאת.. Win 7 x64 b7000
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להכניס את המחשב למצב שינה תחת ויסטה הום פרימיום אז זה נכנס אליו ומתעורר אחרי שניה, בלי שאני אגע בכלום... ביטלתי את האפשרות שהכרטיס רשת יוכל להעיר את המחשב. ובביוס מצב שינה מאופשר... מה אני אמור לעשות? ??? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי חברים , אני ניסיתי הכל לא עלה לי בראש עוד אפשרויות. מה שכן עלה לי לראש שיכול להיות שהכרטיס קול לא תומך בזה אבל גם זה לא ניראה לי. הינה תמונה: http://img525.imageshack.us/img525/7012/22482435ni3.jpg הבעיה שלי היא שכל מה שמסומן באדום (בתוך הריבוע האדום) אני לא יכול לכוון אותו לא לצדדים לא למטה ולא למעלה. לעומת זאת להשתיק זה אפשרי. בקרה ההקלטה היא בסדר גמור , יש לכם אולי מושג מה הבעיה? אני כאן , אם יש לכם שאלות כלשהם , פשוט זה חשוב לי מאוד. ד"א שמתי את הסקין של וינדוס XP שתיראו/תבינו על מה אני מדבר בכללי אני משתמש בקלאסי (:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-