עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by buuhaa,

שלום. אני רוצה להעלות את המקלדת הוירטואלית בווינדוס 98 אבל לא מוצא אותה. ב XP אפשר עם הפקודה OSK אבל ב-98 הפקודה לא עובדת. אז איפה המקלדת הזו ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by zaroor,

שלום לכם ראיתי לא מזמן איזה מדריך כאן בעיברית של יצירת דיסק התקנת WINDOW XP שי בו את כל ההגדרות שרושמים אותם מראש עם SP2 ואז ההתקנה רצה לבד הכוונה להכין דיסק CD לא מצאתי את הכתבה האם מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בלי כוונה מחקתי את סל המיחזור משולחן העבודה שלי , איך אני משחזר אותו? אני מישתמש ב Vista 64bit

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן, יש לי מחשב יחסית חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 7, ויש לו קטע מסורתי אפילו ,שאם אני לא נוגע בו לכמה זמן הוא נכנס למין טירוף עם עצמו וחושב עד שאני מזיז את העכבר, אז הוא מפסיק. אחוז השימוש במעבד כששום דבר לא מופעל נע מ0 ל10, והזיכרון ראם על 50% בערך. מה שבמיוחד מעצבן פה זה שהמחשב מאוד מרעיש כשהוא חושב ככה. מאוד. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by shlomibandit,

איך בודקים ציון בויסטה? לפי מה שראיתי אני אם ככה בודקים קיבלתי ציון 4.1 זה סביר? טוב למחשב ? (מפרט בצד) אם לא כיצד אפשר לשפר זאת? כדאי להוסיף עוד סטקה של 1024 זיכרון על ה2X512 שלי? שיהיה לי 2048 רם? הויסטה תופסת מלא מהזיכרון , ככה מעל 400 מגה.. אחלה ווינדוז הויסטה , התרשמתי ממנו מאוד לטובה..

• 85 תגובות
    • 7k צפיות
  6. Started by shahar07,

יש לי ויסטא, ולאחרונה רכשתי מדפסת סורק של hp 7283, אחריי שיחות מרובות עם צוות התמיכה שלהם וצוות חו"ל הם הגיעו למסקנה שהדבר האחרון שיכול לעזור לי הוא פירמוט, האם ישנה אפשרות (vista ultimate) למפרמט רק את הויסטא ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by barak353,

יש לי מחשב laptop בלי כונן dvd עם free dos אני צריך עזרה בהתקנת windows 7 אשמח למדריך מפורט מאוד, וגם איזה סוג ub צריך מסוג fat\ntfs כמה ג'יגה צריך להיות בו בקיצור כל הפרטים ומדרי, תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by Crash5,

שלום רב, בכל פעם שאני מעלה את המחשב במטרה לבצע התקנה של מערכת ההפעלה Windows XP כאשר ה BOOT הוא הסידירום ובו מערכת ההפעלה Windows XP קצת אחרי הטעינה ההתחלתית אני מקבל את ההודעה הבאה: .An unexpected error (804585536) occurd at line 1768 in d:\xpsp1\base\boot\setup\arcdisp.c press any key to continue וכאשר אני לוחץ פשוט מתבצע איתחול למחשב והכל חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. שלום.. אני לא יודע איך נוצר לי פיתאום עוד משתמש חוץ ממה שהיה לי מה שבטוח שאני לא יצרתי אותו.. אני בא למחוק אותו הוא באותו רגע נמחק לי ואח"כ שאני מפעיל מחדש הוא שוב מופיע לי, ניסתי גם במצב בטוח גם במצב רגיל וזה לא נמחק, איך אפשר למחוק אותו לגמרי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by PrisoN-BreaK,

עשיתי חיפוש פה בפורום והבנתי שיש לי אפשרות לפצל את ההרד דיסק דרך התקנת win xp . אני אמור לקבל בימים הקרובים הרד דיסק שהנפח שלו יהיה 250 ג'יגה , רציתי לדעת אם יש איזה מדריך או משהו קטן שיוכל לעזור לי לפצל את ההרד דיסק בזמן תפריט ההתקנה של הווינדוס כי דרך ה-FDISK אין לי מושג ועם תוכנת הפרטטישן מג'יק אני לא רוצה להסתבך.. מה אני בדיוק אמור לעשות כשאני רוצה לפצל את ההרד דיסק בזמן ההתקנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב!!! 8)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shimon23,

התקנתי לפני כמה ימים שומר מסך של מיקרוסופט שנקרא blis (קישור בפורום כללי). הוא לא עבד - פשוט שבחרתי בו לא קרה כלום, אז מחקתי את הקבצים ועכשיו אני מקבל הודעת error מוזרה ואחריה את ההודעה הבאה(שני התמונות), קיבלתי הודעה זו שלחצתי גם על ה settings של שומר מסך זה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by X-ShaY,

תהיה גירסת Vista Pro נכון? מתי בערך הגירסה הזאת בעברית תיצא?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by T3,

שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  14. אז ככה, אני לומד לומד למבחן הסמכה A+, ואני זקוק למערכות הפעלה כמו ME Win 95/98 ו NT 4.0 Workstation לצורך תרגול, מישהוא יכול לתת לי עצה לגבי איפה להשיג אותן?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by nissanva,

:AR15:

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  16. אני משתמש בחלונות XP באנגלית. ניכנסתי למאפייני תצוגה --> בתפריט themes. בחרתי Windows classic. והתצוגה הישתנה שולחן עבודה. אחרי כמה ימים. הידלקתי מחשב עולה לי חלונות XP. פתאום אני רואה בשולחן עבודה הישתנה וחזר למצב Windows XP. אני בחרתי Windows Classic. למה זה קורה לי? זה קורה לי פעם שלישי. מהו המקור בעיה?איך פותרים את הבעיה הזאת? מיקי

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  17. Started by Electric Boom,

הכל התחיל ככה: עשיתי פירמוט,ומשום מה לקח המון זמן הרבה הרבה יותר מהרגיל,למרות זאת אחרי זה הוא התקין והכל רץ חלק. היום באתי להדליק והיה מסך שחור כזה עם מלבנים לבנים למטה ופס שעובר ביניהם,זה לקח הרבה זמן עד שהוא הגיע לרבע ואחרי זה הלוגו הרגיל הגיע. אחרי זה לקח לו המון המון(ממש המון)זמן להגיע לwlecome סקרין ומשם הוא לא יצא עשיתי ריסט ואז היה אותו סיפור רק שכשהוא הגיע ללוגו הוא כל זמן עשה ת'קטע הזה עם העכבר והמקלדת(שנדלקים האורות),ובכלל לא הגיע לwelcome סקרין אפילו אחרי המלא זמן שנתתי לו. אז החלטתי לעשות repair ושם הוא לא הצליח למחוק איזה dll ,ולא נתן לי לעשות enter או esc,רק f3 א יצאתי נכנסתי עוד פעם והוא אמר שהוא כבר ניסה לעשות upgrade ויש לי ככה:או לנסות שוב,או לעשות clear…

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

Ok, i have Creative Audigy 2 ZS and realtek OB sound card. two days ago i made format for C: and now there is one application in the "Device Manneger" that didnt get update. that file is for the Realtek, when i am updating it, it starts to make problems and the computer got stuck, what should i do ? Stay with the Realtk while he is not updated ? Thanks alot!

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by eranir,

בחלק מהמדינות ניתן לקנות רישיון עבור W7 ב-30 דולר בלבד. לצורך כך האונ' בה אתה לומד צריכה להיות חברה ב-MSDN Academic Alliance של מיקרוסופט. מכיוון שהאונ' בארץ אינן חברות בגוף זה, רציתי לדעת אם מישהו כאן מצא דרך לקנות רישיון סטודנט (שלא דרך חברים בחו"ל כמובן) ? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  20. Started by warezon,

אני יודע שנושא הסליפ בווינדוס 7 הוא מאד מאד בעייתי! לאחר שניסיתי וניסיתי הגעתי למסקנה שאני מכוון את המחשב למצב הייברנט בגלל כל הבעיות של התעוררות ממצב סליפ! זה עבד יפה מאד עד לפני מס' ימים וכרגע המחשב פשוט נשאר דלוק קבוע. יש לציין שזה קורה בעוד מחשב שברשותי שבו ההגדרות מכוונות למצב שינה רגיל וגם שם המחשב פשוט נשאר דולק! אם למישו יש רעיונות אני אשמח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by motogt,

הבעיה אצלי ככה, אם אני פותח קובץ טקסט בעברית הוא מופיע בג'יבריש. ואני לא יכול לכתוב בעברית, מופיעים אצלי סימני שאלה. אבל אם אני פותח קובץ וורד בעברית אז הכל תקין. חשוב לציין שהבעיה היא רק בקובצי טקסט , כל שאר התוכנות במחשב קוראות עברית באופן תקין. שאלתי היא איך לסדר שאוכל לכתוב גם בקובץ טקסט בעברית? תודה

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  22. היי מחשב נייד. כשאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא עובר אוטומטית ל-power saving. כשאני מחבר אותו הוא חוזר אוטומטית ל-high performance. אני רוצה שישאר כל הזמן על high performance ולא ישתנה אוטומטית. מישהו יודע איך לבטל את הפונקציה הזו? טיינקס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BHXHO2,

אני מכבה את המחשב והוא כותב לי בסוף כעת ניתן לכבות את המחשב במקום להתכבות אוטומטיט איך אפשר לסדר את זה יש לי במחשב השני שלי וירוס של 60 שניות והמחשב מכבה את עצמו איך אפשר להתגבר על זה תודה ניסים

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  24. היי, מישהו נתקבל בבעיה שלמרות שהמודם מחובר אין כול תקשורת לאינטרנט וזה קורה לאחר בין 40 ד' לשעה שבהם יש לי תקשורת מעולה במודם, מישהו מכיר שיטה או תוכנה שיכולה לעזור ? אני מאמין שזה בעקבות ניסיון לשפר את מהירות האינטרנט בעזרת תוכנה שהורדתי המהירות שופרה אך משום מה החלו הבעיות. אני משתמש במודם חיצוני של USROBOTICS 56K ו-WIN98 ספק האינטרנט : אינטרנט זהב. נ.ב. כבר זמן רב שאני עוקב אחר האתר שלכם ונהנה מהכתבות, והחדשות !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.