Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מחשב שכנראה פגע בו וירוס רציני והוא לא נדלק, הוא מגיע עד הרשימה של כל המצבים מצב בטוח וכו' ואני ניסיתי את כל המצבים אז הוא כאילו מנסה להיטען ועושה ריסט ומפעיל מחדש לבד! לקחתי את הדיסק קשיח למחשב אחר והוא לא מוצא וירוס. האם יש תוכנה טובה ופשוטה שאפשר לשחזר איתה ת-windows דרך ה-boot?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן מבקש לדעת אם אפשר לבצע את מה שכתבתי בכותרת..מעצבן כל פעם להפעיל את CORETEMP בכל הפעלת מחשב. או GADGET שמראה את טמ"פ המעבד שזה יותר נוח, כי לא מצאתי באתר של מייקרוסופט משהו מעניין.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ולא לתמיכה טכנית. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי מכיוון שהוא מפוצץ ווירוסים. יש לי מערכת הפעלה WinXP Pro וזאת תהיה הפעם ה-3 שפירמטתי את הווינדוס הזה, ובחיים לא הייתה לי בעיה שכזו: אני אף פעם לא זוכר אם אני מפרמט עם דיסק איתחול או לא, אך אני כמעט בטוח שכן. אני מכין דיסק איתחול, מכבה את המחשב זה מגיע לדוס וכותב משהו כמו wrong syntax DISPLAY.sys משהו באזור, ואז שאני עושה "FORMAT C:" זה עושה לי Bad command. אני חשבתי שאולי זה בגלל שהכנתי את הדיסק איתחול מהמחשב שלי עם כל הווירוסים, אז הבאתי דיסק מחבר וגם זה לא עבד. יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב הוא נתקע אחרי כמה דקות שאני נכנס למשחק(נראה לי שזה בעיה ב-windows אבל אני לא בטוח) מה לעשות? כבר פרמטתי פעמים ??? יש איזה דרך לבדוק מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של HP DV6 - 1299EA ושהפעלתי היתה התקנה של ה-Vista והלכתי לפי ההוראות, בחרתי ישראל, עברית-ישראל וכל דבר שהיה ישראל/עברית. סיימתי להתקין ועלה לי המחשב אחרי כל ההתקנות ואין עברית... עברתי פה בחיפושים ולא ממש הבנתי כי חלק הפנו לסטיקי ושם לא ממש הבנתי כי אני קצת קשה הבנה, חלק מההודעות ראיתי שלא ניתן לשנות (וזה מוזר לדעתי) וחלק מההודעות אמרו שכן אפשר לשנות במערכת הזאת. אפשר בבקשה את עזרתכם וייעוץ איך עושים אבל להסביר בדרך קלילה כי אני כולי בהלם מזה עכשיו תודה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז אחרי שהתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (ר' 'תקלה קשה בעקבות עדכון האביב של חלונות 10 לגרסא 1803') התעוררה לה בעיה חדשה - בזמן הפעלת המחשב, המסך ובו אפשרויות בסיסיות של לוח האם (כמו כניסה להגדרות ה- bios), ואפילו האימאג' המוכר של חלונות 10, אינו מופיע. הצג מופעל רק מאוחר יותר, בהמשך הטעינה של חלונות. מצב זה אינו מאפשר לי לאתחל את המערכת במצב בטוח, מאחר וגם אם תפריט האפשרויות נטען, אני לא יכול לראות אותו. הצעות לפתרון? ובהזדמנות זו - במחשב שלי יצרתי 4 חשבונות משתמשים. כיצד אני יכול להגדיר את העכבר כך שיתאים לשמאליים (ברירת המחדל היא לימניים), במסך הבחירה/כניסה לחשבון משתמש (עוד לפני שאני רואה את שולחן העבודה)? ת…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגלל התקנה וחילוק מחיצות לא נכון יצא שהתקנתי WINDOWS פעמיים פעם אחת בF: ופעם אחת בD: המחשב פועל על המערכת שבכונן F: כל פעם בהדלקת המחשב יש הודעה שנותנת לבחור באיזה מערכת להשתמש כשבוחרים בF: הכל טוב כשבוחרים בD: זה אומר שחסרים קבצי מערכת... גם כשאני מנסה למחוק ידנית את הWINDOWS שבכונן D: זה לא מוחק אותו... יש דרך להיפטר מהכפילות וההודעה המעצבנת הזאת בלי לפרמט?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ווינדוס מוגדר אצלי להוריד עדכונים מיידית אבל לשאול אותי לפני התקנה שלהם... משום מה עכשיו ניתנת לי האפשרות להתקין את העידכונים רק בעת כיבוי המחשב ולא בזמן פעולה איתו, (לא מופיע יותר סימן הקריאה הצהוב ליד השעון) והכי גרוע זה שאי אפשר לבחור איזה עידכונים להתקין ואיזה לא... איך אפשר לבחור בכל זאת איזה ומתי להתקין את העדכונים??
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש בWindows 2000 ולאחרונה החלה תופעה מוזרה. בכל כמה שעות קופצים חלונות אל הדסקטופ שלי שנקראים Messenger Service ובהם פרסומות שונות. בדר"כ הפרסומת מכילה הודעת של אוניברסיטה מסויימת. הפרסומות לא קפוצות בזמן הגלישה בIE אלא בכל זמן נתון כשאר אני מחובר לרשת, כך שאני משער שזה לא פרסומת Popup של אתר זה או אחר. יש לי צילום מסך של הפירסומת אבל אין לאן להעלאות את הקובץ. האם גם אתם נתקלתם בבעיה? מישהו יודע כיצד להפסיק את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי חבריה, כותרת מחשב נייד ,צורב לא עובד התקנתי את המערכת על USB כרגע יש וינדוס 7 32 סיביות 3 גיגה זיכרון רוצה להתקין וינדוס 8.1 64 ביט מה צריך להגדיר אם אפשר תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס וכאשר אני רוצה להוסףי עברית אני קודם כל מוסיף דרך הדיסק ואז שאני רוצה לבחור היברוו דרך הINUP LANUNUGE אזHEBREW לא ברשימה אין לי מושג מה לעשות נכון לעכשיו אני הוספתי שפה אחרת אבל עם עברית אבל עדיין יש בעיות שאתה מוריד קבצים וכל זה 2. אם יש לי אקפי ומראה של ויסטה מותקן כבר השאלה שלי אם אני יכול לשנות את האייקורים של ויסטה לאקפי הרגיל?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התקנתי את הדיסק של הווינדוס XP ואין לי עברית (התקנתי גרסא אנגלית) אין לי את הדיסק מאיפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית? נ.ב אני בטוח שכבר היה הודעה כזאת אבל עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לתת לי קישור או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסתי דרך ההוספה והסרה של תוכנות ווינדוס אבל זה לא עובד .... אין uninstall איך אני יכול למחוק אותה ?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התקנתי שלושה עדכוני אבטחה לאופיס 2010 דרך Windows Update. העדכונים היו: KB3191843 ,KB3191899 ו-KB3118310. יחד איתם התקנתי גם את כלי הסרת תוכנות זדוניות של Windows של מאי 2017 (KB890830). למרות שלא היה פה אף עדכון אחד לאינטרנט אקספלורר או לווינדוס, אלא רק לאופיס + כלי הסרת תוכנות זדוניות, Windows Update דרש הפעלה מחדש של המחשב. זאת כבר פעם שנייה אם לא ראשונה, שהוא דורש ממני הפעלה מחדש של המחשב על עדכונים של אופיס או שאינם קשורים ל-Windows, או אינטרנט אקספלורר. מה הסיבה לכך?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למה מופיעים לי סמני שאלה במקום השם (בעברית)....??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
איך לגרום ל-Address bar ב-IE לא להציג הסטוריה? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני כמעט בטוח שהבעיה נגרמת מהמפרט שלי, אז אני יהיה כמה שיותר ספציפי לגביו. יש לי כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W הבעיה שלי שמהרגע שהתקנתי את כרטיס המסך שלי, קבצים של JPG ותוכונות לעריכה ומצגת של תמונות עולות פחות מהר מלפני שהתקנתי את כרטיס המסך שלי. האם למישהו יש מושג למה זה קורה? אחרי הכל עם כרטיס כזה חזק ומעבד אחד מהחזקים בשוק התמונות צריכות לעלות יותר מהר. תודה על העזרה נ.ב משחקים בתלת מימד טסים לי על המחשב!
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i dont know why, but my comp dont want me to write in hebrew in IE, in any other program i can but in IE thats what i get: ?ך? ט???? ?? ?א? ??ך?? it happend only in the internet part of the window,in the adress bar i can write in heb plz plz help me!! thanks alot to all of you
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי ג'יגה-בייט של ראם ומערכת הפעלה Windows XP x64 Edition וראיתי שהזיכרון הוירטואלי מנוהל כך ב-Custom Size: C: 2046-4092 ורציתי לדעת אם אלו ההגדרות האופטימליות או האם כדי לשנות אותן להגדרות שיביאו לי ביצועים טובים יותר. חשוב לציין שאינני מפעיל תוכנות עיבוד כבדות במיוחד ורוב עבודתי מסתכמת באינטרנט וסרטים ומוזיקה ולעיתים אני משחק במשחקים יחסית חדשים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מסתבר ששני שליש מהתוכנות שהשתמשתי בהן בXP לא מתאימות לויסטה, כולל פירוול, אניטיוירוס, נגני מדיה (חוץ מ WINAMP) איפה אני מוצא את התוכנות שמתאימות כבר לויסטה? למה שום נגן וידאו חוץ מהמדיה פלייר לא עובד?ולמה יש תוכנות שמתנהגות כל פעם כאילו זאת הפעם הראשונה אני מפעיל אותן? איך אני עושה קיצור לחייגן, או עושה שהוא יתחבר אוטומטית? למה ההתקנה של של נגן הפלאש לפיירפוקס קורסת? (מיקרוסופט מנסה למנוע שימוש בדפדפנים אחרים? ) משחקים אמורים לרוץ על ויסטה כמו על XP או שהם מושפעים מהמערכת?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ומשום מה ה-SP1 לא מופיע בעדכונים של הוינדוס. שאני בוחר להוריד אותו ידנית דרך האתר, אני יכול לבחור מספר שפות אבל אין עברית. האם יש בעיה אם אני מוריד באנגלית למרות שהויסטה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש לפעמים בלי שום סיבה אבל בד"כ בזמן שאני מפעיל משחק ולפעמים שאני מפעיל את הוינדוס(זה לא מגיע לוינדוס). ממה זה יכול להיגרם? בדקתי טמפ' ומאוררים הם פועלים טוב והטמפ' בסדר.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אנשים איכשהו (אין לי מושג איך) הגעתי למצב שיש לי תיקייה בתוך תיקייה בתוך תיקייה בתוך תיקייה... בקיצור, עץ ארוך מאוד של תיקיות שאני מעוניין למחוק לצערי אני לא יכול למחוק אותן, אני מקבל הודעה שהשם ארוך מדי בשביל ה - Recycle Bin אני לא מסוגל לשנות את השם (האפשרות פשוט לא מופיעה לי) ואני לא מסוגל להעביר (מאותה סיבה שאני לא מסוגל למחוק - שם ארוך מדי) עזרה? תודה, איל
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה לעשות ??? בא לי כבר לבעוט במחשב..... כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט מסויים שמציג ה EXPLORER - כמו :C או : D או סתם סיפרייה, אז ה EXPLORER קורס. רוב הפעמים הוא מציג את ההודעה של הקריסה ולפעמים הוא סוגר הכל ופותח מחדש . מה לעשות!?!?!?! לפרמט לא בא בחשבון כי פרמטתי כבר לפני שבועיים..... בדקתי גם ב SAFE MODE וזה עושה אותו דבר. יש לציין כי הוא לא קורס בשום פעולה אחרת- רק כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט אקראי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-