עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Amit_Alcobi,

לכל בעלי הויסטה אם לא אכפת לכם פרסמו את הציון שלכם בexperience score של ויסטה. נא לציין גם את סוג המעבד כרטיס מסך הארד דיסק וזכרונות וציון שכל אחד מהקטגוריות קיבלו.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by advennt,

במחשב שלי יש לי שני הארד-דיסקים. על הראשון מותקן Vista HP 64-bit, ועל השני 7 RC 64-bit. אני מעוניין לרכוש את הגרסה Win 7 HP 64-bit, ושמתי לב כי ישנה גרסת שדרוג וגרסה מלאה. בהנחה ואני רוכש את גרסת השדרוג, האם תהיה לי האופציה להתקין את מערכת ההפעלה מאפס על הארד-דיסק נקי (אחרי פרמוט ההארד-דיסק עם RC)? האם כדי לבצע זאת אצטרך לרכוש את הגרסה המלאה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by EpoXi,

שלום לכולם, שאלה כללית, שאני בטוח שנשאלה מיליון פעם, אבל לא מצאתי תשובה עדכנית, האם כדאי לשדרג לWIN 64 BIT אם ברשותי מערכת עם 4GB זיכרון? אם כן, WIN7 או WIN8? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, יש לי דיסק קשיח חדש 1T ואני מעוניין לחלק אותו למחיצות בהתקנת חלונות 7 32BIT יש לי 4GB זיכרון פנימי. וזה לא מספיק לכן אני חייב PAGING FILE. חשבתי על החלוקה הזו: 50GB לכונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה + PROGRAM FILES. 5GB לכונן D שבו יש רק את הPAGING FILE בגודל של 4GB קבוע. 60GB כונן E למשחקים. וכל השאר כונן F לסרטים,מוזיקה,תמונות וכול'. מה אתם אומרים לגבי החלוקה הזו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מטרה בגדול היא להוציא דרך כרטיס מסך בHDMI 1.4 אחד תמונה למסך ובHDMI השני שנמצא על הבורד כ PASSTHROUGH - פורמטי HD לרסיבר. לפי מה שהבנתי זה גם תלוי בהגדרות בBIOS . 1.האם אפשרי ? 2.המלצה על כרטיס מסך שיתמוך תקציב הכי נמוך שיש (לא איכפת לי גם ישנים) כרגע עם WIN8 אבל יכול יכול ואף מעדיף לחזור ל WIN7 תודה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. אני עובד במשרד על מחשב די ישן של HP-COMPAQ שהתחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. יש לי מחשב נוסף של COMPAQ שהוא קצת יותר ישן אבל עובד בסדר. שני המשחבים עם מעבדי אינטל P4 האם אני יכול פשוט להעביר את הדיסק הקשיח בין המחשבים? האם מע' ההפעלה (XP) תמשיך לעבוד במצב כזה? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Dmoney,

טוב, היכונו לבעיה רצינית... יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב. על אחד מהם (לא זה עם מערכת ההפעלה עליו), איחסנתי כמה קבצי טקסט אותם הצפנתי בעזרת אופציית ה-EFS של WinXp. EFS = Encrypted File System. הבעיה מתחילה עכשיו...ביצעתי אתחול לכונן השני והתקנתי מחדש את ה-Windows. כשניסיתי לפתוח את הקבצים המוצפנים ניתקלתי בהודעה "Access is denied" מה אני יכול לעשות עכשיו ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לאחרונה רכשתי מחשב LENOVO YOGA2 שמותקן עליו WIN8.1. אני רציתי ליצור אדמין יוזר חדש ולמחוק את הישן. מפה לשם לאחר המחיקה זה יצר לי בעיות הרשאה לגשת לתקיות של היוזר הקודם, וזיכרון שאין לי גישה אליו, על כן אני מעוניין להחזיר את המחשב להגדרות כפי שהוא היה כשהוא יצא מן החברה. 1. האם ניתן לעשות זאת עם מה שקיים במחשב? (יש 6 מחיצות: 1 דרייברים של לנובו, 1 של הWIN, מחיצת OEM ועוד 3 עבור מטרות שאינני יודע מה הם) 2. מה אני צריך להוריד ולמה אני צריך לשים לב כדי להתקין אותו מחדש? (כרגע המחשב בתצורת UEFI, והאם אני צריך כל כך הרבה מחיצות - צירפתי תמונה)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי ווינדוס XP ויש לי סיסמא בכניסה לווינדוס רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הסיסמאת, ככה שהמחשב יכנס חלק לווינדוס בלי הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בקיצור, התקנתי ויסטה (ULTIMATE 32) והכל סבבה, לא רואה שום הבדל מאקס פי חוץ מבעיות תאימות דרייברים ומראה חדש דנדש ויפה. רק מה? בBOOT, הוא לא מוכן לעלות אלא אם כן הדיסק נמצא בכונן. כלומר - סדר טעינת הכוננים בביוס הוא פלופי-דיסק-דיסק קשיח, הוא מנסה לטעון מהדיסק של ווינדוס "PRESS ANY KEY", אני לא לוחץ, והוא טוען את מערכת הפעלה מהדיסק הקשיח כרגיל. אם אני מוציא את הדיסק, הוא כותב לי OPERATING SYSTEM MISSING. כאילו מה נסגר? אם אני משנה את הבוט אורדר, אני מקבל אופרייטיניג סיסטם מיסינג. עכשיו חיפשתי את התופעה ומצאתי הסבר מאוד מנומק שפשוט לא הבנתי: http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1031077049&postcount=9 עכשיו קודם כל זה נורא מרגיע שזה לא בעיה יחודית לי ושיש אותה לעוד אנ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, פניתי בנושא גם בפורום תמיכה טכנית, אך עדיין לא קיבלתי שם סיוע. אולי מישהו כאן יכול לסייע? אחד המחשבים ברשת שלי הודבק כנראה ב- Backdoor Trojan שזוהה ע"י הנורטון אנטי וירוס. לא הייתי שם בעצמי, אך לפי מה שאני מבין מי שהשתמש במחשב באותו זמן פשוט לחץ "OK" על הודעות האנטי-וירוס עד שהן נעלמו. בכל אופן מה שקרה מאז הוא שלא ניתן להפעיל כמעט שום תכנה: המחשב לא מצליח למצוא את קבצי ה- EXE, למרות שהם קיימים. גם כשאני מנסה "דבל-קליק" על הקובץ עצמו, הוא עדיין כותב שהוא לא מצליח למצוא אותו... יש למישהו רעיון לפני התקנה מחדש של ה-windows (גירסת XP PRO) או פירמוט של המחשב? תודה מראש! נ.ב. מצאתי בפורומים השונים התייחסויות ל-Backdoor, אך לא לבעייה הספציפית הזו.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי קובץ REG ואני רוצה למזל אותו ברג'יסטרי בלי שישאל אותי אם אני בטוח.... ניסיתי לרשום regedit file.reg /y וזה לא עוזר... הוא עדיין שואל..... יש לכם רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by CTTA,

שלום ברשותי מחשב, בן שלוש שנים לכל היותר. המחשב "טס", עובד ממש מהר במערכת ההפעלה עצמה, אבל, העלייה של המחשב היא הבעייתית: הפעלה מייגעת - לוקח יותר מ-4 ד' עד שנעלם מסך העלייה של הווינדוס (המחוון הירוק רץ בהתחלה ואז נהיה יותר ויותר איטי). כשהמחשב לבסוף עולה, הוא עובד מהיר מאוד. אחרי הכל, הוא לא עמוס כלל. מעל 10 ג"ב פנויים בכונן המערכת ©, ועוד 40 ג"ב פנויים בכונן הנוסף (D). מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם, שהמחשב מקרטע בעלייה? מפרט: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2 אשמח לתשובה. תודה-רבה. [מצ"ב תצלום מסך של מנהל ההתקנים - סתם היה נראה לי שם משהו מוזר - תגידו לי אתם, אם זה קשור לבעיה הנ"ל] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. החלפתי היום לוח אם למחשב, מן הסתם כעת הווינדוס עולה לי ובאמצע קורס ונכנס ללופ. מה שאומר שצריך להתקין אותו מחדש. עד כאן אין בעיה. הבעיה היא שההארד דיסק שלי מלא עד אפס מקום, כשהמסך הכחול של התקנת הווינדוס עולה ומגיע לחלק של בחירת המחיצה להתקנת הווינדוס, כשאני בוחר את המחיצה היחידה שלי, הוא רואה שאין מקום, ואומר לי שהוא לא מזהה את המחיצה ושאני צריך למחוק אותה. אני משער שכשאני אעשה את זה, יימחק כל התוכן של ההארד דיסק וכולנו לא רוצים שזה יקרה. חשבתי ללכת לדוס לפני שהווינדוס מנסה לעלות ולנסות להעתיק כמו ערבי את התוכן ואז לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין הכל מאפס. השאלה היא איך להגיע לדוס לפני שהווינדוס עולה, ואולי בכלל אני טועה ויש דרך יותר קלה להתגבר על הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני עושה BOOT מהדיסק, הוא אומר PRESS ANY KEY, אני לוחץ משהו, לאחר מכן הוא אומר: Setup is Inspecting Your Computer's Hardware Configuration לאחר כמה שניות ההודעה נעלמת, ונשאר מסך שחור, ויותר לא קורה כלום, שום דבר לא עולה. זה נראה כאילו הנורה של ההרדיסק דולקת, אבל הדיסק לא מסתובב, ככה זה נשאר הרבה זמן ולא מתקדם. עשיתי את התהליך הזה כבר מאות פעמים בעבר.. ועוד לא היה לי מקרה דומה. תודה לעוזרים. יתכן שזה קרה בגלל שכרגע מותקנת אצלי FEDORA CORE 5, אבל זה בדיוק מה שאני מנסה למחוק..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by United Kingdom,

היי. לפני כמה דקות התקנתי עדכון אבטחה רגיל של Windows ולאחר מכן נדרשתי לעשות הפעלה מחדש למחשב; כמובן אישרתי והמתנתי. נתתי לזה להתקין את העדכונים והלכתי מהמחשב, אחרי כמה דקות חזרתי וראיתי שזה על 15% אז הלכתי, לאחר מכן חזרתי וראיתי שזה עדיין תקוע על 15%, כאן כבר הבנתי שמשהו לא בסדר; ניסיתי להזיז את העכבר אבל הוא היה תקוע, אך מצד שני המחשב עצמו הגיב כאשר ניסיתי לכבות ולהדליק את ה-"Num" (בעזרת מקש ה-"NumLock" שבמקלדת), ככל הנראה מערכת ההפעלה נתקעה. חיכיתי עוד כמה דקות אך כלום לא קרה, אז לחצתי על כפתור ההפעלה מחדש החיצוני של המארז, המחשב ביצע הפעלה מחדש ובעליית הווינדוס רשם "Applying update" בצירוף כמה מספרים, הבנתי שזה ממשיך להתקין לי את העדכונים משם אז המתנתי. המחשב עלה והכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, רציתי לשאול האם office 2007 basicהיא התוכנה המתאימה לעסק ביתי קטן של אדריכלות ולעריכת ספרים ? או שיש המלצה אחרת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by KRS1,

טוב אחרי שקיבלתי המלצה על HD 80G של WD אז רכשתי אותו. עכשיו כשנתבקשתי לבחור כמה מחיצות יהיו בחרתי שתיים ועשיתי פירמוט לאחת מהן ולמחיצה השנייה פשוט לא קיבלתי הודעה על פירמוט אז המחיצה השנייה נשארה לא מפורמטת גם אחרי התקנת הווינוס XP. השאלה שלי אם אפשר עכשיו לאחר התקנת הווינדוס לפרמט את המחיצה השנייה אבל ל FAT32 ולא ל NTFS (הווינדוס מאפשר לי רק ל NTFS)? שאלה שנייה שלי היא לגבי ההארד דיסק הקודם שלי: MAXTOR 40G שלא פירמטתי אותו ונשאר עליו כל המידע לפני התקנת הדיסק הנוכחי(WD 80), האם אפשר לחבר את ההארד דיסק 40G כ SLAVE לגבות את כל המידע הדרוש ואח"כ לפרמט אותו? תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by edoson,

אני יודע שאפשר דרך הCMD השאלה היא האם אפשר בצורה אחרת. דרך אגב, מה קרה לאתר בימים האחרונים???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by NoNiNatioN,

לפעמים, לעתים רחוקות... סל מחזור שלי מלא, ושאני עושה ריקון סל מחזור הוא שואל אותי Do u want to delete WINDOWS ? יענו התקייה...... ואני מכיר ת'משחקים האלה... זה לא אחד מהם... שאני אוהב ריסטרט זה מפסיק...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, המחשב שלי טחון בוירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו. יש ברשותי Windows XP, ובעבר אני זוכר שכשפירמטתי את המחשב הצטרכתי על מנת להתקין את XP קודם להתקין את Windows 98 (דרך דיסקט אתחול) ורק אח"כ דרך 98 יכולתי להתקין את XP. כעת נודע לי שניתן ליצור דיסקט אתחול (BOOT) ל-XP דרך XP עצמו ואז לא אצטרך להתקין את 98 אלא אוכל ישר להתקין את XP עצמו על המחשב. הבעיה היא שאני לא יודע כיצד יוצרים דיסקט אתחול דרך XP (נאמר לי משהו על 6 דיסקטים וכדומה, אך לא ברור לי עדיין). -אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי לפני פירמוט המחשב ויאמר לי כיצד ניתן ליצור דיסקט אתחול דרך XP. תודה רבה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אם יש למישהו, אז תעשה טובה לאנושות ושלח לי את זה כהודעה פרטית , כי אני לא יודע אם זה נגד חוקי הפורום. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום... פירמטתי את המחשב לאחרונה ושמתי לב שיש תוכנות (במיוחד אינטרנט אקספלורר ) ש-ALT+SHIFT לא מעביר את השפה... מעצבן להחליף עם העכבר בשורת המשימות... מישהו יודע ממה זה נובע??? בדקתי בהגדרת שפות ומוגדר שמה שALT+SHIFT יעבירו.... באקספלורר של הוינדווס (לא אינטרנט אקספלורר...) זה כן מעביר... תודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חיברתי את ה SSD למקום המתאים בנייד. את הHD הישן חיברתי עם מתאם בכבל USB. א. הביוס לא מזהה את ה HD הישן ב. לא יודע איך להקין ווינדוס במצב הזה אשמח לעזרה בן

25. Started by shgec,

שלום. אני מרכיב לעצמי HTPC ואני לא רוצה לחזור לימים לפני SSD. מה גודל כונן מינימלי שאני צריך כדי שWIN 7 יעבוד כמו שצריך? התקנה עצמה לוקחת על המחשב שלי 20GB אבל אני זוכר שצריך עוד שטח בדיסק עבור אלוהים יודע מה. חיפוש בגוגל לא נותן תשובה חד משמעית. 30GB SSD סביר רק עבור WINDOWS? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים