עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לא מזמן חלונות 7. ברצוני לערוך את קובץ ה-hosts, אך מערכת ההפעלה מודיעה לי שאין לי הרשאות לבצע זאת. איך זה ייתכן אם אני מוגדר כאדמיניסטרטור במחשב? (אני אף היחיד שמשתמש במחשב). העניין קרה לי גם עם מספר קבצים אחרים. זה מוזר. המשתמש שלי משוייך לקבוצת האדמין של המחשב. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הבנתי שזה קשור למגבלה להעביר את המערכת ממחשב למחשב. האם זה מגביל גם את האפשרות לפרמט את המחשב? האם ניתן להשיג XP שאינו OEM ואם כן - האם הוא יקר באופן משמעותי מה"חד פעמי" הזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nik55,

שלום לכולם יש לי הום פרימיום 7 64 באנגלית..הפכתי לעברית עי שינוי מיקום ושפה..הבעיה שלי היא כאשר אני נכנס לדפדפן (מוזילה כרום וגםIE9 ) שפת הכתיבה היא אנגלית (כנראה ברירת מחדל)ואני תמיד צריך להפוך חזרה לעברית.. יש דרך לתקן את זה? שבדפדפן שפת הכתיבה המיידית תהיה עברית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rollita,

קיבלתי מחשב חדש ואני מעונין להתקין בו XP. יש לי בעיה עם מחיצות. מופיעים בפני המסכים הבאים: "הרשימה הבאה כוללת את החללים (space) שהינם מוגדרים כמחיצות (are partitioned) ואת אלו שהינם not partitioned". הרשימה כוללת רק: "131Gb unpartitoned space" (בנוגע ללמה 131, אני יודע, זו לא בעיה). הוא שואל אותי היכן להתקין את XP ואני כמובן בוחר ב- "131Gb unpartitoned space" כי זה כל מה שמופיע לי. אח"כ מופיע לי המסך הבא: a new partition for windows XP has been created on 131Gb disk 0 at Id 0 and bus 0 on atapi [MBR] the partition must be formatted. כעת יש בפני שתי אפשרויות: format the partition using the NTFS file system (quick) format the partition using the NTFS file system בחרתי בא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מנסה להתקין ווינדוס, אני עושה Format דרך הביוס מגיע לווינדוס SETUP, ההתקנה ממשיכה בערך כ5 -6 דקות ואז קופץ מסך כחול שאומר BAD_POOL_CALLER ניסיתי לנתק את כל הUSB האפשריים אבל זה לא עזר עזרה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי שרת windows2003 בעבודה שהגדרתי בעבר לחיבור של יותר מ2 חיבורי שולחן עבודה מרחוק אני לא זוכר איך בדיוק עשיתי את זה אז אבל אני יודע בוודאות שלא שילמתי עבור CALs כלשהם... שבוע שעבר נאלצתי לפרמט את השרת הזה.. מאז הוא שוב מאפשר חיבור של 2 משמשים בלבד בו זמנית.. התקנתי את הTS שזה מה שאני זוכר שעשיתי פעם שעברה.. אבל זה לא ממש עזר אשמח אם מישהו יוכל להציע פתרון שלא ידרוש ממני לרכוש רישיונות נוספים כלשהם ממיקרוסופט בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mokisho,

התקנתי וינדוס ויסטה במחשב שלי שהוא בעל מעבד E6600 בעל אובר קלוק למהירות 3.2 והציון שויסטה נתנה ל הוא רק 5.7 וכידוע לכם תמיד אמרו שכוח העיבוד של מעבדים אלו גבוהה עדיין לשוק הביתי האם הציון הזה נראה לכם נורמלי ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. התופעה מרגיזה ואחרי שנה עם החלונות זה עדיין מבלבל איך אני מבטל את החלונות הקטנים ואיך הם נקראים? מצרף תמונה : [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by edis,

התקנתי מערכת הפעלה וינדוס 7 הוא עובד בסדר אבל הביצועים יכולים להיות יותר טובים יש לי 3 גיגה ראם הוינדוס קורא אותם אבל הוא כותב שהוא יכול להשתמש רק ב-2 גיגה אני רוצה לדעת עם יש אפשרות לגרום לו להשתמש בכל השלוש. תודה לכל מי שעוזר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם

11. Started by dw,

היי! התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS XP PRO , ורוב הדברים נראים טוב... אבל לא ידעתי בקשר לעובדה שאין יותר DOS ב XP. נראה שאין כמעט שום תמיכה לאפליקציות DOS : 1) שאני מנסה להריץ משחקים ישנים של פלטפורמת DOS, הם עובדים לאט בצורה מחרידה. לשם השוואה בחלונות 98 הם עבדו בצורה טובה מאד. 2) חלק ממשחקי ה DOS מציגים את הודעת השגיאה הבאה: ntvdm cpu has encountered an unhandled exception . ניסיתי למצוא עזרה על זה באתר של מייקרוסופט, אבל נראה לי שהם מתעלמים מהבעיה. בדקתי את הקבצים autoexec.nt ו config.nt ולא מצאתי משהו חריג. 3) התוכנות על בסיס DOS שאמורות להציג פונטים עבריים רגילים מציגות ג"יבריש. אם למישהו יש רעיון לגבי לפחות אחת מהבעיות האלה, אודה לו מאד על כל עזרה, כי יש תוכנות DOS שא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מטופל בדיסק בעייתי כרגע שדורש כל פעם באתחול חלונות לעשות בדיקת מחיצות בתהליך שאתם ודאי מכירים, תהליך שבמקרה הנ"ל מאד לא רצוי וגוזל זמן מבחינתי. האם ואיך ניתן לבטל את ההוראה לביצוע הבדיקה הזו? ד"א, יודע שניתן לבטל את הבדיקה במספר שניות התראה אבל אני מעוניין לבטל את הבדיקה כליל. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Caliber-Training Team,

שלום רב, ברצוני להציג סרטוני הדרכה בYouTube בשרתי ווינדוס. אנחנו התחלנו לא מזמן לעלות סרטונים כדי לעזור ולהדריך שימוש בתוכנות, שפות ומערכות הפעלה. בסרטוני שרתי הווינדוס נשתמש בשרת Windows Server 2008 R2 ע"י שימוש בתוכנה VMWare ונלמד לפי הנושאים הבאים: ניהול AD. יצירת שרתי DC, DNS וCore. יצירת Trusts, Forests, Domains, Zones ועוד. מתן הרשאות. ניהול משתמשים, קבוצות, OUs. שימוש בפקודות דרך הCMD. ועוד נושאים רבים אחרים. סרטון לדוגמא: מקווה שהסרטונים יהוו עזרה!

14. Started by Tal_a1,

היי לפני שנה קניתי מחשב וקניתי איתו Windows XP Pro מקורי. החברה שממנה קניתי את המחשב התקינה לי את הווינדוס ולכן לא הייתי צריך להתעסק עם כל הדיסקים והחוברות. בעקבות זה שהחלטתי לאחרונה לפרמט את המחשב התחלתי לחפש את הווינדוס שקניתי אבל מצאתי רק את הדיסקים בלי הcd key. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן לשחזר את ה cd key מהמחשב (כרגע לא מפורמט)? ואם כן אז איך? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lo_toda,

שלום יש לי מחשב חדש. G31 P2160 נועד למדיה סנטר אני מעוניין להתקין וונדוס 2000 הבעיה שהוא לא מזהה את כל ה HD הוא מזהה עם אני לא טועה רק 131GB ולא 1 T מה אפשר לעשות? הHD זה SATA אבל אני משתמש ב BIOS שמאפשר שימוש כמו ב IDE רגיל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. customize notification area יש תוכנות שהסרתי מהמחשב ועדיין הן מופיעות אני יודע שניתן להסתיר אבל אני רוצה שתוכנה שהסרתי לא תופיע יותר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by biodome,

היי חבר'ה.. אני מסדר כאן מחשב ישן (פנטיום III של 866MHZ על לוח Asus TUV4X) לחברים של המשפחה. יש שני כוננים קשיחים (20 ו-80 ג"ב) על כל אחד מהם אני רוצה להתקין XP SP2 בנפרד ושתהיה אפשרות לבחור בזמן ה-BOOT בין המערכות. ה-20GB מיועד לשימוש מישרדי נטו.. בעוד ה-80GB הוא לילדים וכל הזבל שמסביב (אייסי, אימיול, משחקים וכו'). איך עושים את זה? האם פשוט להתקין XP על כל אחד מהכוננים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by +Eliran+,

יש לי כמה בעיות שפתאום קרו לי(יש לי XP) אז הנה: 1. כל פעם שאני מדפיס משו לא משנה דרך איזה תוכנה(גם משו שסרקתי, או שהוצאתי מהאינטרנט) זה יוצא לי עקום כזה. מישו יודע מה אפשר לעשות? 2. עוד משו זה שפתאום כשאני באמצע כתיבה של איזה עבודה או משו כזה, אז תמיד שרציתי למחוק משו, אז הייתי מסמן את זה, ולוחץ על המחיקה(לא DELETE מה שליד המקש של ה+וה=), או שהייתי פשוט כותב מה שרציתי במקום. אבל עכשיו זה לא מביא לי, זה לא מוחק את מה שהיה מודגש.מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הHD. כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mrwolf,

שלום שלום. יש לי בעיה חדשה במחשב. ודי קריטית. עד לא מזמן אם הייתי רוצה לראות סרטונים באינטרנט שמופעלים ע"י media player (לדוגמא סרטונים באתר ערוץ הספורט). הייתי צריך להפעיל את האקספלורר (בדר"כ משתמש בפיירפוקס) לפני בערך שבועיים התעוררה בעיה ואני לא מצליח לראות יותר סרטונים. (שוב. רק כאלה שמורצים ע"י media player). בשבועות האחרונים התקנתי את KASPERSKY ו spy bot search & destroy. ואולי איפהשהו שם האשמה. למרות שבבדיקה ב S&D לא ראיתי איזכורים למשהו שניראה לי קשור אפילו בעקיפין לעניין. לפעמים אני מקבל פשוט אייקון של איקס אדום קטן במקום החלון של הסרטון. לפעמים אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד את ה ADDON המתאים לפיירפוקס (אפילו אם אני עובד דרך אקספלורר). אבל שאני מנסה להת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by The UnKnown,

אני רואה שהרבה מרוצים ממנה, וטוענים שהיא יציבה ומצויינת, אני רוצה לדעת האם קל להתקין אותה ? האם היא כבדה יחסית לXP? ואם מישהו יוכל להגיד לי מה שאר היתרונות שלה על פני מערכת ההפעלה XP אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם . אז ככה כשאני מנסה להיכנס למחשב שלי\המסכים שלי\ CONTROL PANEL . קיצר כל מה שקשור לזה אז מופיעה לי ההודעה תשלח\אל תשלח . איך אני יכול לסדר את זה ?.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by qwerty1987,

קורה באמצע הלילה. איך ניתן לגלות מה גורם לזה? האם זה מופיע ה- event viewer (חיפשתי ולא הצלחתי למצוא)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. דרך האשכול הנעוץ הגעתי לדף הזה http://support.teloep.org/vistaver.htm ובו גיליתי משהו מוזר. בשורה Maximum RAM supported with 64-bit system המספרים לא זהים. למה זה כך? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי. אופציית show desktop icons מבוטלת בכל עליה מחדש של המחשב. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.