עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. במחשב עם חלונות 98 ו-128 מ"ב זכרון התגלתה תופעה מוזרה, לי בכל אופן. באתחול ובבדיקה הראשונית, כל הזכרון נמצא ומדווח. בחלונות, סנדרה סיסופט גם אומרת שיש 128 מ"ב. אבל בשני מקומות, לוח בקרה-מערכת-ביצועים ו-DXDIAG, אפליקציות של חלונות עצמה, רשום שיש רק 64 מ"ב. ראשית, איך קוראים לתוכנית שמאפשרת לראות את כמות הזכרון בחלונות 98, שכחתי את שמה. שנית, מה זה אומר? האם חלונות עובדת עם 64 מ"ב או 128 מ"ב? מישהו יעץ לי לפרמט כפיתרון יחיד אבל לפני שנגיע לשם רציתי לשמוע דעות נוספות. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by CRT,

שלום בגלל עלויות של HDD היום, יש לי שאלה אם יש אפשרות להתקין ולעבוד על מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT על דיסק קשיח נייד בחיבור USB 3 ולעבוד דרכו. (ללא HDD פנימי בכלל). אני יודע שלעבוד ככה לא מומלץ לHDD עצמו אבל זה פחות מעניין אני צריך שהוא יחזיק מעמד עד ירדת מחיר של הHDD. הHDD שאני מדבר עליו בגודל 2.5'.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by fadey,

שלום, קניתי ווינדוס 7 גירסאת האולטימייט, מקורית כמובן. והיא רצה בסדר גמור פרט ל 3 בעיות שקשה מאד להתעלם מהן. 1) לעיתים מאד קרובות, בעיקר שהמחשב נכנס למצב שינה או עושה log off העכבר מחליט שהוא לא זז יותר, אבל הקליק ימני עוד עובד. פשוט הסמן לא זז. הפתרון שמצאתי לבנתיים: להוציא את הUSB של העכבר ולהכניסו שוב. 2) לעיתים קרובות גם בעת שינה הווינדוס פתאום מחליט שאין יותר כונן אופטי. פשוט מעלים אותו כלא היה, וזה אחד המרגיזים!! הפתרון שמצאתי לבנתיים: לעשות ריסטרט. ממש מרגיז! אשמח לשמוע אם יש למישהו קצה חוט כלשהו. 3) לעיתים רחוקות יותר קורה גם בעת שינה שהווינדוס מחליט שהדיסק השני שלי 1TB של סמנסונג, גם הוא איננו עוד ופשוט מעלים אותו. הפתרון: ריסט אם זה רלוונטי, מפרט המחשב שלי הוא …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קניתי מחשב Laptop ובו Windows Vista Home pre. בהרצה הראשונה נדרשתי לבצע מספר הגדרות כמו שם משתמש וכדומה, ולאחר מכן המחשב הכל לעבוד באופן רגיל. לאחרונה העתקתי קבצים לספריית C:/program files והחלטתי להעביר אותם לספריה אחרת, אך המחשב לא אפשר לי למחוק אותם. הוא אמר שאין לי הרשאה למחוק אותם. אני המשתמש היחיד במחשב. איך אני יכול להיות בעל ההרשאה למחוק ולהזיז קבצים באופן חופשי מבלי שהמחשב יסרב לבצע זאת ? בנוסף, אני לא מרוצה מהסדר שה VISTA עושה בתפריט ה run->programs ואני רוצה קצת לשנות. איך אני עושה זאת ב VISTA (אני יודע שב XP למשל האפשרות הזו נמצאת ב properties של ה Task bar למטה ומשם ל start menu ולאחר מכן customize ו advanced)? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by eladh16,

שלום אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה, windows 7. למרות שקראתי הרבה ושיננתי את הרשת עדיין אני לא יודע איזו גירסת מערכת הפעלה להתקין, 32 bit או 64 bit. מדובר על מחשב חזק המיועד בעיקר למשחקים ולתכונות עריכה. המפרט: מעבד E8400 זיכרון G.Skill 4 GB 800 כרטיס NVIDIA GTX 275 הבנתי שמערכת 64 bit צורכת יותר משאבים מכל תהליך ולכן יותר כבדה, אבל מנצלת את החומרה בצורה אופטימלית. משום שיש לי מעבד מדגם חדש יחסית ו4 GB של זיכרון עלה ברוחי להתקין דווקא את גירסת 64 bit. כרגע הדעה שלי היא להתקין 64 bit ואני מתכוון להתקינה בימים הקרובים. האם באמת עלי להתקין 64 bit במחשב שלי? האם זה יהווה שיפור בביצועי המחשב מאשר 32 bit? ועוד נושא חשוב שהכרחי להעלות על הפרק, האם יהיה לי בעיה עם תמיכה בת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה להעביר את מערכת הפעלה ועוד לדיסק קשיח יש איזה פקודה שאני צריך, או שאין לי בררה רק לפרמט את החדש... תודה לעזרים .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום יש לי בעיה בהתקנת אנטי וירוס על win 8 התקנתי אותו הכל עבד טוב אבל בסוף זה מראה לי שגיאה , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Adun,

שלום, התקנתי ווינדוס 8.1 פרו, עברית מקורי 64סיב. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, או לעיתים סתם ככה באמצע, קופצת לי ההודעה הבאה: אין לי מושג למה. האם יש בעיה כל שהיא? ואיך אני נפתר מזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by abo,

שלום לכולם... ותודה על הניסיון לעזור. אז ככה יש לי הארד דיסק של 6 GB וזה ההארד דיסק שעליו מותקנת המערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO עברית יש לי רישיון והתוכנה מקורית. 1. שמעתי שיש אפשרות לערוך את התקנה של ווינדוס ולהעיף ממנה דברים שאני לא רוצה -לא משתמש בהם- ובזה להתקין את נפח ההתקנה של המערכת הפעלה... לדוגמא: windows tour \ windows address book\ וכו... מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? 2. הספרייה של הWINDOWS תופסת לי גיגה וחצי, יש אפשרות למחוק ממנה דברים לא נחוצים?? למשל מה זה הספרייה SoftwareDistribution? היא סתם תופסת איזה 244 מגה ויש מלא ספריות כאלה:$NtUninstallKB894391$ לדוגמא, מה הייעוד שלהם במערכת הפעלה הכבדה הזאת??? והSYSTEM32, בכלל נסחף! 950 מגה!!!! מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by liran_h,

שלום רב התקנתי מערכת הפעלה 2000 ועליה התקנתי office 97 כל התפריט בעברית השתנה לאנגלית או גיבריש. באותו זמן התקנתי במקביל גם outlook גירסה 6 .לאחר ההתקנות עשיתי אתחול וניסיתי את התוכנות וגם ב outlook העברית בכלל מופיעה כסימני שאלה. כמו כן תוכנת ה word נתקעה ולא זזה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by thebenjamin,

כשאני מריץ וידאו מכל סוג שהוא.. גם במדיה פלייר וגם בBSPLAYER יש מן פס דקיק מעל השוליים השחורים למטה שבעצם מראה את מה שאמור להיות החלק העליון של התמונה... אם נגיד מראים תמונה ולמעלה יש שמיים, החלק התחתון יהיה בהיר בגלל השמיים. מישהו שמע על זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום , חבר'ה לאחרונה פירמטתי מחשב וכל מחשב שאני מפרמט אני שומר את הפרופיל של אותו יוזר בפרופיל אני יודע שנמצאים כל החתימות של היוזר באטולוק וכו אבל אין לי מושג איפה נימצא הפתקים ואיזה בן אדם שסידרתי לו את זה מאוד צריך את הפתקים האלו יש לכם מושג במקרה איפה נשמר הפתקים בתקייה של הפרופיל תודה מראש ,

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. צפיתי לתומי ב-youtube ופתאום ווינדוס עשה shutting down. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, אם אני מאתחל את הכונן,אשר בו מותקנת מערכת ההפעלה,ע"י ניהול הדיסק - אני אוכל לאחר מכן,להתקין את מערכת ההפעלה בכונן אחר - האם זה נחשב להסרת מערכת ההפעלה? תודה רבה מאוד מראש .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by maorakrish,

יש לי ווינדוס 8 משומה רק עכשיו שמתי לב לזה.. כתוב לי שהמחשב מזהה את ה 4GB שיש אך ניתן לשימוש רק 2GB. לא מצאתי פתרון לזה אשמח לעזרה,תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כאשר אני בוחר את המחיצה הרלוונטית בדיסק התקנה של XP, הוא לא נותן לי ללחוץ על אופציה של R בשביל REPAIR אלא רק אומר לי שיש לי מערכת הפעלה אחרת כבר מותקנת ושואל אותי האם להמשיך 'C'. כמובן שעל המחיצה יש התקנה של XP שאני רוצה לתקן, מה אפשר לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מסך רחב וחלק מן הסרטים אני רואה מרובע חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי מישו יכול לעזור איך מגיעים לזה? תמונה או משו? תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tiger2014,

שלום יש לי בעייה שאני מחבר את השלט למחשב על מנת להטעין את השלט דרך usb אך הווינדוס לא מזהה את השלט ב davice manger יש ברשותי ווינדוס 8.1 הכבל של השלט תקין ועבד נפלא עם ווינדוס 7 לדורותיו עד שעברתי לווינדוס 8

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי הרד דיסק חדש עם חיבור SATA.(שמיועד לעבוד ככונן יחיד במחשב) עכשיו כמו שכולכם יודעים בזמן התקנת הווינדווס צריך ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסק של הדרייברים של ה SATA. הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים(וקצת בעיה לארגן עכשיו). אז רציתי להוסיף לבד את הדרייברים של הSATA לדיסק התקנה של XP. נתקלתי במדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אבל קצת הסתבכתי. בשלב השני - מה בדיוק צריכה להיות התיקייה שאליה אני מעתיק את הדרייברים? בדיוק כמו שכתוב? ובשלב הבא - לא קיים אצלי בדיסק קובץ WINNT.SIF מה עושים? תודה לעוזרים(וגם לאלה שלא ) !

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. פירמטתי את המחשב, וכל אופן סידור התיקיות של וינדוס התחרבש... איך אני מגדיר שכל תתי התיקיות יסודרו באופן אוטומטי בצורת "רשימה" ולא כ"פרטים"? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעדכן את השעון של מערכת ההפעלה. הwin xp שלי משום מה מתקשה לעשות את זה בעצמו. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by camel,

איזו פקודה תשנה לי את שם הקובץ לתאריך הנוכחי של אותו היום?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, בכל אחד מהם אני רואה את השני אך לא מצליח להכנס אליו(דורש סיסמא)-אף סיסמא שאני חושב עליה לא תופסת.?? כמו כן וינדוס 7 מתעקש לזהות את הרשת בין שני המחשבים כרשת ציבורית בלי יכולת לשנות אותה לבייתית?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sgsg,

התקנתי תוכנה שיוצרת לי מעין דרייבר וירטואלי לרמקולים. הבעיה שמאפייני האיכות מוגדרים כברירת מחדל על איכות נמוכה מאוד - 16 סיביות 8000 Hz. הייתי רוצה לשנות את ההגדרה, אבל זה לא אפשרי בדרך הרגילה, כי התיבה של המאפיינים אפורה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרות דרך הרגיסטרי. אם אתם לא מבינים על איזו הגדרה אני מדבר: לוח הבקרה -> חומרה וקול -> נהל התקני שמע -> בחירת הרמקולים -> מאפיינים -> מתקדם (אני לא יודע איך ההגדרות נקראות באנגלית)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מטופל בדיסק בעייתי כרגע שדורש כל פעם באתחול חלונות לעשות בדיקת מחיצות בתהליך שאתם ודאי מכירים, תהליך שבמקרה הנ"ל מאד לא רצוי וגוזל זמן מבחינתי. האם ואיך ניתן לבטל את ההוראה לביצוע הבדיקה הזו? ד"א, יודע שניתן לבטל את הבדיקה במספר שניות התראה אבל אני מעוניין לבטל את הבדיקה כליל. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים