עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Hila Ovad,

יש לי בעיה בקיצורי מקשים מחשב lenovo אני צריכה ctrl+c בשביל העתק ו- ctrl+v להדבק ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי, אפשר עזרה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, המחשב שלי טחון בוירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו. יש ברשותי Windows XP, ובעבר אני זוכר שכשפירמטתי את המחשב הצטרכתי על מנת להתקין את XP קודם להתקין את Windows 98 (דרך דיסקט אתחול) ורק אח"כ דרך 98 יכולתי להתקין את XP. כעת נודע לי שניתן ליצור דיסקט אתחול (BOOT) ל-XP דרך XP עצמו ואז לא אצטרך להתקין את 98 אלא אוכל ישר להתקין את XP עצמו על המחשב. הבעיה היא שאני לא יודע כיצד יוצרים דיסקט אתחול דרך XP (נאמר לי משהו על 6 דיסקטים וכדומה, אך לא ברור לי עדיין). -אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי לפני פירמוט המחשב ויאמר לי כיצד ניתן ליצור דיסקט אתחול דרך XP. תודה רבה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. התופעה מרגיזה ואחרי שנה עם החלונות זה עדיין מבלבל איך אני מבטל את החלונות הקטנים ואיך הם נקראים? מצרף תמונה : [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by moshemordo,

רציתי לשאול האם הגירסא הזאת מפעילה משחקים? עכשיו מה ההבדל בין הגירסא אינטרפרייז לבין הגירסא סטנדרט ולבין web אלו הן השלוש גירסאות בהן הוינדוס יצא מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ להתקין והאם הוינדוס הזה מפעיל משחקים הכי חשוב! ומישהו התקין אותו כבר? אם כן הוא מרוצה? והאם הוא דומה יותא לאקס.פי עם ביצועים של 2000?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by roee01,

האם אפשר להתקין ubunto ו win7 על אותו מחשב ככה שהמחשב עולה אני בוחר לאיזה מערכת הפעלה לעלות? אם כן כיצד? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by valleyzz,

כרגע אני משתמש ב- Windows 7 Home Prem בכללי אני דיי מרוצה והשאלה שלי היא כזאת האם עם מפרט כמו שלי ( מצויין בפרופיל ) לא הגיע הזמן לשדרג לווינדוס 8.1, האם יהיה שינוי בביצועים ? יעבוד מהר יותר לאט יותר ? איזה יתרונות יש בווינדוס 8.1 לעומת 7 ? מה אתם אומרים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MASTER HACKER,

שלום לכולם, הפכתי USB של 8 GB לBOOT ושמתי עליו WIN7. שאני מחבר אותו למחשב ומפעיל אותו כBOOT המחשב מעלה אותו ואז נתקע על המסך WINDOWS IS LOADING FILES. ב-3 מחשבים אחרים שניסתי להפעיל את הUSB כ BOOT הכל עבד מהר וחלק.. שניסתי להתקין את הווינדוס מCD שהוא BOOT הכל עבד חלק מכל המחשבים.. משהו מתפקשש לי ב USB שאני מנסה לפרמט.. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? והגדרתי את הUSB בביוס שיעלה ראשון.. אפילו הגדלתי לעשות והחזרתי את הביוס למצבו האורגינל... עדיין לא עובד במחשב שלי ובאחרים כן.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היה לי DUAL BOOT בין שתי המערכות האלה, ועקב בעיה בXP נאלצתי להתקין אותו מחדש, לא באותה מחיצה בה הוא היה מותקן, אלא באותה מחיצה בה מותקן ה98 (מחיצה C). אחרי שהתקנתי, הXP עבד, אבל בתפריט אתחול הופיע פעמיים XP וגם כשתיקנתי את ההפניות בBOOT.INI חלונות 98 עדיין לא עולה. הוא פשוט מאתחל אחרי שמנסים... אני אשמח לעצה. אולי לערוך את הBOOT.INI בצורה מסוימת? אם יש למישהו מערכת מקונפגת דומה, אני אשמח אם הוא/היא ישימו כאן את תוכן הBOOT.INI שלהם. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by rk666,

איך אניי מוריד את Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 המלא מהאינטרנט כדי שיהיה מוכן להתקנה? זאת כדי שאני לא יצטרך להוריד אותו כל פעם....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Chen_K,

מאז שהתקנתי אקספי המחשב לא נכבה אוטומטית, איפה אני מחזיר את האפשרות הזו? תודה מראש חן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ac1240,

יש לי בעייה להתקין את מערכת ההפעלה הזו על המחשב. לאחר ההרצה של הקבצים החיונים להתקנה של ה WINDOWS איפה שבוחרים באיזה כונן להתקין את הWIN זה אומר לי שהוא לא מזהה שום HD למרות שכרגע יש עליו WIN XP על המחשב וזה עולה כרגיל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי ווינדוס XP ויש לי סיסמא בכניסה לווינדוס רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הסיסמאת, ככה שהמחשב יכנס חלק לווינדוס בלי הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by camel,

איזו פקודה תשנה לי את שם הקובץ לתאריך הנוכחי של אותו היום?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ofcourse,

היי יש לי מחשב שמותקן עליו XP עברית, רציתי לעת האם אפשר להפוך אותו לאנגלית ? בבמחשב שלי יש מדברה של ויסטה ביזנס עם קוד. האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס 7 ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. customize notification area יש תוכנות שהסרתי מהמחשב ועדיין הן מופיעות אני יודע שניתן להסתיר אבל אני רוצה שתוכנה שהסרתי לא תופיע יותר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bennash,

שלום לא שמתי סיסמא למשתמש בחלונות 7 וכשאני מפעיל תוכניות כמנהל הוא מבקש סיסמא? דוגמא אחת מני רבות: אני הפעלתי תוכנה בשם IDM הוא פתאום מבקש סיסמא למשתמש, מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by sharmeiri,

windows 7 x64 ultimate שלום יש לי בעיה שאני מנסה להגדיר דרך gpedit.msc מספר קונפיגורציות לגבי חיבורי רשת DNS וכדומה. אבל אחרי שאני מגדיר ואפילו נותן פקודה ב CMD - gpupdate /force - וגם אחרי logoff הפוליסי לא מתרחש . המחשב הוא ב- workgroup ואינו מחובר ל-domain. מישהו יודע למה. תודה למשיבים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מנסה את W7RC כבר כשבוע. בהתחלה יצרתי מחיצה בהארד דיסק באמצעות Acronis Disk Director (בנוסף למחיצה שהייתה קיימת ועליה XP Pro כך שיש לי שלוש מחיצות על דיסק פיזיז יחיד), ועליה התקנתי את W7. פחות או יותר אחרי אתחול עלה לו CHKDSK והריץ סריקה, ומאז בכל פעולה בסיסית של פתיחת תוכנות/קבצים, שמירת נתונים וכדומה, היו שלוש אופציות: 1. הכל עובד בסדר 2. לא קורה כלום 3. הייתי מקבל את ההודעה הבאה: The file system structure is corrupt and unusable. Please run the Chkdsk utility on the Volume D: יצאתי מנקודת הנחה שיצירת מחיצה נוספת בין שתיים קיימות גורמת לבעיות, ולכן פירמטתי את שתי המחיצות המשניות (כך שנשארה רק הראשית והמקורית עם Vista x64) חזרה לדיסק אחד גדול ושמח. אח"כ יצרתי מחיצה חד…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by asafsee1,

הי אני רוצה לבטל בכניסה את האופציה שצריך ללחוץ על CTRL+ALT+DEL ויש להגיע למסך עם הסיסמא מחיפושים בגוגל מצאתי שצריך להיכנס ל GROUP POLICY ולשנות את ה TASK MANAGER ל DISABLE אחרי הפעלה מחדש האופציה עדיין עובדת עזרה מישהו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם הבאתי מחשב מהעבודה שלי שיצא משימוש שם, כל דבר שמתקינים בו או עושים בו נעלם ברגע שעושים הפעלה מחדש. איך אפשר לבטל את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אנדי,

מה יכול לגרום לזה (צילומסך מצורף)? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני עושה BOOT מהדיסק, הוא אומר PRESS ANY KEY, אני לוחץ משהו, לאחר מכן הוא אומר: Setup is Inspecting Your Computer's Hardware Configuration לאחר כמה שניות ההודעה נעלמת, ונשאר מסך שחור, ויותר לא קורה כלום, שום דבר לא עולה. זה נראה כאילו הנורה של ההרדיסק דולקת, אבל הדיסק לא מסתובב, ככה זה נשאר הרבה זמן ולא מתקדם. עשיתי את התהליך הזה כבר מאות פעמים בעבר.. ועוד לא היה לי מקרה דומה. תודה לעוזרים. יתכן שזה קרה בגלל שכרגע מותקנת אצלי FEDORA CORE 5, אבל זה בדיוק מה שאני מנסה למחוק..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אחר אני גם מבקש שקובץ התרגום יופיע לאיזה קודק אני זקוק תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מסיבה כלשהי כל האותיות שהווינדוס מציג,החליפו פונט. איך אני משנה אותו בחזרה? הבאתי דוגמה בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ROTEM114,

או ל EXCHANGE SERVER האם מישהו מכיר ספרים או מדריכים ברשת שיוכלו לעזור לי ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.