Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להתקין ad-adware הבעייה שהוא דורש תמיד הפעלת סרביס ואני לא רוצה אותו שירוץ תמיד האם ניתן לכתוב קובץ סקריפט: הפעלת הסרביסים שנחוצים לתוכנה הפעלת התוכנה כיבוי הסרביסים בעת סגירת התוכנה כיצד?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור דיסק התקנה עם כל העדכונים האחרונים. מישהו יודע מאיפה אני מוריד את כל העדכונים? או אם הם נשמרים על המחשב כשהם מורדים אוטומטית מwindowsUpdate אז איפה הם נשמרים כדי שאוכל לקחת את ההתקנות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ווינדווז XP ואני מוריד סרטים מיוטורנט. אחרי שהם ירדו לתיקייה מסויימת רציתי להעביר אותם לתיקייה אחרת, בטעות העברתי לתיקייה של ווינדווז בשם "D:\b0554fc2f69ae74d95f47ee0ee3e7914" בכל מקרה אחרי שניסיתי להוציא אותם משמה הם נתקעו. התיקיות שהועברו נראות ריקות ולא ניתנות למחיקה או העברה והקבצי וידאו לא פועלים וגם הם לא ניתנים לשינוי בטענת של קובץ בשימוש. דבר כזה כבר קרה לי במחשב ויש לי תיקייה ריקה תקועה בו כבר כמה חודשים. ברצוני לדעת אם יש לי אפשרות להחזיר אליי את הסרטים האהובים. תודה
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB אני מעוניין לשמוע איך לדעתכם אני יכול לנצל אותו כמו שצריך... תוכנות מסויימות? עדכונים מסויימים ? או שפשוט להשאיר את המחשב איך שהוא ולתת לווינדוס להחליט בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני יודע שזאת לא הבעיה הכי גדולה ב XP אבל זה ממש מעצבן, אני יכול לשים את זה על ALWAYS HIDE אבל זה תמיד חוזר. איך אני יכול להפטר מזה לנצח.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני על ויסטה והתקנתי חלונות 7 בכונן אחר וזה עושה רושם מצוין ועובד חלק.. השאלה היא האם כדאי לעשות מעבר סופי להעביר את כל הדברים ל7 ולמחוק את ויסטה?? מה אתם אומרים...?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ניתן להעביר ההארדיסק עם וינדוס למחשב חדש שקניתי מבלי שזה יעשה שגיאה כלשהי...(ולקוות שזה יפעל..) אם סתם דוגמא אני פשוט ימחוק מהמנהל התקנים את ההתקנים של הלוח, מעבד, כרטיס קול, כרטיס מסך וכו'...ואני אעביר את הארדיסק למחשב החדש זה יעבוד? תודה לעונים.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפורום..אני בד"כ לא נכנס לפורום הזה.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
media player ו IE לא עובדים... התקנתי SP2 שוב עובד חלק......ליומיים
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בזה אנחנו נסכם את הנושא של ה-TASKBAR הנתקע של XP. אחרי שכולם יענו, כדאי לשלוח את תוצאות הסקר למיקרוסופט ;D בצירוף המספר הסידורי של כל עותק כזה שנתקע
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רבותיי אני חייב עזרה. אני מנסה לנהל את היוזרים מרחוק (דרך ה- Active Directiry User and Computers)\ ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה : The Server Is Not Operational. אי מצליח לנהל אותו עם ה SERVICES ועם ה SERVER MANAGER, אבל רק את זה לא. מישהוא יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב? יש לי שתי גגה זכרון במחשב וגם כששום תוכנה לא עובדת ברקע (חוץ מפיירפוקס ואימיול...) הוא משתמש לי ב - 800 M"B זכרון שז פוול... מה אפשר לעשות??? הינה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 אגב אני לא יודע אם זה ישנה אבל יש לי ווינדוס 7 64BIT תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני הארד דיסקים במחשב, אחד של 80GB ואחד של 40GB. על ה80GB מותקן Win XP. היום התקנתי על ההארד דיסק של ה40GB וינדוס 2000PRO. לתומי חשבתי שאם אני אגדיר לעשות BOOT מהHD של ה80GB יעלה לי הXP, ואם אגדיר מה40GB יעלה ה2000 (עשיתי את זה עם ויסטה וזה עבד). הבעיה היא כזו: אם אני מגדיר למחשב לעלות מה40GB יש בעיה והוא רושם לי NTDLR is missing, אם אני רושם לו לעלות מה80GB (איפה שמותקן הXP), דווקא ה2000 עולה. זה ממש מוזר ובכלל לא מובן. זה יוצר מצב שאני לא יודע איך להעלות את הXP. שאני הגדרתי BOOT לאחד ההארד דיסקים הגדרתי רק אותם ובשאר עשיתי Disabled. איפסתי ביוס וזה גם לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה. עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לנתק את ההארד דיסק של ה40GB, אבל אז המחשב מר…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ולינק ישיר בבקשה ;D ואל תגידו לי עכשיו שטויות כמו: לא כדי להתקין זה רק בטא וכו'..אני לא כזה דפוק
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שאולי תשמע קצת מוזרה אבל יש מאחוריה הגיון. אני רוצה להגדיר ב 2003 SERVER שתוכנות מסויימות יעלו כשמשתמש מסויים עושה לוגין לוקאלי - על המחשב, ושחלק מהן לא יעלו נגיד כשהוא עושה לוגין מרחוק - למשל ב RDP... איך אני מגדיר את זה? שאלה נוספת שיש לי היא איך אני מגדיר ב 2003 SERVER שתוכנית מסויימת תרוץ כ SERFICE של המערכת הפעלהללא תלות ביוזר ולא תדלק או תכבה כאשר יוזר עושה לוגין או לוגאוט (אלא אם כמובן אדמיניסטרטור כיבה אותה בכוח) למשל אני רוצה שהחייןג אינטרנט ישאר פועל כל זמן שהמחשב דלוק בלי שיש יוזר כלשהו בלוגין באותו רגע - זה החלק העיקרי שבשבילו אני שואל שאלה זו, והאימיול הוא הסיבה שאני לא רוצה שהוא יתנתק כי לסמן לו חיבור ON DEMAND זה לא חוכמה וככה הוא יתנתק…
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב בעל דיסק SATA וללא פלופי, הבעיה היא שבתחילת ההתקנה צריך להכניס דיסקט עם הדריבר בשביל שההתקנה תזהה את הדיסק הקשיח, למחשב הזה אין פלופי וגם אין אפשרות לחבר לו אחד. מה עוד אפשר לעשות? תודה.
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי.... ;D אני מתקין עליו את הWINDOWS היום ואני צריך עזרה... אני יודע בערך איך אבל אני רוצה להתקין בלי בעיות. תודה.........
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
שלום יש לי חלונות 2000 פרו, מדליק את המחשב ועולה לי מסך לוגו שכתוב windows 2000 pro.... למטה יש פס כחול עולה ועולה, פתאום באמצע הופך למסך כחול וכתוב שם הודעה שגיאה: stop :0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 *** UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP מה קרה לי? איפה הבעיה הזאת? איך פותרים את הבעיה הזאת? הנה פרטים מחשב שלי: פנטיום 4 מעבד 2.4 זיכרון (400)2X256=512MB תוצרת קינסטו לוח אם ASUS כרטיס מסך G-4 Ti AGP 128MB תוצרת ASUS מה יכולה להיות בעיה? בתודה מראש מיקי
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הספק 012 ממשיך לעשות לי בעיות, וכבר שבועיים רצופות שאני לא יכול לשחק במשחקי רשת בגלל פינגים של 500! היה שינוי לטובה במשך יומיים ובו הפינגים נעו בין 100 לבין 230! בכל מקרה, התקשרתי כבר כמה פעמים לתמיכה הטכנית, עשו כל מיני "בדיקות" ונציג אחד ביקש ממני לעשות TRACERT לשרת שאני מנסה להתחבר אליו, לשמור את הנתונים על קובץ TXT ואז לשלוח לו את הקובץ באימייל כדי שיוכל לבדוק אותם. הבעיה היא שהוא לא ידע לרשום לי את הפקודה ששומרת את הנתונים על קובץ TXT!!!! מישהו מכם יודע איך אני עושה את זה? הפקודה הרגילה ב-CMD היא: tracert 217.146.92.132 איזה שורה אני מוסיף בשביל לשמור את הנתונים בקובץ TXT?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עדיין לא הבנתי מה המטרה של ליצור אחד כזה.... מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה זמן המחשב הפסיק להפעיל CHECK DISK בעת נפילת המחשב (הפסקת חשמל וכו') איפה בדיוק ההגדרות של זה? איפה אני מחזיר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב דל ווטרו 1014 (יד שניה) עם מערכת הפעלה וינ 7 רישמית. אין שום משחקים ב"GAME". כנראה שנמחקו. אני מעוניין במשחקים (FREECELL) ודומיו שבאים אורגינלי. כיצד מעלים אותם מחדש? חן חן על הייעוץ
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שידרוג של הBIOS, אין יותר התרעה על הTPN אבל לא מצליח לשנות את הCSM בביוס לWINDOWS UEFI (מצליח לשנות, אבל הביוס לא מעלה את ה"חלונות" וחוזר כל הזמן לחלון הביוס.) "חלונות" קיימת אצלי על M2 של סמסונג פרו 1 טרה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כל התצוגה ממש זזה לי קצת הצידה ואז נוצר לי בצד מעין שטח מת שחור. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. למה זה קורה לי ? וגם הרזולוציה משתנה מידי פעם מ-1680X1050 ל-1440X900 (או משהו דומה) ואז אני צריך להיכנס למאפיינים של הכרטיס מסך ולסדר את זה. זה ממש מעצבן הקטע הזה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-