עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המחשב כל הזמן מתריע לי שכונן C מלא אבל הוא בכלל לא! יש לי 100 ג' בכונן C ולפי הבדיקה שלי יש רק אולי 10-15 ג'יגה של חומר. האם זה וירוס? מה אפשר לעשות במצב כזה? עשיתי DISK CLEANUP אבל זה לא עוזר... מצורפים 2 קבצים, האחד שאני מסמנת את כל התכולה של כונן C, והשני זאת הבדיקה הרגילה של ווינדוס. (ואני בת!!!) תודה לכל העוזרים! מורן[br]פורסם בתאריך: 13.08.2008 בשעה 12:30:28 וגם שכחתי להגיד שעשיתי סריקה לוירוסים וספאם....הכונן כל הזמן מראה גדלים שונים של מקום פנוי... מה זה??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by redead,

הניסיונות שלי להתקין נרו על ויסטה לא מצליחים.. הוא דורש ממני לפני ההתקנה של נרו להתקין DIRECTX 9C בעוד שאני יודע שעם הווינדואס יש לי DIRECTX10 לכן אני טיפלה מסרב לענות לבקשות שלו.. עוד מישהו נתקל בזה?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by guy94,

ברשותי כרטיס מסך הרקולס GEFORCE II MX 400 היום הורדתי מהאתר של הרקולס את הדרייבים 21.83 לכרטיס מסך זה... אך עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייברים תסתכלו מה מופיע לי במסך של האפשרויות... מישהו יודע מה עושים עם זה ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by אור918,

שלום נתקלתי בבעיה . יש לי XP SP3 הורדתי תוכנה בטעות והרצתי אותה . לתוכנה יש אייקון של מפתח וכתוב (RTHDCPL) ולאחר שהרצתי אותה ישנם הרבה תוכנות שאני לא מצליח לפתוח , חלק מההודעות מתייחסות לכך" שאין לי הרשאה להפעיל קובצ זה " ושום תוכנת אנטי וירוס ושום אפשרות לשחזר את המע' לא פועל. מי יכול לעזור....

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD A21E נתונים: CELERON 600MZH 128 זיכרון פנימי כרגע שמתי לו XP משום שהדרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי תומך רק במערכת הפעלה זו. השאלה אם לא כדאי לשים לו ווינדוס 98 או מערכת אחרת עם כרטיס רשת PCMEDIA שתומכת בו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה הדרך הנכונה והמדוייקת(לפרט כמה שיותר בבקשה) לפרמט מחשב עם 2 הארדיסקים? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by liav12,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הטוויקים לוינדוס? אם אני לא טועה שמו פה פעם קישור אבל אני לא מוצא אותו.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  8. בפינה הימנית - Windows 8, ובפינה השמאלית - Windows 7 Round One - FIGHT! אני אסכם בקצרה מה אני חושב על המערכת. סה"כ מערכת טובה, רצה מהר עם תוספת של כמה פיצ'רים נחדמים. אני לא רואה הבדל בין תפריט ההתחל למסך המטרו החדש. הם משמשים די לאותו הדבר רק האחד נפתח במסך מלא והשני לא. עיצוב כללי אני חושב נקי ונחמד - זה תלוי בכל אחד, שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ולכל אחד מותרת הדיעה שלו. אני חושב שזה נראה טוב. אני אולי לא משתמש באפליקציות מטרו, אבל זה ממש לא מפריע לי, אני גם לא רואה סיבה שזה יפריע למישהו אחר. לא אוהבים - אל תשתמשו, אף אחד לא מכריח אותכם. אתם מוזמנים להתחיל להתווכח בינכם ובבקשה בואו נשמור על הפורום נקי ואת כל הוויכוחים על מה יותר טוב מה פחות טוב נשמור לכאן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by fiz23,

CLOCK-WATCHDOG-TIMEOUT מופיע לי שהמחשב נופל למה זה קורה ? מה זה אומר ? יש לי WIN 8 64 AMD 1075 CPU http://www.reviversoft.com/blog/2013/01/clock-watchdog-timeout/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי XP HOME עם SP3 (חוקי) הבעיה היא שיש לי את המגן האדום הזה בשורת משימות שמציין את העובדה שהמחשב שלי נמצא בסיכון, לכן נסיתי להכנס ולהפעיל את העידכון האוטומטי אבל שום דבר לא עוזר. וכשאני לוחץ על WINDOWS UPDATE בSTART אז הוא פותח את הדפדפן באתר של מיקרוסופט אבל מציג שגיאה שאומרת שאני לעשות עידכונים בגלל שהם לא מופעלים אצל על המחשב. HELP.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by QuickSilver,

היי ... יש לי את הכרטיס טלויזיה הנ"ל , כבר הרבה זמן , זה דגם דיי ישן אבל עושה את העבודה אחלה . מאז שעברתי ל ווינדוס 2000 יש לי איתו בעיות , בעזרת העדכון של החברה אני לא יכול לראות על מסך מלא , ואפילו אם אני מנסה להגדיל את החלון ע"י מתיחה מהקצוות הכל נהייה איטי למרות שיש לי מחשב חזק וכרטיס מסך טוב . מישהי נתקל \ יודע משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by harel_d,

שלום לכולם, לפני שאני הולך להתקין Windows 7 רציתי לדעת אם כרטיס המסך שלי מתאים. מהרצה של ב-Advisor, כרטיס המסך *לא* מתאים, אבל על פי הפרמטרים של מיקרוסופט דווקא הוא כן. לכרטיס 500MB זיכרון פנימי ו-DX10. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by RS4,

כמה ג'יגה אני צריך בשביל ה-VISTA ULTIMATE נטו? והאם מומלץ להתקין תתוכנות בכונן של הווינדוס ביחד...? ואם כן, אז כמה ג'יגה אתם ממליצים לי להשאיר ל-VISTA+תוכנות, דרייברים

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by curdi1,

תודה !

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  15. שלום לכולם.. רצתית להתייעץ אחץכם איזה מערכת הפעלה לקנות לו.. vista /xp? אני ממש אבל ממש לא הולך להוציא 1000 שקל על המערכת הפעלה חשבתי משהו כמו 400-500 וגם זה רק כי עוזרים לי המפרט שלי הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1520 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤603 מארזים 1 Antec P150 quit case +430w 833 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 470 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 182 …

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by i-kramba,

כל הדרייברים הישנים שאני מנסה להתקין המערכת רושמת לי "נכשל להתקין"

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כל פעם שמנסים להזיז אותו או למחוק כתוב שתוכנה משתמשת בו ואי אפשר למחוק ואז המחשב נכנס לצריכה מלאה של המעבד וזז כמו P100 איך למחוק אותו??? קוראים לו: [TMD] (Real) Lilo and Stitch (2of2) Message For Trade

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם יש לי את המפרט הנ"ל-רשום בצד עברתי לווינדוס 7 לפני כחודשיים ואני מאוד מרוצה המחשב שלי דלוק כל הזמן השבוע קרה לי פעמיים שהמחשב נכנס למצב שינה ואי אפשר להעיר אותו בדרך כלל מזיזים את העכבר והמסך עובר מעור קטן צהוב לאור ירוק והכל עובד פעמיים קרה לי השבוע שאני מזיז את העכבר,האור הקטן עובר מאור צהוב לירוק אך המסך נשאר שחור הייתי צריך פשוט ללחוץ על הכפתור RESTART של המחשב,ואז כמובן המחשב עשה הפעלה מחדש הווינדוס פתח לי מסך שחור שאומר שהייתה תקלה והאם אני רוצה להדליק אותו רגיל או בסייף מוד מצד שני המחשב עובד מעולה ואין תקלות לא במחשב ולא בווינדוס אשמח לעזרה תודה רבה ליאור

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by XDude,

שלום, מה המצב? חבר שלי התקין XP על WIN98 ועכשיו לא מופיע לו תפריט של בחירה של מה לעלות את הXP או את ה98. אפשר לעלות את XP דרך הדוס? , אם כן אז איך? תודה!

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by AmitDanan,

שלום לכולם חיפשתי תיקיה מסויימת ללא הצלחה, אני יודע שהתיקיה נימצאת בתיקיה של הווינדוס איפה שנימצאים קבצי ה minidump אים מישהו יכול לעזור לי תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by josephu,

אני מחפש סרבר בארץ שמעדכן את הזמן לפי שעון קיץ לסינכרון של ווינדוס. לפי מיקרוסופט זה אמור להיות פרוטוקול SNTP. אופ טופיק - מה הדרך הכי קלה להגיע לדוס (דוס אמיתי - לא command prompt) באקס פי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Eden 6600,

הורדתי את הדפדפן IE החדש (7 אני חושב) ואני רוצה לחזור לישן. איך אני עושה את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by dlivneh,

מזה יומים המחשב שולח דואר באופן עצמאי למספר כתובות מצומצם המכילות וירוס. יש לי WIN XP HOME אנטי וירוס מעודכן (לא גילה לי וירוס). עשיתי סריקת וירוסים אוןליין באתר של MCAFEE ולא גילה לי דבר. די ברור לי שיש לי תועלת או שמהו כזה במחשב. אשמח לקבל עצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  24. שלום כשאני נכנס לניהול ל prformane זה מראה לי את השגיאה הזאת לא הבנתי מה זה אומר מישהו יודע מה זה אומר? תודה!

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Aloha-Boy,

ok,i have a simple question,which i couldnt find any useful info on google... i want to know if the SP2 windows update will come with the .NET Framework 1.1 or any other version of the framework??? thanks in advance. I used to call myself "Shortboarder" 1

• 6 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.