Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה ההודעה שבאה אתם יודעים אולי מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים על דיסק קשיח © מותקנת מערכת ההפעלה שאני מנסה ליצור "יצירת תמונת מערכת" הוא לא מזהה את כל הכוננים (כוננים פנימיים מחוברים דרך SATA - כולם מזוהים ועובדים כמו שצריך ב- windows) איך אני גורם שב"גיבוי ושחזור" הוא יציג את כל הכוננים במחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה אולטימט בעברית, ויש לי בעיה מאוד מעצבנת, במשחקים [AC,Crysis וכו'..] הכפתורים מופיעים לי בג'יבריש, נגיד בתחילת Crysis יש Night vision[█] - וזה מה שאני רואה, ריבוע שקוף [לא הצלחתי לעשות אותו כאן], זה ממש מתסכל. יש לזה פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הרבה מהסרטונים פשוט לא מתנגנים לי בגוגל כרום, מה שקורה זה כשאני לוחץ Play לא קורה כלום אז אני משתמש בתוסף של IE Tab שמשתמש באקספלורר ואז זה עובד. מישהו עוד נתקל בבעיה דומה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בהפעלת המחשב הוא נתקע על מסך החשבונות .(למרות שלא הגדרתי חשבונות) ועל מסך זה לא מופיעים חשבונות אפילו של אדמינסטרטור.ולכן אי אפשר להמשיך .ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא ביצע הפעלה רגילה לאחר שבחרתי במצב בטוח .איך גורמים למחשב להמשיך לעלות.דרך אגב הווינדוס הוא xp תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כידוע /לא ידוע הויסטה נפרץ.. ורציתי לדעת אם יש בכלל טעם להתקין אותו? בלי קשר את מערכת שלי אתם יכולים לראות בצד,היא יכול להפעיל אותו על מקס אני מאמין אבל השאלה אם למשל כל התוכנות שתומכות בXP תומכות (עכשיו) בויסטה?, כאילו יש לויסטה תמיכה לאחור?,אם כן יש שיפור? עד כמה ה64 ביט שמערכת יכולה להציג ישפיע עלי,אני יוכל לראות סרטים יותר יפה?,רק תשולחן עבודה..? בכל אופן אשמח לתשובה מפורטת מאוד בקשר לשאלה אם יש טעם להתקין ויסטה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי מחשב נייח ל-WIN10 כשלפני כן היה עליו WIN7. כמו כן, קניתי לפטופ חדש עם WIN10. שמתי לב לדבר מאוד מעצבן שלא היה ב-WIN7 ואלו הן כל מיני היתקעויות קטנות כאלו. לכמה שניות שמסך של חלון משחיר והעכבר הופך לסימן עגול של טעינה. לאחר כמה שניות זה חולף. זה יכול לקרות באמצע הקלדה של משהו או גלישה ברשת וזה תמיד קוטע רצף ומציק. מכיוון שהדבר קורה בשני מחשבים שונים ולשניהם חומרה מאוד טובה, אני מניח שזה באג במערכת ההפעלה. האם עוד אנשים חווים את אותה בעיה והאם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, פתחי הUSB הקדמיים לא עובדים לי. אבל יש סיבה שרשמתי את זה בפורום תוכנה ולא בחומרה - כי הם עובדים לשימושים אחדים כמו חיבור DOK או הטענת אייפוד, אבל אי אפשר להדפיס מסמכים כשהמדפסת מחוברת לאחד הפתחים הקדמיים, וזו הבעיה המרכזית שלי. כשניסיתי לחבר את המדפסת לאחוריים זה יצר "עותק מדפסת חדש" והדפסה אליו עבדה. הבעיה שאין לי פתחים פנויים מאחורה ואני חייב את המדפסת! ניסיתי להחליף שהמדפסת תהיה אחורה והעכבר יהיה קדימה - והעכבר לא תיפקד. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקנת windows 7 32 אולטימייט בעקבות בעיות שהיו ופרמוטים חוזרים ונשנים (שבינינו, ב-windows כנראה גם 7 ימשיכו להיות) ובעקבות הדיון הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291940.0 אני שוקלת לשנות את המקום בו נמצאים פרופילי המשתמש ומקום התקנת התוכנות (program files - גם כך המסמכים התמונות והשאר אינם על ה- C) ממחיצה C ל-D. ראשית, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא. שנית, בינתיים ה- 7 שלי מותקנת רק מאמש כלך שטרם התקנתי עליו כמעט כלום (מינימום דרייברים וכ- 3 תוכנות) עקב כך שאני צופה שזה יהיה יחסית פשוט (ולא אמשיך להתקין עד אבעזרתכם אטפל בעניין). היה וזה רעיון טוב, נראה שאזדקקת לעזרתכם לפחות בעניין הגדרות העברה ושינויים שיש לעשות כדי שהמע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של asus ללא מערכת הפעלה (רק msdos) ואני רוצה להתקין ווינדוס 8 64 ביט שיש לי (חוקי). איך אני עושה את זה? האם אפשר פשוט להכניס את הדיסק ולהתקין. או שיש צורך בסוג של פירמוט או משהו אחר לפני? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי 2 מחשבים - אחד שולחני ואחד נייד. על שניהם מותקן Windows 7. איך אני יכול לשתף קבצים כך שברגע שהנייד מתחבר דרך WIFI לראוטר הוא יכול לראות את הקבצים שעל המחשב השולחני (שאליו כמובן הראוטר מחובר פיזית) ? אשמח לעזרה... תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, זאת הפעם הראשונה שאני כותב. קצת טירון בתחום מערכות הפעלה. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם חלונות 8 ולשלב בו גם מערכת הפעלה של מאק, השם שהוזכר לי הוא Vmware אבל הבנתי שזה ממיר ולא נותן לחזור ל windows.תקנו אותי אם אני טועה(ואני בטח טועה) השם השני הוא אקינטוש אבל הבנתי שזאת התקנה מורכבת וגם תלויה במספר גורמים. יש פיתרון נוח להתקנת מערכת מאק וירטואלית? 2. האם ה PC חייב להיות בעל הנדסת חומרה ברמה כבוהה כדי להריץ את 2 המערכות ואם כן מה הכי חשוב במפרט הטכני כשאני קונה? 3. האם יש מתג פיזי שבו ניתן להחליף בין מערכות? 4. האם ההחלפה למאק וירטואלי במהלך זמן נתון בעבודה על תוכנת עריכת וידאו עדיפה על ווינויס? תודה רבה, מקווה לקבל הבהרות דותן
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי מסכים, ה19' הרגיל שלי ו32' שחיברתי כמסך משני. ה19' הוא המסך הראשי שלי וב32 אני משתמש לראות סרטים וכו' כשאני מפעיל משחקים הם באופן אוטומטי עולים על ה19', איך אני יכול להגדיר להם לרוץ על המסך המשני שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה על כונן אחד, ושתהיה לי אפשרות לבחור בין שתיהן. מישהו יודע איך לעזור לי עם זה? תודה, גיל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני חדש פה... אני חייב לדעת איך מפרמטים את המערת ההפעה שיש לי שהיא 98 ומתקינים אותה מחדש דרך הדוס אני לא יודע בבקשה עיזרו לי או תסבירו לי או תתנו לי מדריך לזה(קישור למדריך בעברית) בבקשה בבקשה תעזרו לי מהר בדחיפות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זכרון כזה: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Titanium 4-4-4-15 ולוח אם Asus P5ND. ויסטה נותנת לי ציון של 5.1 בביצועי זיכרון. במחשבים אחרים שעבדתי עליהם זיכרון DDR2 800 גנרי לגמרי, אפילו רק 2 ג'יגה ולא ארבע, מקבלים כמעט תמיד 5.9 באותה בדיקה. אני יודע שהמספרים של ויסטה מיותרים לחלוטין ואין להם שום משמעות, אבל אני מודאג שאולי באמת יש בעיה בזיכרון והוא עובד לאט מדי - מישהו מכיר את העניין לעומק? או סתם מבין קצת בזיכרון? לפי מה שהבנתי הויסטה פשוט בודקת פעולות לשניה ועל פי זה מבססת את הציון אז יכול להיות שבאמת משהו דפוק בזיכרון? זה קורה גם ב-64 וגם ב-32 ביט, וכרגע המערכת מזהה את כל ה4 גיגה כמו שצריך... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי Laptop יחסית ישן... שידרגתי אותו קצת מהתחלה שקיבלתי אותו... תסתכלו על המפרט שלי ותגידו לי איזה Win עדיף כרגע... כי עכשיו אני עובד עם 95 והוא עושה לי בעיות... (כן פירמטתי כמה פעמים)... אולי עם אני יוסיף עוד 128 SDRAM אני יוכל להריץ XP?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב LENOVO YOGA2 שמותקן עליו WIN8.1. אני רציתי ליצור אדמין יוזר חדש ולמחוק את הישן. מפה לשם לאחר המחיקה זה יצר לי בעיות הרשאה לגשת לתקיות של היוזר הקודם, וזיכרון שאין לי גישה אליו, על כן אני מעוניין להחזיר את המחשב להגדרות כפי שהוא היה כשהוא יצא מן החברה. 1. האם ניתן לעשות זאת עם מה שקיים במחשב? (יש 6 מחיצות: 1 דרייברים של לנובו, 1 של הWIN, מחיצת OEM ועוד 3 עבור מטרות שאינני יודע מה הם) 2. מה אני צריך להוריד ולמה אני צריך לשים לב כדי להתקין אותו מחדש? (כרגע המחשב בתצורת UEFI, והאם אני צריך כל כך הרבה מחיצות - צירפתי תמונה)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לפרמט את המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה והשאלה היא: א. איך מגבים כתובות ואנשים וגם הודעות באאוטלוק, איך מגבים מועדפים ומסמכים? כדי פשוט להעתיק את MYDOC ל D? ב. עוד משהו ששכחתי לגבות? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מותקנים אצלי בלוח אם 4 סטיקים של 1GB , ב WIN XP המחשב מראה רק 3.5 ...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מה קורה..?! .. טוב אז יש לי וינדוס XP SP2 ואני רוצה לעשות לו BOOT איך אני עושה את זה אז תעזרו לי בבקשה :'(
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פקודה שכותבים ב"הפעלה" שחוסמת תוכניות נבחרות מלעלות בעת הפעלת המחשב מישהו זוכר אותה? האם אפשר להעלות שתי תוכניות באמצעות קיצור דרך אחד למשל קאזה ואקספלורר באמצעות קיצור הדרך של האקספלרר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי תגרסא 7100 וזה...פתאום זה אוכל לי מלא מקום בהארדיסק סתם...פתאום עוד ג'יגה ועוד ג'יגה ומשהו מה זה הדבר הזה WTFFF?!@! מלך מי שעוזרררר דחוףף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-