עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. אני זקוק למערכת הפעלה Windows לצורכי עבודה. כרגע אני עם Vista 32BITאותה רכשתי לפני כשנה וחצי. נכון להיום אני לא חייב מערכת 64BIT אך אני רואה את עצמי עבור למערכת כזאת בעתיד הנראה לעין. אני שואל את השאלה בנקודת הזמן הזאת כי יש לי הזדמנות לקנות מערכת Windows 7 Pro (הגרסה אותה אני מעדיף) 64BIT בגרסת OEM (אני קונה חומרה חדשה והמחירים של גרסאות ה-Retail והשדרוג לגרסה הזאת פשוט גבוהים שזה לא ייאומן). לא ממש בא לי להוציא עכשיו את סכום הכסף הזה (כאמור רק לפני שנה וחצי הוצאתי סכום לא מבוטל על ה-Vista) אבל זאת הזדמנות שאולי כדאי לנצל. מאז שיצאה לא ממש התעמקתי בביקורות/סקירות וכו' על Windows 7 כי לא התכוונתי לעבור וזה לא ממש עניין אותי (התעדכנתי רק באופן כללי ושטחי ביותר)…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by the_saint,

אני צריך שורת קוד או משהו שאני יוכל לסגור דרכו את המחשב.. אני יודע שאם מריצים את rundll אם פרמטר מיוחד הוינדוס נסגר אני אבל צריך לדעת מה בדיוק לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dinsh,

מה מתאים\ירוץ מהר\מומלץ יותר למערכת שלי 64 או 32 ביט? אני פשוט לא יודע איזה גירסה עדיף לי להתקין... אני בכלל ארגיש בהבדל?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by galz,

שמעו אני מנסה לעדכן את הxp ל sp1 במחשב של אחותי, ובתחילת ההתקנה הוא מודיע ש c:\windows\system32\dllcache\softkbd.dll פתוח או נמצא בשימוש, והוא לא יכול להמשיך. ניסיתי לסגור את כל התוכניות, לא עוזר. תעזרו לי בבקשה זה ממש חשוב

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by miki_michal,

יש לי חשבון של שני סוגי משתמשים וuser ו admin הכלתי Group Policy על user וכדי לא להכיל אותם אותם צריך לללחוץ deny על הספריה Group Policy ב sys 32 בadmin, אחד מאותם הגבלות הוא אי אפשרות לראות את דיסק c , איפה ש sys32 נמצא .... בקיצור שניתי משהו קטן נוסף ושכחתי לבצע פעולה מסויימת ובאיתחול הסתבר לי שההגבלות חלו גם על admin כלומר נעלתי את עצמי בחוץ, חכם... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם...יש לזכור שאני לא יכול!!! להיכנס לgp יותר, כי אין לי אפשרות להיכנס לGroup Policy כי אין לי c!! אודה על עזרה מהירה!! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. המחשב נכנס למצב שינה ואמור להתעורר רק בהזזת עכבר. אבל משום מה הוא מתעורר לי כל יום בשעה 13:00 כאשר לפי ה EVENT LOG סיבת התעוררות היא RTC. לפעמים הוא חוזר לישון אחרי 2-3 דקות (אמור לישון אחרי 120 דקות, ולפעמים יש בעייה יותר רצינית שאני לא מצליח לקבל תמונה על המסך (מסך LCD-TV חיבור DVI-HDMI) - גם לחיצה קצרה על כפתור ה POWER לא עוזר ואני חייב לכבות אותו אגרסיבית (לחיצה ארוכה). ביטלתי את כל הדברים ב TASK SCHEDULER ביטלתי עדכונים אוטומטיים ביטלתי MEDIA CENTER UPDATE לא עוזר... 1. למישהו יש מושג למה הוא מתעורר ב 13:00 בגלל "RTC" ? 2. מישהו נתקל בבעייה שמחשב חוזר מ SLEEP ואין תמונה במסך? VISTA SP1 (לפי ה REL NOTES SP2 לא פותר בעיות שקשורות ל SLEEP) GIGABYTE EP45-DS3R ביוס אחרון …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by talkfir,

בחלון לכתיבת התגובות יש סמיילים נכון? וחלק מהם דינמיים..הבעיה היא שאני לא רואה אותם זזים..אף סמיילי לא זז אצלי.. מישהו יודע מה הבעיה? ניסיתי ב internet options > advanced וראיתי שהאופציה לראות אנימציה מסומנת כבר..כמו כן גם עשיתי restore defaults ולא עוזר.. בבקשה עזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by spatz,

אני משתמש בווינדוס אקספי. עשיתי ריסט וכשהמחשב עלה ווינדוס הריץ בדיקה על ההארד-דיסק. הא מצא כמה בעיות ויצר 5 קבצים בשם ??????~1.mp2. עכשיו אני לא יכול לפתוח, למחוק, להזיז, להעתיק, לערוך וכו' אף אחד מהקבצים. מה לעשות? כשאני מנסה למחוק וכו' אני מקבל את ההודעה: Cannot delete ??????~1: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect. תעזרו, בבקשה, זה ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שמתי את העברית בAdvanced ואני עדיין רואה ג'יבריש בוורד בנוטפד ובאייסיקיו מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MasterDK,

שלום לכולם, אני בשלבים של לבנות מערכת HTPC מבוססת XBMC למדיה ו STEAM למשחקים ואני מתלבט על מערכת הפעלה. הייתי בוחר לינוקס, אבל בנתיים לא הרבה משחקים עובדים עם לינוקס. ולכן שמתי לב שהמחיר לחלונות 7 וחלונות 8 הוא אותו מחיר. יש לציין שה UI לא מעניין אותי (שמעתי דברים לא טובים על METRO) ו 90% מהזמן המחשב יעלה ישירות ל XBMC שממנו בעת הצורך יופעל STEAM. חשוב לי כמובן שמערכת לא תיהיה כבדה ולא תהרוס לי את החוויה של XBMC\STEAM. כמו כן תאימות לחומרה חשובה ולכן זה המפרט שלי: Intel Core I3 Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2048 MB Kingston 1333MHZ MSI Geforce GTX 650 Ti 500GB Samsung XBOX Wireless Controller for Windows כמו כן, חשובה לי האופציה להתקין וינדוס על מחשב אחר אם וכשאר אשתדרג (כמובן ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by maxpen11,

אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by avnyhow,

שלום,התקנתי כונן קשיח שעבר clone.המערכת הפעלה windows 7 ultmate,עכשיו אני לא מצליח לשנות תוכנית גיבוי שהיתה מקודם.אפשר לבטל לוח זמנים אך לחיצה על גבה כעת,שנה הגדרות לא עושה דבר,לא נפתח החלון הבא. בנוסף קליק ימני על סמל מחשב,לא פותח את חלון ניהול מחשב,ניהול דיסקים ומנהל ההתקנים.אפשר להגיע אליהם מלוח הבקרה,מערכת ואבטחה,כלי ניהול.במנהל ההתקנים רואים שכל ההתקנים בסדר.בכדי להיות בטוח עידכנתי דרייברים. כרגע אני עושה גיבוי בהצלחה עם תוכנה אחרת אך מעוניין לפתור את הבעייה. תודה מראש.

13. Started by Davidmag1,

שלוםם ישלי VISTA 64BIT ולדוגמא שאני רואה סרט ומפעיל איתו את התירגום הוא מופיע לי בג'יבריש התרגום וגם בעוד מיקרים לפעמיים באיסיקיו ששולחיים הודעה היא כתובה בגיבריש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי אני מנסה כבר הרבה פעמים ולא מצליח , זה מראה שזה מתקין ,אבל ברגע שאחריי ההתקנה יש את השלב של כניסה לשולחן העבודה, אני רואה רק מסך שחור , רואים את חץ העכבר , אם אני מחכה זמן רב פתאום המחשב מאתחל את עצמו , המחשב בנוי מלוח גיגבייט NFORC4 מעבד 939 AMD3800 ליבה כפןלה+כרטיס מסך 7600GT ו2 גיגה ראם DDR1, מחוברים פיזית 2 דיסק קשים SATA של 80 גיגה כל אחד , מערכת הפעלה XP אני מצליח להתקין , אני לא מבין למה :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MakeMe,

היי, יש לי שאלה לגבי פיצול מסך. המסך הראשון יהיה המסך המרכזי כמובן. לגבי המסך השני, האם יש אפשרות לעשות שתוכנת שמנגנת וידאו למשל VLC WMP או כל תוכנה אחרת תפעל רק במסך השני? אשמח לדעת! מאוד יעזור לי. ובמידת האפשר, אם זה באמת אפשרי, האם שאני אכבה את המסך וידליק אותו אחרי יומיים ההגדרות ישמרו? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מופיע לי היישום הזה,וגם הופיע בעבר... (בויסטה אין אותו) תמיד רציתי לדעת מהו... נשמע כמו איזה משהו לא אמין במיוחד.. אשמח לדעת תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. בדיסק פנימי של 2 טרה מהו הנפח שרצוי להקצות למערכת ההפעלה (win7 64) ויתר התוכנות בחלוקה ל- 2 מחיצות כשהמחיצה השניה תשמש לאיחסון ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Sting,

מישהו יכול להסביר לי אילו תוכנות TWEAK הן הכי טובות\מומלצות ואילו פונקציות מתקדמות כל אחת נותנת ? קישורים יתקבלו בברכה... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bennash,

קניתי בשביל "חלונות ללכת" דיסק און קי של 64GB אבל הוא רושם לי את ההודעה הבאה: this is a removable drive and isn't compatible with Windows To Go. Choose a drive that meets the required hardware specifications האם אני צריך לצרוב דיסק של חלונות 8 בboot ואם כן איך עושים את זה בנרו 16 יש לי חלונות 8 ששדרגתי מדיימון טולס לייט דרך הגב מחקתיהו והתקנתיו מחדש כך שהDTL עובד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Trilandian,

היי, יש לי בעיה לא מובנת של העלמות עקבית של מקום פנוי בכונן C. גודל הדיסק נטו הוא 97.6 גיגה. הקבצים שלי תופסים 28.5 גיגה, שחזור המערכת תופס 16.5 גיגה (מסתכם ל-45 גיגה). מקום פנוי מוצג כ-20.5 גיגה. מכאן נובע שיש 32 גיגה שאין לי מושג היכן הם נמצאים. כבר קראתי בכל מיני פורומים את כל ההסברים השטותיים על יחסי גודל, שחזור מערכת, עותקי צל וניקוי וכל השאר, זאת לא הבעיה. יש פה מישהו שיכול בבקשה לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ביצה,

אהלן אהלן יש לי WIN7 ו-WIN XP ביחד על אותו מחשב כבר הרבה זמן ופתאום מסך ההפעלה של בחירת המערכת לא עולה ואף מערכת לא עולה במקום זה אני מקבל הודעת שגיאה שאני צריך לשים דיסק בוט. אז לפני הפירמוט ולפני כל הבלאגן, יש דרך קצרה לטיפול הבעיה? אולי זה איזה וירוס שאפשר להסיר בלי לפרמט? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני צריך להחליף למישהו Windows XP באנגלית ל- Windows Xp בעברית. מותקן אצל אותו הבנאדם כבר Windows באנגלית אך הוא רוצה לשנות אותו לעברית (שבמקום Start יהיה התחל וכדומה) ויש ברשותו דיסק של XP בעברית. עכשיו השאלה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כל הווינדווס מחדש ולפרמט, או שאיכשהו אני אוכל להוסיף שתהיה תמיכה מלאה בעברית מהדיסק בעברית. מעין Update כזה. תודה רבה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, הבעיה מתוארת בכותרת גם ניסיון לשחזור המערכת לא צולח. את שינוי האתחול עשיתי דרך msconfig אבל אני לא מצליח להגיע אליו כי הווינדוז לא מצליח להשלים עליה בסייפ מוד. כרגע מה שאני רק רוצה זה לחזור לעליה רגילה של הווינדוז. דרך אגב ניסיתי גם שחזור מערכת לתאריכים שןנים וגם לא צלח. אודה לעזרתכם. עריכה: תוספת, שכחתי לציין שעל המחשב מותקנות 2 מערכות הפעלה חוץ מה - 7 יש על מחיצה נוספת ווינדוס 10 ככה שאם יש דרך להגיע אליו באמצעות דיסק ההתקנה שלו אז אני אוכל לשנות את הגדרות האתחול של ה - 7 שכרגע יש לי איתו את הבעיה.

24. Started by MiniMizer,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1009044980&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, אם אני מאתחל את הכונן,אשר בו מותקנת מערכת ההפעלה,ע"י ניהול הדיסק - אני אוכל לאחר מכן,להתקין את מערכת ההפעלה בכונן אחר - האם זה נחשב להסרת מערכת ההפעלה? תודה רבה מאוד מראש .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים