Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
מותקנים אצלי בלוח אם 4 סטיקים של 1GB , ב WIN XP המחשב מראה רק 3.5 ...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שיוצרת לי מעין דרייבר וירטואלי לרמקולים. הבעיה שמאפייני האיכות מוגדרים כברירת מחדל על איכות נמוכה מאוד - 16 סיביות 8000 Hz. הייתי רוצה לשנות את ההגדרה, אבל זה לא אפשרי בדרך הרגילה, כי התיבה של המאפיינים אפורה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרות דרך הרגיסטרי. אם אתם לא מבינים על איזו הגדרה אני מדבר: לוח הבקרה -> חומרה וקול -> נהל התקני שמע -> בחירת הרמקולים -> מאפיינים -> מתקדם (אני לא יודע איך ההגדרות נקראות באנגלית)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי. לפני כמה דקות התקנתי עדכון אבטחה רגיל של Windows ולאחר מכן נדרשתי לעשות הפעלה מחדש למחשב; כמובן אישרתי והמתנתי. נתתי לזה להתקין את העדכונים והלכתי מהמחשב, אחרי כמה דקות חזרתי וראיתי שזה על 15% אז הלכתי, לאחר מכן חזרתי וראיתי שזה עדיין תקוע על 15%, כאן כבר הבנתי שמשהו לא בסדר; ניסיתי להזיז את העכבר אבל הוא היה תקוע, אך מצד שני המחשב עצמו הגיב כאשר ניסיתי לכבות ולהדליק את ה-"Num" (בעזרת מקש ה-"NumLock" שבמקלדת), ככל הנראה מערכת ההפעלה נתקעה. חיכיתי עוד כמה דקות אך כלום לא קרה, אז לחצתי על כפתור ההפעלה מחדש החיצוני של המארז, המחשב ביצע הפעלה מחדש ובעליית הווינדוס רשם "Applying update" בצירוף כמה מספרים, הבנתי שזה ממשיך להתקין לי את העדכונים משם אז המתנתי. המחשב עלה והכ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח חדש 1T ואני מעוניין לחלק אותו למחיצות בהתקנת חלונות 7 32BIT יש לי 4GB זיכרון פנימי. וזה לא מספיק לכן אני חייב PAGING FILE. חשבתי על החלוקה הזו: 50GB לכונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה + PROGRAM FILES. 5GB לכונן D שבו יש רק את הPAGING FILE בגודל של 4GB קבוע. 60GB כונן E למשחקים. וכל השאר כונן F לסרטים,מוזיקה,תמונות וכול'. מה אתם אומרים לגבי החלוקה הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אנשים טובים תשמעו: אני מדליק את המחשב ומנסה להכנס למחשב שלי והוא משום מה לא מצליח להכנס אליו! כנ"ל לגבי My Documents וכנ"ל לגבי כל תיקיה אחרת שאני מנסה להכנס אליה. לעומת זאת לאינטרנט אקספלורר ול Outlook ולמשחקים ו\או תוכנות שיש לי קיצור דרך שלהם בשולחן העבודה-הכל עובד בסדר גמור. אז כאמור כשאני מנסה להכנס, לדוגמא , ל"מחשב שלי" הוא לא נכנס ורושם לי את הודעת השגיאה שיש בווינדוס אקס-פי: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." ואז יש לי את האפשרויות "Send Error Report" או "Dont Send" והאפשרות האחרונה היא "to see what data this error report contains" שמה רשום לי: "AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2600.0…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. עד עכשיו הייתי עם גרסה נסיונית של וינדוס 7 הום פרמיום. כמובן שזה מצב לא אידאלי ושמתי את ידי על גרסה חוקית ומלאה של וינדוס 7, אבל פרו. המחשב שלי מסודר מאוד לצרכיי ואין לי את הזמן או היכולת להתקין את כולו ולסדר אותו מחדש, אז השאלה שלי האם אפשר להתקין את 7 פרו החדש בשיטת "שדרוג מיידי" כך שהוא פשוט יתקין את השינויים הרלוונטיים ולא ישנה לי כלום בוינדוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס XP על מחשב שכבר יש בו XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש בלי שאריות מהישן. אני מעלה את המחשב מהכונן CD ומתחילה הפעולה של הדיסק ואז כשאני לוחץ אנטר כדי לבחור בהתקנה עולה לי החלון שבתמונה המצורפת. איפה הבעיה? יש לציין שהמחשב כרגע עובד מעולה! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי שני הארד-דיסקים. על הראשון מותקן Vista HP 64-bit, ועל השני 7 RC 64-bit. אני מעוניין לרכוש את הגרסה Win 7 HP 64-bit, ושמתי לב כי ישנה גרסת שדרוג וגרסה מלאה. בהנחה ואני רוכש את גרסת השדרוג, האם תהיה לי האופציה להתקין את מערכת ההפעלה מאפס על הארד-דיסק נקי (אחרי פרמוט ההארד-דיסק עם RC)? האם כדי לבצע זאת אצטרך לרכוש את הגרסה המלאה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס אקספי. עשיתי ריסט וכשהמחשב עלה ווינדוס הריץ בדיקה על ההארד-דיסק. הא מצא כמה בעיות ויצר 5 קבצים בשם ??????~1.mp2. עכשיו אני לא יכול לפתוח, למחוק, להזיז, להעתיק, לערוך וכו' אף אחד מהקבצים. מה לעשות? כשאני מנסה למחוק וכו' אני מקבל את ההודעה: Cannot delete ??????~1: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect. תעזרו, בבקשה, זה ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון אני לא יכול להוריד קבצים מהאינטרנט אני בא להוריד משהו אז נפתח החלון של ההורדה של windows והוא לא מתחיל להוריד... ניסיתי להוריד מהמון אתרים והגעתי למסקנה שזה לא בעיה באתרים... מה עושים??? ד.א. אני גם לא יכול להיכנס לצ'אטים וכל מה שקשור איכשהו להורדה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני רוצה לבטל בכניסה את האופציה שצריך ללחוץ על CTRL+ALT+DEL ויש להגיע למסך עם הסיסמא מחיפושים בגוגל מצאתי שצריך להיכנס ל GROUP POLICY ולשנות את ה TASK MANAGER ל DISABLE אחרי הפעלה מחדש האופציה עדיין עובדת עזרה מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו פקודה תשנה לי את שם הקובץ לתאריך הנוכחי של אותו היום?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב לעצמי HTPC ואני לא רוצה לחזור לימים לפני SSD. מה גודל כונן מינימלי שאני צריך כדי שWIN 7 יעבוד כמו שצריך? התקנה עצמה לוקחת על המחשב שלי 20GB אבל אני זוכר שצריך עוד שטח בדיסק עבור אלוהים יודע מה. חיפוש בגוגל לא נותן תשובה חד משמעית. 30GB SSD סביר רק עבור WINDOWS? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למערכת הפעלה Windows לצורכי עבודה. כרגע אני עם Vista 32BITאותה רכשתי לפני כשנה וחצי. נכון להיום אני לא חייב מערכת 64BIT אך אני רואה את עצמי עבור למערכת כזאת בעתיד הנראה לעין. אני שואל את השאלה בנקודת הזמן הזאת כי יש לי הזדמנות לקנות מערכת Windows 7 Pro (הגרסה אותה אני מעדיף) 64BIT בגרסת OEM (אני קונה חומרה חדשה והמחירים של גרסאות ה-Retail והשדרוג לגרסה הזאת פשוט גבוהים שזה לא ייאומן). לא ממש בא לי להוציא עכשיו את סכום הכסף הזה (כאמור רק לפני שנה וחצי הוצאתי סכום לא מבוטל על ה-Vista) אבל זאת הזדמנות שאולי כדאי לנצל. מאז שיצאה לא ממש התעמקתי בביקורות/סקירות וכו' על Windows 7 כי לא התכוונתי לעבור וזה לא ממש עניין אותי (התעדכנתי רק באופן כללי ושטחי ביותר)…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שורת קוד או משהו שאני יוכל לסגור דרכו את המחשב.. אני יודע שאם מריצים את rundll אם פרמטר מיוחד הוינדוס נסגר אני אבל צריך לדעת מה בדיוק לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני יודע שקיימת תוכנה כזאת שמשנה אם אני רוצה את השפת ממשק של הווינדוס מאנגלית לעברית.. מצאתי אותה וקוראים לה : multilanguage user interface Windows Xp ככה קוראים לה? עכשיו רציתי לדעת האם היא ניתנת להורדה או האם היא בתשלום ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי לפי דעתכם איזה מערכת הפעלה אני צריך להתקין ? תודה על העזרה [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪880[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪403[/TD] [/TR] [TR] …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעייה שאני מחבר את השלט למחשב על מנת להטעין את השלט דרך usb אך הווינדוס לא מזהה את השלט ב davice manger יש ברשותי ווינדוס 8.1 הכבל של השלט תקין ועבד נפלא עם ווינדוס 7 לדורותיו עד שעברתי לווינדוס 8
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח. יש ברשותי ווינדוס 7 שאני מפעיל אותו מחדש הוא לפעמים נתקע בטעינה של Welcome ודרוש מספר של הפעלות מחדש בשביל שהוא יכנס. מה לעשות?. הבעיה השנייה היא שבסרגל השפה ב EN מופיע לי US ו United states -Dvorak for left hand איך אני מוחק את United states -Dvorak for left hand?. חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי מחשב נייח ל-WIN10 כשלפני כן היה עליו WIN7. כמו כן, קניתי לפטופ חדש עם WIN10. שמתי לב לדבר מאוד מעצבן שלא היה ב-WIN7 ואלו הן כל מיני היתקעויות קטנות כאלו. לכמה שניות שמסך של חלון משחיר והעכבר הופך לסימן עגול של טעינה. לאחר כמה שניות זה חולף. זה יכול לקרות באמצע הקלדה של משהו או גלישה ברשת וזה תמיד קוטע רצף ומציק. מכיוון שהדבר קורה בשני מחשבים שונים ולשניהם חומרה מאוד טובה, אני מניח שזה באג במערכת ההפעלה. האם עוד אנשים חווים את אותה בעיה והאם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עלעלתי קצת בשירשור אבל לא ממש מצאתי תשובה. אני עובד קצת עם סוני ווגאס ובעבר הייתה לי באמת בעיה של רינדור קליפים באיכות גבוהה (היה קורס עקב חוסר זיכרון) מה שהיה פותר את הבעיה זה לרנדר באיכות נמוכה. לאחר בירורים התקנתי WIN7 64BIT שאלתי היא האם אני צריך להתקין גירסה מיוחדת של סוני ווגאס 64 ביט או שאני יכול להשתמש עם ה32 ביט ולקבל את אותו אפקט, הסיבה לכך נעוצה בזה שאני לא מצליח להתקין את הסוני בגירסת 64 ביט, הוא כל הזמן אומר שחסרים לי כל מני קבצים וגם אחרי שאני משלים אותם הוא ממשיך למצוא לי קבצים שחסרים לו, כמו בור בלי תחתית. השאלה אם יש פיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פעמים EXPLORER וכול החלונות סגורים וכול אחד לוקח 20,000 זיכרון זה נורמלי ? פעמים אבל ביחד 40,000
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי ב EVENT VIEWER הרבה ניסיונות כניסה לחשבון ADMINISTRATOR (ניסיונות שנכשלו כי הוא מוגן באמצאות סיסמא), ואני יודע בוודאות שאף אחד לא ניסה להיכנס. יכול להיות שזה איזה וירוס או איזה סקריפט שמנסה להפעיל משהו בחשבון ה ADMIN שלי. אם כן אני יכול לדעת מה מנסה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או ל EXCHANGE SERVER האם מישהו מכיר ספרים או מדריכים ברשת שיוכלו לעזור לי ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-