עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. למה העתקת קבצים נכשלת ומתקבלת הודעה לא ממש מובנת? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. החלטתי להתקין על המחשב את לינוקס אובונטו 9.04, פעולה זאת הסתבר לי מחקה את כל המחיצות הקודמות של המחשב, הבעיה התחילה כשניסיתי לשחזר את הויסטה דרך דיסקי השיחזור שצרבתי בהפעלה הראשונית של המחשב, השיחזור לא ממש הצליח בדיאבד התברר לי שזה בגלל חוסר במחיצות של הויסטה המקורי, אשמח לעזרה בשיחזור הויסטה המחשב הוא מחשב אייסר 6930G תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Argo013,

שלום לכולם מדובר בבעיה מטרידה, שאני מנסה לפתור כבר כמה זמן ללא יותר מדי הצלחה: 1. מדובר בסרגל השפה, שאמור להיות על שורת המשימות, אך נעדר ממנה, וכרגע זה תקוע על אנגלית בלבד ללא אפשרות מעבר שפה, גם לא עם Alt+Shift(שילוב המקשים מוגדר נכון בתוך אפשרויות השפה בלוח הבקרה). 2. בלשונית השפות בהגדרות השפה אשר בלוח הבקרה מוגדרות 3 שפות (אנגלית, עברית וספרדית) וגם מסומנות ב"וי" האפשרויות (בתוך כפתור סרגל השפה) המאפשרות לשים את סרגל השפה על שולחן העבודה. בתוך Word ניתן להחליף בין השפות עם הסרגל שבתוכו. 3. ניסיתי לתקן את סרגלי הכלים עם העזרה של קלי - http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm, אך ללא הואיל. 4. כרגע, כאשר לוחצים כפתור ימני על שורת המשימות, הולכים לסרג…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by bilbo6,

שלום ביצעתי לאחרונה פרמוט למחשב שמריץ WIN 7 לאחר ביצוע עדכוני תוכנה של ווינדוס, המחשב מאתחל את עצמו ואז קורה אחד מ-2 הדברים הבאים: 1. המחשב מתחיל לעלות, רואים את הזמל של WIN 7 ואז המסך נהיה שחור ללא תגובה והמחשב פועל רגיל או כך זה נראה. 2. המחשב מנסה שוב ושוב לעלות ולא מצליח. ב-2 המקרים, אם אני עושה כיבוי ידני מכפתור ה - ON/OFF ומדליק שוב המחשב עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? החלפתי סוללה פנימית לחדשה אם זה עוזר לפרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by king,

אז ככה בזמן האחרון אני לא יכול להוריד קבצים מהאינטרנט אני בא להוריד משהו אז נפתח החלון של ההורדה של windows והוא לא מתחיל להוריד... ניסיתי להוריד מהמון אתרים והגעתי למסקנה שזה לא בעיה באתרים... מה עושים??? ד.א. אני גם לא יכול להיכנס לצ'אטים וכל מה שקשור איכשהו להורדה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by אנדי,

מה יכול לגרום לזה (צילומסך מצורף)? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אפילו אחרי פירמוט והתקנת ווינדוס 7 הבעיה ממשיכה. בכל אתר שאני מנסה לעשות בו לוגין כולל האתרים הכי בטוחים (GMAIL HOTMAIL וכו') אני מקבל את ההודעה: There is a problem with this website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. Click here to close this webpage. Continue to this website (not recommended). ואני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה היא שאיני יכול ללחוץ קליק ימני על תקיות וקיצורי דרך זה תוקע את האקספלורר וישר חוזר למסך רגיל קראתי מאמרים על התקנה של DIVX אבל זה הותקן אצלי במחשב ממש מזמן ולא נראה לי שיש קשר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lo_toda,

שלום יש לי מחשב חדש. G31 P2160 נועד למדיה סנטר אני מעוניין להתקין וונדוס 2000 הבעיה שהוא לא מזהה את כל ה HD הוא מזהה עם אני לא טועה רק 131GB ולא 1 T מה אפשר לעשות? הHD זה SATA אבל אני משתמש ב BIOS שמאפשר שימוש כמו ב IDE רגיל.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rubin 37,

שלום, אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי את XP PRO (אינני מעונין בחלונות 7). שאלתי היא: האם מוצדק לקנות XP 2010 או שאפשר להסתפק בהתקנת ה 2002 XP שלי + כל העדכונים שיגיעו. בכלל, מה ההבדל בין ההתקנות הנ"ל מבחינת עבודת המחשב לאחר ההתקנה??? בברכה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ישנה , הודעה על WINDOWS לא חוקי ,ב-WINDOWS XP לאחר שהועדכן ב-WINDOWS UPDATE והותקן בו ACTIVX של מייקרוסופט Windows Validation Assistant .מתקבלת הודעה ש-WINDOWS XP לא חוקי אם ה-WINDOWS לא חוקי ,הוא לא נותן ,להוריד ,שום דבר מאתר של מייקרוסופט ,למשל WINDOWS MEDIA PLAYER 11 אבל לא זה החלק ,החשוב. אחרי שמייקרוסופט הודיעה ,שה-WINDOWS XP לא חוקי ,יש הודעה מעצבנת בחלון כחול בWINDOWS שאומר לך כל פעם שהWINDOWS לא חוקי ,ואי אפשר לךהוציא זאת . בנוסף כל פעם שאתה מעלה את הWINDOWS לפני שהוא נכנס לWINDOWS ,הוא נותן לך מסך פתיחה ,כדי לרכוש רישיון ,ו ואם לא אז תלחץ להיכנס בכל זאת ,וגם זה מטריד ,יש לציין שזה לא חוסם את הWINDOWS ,אבל זה ממש מעצבן מאד ,וממש מטריד. אז כל מי שיכול לעזור בבקשה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן אנשים תודה על הרצון לעזור אם הצלחתם וגם אם לא.. יש לי Win XP Pro עם SP2 מחשב P4 2.66 זכרון 256 ודיסק קשיח 80G עם 6G פנויי בכונן C (אני מציין כמה מקום פנויי כי הזכרון וירטואלי זה על המקום פנויי אם אני לא טועה תקנו אותי אם טעיתי) ומלא פעמים שהמחשב בכלל לא כבד..בלי אמיול בלי שום תוכנה כבדה..פתאום מופיע לי שיש לי זכרון וירטואלי נמוך....מה עושים בנידון?? זה מוגדר לי כרגע בצורה כזאת drive C: Intial size 200MB maximum size 1500MB Drive D: אין כלום מישהו יודע למה זה קורה ההודעה הזאת שהזכרון וירטואלי נמוך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Tal_a1,

היי לפני שנה קניתי מחשב וקניתי איתו Windows XP Pro מקורי. החברה שממנה קניתי את המחשב התקינה לי את הווינדוס ולכן לא הייתי צריך להתעסק עם כל הדיסקים והחוברות. בעקבות זה שהחלטתי לאחרונה לפרמט את המחשב התחלתי לחפש את הווינדוס שקניתי אבל מצאתי רק את הדיסקים בלי הcd key. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן לשחזר את ה cd key מהמחשב (כרגע לא מפורמט)? ואם כן אז איך? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מטרידה במחשב שלי. אני נוטה לעבוד המון עם Hibernate/sleep, וכעת כל פעם שאני חוזר מפעולה כזו המחשב עולה כלאחר ריסט. תחילה שגיאה: Rundll: msiqvw32.dll not found, לאחריה הודעה שמדווחת על מסך כחול עם התוכן הבא: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 0000000000000003 BCP2: FFFFFA8004921060 BCP3: FFFFF80000B9C518 BCP4: FFFFFA8009A20A80 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\051112-23431-01.dmp C:\Users\Eran\AppData\Local\Temp\WER-5…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי מחשב עם WIN7 עם הארד דיסק SSD ואני רואה פה באתר את המדריך "להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם" ואני מעוניין לפעול על פיו, העניין הוא שאצלי המחשב הוא לאחר פירמוט ויש לי עליו האד דיסק SSD שהוא כונן C ועוד 2 כוננים מלאים במידע שאותם לא ארצה למחוק, האם העברה של בקר ה-SATA למצב AHCI מחייב פירמוט מחדש\מחיקת כוננים או משהו דומה או שזה פשוט להעביר למצב החדש וזהו ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by beni123,

איך אני מוחק ויסטה מהנייד ומתקין XP? הבנתי שצריך לעשות את זה מהבוט אבל לא הבנתי איך. אשמח לקבל לינק למקום שמסביר בצורה פשוטה ובעברית

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mena,

נדפק לי הסאונד במחשב,הוא נשמע כאילו שאף גז הליום זה קרה אחריי שהעברתי במשחק שבמקום התוכנה תיהיה אחריית לקול,הארדוור יהיה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? התקנתי מחדש דרייבירים וזה לא עזר.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Zadu,

שידרגתי לווינדוס 10 לפני שעה. הכל עבר חלק ובפחות משעה. עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה אחת, באמת שאני לא מבין מה כולם אומרים שיש בעיות. איזה עיצוב. איזה מהירות. מי שלא מעדכן פראייר!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני מפעיל את המחשב, הכל עולה כרגיל אבל בהפעלת הווינדוס אחרי שהוא נטען והכל עולה לי הסימן של העכבר שאותו אני יכול להזיז עם רקע שחור. אני לא רואה רקע, לא את האייקונים, לא את השורת התחל ולא שום דבר אחר שצריך להיות... גם שלוחצים על הכפתורים בעכבר לא קורה שום דבר... אותו דבר קורה גם שמפעילים את המחשב במצמב בטוח. מישהו יודע לסדר את זה? או שצריך לפרמט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dinsh,

מה מתאים\ירוץ מהר\מומלץ יותר למערכת שלי 64 או 32 ביט? אני פשוט לא יודע איזה גירסה עדיף לי להתקין... אני בכלל ארגיש בהבדל?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

רציתי לשאול לכמה אנשים כאן יש כבר וויסטה? מה שאני רוצה להגיד שהדבר היחיד שיגרום לי לחשוב בכלל על לעבור לוויסטה הוא ה-DX-10. כי אין שום דבר רע ב-XP. והרי הDX-10 לא יעבוד על XP. מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by roey1,

קניתי מחשב נייד של חברת COMPAQ מאופיס דיפו. המחשב הגיע בלי דיסקים של הדרייברים, הכל מובנה כולל וינדוס ויסטה מובנה עם רישיון. הויסטה רץ יחסית לאט ותקוע על המחשב וברצוני להתקין על המחשב XP לא בנוסף אלה במקום הויסטה. יש לי דיסק של XP ואני יודע לפרמט XP אבל אני חושב שצריך לעשות פה משהוא אחר חוץ מהפירמוט הרגיל. ואני גם צריך עזרה בקשר לדרייברים, מה לעשות איתם? תודה ענקית לעוזרים, אני חייב את זה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KrustyTheKlown,

לאחר התקנה חדשה של WIN2000 יש לי בעיה עם העברית אני יכול לרשום בעברית אבל בתוכנות מילים בעברית מופיעות כסימני שאלה מישהו יוע מה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא כותב לי: 1. c:/windows אני בוחר 1 ואז שואל אותי מה הסיסמא של האדמיניסטרטור. ואין לי סיסמא. ניסיתי ללחוץ אנטר והוא זרק אותי לדוס: c:/windows איך ממשיכים מכאן?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ohadnir9,

כמו שכתוב בכותרת, פתחי הUSB הקדמיים לא עובדים לי. אבל יש סיבה שרשמתי את זה בפורום תוכנה ולא בחומרה - כי הם עובדים לשימושים אחדים כמו חיבור DOK או הטענת אייפוד, אבל אי אפשר להדפיס מסמכים כשהמדפסת מחוברת לאחד הפתחים הקדמיים, וזו הבעיה המרכזית שלי. כשניסיתי לחבר את המדפסת לאחוריים זה יצר "עותק מדפסת חדש" והדפסה אליו עבדה. הבעיה שאין לי פתחים פנויים מאחורה ואני חייב את המדפסת! ניסיתי להחליף שהמדפסת תהיה אחורה והעכבר יהיה קדימה - והעכבר לא תיפקד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים