Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי מחשב בן שנה בארך, וכבר תקופה ארוכה שבאמצע העבודה הוא פשוט עושה ריסטרט ואז מראה מסך כחול (כל פעם שגיעה אחרת), ואז יש כמה ימים (או שבועות) שהוא עובד רגיל ואז עוד הפעם עושה ריסטרט... ליפעמים גם העכבר לא עובד אחרי שאני מדליק את המחשב (אני חייב להוציא אותו מה USB ולהכניס שוב) לדעתי המחשב בכלל לא מתחמם.. מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעבוד עם התוכנה visual studio c++ וכתוב לי שהיא לא יכולה להיות מותקנת במחשב משום שאין לי sp3. יש לי לפטופ acer 5612zwlmi מערכת הפעלה ויסטה בעברית (!!). ניסיתי לשדרג לsp2 וזה שלח אותי להתקין sp1 קודם. sp1 גם לא מוכן לעבוד על המחשב שלי בטענה שהsp שיש לי עכשיו הוא בשפה שלא מוכרת לו (בעברית). מה אני עושה? אולי יש תוכנה אחרת במקום visual studio שאפשר לעבוד איתה? לא תוכנה מושקעת, רצוי בלי די באגר.. זה בשביל עבודה בבית ספר. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי וינדוס 7 גרסת RC מקורית,המחשב לא כבה בלחיצה על כפתור SHUTDOWN. יש לציין שלפתע גם מערכת הפעלה של XP שנמצאת על מחיצה אחרת,המחשב לא כבה. ההתקנה שך WIN 7 הינה התקנה נקיה ולא שדרוג. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי מחשב נייח ל-WIN10 כשלפני כן היה עליו WIN7. כמו כן, קניתי לפטופ חדש עם WIN10. שמתי לב לדבר מאוד מעצבן שלא היה ב-WIN7 ואלו הן כל מיני היתקעויות קטנות כאלו. לכמה שניות שמסך של חלון משחיר והעכבר הופך לסימן עגול של טעינה. לאחר כמה שניות זה חולף. זה יכול לקרות באמצע הקלדה של משהו או גלישה ברשת וזה תמיד קוטע רצף ומציק. מכיוון שהדבר קורה בשני מחשבים שונים ולשניהם חומרה מאוד טובה, אני מניח שזה באג במערכת ההפעלה. האם עוד אנשים חווים את אותה בעיה והאם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקנת windows 7 32 אולטימייט בעקבות בעיות שהיו ופרמוטים חוזרים ונשנים (שבינינו, ב-windows כנראה גם 7 ימשיכו להיות) ובעקבות הדיון הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291940.0 אני שוקלת לשנות את המקום בו נמצאים פרופילי המשתמש ומקום התקנת התוכנות (program files - גם כך המסמכים התמונות והשאר אינם על ה- C) ממחיצה C ל-D. ראשית, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא. שנית, בינתיים ה- 7 שלי מותקנת רק מאמש כלך שטרם התקנתי עליו כמעט כלום (מינימום דרייברים וכ- 3 תוכנות) עקב כך שאני צופה שזה יהיה יחסית פשוט (ולא אמשיך להתקין עד אבעזרתכם אטפל בעניין). היה וזה רעיון טוב, נראה שאזדקקת לעזרתכם לפחות בעניין הגדרות העברה ושינויים שיש לעשות כדי שהמע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לפני שנה קניתי מחשב וקניתי איתו Windows XP Pro מקורי. החברה שממנה קניתי את המחשב התקינה לי את הווינדוס ולכן לא הייתי צריך להתעסק עם כל הדיסקים והחוברות. בעקבות זה שהחלטתי לאחרונה לפרמט את המחשב התחלתי לחפש את הווינדוס שקניתי אבל מצאתי רק את הדיסקים בלי הcd key. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן לשחזר את ה cd key מהמחשב (כרגע לא מפורמט)? ואם כן אז איך? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בתצוגה של הקבצים מופיעים לי פרמטרים שאני לא צריך (מסומן באדום בתמונה למטה ) , לעמת זאת אני יכול להתאים את הפרמטרים ולהציג את מה שנחוץ לי . הבעיה שלי, שאני צריך לעשות את השינוי לכל ספריה בנפרד , אני מחפש לשנות תצוגת פרמטרים שתשפיע על כל הספריות במחשב. תודה ,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש לפני שלושה ימים. אתמול SP2 ירד לי דרך העדכונים האוטומטיים והתחלתי בהתקנה, לאחר ההתקנה המחשב הופעל מחדש, ואז לפני שהווינדוס אמור לעלות קיבלתי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר- "אנחנו מצטערים על השגיאה שקרתה, כנראה שזה קרה בגלל התקנת תוכנה או חומרה לפני זמן קצר" ואז אמרו לי שאם אני רוצה להפעיל את הווינדוס בכל זאת אז ללחוץ על- Start Windows Normally לחצתי עליו אבל אז המחשב הופעל שוב מחדש והגיע למסך השחור וחוזר חלילה, עד שנכנסתי דרך מצב בטוח והסרתי את ה-SP2. ואז הכל עבד מצוין. חשבתי שזה כנראה ארוע חד פעמי כי בחיים לא הייתה לי בעיה עם התקנת SP2, אז ניסיתי גם היום להתקין אותו, אבל עוד פעם התקבל מסך שחור והווינדוס סירב לעלות, עד שעוד פעם בלית ברירה …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 64bit, ועד עכשיו הכל בסדר.. רציתי רק לשאול האם יש כאן אנשים שמשתמשים בדפדפנים שכן תומכים 64bit, ובמידה וכן, מה דעתכם בנושא. אני אישית עד כה השתמשתי בFireFox, ורציתי לדעת אם זה שווה תטרחה של לקמפל דפדפן ב64bit, והאם חווים אי אלו בעיות.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה ! פורסם בפורום תמיכה במחשבים אישיים !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיסמה (לא SERIAL NUMBER סיסמא או כ OWNER או כ GUEST בשעת ההתקנה לא נתתי סיסמא בשום מקום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי באמצע REPAIR של התוכנה Adobe Acrobat Pro 9.5.5 ולקח לה המון זמן אז פשוט רציתי לבטל בכדי להסיר את התוכנה לגמרי במקום לעשות REPAIR. לא הייתה לי אפשרות לביטול אז ביטלתי דרך מנהל המשימות. מפה לשם, עשיתי ריסטרט למחשב ואז כשנכנסתי להוספה והסרה של תוכניות, נעלם כל המידע לגבי כמעט כל תוכנה שמותקנת אצלי. תמונה מצורפת. ויש גם פה דוגמא בדיוק למה שקרה לי: http://www.eightforums.com/general-support/31364-missing-program-information-details-add-remove-programs.html הורדתי את התוכנה בדיוק כמוהו, עשיתי הסרה, הגעתי לשלב הרג'יסטרי ובטעות עשיתי ביטול ונעלם לי החלון ולא מחקתי שום דבר מהרג'יסטרי ששייך לתוכנה (היו די הרבה ולא ידעתי במה לבחור ובמה לא כי בחרתי באפשרות "מתקדם" אז ביטל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו גורם לאינטרנט שלי להתנתק כל כמה שעות. נראה כמו משהו מדוייק מבחינת זמנים. (משהו כמו כל 6 שעות). ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל ולא עזר כלום. אני מנסה להמנע מריסטור לתאריך ישן. מישהו יכול לעזור למצוא פיתרון? האינטרנט חוזר רק אחרי שעושה ריסטארט למחשב. טראבלשוט לא מוצא כלום.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לפרמט את המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה והשאלה היא: א. איך מגבים כתובות ואנשים וגם הודעות באאוטלוק, איך מגבים מועדפים ומסמכים? כדי פשוט להעתיק את MYDOC ל D? ב. עוד משהו ששכחתי לגבות? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על מצב שינה המחשב נכנס למצב שינה ואז כשאני רוצה לחזור לווינדוס אני לוחץ על מקש כלשהוא ואז בא לי מסך שאני אמור ללחוץ על המשתמש שלי ואז זה חוזר לווינדוס, יש אופצייה לשנות את זה כשאני ילחץ על מקש כשלשהוא אז המחשב יחזור ישר לווינדוס ממצב שינה??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שנתיים החלטתי לפרמט את המחשב. עד עכשיו ה-WIN וכל התוכנות היו מותקנות על הארד דיסק ספציפי. עכשיו התקנתי את ה-WIN החדש על הארד דיסק אחר. בכל הפעלה המחשב מבקש ממני לבחור גרסה כי עכשיו הוא מזהה שתי מערכות הפעלה בשני הארד דיסקים שונים. הבעיה היא שעכשיו אחרי שהתקנתי את ה-WIN החדש. המחשב לא נותן לי למחוק או לפרמט את ההארד דיסק שעליו יושב ה-WIN הישן (כנראה כי עוד בהפעלה הוא ניגש אליו וזיהה את מערכת ההפעלה שיושבת שם ועכשיו הוא ניגש שם לקבצים לפעמים ואני לא יכול לפרמט את הכונן הזה). מה אני עושה? בנוסף, את מערכת ההפעלה החדשה התקנתי על כונן H ולמען הסדר הטוב אני רוצה שיקראו לו C. ניסיתי את Partition Magic Pro 7.0, אבל היא נתקעת באמצע (שוב, כנראה כי קשה עם שינויי שמות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) לקראת סיום ההתקנה של הנרו אני מקבל את ההודעה הבאה שמופיעה בצילום מסך -מה עושים במצב כזה? 2) אני מוריד גירה עדקנית של איטיונס למערכת xp וכשאני מנסה להתחיל את תהליך ההתקנה ע"י לחיצה כפולה, אז אני רואה שכאילו מתחיל תהליך חילוץ הקבצים אבל שניה אחרי זה הלא קורה כלום מעבר לזה. מה עושים במצב כזה ? בתודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , חבר'ה לאחרונה פירמטתי מחשב וכל מחשב שאני מפרמט אני שומר את הפרופיל של אותו יוזר בפרופיל אני יודע שנמצאים כל החתימות של היוזר באטולוק וכו אבל אין לי מושג איפה נימצא הפתקים ואיזה בן אדם שסידרתי לו את זה מאוד צריך את הפתקים האלו יש לכם מושג במקרה איפה נשמר הפתקים בתקייה של הפרופיל תודה מראש ,
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קורה לי כל כמה ימים והיום זה כבר קרה לי שלושה פעמים בערך, שימו לב : לא מדובר בדף אינטרנט שניתקל בבעיה ועליו להיסגר, זה קורה לי גם שאין שום דף אינטרנט פתוח, זה מעלה את ההודעה על השגיאה ואחרי שאני לוחץ סגור זה דופק לי את הקו הכחול למטה ( שורת המשימות ) וזה סוגר את האייקון של המודם וכשהיה לי חבילת אבטחת אינטרנט מסוימת אז זה היה מעיף לי את האייקון שלה ואולי זה היה משאיר אותי ללא אנטי וירוס וללא פיירוול. חשוב לציין שגם כרגע ( תמיד ) זהו מחשב מוגן עם אנטי וירוס, פיירוול וכו... פרטים על המחשב : ווינדוס אקס פי פרו sp2, זיכרון 512MB, Pentium® 4 CPU 3.00GHz כמו כן העלתי צילום מעורב של הבעיה הנ"ל תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה על כונן אחד, ושתהיה לי אפשרות לבחור בין שתיהן. מישהו יודע איך לעזור לי עם זה? תודה, גיל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זו השגיאה שאני מקבל. lsass.exe - application error the instruction at "0x003835b9" referenced memory at "0x000000b8" the memory could not be read חשוב לציין שאני משתמש במחשב הזה עם סוויצ' ל-4GB מאחר ואני מריץ תוכנה כבדה שזקוקה לזה. מדובר במערכת הפעלה XP PRO. 32BIT
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני חושב אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקיה ריקה ואני לא יודע איך או למה היא נעשתה בלתי נראית.. אם אני מנסה ליצור תיקיה עם אותו שם באותו מיקום זה שואל אותי על איחוד ועדיין נשאר בלתי נראה.. הצלחתי להגיע דרך פקודות CD בCMD לשם, גם האנטיוירוס רואה את התיקיה, הסייר של ווינדוס עצמו שדרכו אפשר למחוק את התיקיה לא מראה אותה.. איך אני יכול למחוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעליית חלונות איקס פי הוא דורש ממני סיסמא אני מתעלם ממנה ולוחץ או קי כי אין לי סיסמא ואז עולה המחשב אבל אני לא רוצה להגיע לזה אני רוצה שהמחשב יעלה מיד ללא סיסמאות עשיתי חיפוש אצלכם עם יש בעיה דומה ואין. יש דברים אחרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הרבה מהסרטונים פשוט לא מתנגנים לי בגוגל כרום, מה שקורה זה כשאני לוחץ Play לא קורה כלום אז אני משתמש בתוסף של IE Tab שמשתמש באקספלורר ואז זה עובד. מישהו עוד נתקל בבעיה דומה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-