עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם Windows 7 Pro בעברית כפתורי המשימות נעלמים לי משורת המשימות למטה מדי פעם הם מופיעים לי מחדש ( למשל כאשר אני מפעילה את מנהל המשימות ומסמנת "עבור על" עבור אחד היישומים), אבל אחרי פרק זמן מסויים זה נעלם שוב. ניסיתי לבדוק במאפיינים של שורת המשימות, אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי. אם אני עושה איתחול, זה עולה בסדר, אבל לאחר מכן קורה שוב. אשמח לעזרה, אביטל

2. לא עדיף להתקין תHOME PREMIUM?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  3. היי,התקנתי WIN 7 64 BIT,כרגע מותקן ופעיל:NOD32 ,STEAM,יוטורנט,והדריבר של הכרטיס מסך והמחשב צורך 1.25 GB. יש לי 4GB זיכרון,הצריכה הזאת נורמלית?כל הזמן אמרו ש 7 יותר קלה מויסטה וכרגע אני לא רואה שום שינוי גם לא מבחינת צריכת זיכרון.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by koko0,

אני עושה דיסק און קי לטיפול במערכות מחשב, ואני רוצה שתהיה אפשרות לפרמט מחשב ולהתקין עליו ווינדוס xp בלי שיהיה לי את הדיסק דרייברים יש חבילות דרייברים כלליות שלפחות יכסו חלק מהאפשרויות? יש דרך אחרת? ווינדוס 7 לא אפשרות כי אני לא מתקין ווינדוס שלי אלא ווינדוס חוקי שלהם, וגם אני עובד לרוב על מחשבים חלשים ולא תמיד אפשר להוציא את הדרייברים ממהארדיסק כי לפעמים המחשב לא עולה ושאלה לא כ"כ קשורה לפה אבל אם כבר יש טעם בכרטיס מסך חזק למערכות שהן לא ווינדוס? הרי אם אין דרייברים אז גם אין ניצול של הכרטיס מסך לא?...

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  5. D:\System Volume Information לא ניתנת להסרה.. כל הקבצים שם משנת 2006 עוד לפני שהחלפתי לויסטה ואז ל7 איך אני נפטר מהמתרד הזה? התקייה שוקלת דיי הרבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RONEN1N,

איך אני יכול להקציב את שטח הדיסק לשחזור המערכת בויסטה? ראיתי בעבר אשכול באתר שאמרו בו שאפשר להקציב ע"י פקודה כל שהיא... עריכה: מצאתי vssadmin Resize ShadowStorage /On=[drive]: /For=[drive]: /Maxsize=

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by moshen1169,

מופיעה לי מסך כחול וכתוב בו:driver irql not less or equel

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי סידור האיקונים על שולחן העבודה במחשב נייד (עובד עם XP): יש לי מחשב נייד מסוג X200 עם מסך "12.1. כאשר אני מחבר את המחשב לתחנת העגינה שלו, אני עושה שימוש במסך "22. כמובן שהרזולוציות שונות – מה שגורם ל"בלגון" כל האיקונים שעל שולחן העבודה. האם יש דרך למנוע זאת? האם יש דרך לקבוע שני "סידורי" איקונים למצב של עגינה ולמצב רגיל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  9. האם אפשר לעשות חיפוש (בתקייה מסויימת) של כמה קבצים במקביל (נגיד מ-EXCEL...)? יהיה בכלל מצויין אם יש איזשהי תוכנה שמראה thumbnails של הקובץ שאני מחפש... (שוב מרשימה של ערכים לחיפוש). אגב, מדובר בחיפוש ב-WIN XP.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. אני מקבל הודעת שגיעה כמו בתמונה נסיתי להפעיל את המערכת על מצב גוד קונפיגורישן ונסות לאפש ולחדש את השירות דרך MSCONFIG אך כלום לא עוזר.. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ביצה,

אהלן! פעם שהיה לי WIN7 בטא אז הפעלתי את המדיה סנטר ואז גם פעל לי המדיה סרבר והצלחתי לשתף קבצים בקלות עם ה-PS3. עכשיו יש לי WIN7 אולטימייט מלא, והפעלתי את המדיה סנטר וה-PS3 לא מצליח להסתנכרן עם המחשב. ואני לא זוכר מה עשיתי פעם בבטא שהצלחתי, אז בקשתי אליכם היא איך מפעילים את המדיה סרבר ב-WIN7? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום התקנתי על WIN7גם XP רק בשביל הדפסות (לאפסון אין דרייברים ל7). עכשיו הבעיה היא שאין BOOT של בחירה בין המערכות, אלא רק הXP עולה כל פעם. אני צריך תהיה לי אופציה בין המערכות. בדקתי בFAQ של הפורום ומצאתי את זה http://apcmag.com/how_to_dual_boot_vista_and_xp_with_vista_installed_first__the_stepbystep_guide.htm הוא בעיקרון לויסטה. זה מתאים גם ל7? (עוד לא קראתי את המדריך) יש מדריך אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  13. כיצד ניתן לפתור את הבעיה . מידי פעם עם עליית מערכת ההפעלה XP המחשב קופא ולא ניתן להמשיך - וזה מצריך הפעלה מחודשת . מה ניתן לעשות ?? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  14. Started by RJ1,

לפני חודש כתבתי הודעה דומה (קישור), שגם היא עסקה במסך כחול. הפעם הודעת השגיאה היא: 0x24 (מידע נוסף) עשיתי chksdk גם עם הפקודה /f וגם עם הפקודה /r. הוא מצא ותיקן כמה דברים אבל זה עדיין לא פתר את הבעיה. החלפתי גם את הקובץ ntfs.sys בקובץ חדש למקרה שהוא פגום, אך גם זה לא עזר. גם במצב בטוח אי אפשר להיכנס. עשיתי אוברקלוק לפני כמה ימים. יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה. בכל אופן החזרתי את ההגדרות לקדמותם. אבל בגלל שזה פעם שנייה אני מתחיל לחשוש שזה לא בעיה נקודתית אלא משהוא רציני יותר. יכול להיות שיש בעיה בדיסק הקשיח? בכל אופן, יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה הנוכחית? אחרי חופשים רבים בגוגל לא מצאתי עוד רעיונות חוץ מלפרמט את הכונן (מה שאני מעדיף לא לעשות). תודה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by cohenha,

שלום לכולם מישהו יודע האם יש הבדל בדיסק לתיקון מערכת של WINDOWS 7 בין 32 ל64 אם יש לי של 64BIT זה יעזור לי לתקן גם את ה32BIT או שאני צריך את שני הגרסאות תודה מראש על העזרה

16. שלום, רציתי לדעת האם קיימת אפשרות לברר מה הCD KEY של ההוינדוס שלי דרך הווינדוס עצמו? (אגב מדובר בווינדוס 7) פשוט קיבלתי מחשב עם ווינדוס עם רישיון מקורי אבל הבנאדם שממנו קיבלתי את המחשב לא מצא את הCD KEY ועכשיו אני רוצה לפרמט וחבל לי שהרישיון ילך לעזאזל... תודה

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by cohenha,

שלום לכולם אני התקנתי WINDOWS 7 בעברית מלאה ולאחר מכן הוספתי MUI באנגלית שזה נקרא שפת ממשק משתמש באנגלית ידוע לי שיש חבילת שפה מלאה שכאשר מתקינים אותה זה מחליף את השפה המקורית וזה כאילו התקנתי את המערכת באנגלית מלאה ובנוסף זה נותן לי אפשרות בהתקנה לבחור איזה שפה להתקין 1. מה ההבדל בין שתי חבילות השפה שיש לWINDOWS 7 המלאה והחלקית 2. איפה אני מוצא להורדה את החבילה המלאה 3. כייצד אני מתקין אותה לתוך הDVD של ההתקנה כך שאני יכל לבחור שפה כבר בהתקנה (אני רוצה ליצור DVD אחד לעברית ואנגלית) תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by EyEOnE,

אהלן, מיציתי את עצמי עם ה-7, לא מצליח להתחבר למע' הפעלה הזאת. לקחתי מחבר דיסק שעובד ונוסה כבר בעבר. משום מה בעת נסיונות ההתקנה קופץ לי חלון כחול ולא נותן לי להתקין את הוינדוס. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. היי חבריה, התקנתי וינדוס 7 ultimate ,אחר ההתקנה המחשב בהדלקה עולה מסך כחול עם סריקה ,מאתחל מחדש ומבצע תיקון אתחול שכמובן לא עוזר לוח אם אינטל dp35dp זיכרון 3 גיגה כרטיס מסך nvidia 8500 יש פתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי לכולם יש לי אפשרות להשיג את השידרוג של windows7 במבצע של המורים. הבעיה שהם מוכנים למכור רק עותק של שידרוג ובגלל שאני רוצה להתקין דאבל בוט על המחשב ולעבוד במחיצה אחרת עם XP הדבר בעייתי מבחינתי. לכן חשבתי על פתרון, שידרוג מwindows 98 שיש בבעלותי. המחשבה המקורית היתה לבדוק האם במחשב עובד על XP ניתן להתקין בדואל בוט על מחיצה נקייה 98, ומשם לשדרג ל- WIN 7. אולם הבנתי מאנשי העזרה (שאינם מומחים גדולים לפי מה שהם אומרים)במוקד שלהם (ואנא תקנו אותי אם הבנתי לא נכון) שלא ניתן לשדרג ישירות מ- 98 ל-7. לכן אם ברצוני לעשות זאת, עלי לקנות שידרוג ל- XP ומשם לשדרג ל- 7 (ולבצע התקנה ארוכה זו מחדש כל פעם שידרש למחשב פירמוט). אולם מעבר לבעיה הזו גם נאמר לי שיתכן ועל מחשב מהדוג היותר חדש ל…

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by Googleness,

ברשותי מערכת הפעלה Vista Ultimate 64bit ברגע שהמערכת עולה היא עובדת מצויין אפילו מהר יותר מXP בזמנו ובכללי אני מרוצה. הבעיה שלי מתחילה מתהליך האתחול שאיטי עד כדי כאב. רצתי על כמה מדריכים ברשת, ביטלתי את הAERO ועברתי לסגנון הקלאסי של חלונות (בינינו תמיד אני מגדיר סגנון קלאסי הAERO מזעזע), סדרתי את התוכנות שנטענות בבוט שייטענו רק דרייברים חיוניים ותוכנת האנטי וירוס (של מיקרוסופט היא קלילה גם ככה), רצתי על הServices של המערכת ולאחר בדיקה של מה כל אחד מהם עושה ביטלתי את כל המיותרים, ביטלתי את הVisual של הבוט (כלומר יש בוט עם מסך סטטי בלי האנימציות), ביצעתי ניקוי מחשב וסריקה של רושעות ושאר מזיקים. איחוי הדיסק פעיל אוטומטית (ידעתם שיש איחוי דיסק אוטומטי בויסטה?) וחוץ מזה אין לי…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. השאלה שלי היא בשביל חבר יש לו בעיה שהוא מקבל הרבה פעמים הודעה שהמחשב נעול והוא לא זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלו. אני מניח שיש לו חשבון משתמש אחד במערכת ההפעלה, ואני גם יוצא מתוך הנחה שהוא עובד עם XP האם יש איזה שהיא דרך לגלות מה היה שם המשתמש או הסיסמה שלו? האם הוא יכול לבטל את הצורך בחשבון משתמש?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Matankzr23,

היי.. התקנתי על המחשב שלי WINOWS 7 ULTIMATE 64BIT גירסא מלאה. הכל עובד כמו שצריך. אל יש בעיה שמאוד מפריעה לי. אני שם לב שאחרי זמן ממושך שהמחשב פועל ה Physical Memory נמצא באחוז מאוד גבוה. משהו כמו 80+ ואז המחשב נהיה איטי. והדרך היחידה להחזיר את השימוש בזיכרון למצב הרגיל היא להעיל מחדש את המחשב. יש לי 4GB זיכרון. יש לי סך הכל בסביבות ה 50 תהליכים ואין שום סיכוי שאני מנצל באמת יותר מ 3GB זיכרון. אני לא עושה במחשב שום דבר מיוחד... שימוש ביתי רגיל וצפייה בסרטי HD והורדה של סרטי HD. לפעמים קורה שאחרי כמה מן שהזיכרון עם אחוז גבוה כזה כל פעולה שאני מנסה לעשות, גם אם הכי קטנה המחשב נותן לי הודעה של "אין די משאבי מערכת ... " ואז הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להפעיל מחדש את המחשב.…

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by BeNnYBoO,

שלום, יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, בעיקרון מאז שהתקנתי את הWIN7 (עוד משלבי הבטא שלה) הבעיה היא עם חיבור של כמה צגים. בWIN XP הכל עבד מעולה, עם כל דרייבר של NVIDIA, אך לאחר שעברתי לWIN 7 (אני מדבר על הגרסא הסופית) יש לי בעיות רזולוציה גם במחשב וגם בטלוויזיה. דבר ראשון, אם במחשב אני שם רזולוציה נמוכה יותר מ1280X1024, כל רזולוציה אחרת חוץ ממנה עושה לי בעיות (מציגה לי את המסך כרחב עם פסים שחורים מלמטה ומלמעלה, וכו'). בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני עושה EXTEND או CLONE, זה מראה לי אותו כמו בתמונה שצירפתי. החלק האדום בתמונה זה איך ששולחן העבודה נראה על מסך הטלוויזיה. מצאתי פתרון לבעיה, שהוא להתקין את דרייבר 185.85, שאיתו אני יכול איכשהו להגדיל את המסך באפשרויות של ה-NVIDIA Con…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  25. אהלן אני מאתחל את המחשב לוחץ על F8 בכדי להכנס למצב בטוח אבל משום מה זה מדלג על מסל הבחירה ף איך להיכנס למצב הבטוח אם כך. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים