עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by YinnoN,

שלום. לאבא שלי יש לפטופ עם xp וכל הזמן שהוא מפעיל את המחשב ועכולה הxp צריך לעשות ctrl alt del בשביל להכנס לwin איך מבטלים את זה ? הוא אומר שפעם הוא ביטל את זה דרך הctrl panel אבל הוא לא זוכר איך עכשיו (על מחשב אחר) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by reyrey_200,

אני יודע שיש את כל התוכנות האלה שאומרות אם מתאים או לא, אני פשוט לא בטוח האם אני אצליח להתקין ויסטה על המפרט מימין. *חחח הודעה 500 שלי....!

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by revach,

אני מכניס תקליטור שמע CD , ומדיה פלייר 10 לא מפעיל את השירים, מודיע שלא יכול להפעיל את הקובץ, בעבר לא הייתה בעיה, יעקב

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by et_gershon,

שלום, באחד המחשבים בבייתי כשבאתי לפתוח אותו צצה הבעייה הבאה: יש הודעת שגיאה לפני פתיחת המחשב שאומרת שקובץ נפגם או נמחק ועלי להתקין אותו מחדש, הקובץ הוא: system32 \ hal.dll עכשיו, השאלה איך אני יכול לשחזר אותו למחשב, ישלי דיסק של ווינדוס, ויש איזה פקודה שעלי לרשום ברקוברי קונסול? אשמח לעזרה, איתי.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  5. היי חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה שמעלימה לי פתאום את סרגל הכלים של XP, לפעמים הוא עושה מן התחול וחוזר ולפעמים לא. דבר נורא מעצבן שמאלץ אותי לבסוף לעשות RR כול פעם מחדש... הוידוס ממש חדש (התקנתי לפני שבוע) מעודכן, אנטי וירוס של נוד עובד ואף מוצא וירוסים מידי פעם אך עדיין שום דבר לא פטר את הבעיה. יש למישהו פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by gll,

השארתי את המחשב דלוק בלילה ובבוקר המחשב היה מכובה שהדלקתי אותו הוא הציג תפריט כחול: המשך פתור בעיות כבה את המחשב שום אופציה בפתור בעיות לא עובדת גם לא הפעלה במצב בטוח או חזור לגרסה קודמת... הייתי עושה פרמוט אם לא היה חשוב לי כמה קבצים שיש על הכונן הכונן הוא סמסונג evo 840 משום מה כבר פעם שניה שיש לי בעיה בווינדוס פעם קודמת לפני כמה חודשים היה בעיה במסך בחירת משתמש... אני לא יודע אבל חושב שווינדוס 7 היה יותר יציב ועם פחות בעיות עוד משהו מוזר- ששמתי usb עם הקבצים של ההתקנה מחדש על הכונן שאמור להיות הווינדוס רשום: אין אפשרות להתקין ווינדוס על דיסק זה. הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכת efi ניתן להתקין את ווינדוס …

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. WIN7 64 אם אפשר לעזור תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Old Cat,

כונן מלא וגדוש ובו גם מערכת ההפעלה, להמיר ל NTFS. היה פעם ב XP עצמה איזה יישומון ולא מוצא אותו. רעיונות מישהו? הפעלת מחשב עם HIREN ומשם את ACRONIS לא עזרה, האופציות של אפשרויות המרה באפור בהיר כבלתי פעילות משום מה. גם עם PARAGON מתוך אותו HIREN לא הולך, הוא מציג התקדמות כאילו מבצע ואח"כ כלום, חוזר למצב המקורי. הדיסק עצמו כלומר המחיצה הועברה מכונן ישן באמצעות GHOST כהעברת מחיצה. העברתה גם כדיסק ולא כמחיצה לא משנה את המצב. רעיונות על סיבה אפשרית ודרך תיקון? נסיון מעשי למישהו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Shtupel,

* Vista Home Basic: $199 (או $99 לחבילת שדרוג) * Vista Home Premium: $239 (או $159 לחבילת שדרוג) * Vista Business: $299 (או $199 לחבילת שדרוג) * Vista Ultimate: $399 (או $259 לחבילת שדרוג) מה הבדל ביין כל אחת? תודה! נ.ב רשמתי הודעה בעוגן של Vista אבל לא ענו לי!

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  10. שלום לכולם נגעו לי במחשב ויש לי את התופעות הבאות (כאשר הכל נראה כעובד כרגיל): 1) על הדסקטופ כל התוכנות נראות אותו דבר ללא איקונים מיוחדים (אבל זה עובד) 2) ב-CONTROL PANEL זה אותו דבר - ריבועים עם שמות ללא הציורים ה צ י ל ו א ו ת י תודה תודה תודה לעוזרים ראו קובץ מצורף תמונות מסך יהודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by IlanF,

משום מה לפעמים אני לא יכול לשנות את הרזולוציה למשהו גבוה יותר מ 1440x900, הרזולוציה הטבעית של המסך שלי זה 1680x1050... זה פשוט מתאפס לי ל 800x600... ניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים חדשים של nvidia (עם הסרה של הקודמים) אבל זה לא עזר. לפעמים אני יכול לשנות ל 1680x1050 ולפעמים לא.. מה הולך פה?! :s05:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by vizido,

הי, כל פעם שאני פותח את המחשב מופיעה ההודעה הבאה: Hardware Monitor found an error Enter Power setup menu for details. אני יכול ללחוץ F1 ולהמשיך לעבוד על המחשב כרגיל אבל אני לא יודע איך לבטל את ההודעה ומה היא אומרת. יש למשהו מושג?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הורדתי קובץ עדכון לאנטי וירוס "קפרסקי 6" , והוא היה כנראה נגוע בוירוס. האנטי וירוס שלי שמותקן (קפרסקי,אבל לא מתעדכן בגלל רישום בבלק ליסט) קפץ והתריע אבל היה מאוחר מידי... עכשיו אני רואה שנדפק הקובץ explorer.exe. כל כמה דקות כל שולחן העבודה קורס,אין שורת משימות, והכל נסגר. כשאני מפעיל מחדש דרך המנהל משימות, קורס אחרי דקה. גלישה באנטרנט- נתקע החלון ונפתחים חלונות... חפרתי ברשת- עשיתי מה שאמרו לעשות-לא עוזר. התקנתי קפרסקי 7 חדש ומעודכן, 4 תוכנות לרוגלות והפעלתי את כולם ב"מצב בטוח". לא עוזר... מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  14. שלום שאלה די פשוטה אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח שלי ולהתקין מחדש WIN. יש לי מערכת WIN 98ENA. ואיזה דריברים אני צריך להתקין מחדש. תודה alice in chains

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Raffael,

בתחילת ההתקנה, לאחר העתקה של כ60% מקובצי ההתקנה מהCD, אני נתקע עם בעיה בהעתקה של קבצים מסוימים. לפעמים זה הקובץ בתמונה ולפעמים קובץ אחר. ניסיתי להתקין ממדיות שונות, מקוריות. ניסיתי על HDD שונים. אותה תוצאה. מה גורם לזה? איך אני יכול להתגבר על זה? האם אני יכול להעתיק את קבצי ההתקנה האלה דרך מחשב אחר, בחיבור של הדיסק באמצעות מתאם USB ולאחר מכן התקנה של הדיסק במחשב המיועד והמשך התקנת המערכת? תודה. אני לא מצליח להוסיף כאן תמונת מסך, אז מה שכתוב בה: the file mshtml.dll was not copied correctly אפשר לנסות שוב (לא מצליח), לדלג (לא מצליח) או לבט את ההתקנה (מצליח )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by amit887,

שאני מדליק תמחשב והווינדוס עולה אז אני לא רואה את הסמלים של שולחן העבודה ועולה הודעת שגיאה כזאת הנה תמונה: זה בעיה באספלורר נראה לי כי אם אני נכנס לטאסק מנגר ואני עושה פעולה חדשה ורושם שם אקספולרר אז הכל מסתדר איך אני עושה שזה לא יקרה בכלל??

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by momi,

מחקתי את סל המיחזור בטעות אך אני מחזיר אותו לשולחן עבודה?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  18. מערכת הפעלה XP , אין לי את האופציה , בחירה , בה להראות תיקיות מוסתרות במערכת מדוע ? זה קורה Folder options File types

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום ,לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS מחדש,בלי לפרמט. העתקתי את כל התיקיה Documents and Settings למקום אחר ואחרי התקנה הWINDOWS העברתי אותה חזרה למקומה. הבעיה היא שיש בפנים תיקיה של המשתמש הקודם שלי בWINDOWS,ואני לא יכול לפתוח אותה. כשאני מנסה לפתוח אותה רשום לי אין גישה אל ***** השיחה נדחתה-זה בגלל שלפני שהתקנתי את הWINDOWS מחדש קבעתי שהקבצים של המשתמש הזה יהיו פרטיים(אף משתמש חוץ מהמשתמש הנוכחי לא יוכל לגשת אליהם) בתיקיה הזאת יש לי קבצים שמאוד חשובים לי(שמירות של SA,מסמכים ועוד). יש איזה דרך לפתוח אותה? המשתמש הנוכחי שלי מוגדר כמנהל המחשב וגם המשתמש הקודם הייה מוגדר כמנהל המחשב. שם המשתמש שלי כרגע לא תואם לשם המשתמש הקודם. הווינדווס הוסיף למשתמש החדש את המילה".GeforceFX"(…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מחשב חדיש, לוח אסוס P5B, מעבד 6420 , 2 גיגה זיכרון. משמש לאינרנט ושימושים יומיומיים (לא מחשב עריכה/עבודה). אחרי שנה וחצי,התחיל להיות עגלה, עשה צרות ושגיאות ופירמטתי. עכשיו הוא ניהיה עוד יותר גרוע - - כל תוכנה פשוטה לוקח לה זמן להעלות (למשל הפעלה של אוטלוק, נפתח, קופא, כל החלון ניהיה "לבן משובש" ורק אחרי כמה שניות טובות נפתח). - לפעמים חלונות נתקעים לחצי דקה ולא מגיבים (סתם תיקייה רגילה) - תוכנות קופאות להרבה שניות. - עכבר קופא יש את כל העידכונים, כל התיקונים, שומר עליו ללא רוגלות, ועושה סריקות... ממש מרגיז עד כדי חוסר סבלנות ממשי.... מה הבעיה...?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  21. שנתיים וחצי לאחר ההשקה, נראה כי מיקרוסופט נמצאת בדרך הבטוחה להפוך את מערכת ההפעלה העדכנית שלה לגדולה ביותר אי פעם עם מאגר של מיליארד מחשבים המריצים אותה לכתבה

22. היי חברה קניתי מחשב חדש עם מפרט סוף הדרך מעבד CORE 2 QUAD Q9550 מארז ANTEC SONATA 3 קיצר הבנתם את הרעיון.. התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE RTM 64 BIT עושה לי מסכים כחולים בלי סוף! על שגיאות כמו IRQL? not less or equal system service error סתם ככה באמצע העבודה עם המחשב צירפתי כמה קבצי דאמפ שקיבלתי מקווה שאתם יודעים לעזור עם הנתונים האלו ממש תודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by niv251,

אני פירמטתי את המחשב ואני רוצה SP3 אני כמעט בטוח שאין לי דבר ראשון אם יש איזשהי דרך לבדוק זאת.. דבר שני בWIN UPDATE אין עדכונים למחשב שלי, אבל עוד פעם אני די בטוח שאין לי SP3 על המחשב... יש לי WIN מקורי לכל האלה שתהו...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני עושה בהפעלה MSCONFIG והוא רושם שזה לא נמצא בלה בלה צריך לשים אותו בסיסיטם32 מאיפה אני יפליץ אותו?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by yeya,

תוך כדי השימוש במחשב העכבר מתחיל לזוז מעצמו להיכנס לתיקיות, למאפיינים וכל מיני שטויות. ניתקתי מיד את החיבור לרשת, היה נראה שזה עוזר אך לאחר 3 שניות העכבר המשיך לנוע מעצמו. אני מקבל את ההרגשה שמה שזה לא יהיה שמזיז לי את העכבר לא רואה את המסך, אבל אני לא בטוח. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.